Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران -از آغاز دوره تخصصّی روانپزشکی در دانشکده پزشکی تهران،(بیمارستان روزبه)در مهرماه 1369،تصورم بر این بودکه در طی دورۀ دستیاری ،هیپنوتیزم به عنوان یک قسمت از درمان آموزش داده می شود.اما خیلی زود متوجه شدم که روانپزشکی در درمان بیماریها بر اساس طب و علل ارگانیک آنها،و فراگیری تئوریهای وسیع روانپزشکان و روانکاوان بزرگی چون فروید،کارل گوستاویونگ،آدلر،جا و فرصتی برای این آموزش باقی نگذاشته ،و اصلاً متخصص روانپزشکی بر خلاف تصور عمومی ،هیپنوتیزم را در دورۀ تخصصی فرا نمی گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اشتیاق سیراب نشدنی ،مرا به نوشیدن از سرچشمۀ این علم وادار کرد، و در ین کاوش شادروان اًستادشعبان کاووسی(کابوک)را یافتم و طی قراردادی مقررّ گردید که اینجانب به مدت شش ماه در کلاس خصوصی ایشان به فراگیری هیپنوتیزم درمانی (معالج) و هیپنوتیزم فردی(خود هیپنوتیزم)بپردازم و سپس شش ماه در کلینیک ایشان که در آن موقع در والی میدان صادقیّه بود ،به رایگان به درمان بپردازم.
شور و شغفی را که برای شروع اوّلین روز آموزش داشتم هیچگاه فراموش نمی کنم،بهرحال مدّت آموزش طی شد و اینک سر آن دارم که از ایشان ،بویژ اکنون که روی در نقاب خاک کشیده اند ،سخنی به عنوان انتقاد بر زبان آورم و تنها بگویم که روانش شاد ،اما داوری من این است که:نه در ایران و نه در خاورمیانه ، و نه در اکثر مراکز علمی جهان .هیچکس توانایی او را در این فن نداشت.
اینجانب به علّت اختلافاتی که با مشارُالیه داشتم و بر سر مسائلی که عمدتاً به خطّ مشی درمانی وی بر می گشت،و دلایل دیگر ،ارتباطم را با استاد قطع کردم.
مثلاً استاد مدًعی درمان اسکیزوفرنیک با هیپنوتیزم بود که از نظر من به عنوان رزیدنت روانپزشکی اقدام به این شیوه در این بیماری ممنوع بود.
اینک سالها از آن ایّام می گذرد ولی روز به روز مشاهده می کنم که هیپنوتیزم تیغی شده است که در کف زنگیان مست افتاده و تا انجا که من در اقلیم پهناور هیپنوتیزم به جستجو و تکاپو پرداخته ام در هیچ روزگاری نه وسعت این علم مایه ور بدین پایه بوده ، و نه گسترش درمانگران بی مایه بدین حدّ و اندازه.بی مایگانی که در ورطۀ جنون شهرت فرو افتاده و به آموخته های ناقص خویش دم از اعجاز موسوی می زنند.
این نا اهلان از آشفته بازار فعلی سوء استفاده کرده، نه فقط خود را صاحب اصالت و مدّعی و علاّمه این حرفه می دانند ،بلکه در برخی شرایط و افراد ،مبادرت کنندگان به این حرفه که حتّی بعضاًدیپلم هم ندارند،کلاسهای اعتماد به نفس هیپنوتیزم و یوگا و تقویت راده و غیره ...راه انداخته و انبوه جوانان دردمند و پاک طینت و مشتاقان را به دنبال خود کشانده و شرایط به گونه ای شده که چون سحرۀ فرعون در مقابل موسی به رَسَن بازی مشغولند.غریب نیست که اگر ادّعای ید بیضایشان نیز بشود و گمان کنند که با اشارتی بر رود نیل ،مریدان را از دریا گذرانیده ،آنان را به وادی سِلم و صَلاح در اورند.
کتاب حاضر تکنیکهای انجام هیپنوتیزم را بطور صحیح و عملی آموزش میدهد و از آنجا که طی کردن این راه بدون استاد میّسر نیست ،از خوتنندگان گرامی خواهشمندم که بدون مُراد و راهنما اقدام به خود هیپنوتیزم و هیپنوتیزم معالج ننمایند .زیرا چه بسا در مواردی که بر آنان پوشیده است.هیپنوتیزم وضعیت روحی و روانی شان را بدتر کند.
اینجانب که از سال 1370 به عنوان روانپزشک در مطّب به کار پرداخته ام ،به دلیل وسغت فرصت طلبیها ی موجود در این روش درمانی مقدس (هیپنوتیزم)جز در موارد معدودی ،اقدام به آن ننموده ام و ازدحام بیماران مطّب نیز عامل دیگری بر فاصله گرفتن من از این روش درمانی بوده است.
آنچه عموماًو اکثراً مورد سئوال و علاقه جوانان است این است که فکر می کنند و ای بسا می ترسند که اگر هیپنوتیزم شوند،اسراری را که خودشان از آن آگاهند ،دیگری نیز از ان با خبر شوند و ضمن هیپنوتیزم بازگو کنند.ولی واقعیت این است که آنچه را که نمی خواهید بگوئید ،در خودآگاه شماست،و ورود هیپنوتیزم به ناخودآگاه شماست یعنی با هیپنوتیزم به ناخودآگاه شما دسترسی پیدا می شود و نه خود آگاه،لذا هرچه را که فکر می کنید جزو اسرار است و به یادتان سپرده اید که نگوئید،یعنی که هنوز در خود آگاه شما قرار دارد و قطعاً در ضمن هیپنوتیزم نمیگوئید. و شرط اولیّه و اصلی هیپنوتیزم ،تمایل و رضایت هیپنوتیزم شونده ،یعنی سوژه است و اگر سوژه آمادگی هیپنوتیزم شدن نداشته ،و تصمیم به مقاومت گرفته باشد هیپنوتیزم انجام شدنی نیست .
البته در موارد استثنایی که هیپنوتیزم از جهات بشر دوستانه و انسانی ضرورت پیدا کند،و سوژه نیز بدان تمایل نداشته باشد ،می توان با عمل (نارکو انالیز)به ناخودآگاه ان فرد دسترسی پیدا کرد و متأسفانه اکثزاً این روش مورد سوء استفاده قرار میگیرد.
در خاتمه باید دانست ،هیپنوتیزم علم است . علمی است که اگر دانشمندان مسئولیت شان آن را فرا میگیرد ،در شرایط خاصّ درمان کنندۀ است درمان کنندۀ برخی امراض روحی و جسمی (نه همۀ بیماریها)می باشد.و اگر نا اهلان آن را فرا میگیرند و بر آن استیلا یابد یار شاطر نیست که بار خاطر است. و فاجعه ای می شود که یهوداهای زمنه با آن مسیح را به دربار قیصر می کشانند و می بینیم که کشانده اند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۴۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام زمان برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مدیرکل مسابقات و رویداد‌های علمی دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان از برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی وزارت بهداشت خبر داد.

علیرضا عموعابدینی اظهار کرد: ۱۰ اردیبهشت سال جاری راس ساعت ۱۴ آزمون متمرکز غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علوم پزشکی وزارت بهداشت در ۶ حیطه برگزار می‌گردد.

وی تصریح کرد: برگزاری آزمون برعهده روسای باشگاه واحد‌های متولی این رویداد است و روسای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان روز دوشنبه یک ساعت قبل از آزمون سوالات را دریافت خواهند نمود.

وی توصیه کرد: روسای باشگاه واحد‌های دانشگاهی برای آماده سازی زیرساخت‌های برگزاری آزمون نظیر اطلاع رسانی به دانشجویان، اعلام محل برگزاری آزمون، حفظ رعایت حراست از سوالات آزمون و ...  تدابیر و تمهیدات ویژه‌ای را اتخاذ نمایند.

عموعابدینی بیان کرد: تا ۱۸ اردیبهشت ماه باید اسامی دانشجویان راه یافته به مرحله بعد در سامانه وزارت بهداشت ثبت گردد.  

وی ضمن بیان این موضوع که میزان سهمیه واحد‌ها برای همه واحد‌ها به ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی و روسای واحد‌ها ابلاغ می‌گردد به مسئولین واحد‌های دانشگاهی توصیه کرد برای جلوگیری از هدر رفتن سهمیه با تبلیغات محیطی دانشجویان را به ثبت نام و شرکت در آزمون ترغیب نمایند.

عموعابدینی تشریح کرد: نتایج آزمون باید توسط EDO و EDC‌ها  از ۲۴ تا ۳۶ ساعت در قالب فایل اکسل به روسای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان ارسال گردد و روسای باشگاه واحد‌های دانشگاهی نیز با تکمیل فایل اکسل اطلاعات را برای روسای استان‌ها ارسال نمایند.  

وی در پایان گفت: روسای استان‌ها پس از آماده سازی فایل تجمیعی موظفند تا ۴۸ ساعت پس از برگزاری آزمون یعنی در تاریخ ۱۲ اردیبهشت ماه نتایج را برای سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ارسال نمایند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • کسب رتبه برتر منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در بین مناطق ویژه اقتصادی کشور
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • بهره برداری از واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد
  • اعلام زمان برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد
  • معرفی رییس جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان پلدشت