Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین تاریخی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش درباره محتوای کتب درسی اظهار داشت: سند تحول بنیادین ۶ بخش دارد و تاکید شده است تا دانش آموزان در ابعاد یادشده پرورش داده و برای ورود به مرحله تحصیلات تکمیلی آماده شوند اما در حال حاضر تنها بر بعد علمی دانش‌آموزان تمرکز شده است.

وی افزود: تا زمانی که تنها ارزیابی علمی دانش‌آموزان مدنظر باشد، نمی توان توقع آماده سازی دانش آموزان در بخش های تربیتی را داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابعاد تربیتی شش‌گانه در سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش عبارت از  تربیت اعتقادی، عبادی و اخلاقی، تربیت اقتصادی و حرفه‌ای، تربیت علمی و فناوری، تربیت اجتماعی و سیاسی، تربیت زیستی و بدنی و تربیت زیبایی‌شناختی و هنری هستند.

به گفته رییس اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان، کتب درسی یکی از مهم‌ترین وسایل انتقال محتوا به دانش‌آموزان است که باید بتوان ۶ بعد تربیتی را به این واسطه در ذهن و افکار دانش آموزان و به دنبال آن معلمان جای داد.

تاریخی، با تاکید بر اینکه دانش‌آموزان باید با مسائل جامعه آشنا شوند؛ چراکه اگر دانش‌آموزان به درستی با مسائل جامعه درگیر نشوند در آینده مشکلات جدی برای آنها ایجاد می‌شود، گفت: آموزش ابعاد تربیتی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می تواند در این زمینه موثر باشد.

وی یادآورشد: در حال حاضر مطالبی درخصوص مسائل تربیتی در چندین کتاب از جمله تاریخ و تعلیمات اجتماعی ذکر شده  است گرچه اشتباهات سهوی در برخی موارد آن دیده شده است که به مرور باید این اشتباهات رفع شود.

رییس اتحادیه انجمن‌های اسلامی در ادامه درباره ملاک‌های صحیح برای ورود دانش‌آموزان به دانشگاه اظهار داشت: باید برای دانش‌آموزان کارنامه‌هایی در خصوص ابعاد شش گانه تربیتی تهیه شود و کسب نمره در این موارد نیز باید جزو شروط ورود آنها به دانشگاه قرار داده شود. دانش‌آموزان اگر بتوانند در این شش بخش نمره قابل قبول کسب کنند، می توانند وارد مراحل دیگر زندگی شوند.

تاریخی افزود: اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان سعی کرده تا علاوه بر تمرکز به بعد علمی، بعد سیاسی و اجتماعی دانش‌آموزان را تقویت کند تا در کنار درس، ایفای نقش اجتماعی هم داشته باشند. برای انجمن اهمیت بسیاری دارد که دانش‌آموزان نسبت به مسائل مهم جامعه احساس تکلیف کنند و بستری هم برای فعالیت آنها مهیا شود. 

رییس اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان بر اهمیت فعالیت‌های تشکلی دانش آموزان تاکید کرد و گفت: این اتحادیه به فعالیت‌های تشکلی دانش‌آموزان هم توجه ویژه‌ دارد و بی شک فعالیت‌های اجتماعی در این دوران، سرمایه ای برای آینده این جوانان خواهد بود.

برچسب‌ها آزمون سراسری اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آزمون سراسری اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان دانش آموزان آزمون سراسری اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان دانش آموزان اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان سند تحول بنیادین ابعاد تربیتی برای ورود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۵۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سلمان محمدی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و اظهار کرد: پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت‌بخشی به مدارس دولتی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پذیرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شأن معلمی را داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند.

کد خبر 748930

دیگر خبرها

  • برگزاری چهل و دومین جشنواره فرهنگی - هنری «امید فردا» در همدان
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • تاریخی: مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان است
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ماست/ مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش آموزان