Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرگزاری پلیس، سردار محسن حسن‌خانی رئیس پلیس آگاهی ناجا بیان کرد: در پی دیدار فرماندهان ناجا با مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در روزهای پایانی سال ۹۴ و ابلاغ تدابیر معظم‌له مبنی بر تلاش در راستای کشف و استرداد حداکثری اموال مسروقه به مال‌باختگان، پلیس آگاهی ناجا طی برگزاری جلسات متعدد با کارشناسان معاونت فناوری اطلاعات ناجا سامانه‌ای با عنوان «نما» در بستر اینترنت طراحی کردند که امکان شناسایی اموال مکشوفه مجهول‌المالک توسط مال‌باختگان تسهیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با ایجاد زیرساخت‌های لازم، ابتدا این سامانه به صورت آزمایشی در سطح تهران راه‌اندازی و پس از برطرف کردن اشکالات و ایرادات آن، سرانجام با نام «نمایشگاه مجازی اموال مسروقه مکشوفه» به منظور بارگذاری کالاهای مکشوفه در بستر اینترنت ایجاد شد.

رئیس پلیس آگاهی ناجا با اشاره به اینکه پس از طی یک روند آزمایشی در دی‌ماه ۹۷ این سامانه توسط جانشین فرمانده ناجا رسما افتتاح و راه‌اندازی شد، گفت: پس از حدود ۳ ماه از راه‌اندازی رسمی سامانه، بیش از ۵۹۰ قلم کالای مکشوفه مجهول‌المالک در سامانه بارگذاری شد.

وی با اشاره به اینکه راه‌اندازی این سامانه گامی در راستای حفظ کرامت شهروندان و حذف رفت و آمدهای بی‌شمار مال‌باختگان به واحدهای انتظامی صورت گرفته است، ادامه داد: از ابتدای راه‌اندازی این سامانه تاکنون بیش از ۲ میلیون بازدید از آن صورت گرفته است.

این مقام ارشد انتظامی درباره سازوکار فعالیت این سایت گفت: مال‌باختگان در صورت مراجعه به سایت police.ir و آیکون شناسایی اموال، می‌توانند بدون مراجعه حضوری به مراکز انتظامی درخواست خود را مبنی بر تعلق کالای مورد نظر ثبت و نشانه‌های آن را ارسال کنند.

وی اضافه کرد: درخواست مال‌باخته توسط اپراتور سامانه مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و اپراتور پاسخ «تایید» یا «عدم تایید» را در سامانه بارگذاری می‌کند. در صورت  اظهار عنوان «تایید»، راهنمایی لازم توسط اپراتور در خصوص  اقداماتی که لازم است مالک برای تحویل کالای مورد درخواستش انجام دهد، ارائه و اموال پس از هماهنگی قضایی با اخذ رسید، به وی تحویل داده خواهد شد.

سردار حسن‌خانی تاکید کرد: امکان استرداد اموال از طریق سامانه مزبور تنها برای افرادی امکان‌پذیر است که سابقه تشکیل پرونده قضایی داشته باشند.

وی همچنین با اشاره به اهمیت مشارکت هموطنان در ثبت و ضبط شناسه اموال خود و در صورت امکان، تهیه تصویر از آنها گفت: این اقدام مهم موجب می‌شود در صورت وقوع سرقت، امکان ردیابی اموال توسط کارآگاهان پلیس امکان‌پذیر شود و اموال سرقتی به صاحبان حقیقی آنها برگردند.

این مقام ارشد انتظامی به شهروندان توصیه کرد: از نگهداری اموال و دارایی‌های باارزش خود شامل طلا، سکه، ارز و... در منزل خودداری کنند و آنها را به صندوق امانات بانک‌ها بسپارند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در تشریح دستاوردهای پلیس آگاهی در فرآیند مبارزه با سرقت اظهار کرد: طی ۳ ماه گذشته ( آبان، آذر و دی) توانسته‌ایم روند رشد سرقت‌ها را متوقف کنیم و اعضای بسیاری از باندهای سرقت را شناسایی و دستگیر کرده‌ایم.

رئیس پلیس آگاهی ناجا افزود: مبارزه با سرقت یکی از برنامه‌های اولویتدار نیروی انتظامی در سال جاری بوده و با توجه به اهمیت آن، در اولویت‌های ماموریتی سال آتی نیز پیش‌بینی شده است.

سردار حسن‌خانی به توفیقات پلیس آگاهی در کشف سرقت اتومبیل اشاره و بیان کرد: در کشفیات خودروهای سرقتی توفیق ۹۲ درصدی داریم، یعنی اگر ۱۰۰ مورد سرقت خودرو در یک بازه زمانی مشخص به پلیس اعلام شده باشد، ما در کوتاه‌ترین زمان ۹۲ مورد آن را کشف کرده‌ایم.

کد خبر 483117 برچسب‌ها پلیس - نیروی انتظامی سارق پلیس - آگاهی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: پلیس نیروی انتظامی سارق پلیس آگاهی رئیس پلیس آگاهی ناجا اموال مسروقه مال باختگان راه اندازی حسن خانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۱۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

­سرقت با شگرد تعویض کارت بانکی در مترو


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار گودرزی گفت: فروردین‌ماه امسال، زن جوانی به پایگاه هفتم پلیس آگاهی مراجعه کرد و هنگامی که مقابل کارآگاهان قرار گرفت گفت؛ در مترو قصد داشتم بلیط بخرم که مرد میانسالی نزد من آمد و با چرب زبانی کارتم را برای کمک کردن در پرداخت گرفت، اما ساعتی بعد با پیامک بانکی برداشت پول متوجه شدم که وی یک کارت بانکی دیگر در اختیارم گذاشته است. 

وی افزود: کارآگاهان در نخستین‌گام برای تحقیقات میدانی راهی ایستگاه مورد نظر شدند و با بازبینی دوربین‌های مداربسته هویت متهم را شناسایی کردند که در ادامه نیز مشخص شد وی از افراد زیادی سرقت کرده است. 

سردار گودرزی ادامه داد: کارآگاهان در گام بعدی با روش‌های علمی و بررسی‌های تخصصی مخفیگاه متهم را شناسایی و پس از هماهنگی‌های لازم با مرجع قضایی وی را در یک عملیات منسجم دستگیر کردند. 

سردار گودرزی گفت: متهم پس از انتقال به پایگاه هفتم پلیس آگاهی هدف تحقیقات قرار گرفت و به جرم سرقت از کارت بانکی مال باخته با شگرد تعویض کارت اعتراف کرد. 

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با بیان اینکه متهم، برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان پایگاه هفتم پلیس آگاهی قرار گرفت، خاطرنشان کرد: چنانچه شهروندان با این شگرد هدف سرقت قرار گرفته‌اند می‌توانند به شعبه اول بازپرسی دادسرای تهران و پایگاه هفتم پلیس آگاهی مراجعه کنند

دیگر خبرها

  • انتشار مشخصات بیش از ۸۵۰ قلم کالای مسروقه در سامانه نما
  • ­سرقت با شگرد تعویض کارت بانکی در مترو
  • سرقت با شگرد تعویض کارت بانکی در مترو
  • ذبح ۱۰۶ راس گاو مسروقه در نور
  • طرح پایش هوشمند سارقان سابقه‌دار با پابند الکترونیکی در گفت و گو با رئیس پلیس آگاهی پایتخت | ماجرای سرقت دو سارق با پابند الکترونیکی چه بود
  • انهدام باند پنجه طلا در همدان
  • باند پنجه طلا در همدان منهدم شد
  • عامل ۱۷ فقره سرقت در فریدن دستگیر شد
  • کشف جسد دانشجوی دندانپزشکی در ارتفاعات سرچشمه
  • انهدام باند سرقت مسلحانه در اصفهان