Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، محمد جمالی‌نوبندگانی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: طبق کنوانسیون ۱۹۶۱ وین که مسائل مربوط به اقدامات دیپلماتیک کشورها را مشخص کرده است کاملا موضوعات روابط بین‌الملل در آن تصریح شده است.

وی با یادآوری حضور سفیر انگلستان در تجمع غیرقانونی مقابل دانشگاه امیرکبیر افزود: قبل از اینکه این دیپلمات ارشد انگلیسی در این تجمع حضور پیدا کند چند توئیت و کلیپ علیه جمهوری اسلامی منتشر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: اگر سفیری بخواهد به جایی رفته و به منطقه‌ای تردد کند معمولا با تشریفات وزارت خارجه هماهنگ می‌کند.

 عکاسی سفیر انگلیس در مغازه‌های روبروی دانشگاه امیرکبیر

جمالی‌نوبندگانی‌ خاطرنشان کرد: سفیر انگلستان در لندن اگر قصد داشت به منظور همدردی با بازماندگان سقوط هواپیمای اوکراینی در محلی حضور پیدا کند می‌توانست به صورت رسمی در آن جلسه و نشست حضور پیدا می‌کرد که در اصول دیپلماتیک هم قابل قبول باشد نه اینکه در یک تجمع غیرقانونی حاضر شود.

وی گفت: دیپلمات ارشد لندنی مقیم تهران قبل از آنکه تجمع غیرقانونی مقابل دانشگاه امیرکبیر شکل بگیرد در برخی مغازه‌های اطراف آن حاضر شده و عکسبرداری و فیلمبرداری می‌کرد. این در حالی است که فیلم حضور غیرقانونی این سفیر در تهران هم مؤید آن است که وی تلاش کرده است به صورت غیررسمی در آن تجمع حضور پیدا کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود:‌ سفیر انگلستان بعد از دستگیری‌اش عنوان کرده است که وقتی دیدم که شعارهایی علیه جمهوری اسلامی سرداده می‌شود من هم تجمع را ترک کردم اما فیلم کاملا مشخص است که او در آن تجمع به صورت طولانی حضور داشته و حتی فرد دیگری هم او را به عنوان مشاور همراهی می‌کند.

اتحادیه اروپا به دنبال افزایش تنش با ایران است

جمالی‌نوبندگانی‌ خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی وقتی در تجمعی غیرقانونی افراد را  دستگیر می‌کند شناختی از شغل افراد ندارند لذا آنها فقط یک فرد خارجی را در تجمع غیرقانونی علیه جمهور اسلامی دستگیر کرده بودند. 

وی گفت: تعجب وزارت خارجه از دستگیری وی هم به دلیل آن است که چرا اصلا باید سفیر یک کشور خارجی در تجمع غیرقانونی علیه کشورمان شرکت کند و برای وزارت خارجه همین اقدام این دیپلمات جای سؤال است.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار داشت: ۵ کشور با پروژه ۵ چشم که انگلیس یکی از آنهاست به دنبال ایجاد تنش در جمهوری اسلامی ایران با هدایت و برنامه‌ریزی به منظور سر دادن شعارهایی علیه جمهوری اسلامی و اقدامات افراطی و سوء استفاده از قربانیان حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی هستند ضمن اینکه به دنبال آن هستند تنش بین ایران و اتحادیه اروپا را بالا برده و هزینه‌ساز کنند.

جمالی‌نوبندگانی‌ خاطرنشان کرد: بعد از دستگیری سفیر انگلیس در تجمع غیرقانونی تهران و به جای عذرخواهی رسمی از جمهوری اسلامی ایران، لندن طلبکار شده و دم خروس نفرت و اقدامات خصمانه‌شان بیرون زد به طوری که به صراحت اعلام کردند بعد از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، تحریم‌های جدیدی از سوی لندن علیه جمهوری اسلامی ایران اعمال خواهد کرد.

وی گفت: انگلیس در نا آرامی‌های سال‌های اخیر در جمهوری اسلامی نقشی ویژه داشته است.

 انگلیس درکی از انقلاب اسلامی در ایران نداشته و ندارد

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: انگلیسی‌ها علیرغم آنکه فکر می‌کنند خیلی زرنگ هستند وجامعه ایران را می‌شناسند اما ولی بعد از انقلاب اسلامی آنها نشان داده‌اند که درک صحیحی از نظام جمهوری اسلامی ندارند و نمی‌دانند که مردم علیرغم آنکه مشکلات معیشتی و اقتصادی دارند اما با این حال آنها در تشییع پیکر میلیونی شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش شرکت می‌کنند.

جمالی‌نوبندگانی‌ گفت: انگلیسی‌ها و غربی‌ها فکر می‌کنند هرکسی اعتراضی علیه امورات جاری کشور دارد الزاما به معنی اعتراض به نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

وی افزود: انگلیسی‌ها باید بدانند که روزگاری که چرچیل و روزولت در تهران حاضر شده و برای ایران تصمیم گیری می‌کردند، گذشته است. انگلیسی‌ها باید بدانند وقتی ایران را بین خود و شوروی تقسیم کردند گذشته است؛ انگلیسی‌ها باید بدانند روزگاری که در دوران قاجاریه بخش‌هایی از سرزمین اصلی ایران را جدا کردند، گذشته است و بهتر است واقعیت جمهوری اسلامی ایران را درک کنند.

**کاهش سطح مناسبات ایران و انگلیس با هماهنگی شورایعالی امنیت ملی و وزارتخارجه

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار داشت:معترضین و مخالفانی که در تجمعات علیه امورات جاری کشور شرکت می‌کنند باید بدانند انگلیسی‌ها بودند که به محمدرضا شاه پهلوی فشار آورده و بحرین را در سال ۱۳۵۱ از ایران جدا کردند.

جمالی‌نوبندگانی‌ گفت: متاسفانه انگلیسی‌ها در دوره قاجار تعدادی از نخبگان کشورمان را جذب کرده بودند و به همین دلیل آنها در سردر خانه‌شان پرچم انگلیس را نصب کرده بودند. یکی از گلایه‌های محمدرضا شاه پهلوی به خواهر و مادرش در کتاب خاطرات وجود دارد آن است که می‌گوید چرا هر چه آنها گفتند ما انجام دادیم ولی چرا آنها از ما حمایت نکردند و چرا آنها پشت سر ما نبودند. انگلیسی‌ها برای پدر و مادرشان هم یک پوند بی‌جا هزینه نمی‌کنند. 

وی افزود: اقدامات استعماری و استکباری انگلیسی‌ها در طول دهه اخیر حکایت از آن دارد که تعدادی از رسانه‌های آنها و شبکه‌های رادیویی‌شان قابلیت پخش صدا را داشت اما با هزینه فراوان آن را تصویر کردند و در نهایت با پول سعودی‌ها شبکه ایران اینترنشنال را راه‌اندازی کردند ضمن اینکه روحانیون به ظاهر شیعی را هم مدیریت کردند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار داشت: آن افرادی که خود را ملی‌گرا می‌دانند باید خواست تاریخ را به خوبی مطالعه کنند و ببینند انگلیسی‌ها علیه مصدق چگونه عمل کردند.

جمالی‌نوبندگانی‌ با اشاره به مصوبه مجلس هشتم در زمینه کاهش سطح مناسبات ایران و انگلیس، گفت: ما درباره کاهش سطح مناسبات بین ایران و لندن به دنبال هماهنگی بین مجلس و شورای امنیت ملی و وزارت خارجه هستیم تا تصمیم مناسبی در این باره اتخاذ کنیم.

کد خبر 483227 برچسب‌ها ایران و انگلیس سقوط هواپیما مجلس شورای اسلامی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ایران و انگلیس سقوط هواپیما مجلس شورای اسلامی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار جمهوری اسلامی ایران علیه جمهوری اسلامی تجمع غیرقانونی دانشگاه امیرکبیر کاهش سطح مناسبات جمالی نوبندگانی ایران و انگلیس اتحادیه اروپا سفیر انگلستان حضور پیدا وزارت خارجه امنیت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۷۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد از زیاده خواهی برخی طرف های مقابل در مذاکرات | جزئیات گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با بورل پیش از سفر گروسی

به گزارش همشهری‌آنلاین، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جوسپ بورل نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور خارجی و سیاست امنیتی، در گفت وگوی تلفنی درباره مناسبات اتحادیه اروپا و ایران و مسائل منطقه ای تبادل نظر کردند.

امیرعبداللهیان ضمن تاکید بر لزوم پایان دادن هر چه سریع‌تر تر به نسل‌کشی و جنایات رژیم اسراییل در جنگ علیه غزه، تحرک جدی منطقه‌ای و بین المللی با نقش آفرینی واقعی سازمان ملل با در نظر گرفتن خواسته ها و آمال بحق فلسطین را مورد تاکید قرار داد.

وزیر امور خارجه با اشاره به نقش سازنده سپاه پاسداران در کمک به امنیت پایدار در منطقه و مبارزه با تروریسم، خواستار توجه اتحادیه اروپا در احترام به نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در چارچوب حقوق بین الملل شد.

امیرعبداللهیان اقدام نظامی ایران در پاسخ به حمله رژیم اسراییل به سفارت ایران در دمشق را در چارچوب دفاع مشروع خواند.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشور از تداوم گفت وگو میان اتحادیه اروپا و ایران در راستای پیشبرد همکاری های فیمابین استقبال کرد.

امیرعبداللهیان در پاسخ به بورل با یادآوری تلاش های صورت گرفته و گام های مثبت کشورمان در دیپلماسی لغو تحریم‌ها، به زیاده خواهی برخی طرف های مقابل در مذاکرات اشاره کرد و افزود: همکاری آژانس و ایران در مسیر خوب قرار دارد و ما از سفر رافائل گروسی مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران استقبال می کنیم.

مسئول امور خارجی و سیاست امنیتی اتحادیه اروپا نیز در این گفت وگوی تلفنی با تاکید بر این که اتحادیه اروپا خواهان تنش با جمهوری اسلامی ایران نیست، از اقدامات سازنده و گام های مثبت، همزمان با تداوم رایزنی های دیپلماتیک میان جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اروپا استقبال کرد.

جوزپ بورل با اشاره به مطالبات گسترده بین المللی برای دستیابی هر چه سریعتر به آتش بس در جنگ غزه و تبادل اسرا، خواستار تمرکز همه طرف ها برای دستیابی به صلح و ثبات پایدار از طریق تشکیل کشور مستقل فلسطینی شد.

وی همچنین از نقش مثبت ایران در کاهش تنش ها و بازگرداندن صلح و ثبات به منطقه استقبال کرد.

کد خبر 848866 منبع: ایرنا برچسب‌ها جوزف بورل - اتحادیه اروپا حسین امیرعبدالهیان خبر ویژه

دیگر خبرها

  • کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان
  • تحریم ۸ شخص و ۵ نهاد انگلیسی حامی رژیم صهیونیستی
  • ۱۳ فرد و نهاد انگلیسی از سوی ایران تحریم شدند
  • ایران ۱۳ فرد و نهاد انگلیسی را تحریم کرد
  • تحریم‌های ایران علیه ۵ نهاد و ۸ عضو رژیم انگلیس
  • ایران برخی نهادها و اشخاص آمریکایی و انگلیسی را تحریم کرد + اسامی
  • انتقاد از زیاده خواهی برخی طرف های مقابل در مذاکرات | جزئیات گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با بورل پیش از سفر گروسی
  • تاکید بر اهمیت احترام اروپا به نیروهای مسلح ایران
  • نقش سازنده سپاه در امنیت پایدار منطقه و مبارزه با تروریسم