Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@23:33:50 GMT

کولاک و یخبندان آب و برق ۶ روستای بوکان را قطع کرد

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۴۸۷۵۳

کولاک و یخبندان آب و برق ۶ روستای بوکان را قطع کرد

حسن خضری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با ورود سامانه بارشی از اوایل هفته جاری به سبب کولاک و وزش تندباد شدید، آب و برق روستاهای «موسی»، «ابراهیم حصار»، «نوبار»، «پاشبلاغ»، «قلعه‌تپه» و «قادرآباد منگور» قطع شده‌است.

وی افزود: اتصالات شبکه خطوط برق و پارگی سیم‌ها علت اصلی قطعی برق در این روستاهاست که با وجود تلاش مسوولان اداره برق برای رفع آن، قطعی همچنان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: هم‌اکنون نیز اتصال برق روستاها در دستور کار قرار دارد و منتظر بازگشایی مسیرهای دسترسی به این روستاها هستیم تا در کمترین زمان ممکن برق آنها وصل شود.

وی ادامه داد: به دلیل قطع بودن برق، جریان آب این روستاها نیز به علت از کار افتادن دینام منابع آب از کارافتاده و ساکنان این روستاها را با مشکل مواجه کرده‌است. 

سرپرست بخشدار مرکزی بوکان افزود: به علت لغزندگی جاده‌ها و برودت هوا، تردد در برخی محورهای روستایی این بخش نیز به سختی انجام می‌شود که انتظار می‌رود رانندگان احتیاط‌های لازم را در این زمینه داشته باشند.

وی از روستاییان این شهرستان خواست تا ضمن خودداری از سفرهای غیرضروری، در صورت سفر لوازم و تجهیزات زمستانی به خصوص زنجیرچرخ همراه داشته و در طول مسیر نیز به توصیه‌های عوامل راهداری مستقر در منطقه عمل کنند.

سامانه بارشی جدیدی که از بعدازظهر روز جمعه وارد آذربایجان‌غربی شده است تا روز سه‌شنبه فعالیت خود را به صورت بارش برف همراه با ورزش باد شدید در سطح منطقه ادامه می‌دهد.

ورود این سامانه بارشی موجب بروز مشکلات زیادی در جاده‌های برون‌شهری در استان شده و مدارس شمار زیادی از شهرستان‌ها را نیز به تعطیلی کشانده است.

بوکان دارای ۲ بخش مرکزی و سیمینه بوده و روستاهای بخش مرکزی به دلیل سخت‌گذر و کوهستانی بودن آن در فصل زمستان در هنگام بارش برف با مشکل مواجه می‌شوند.

بوکان دارای ۱۷۲ روستا در ۲ بخش سیمنه و مرکزی است که بیش از ۵۵ هزار نفر در آن ساکن هستند.

برچسب‌ها بارش برف بوکان قطع برق پروندهٔ خبری چهره زمستانی استانها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بارش برف بوکان قطع برق بارش برف بوکان قطع برق سامانه بارشی بارش برف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۸۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود

رضا خواجه ای با بیان اینکه مقاوم سازی اماکن روستایی، موثرترین اقدام در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها محسوب می شود، گفت: هم اکنون میزان مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی در این استان ۵۷ درصد است که با مقاوم سازی های امسال، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در تاریخ فعالیت بنیاد مسکن کم نظیر است.

وی اظهار داشت: متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند.

این مسوول ادامه داد: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود ۳۵ میلیون ریال در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به چهار میلیارد ریال خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله موجب می شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت شود و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

وی به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح های مقاوم سازی اماکن روستایی اشاره کرد و افزود: اهالی روستاهای استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کرده و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه های خود را مقاوم سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان ادامه داد: سعی بر این است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستاها و ارائه تعریف جدید از روستاها به عنوان واحدهای تولیدی و فرهنگی انجام شود.

وی اظهار داشت: بنیاد مسکن نیز بر اساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌ها را بیشتر معطوف به روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته کرده است.

خواجه ای خاطرنشان کرد: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • بازدید فرماندار شهرستان بوکان از پروژه در حال ساخت بیمارستان ٢۵٠ تختخوابی بوکان 
  • ‍ اجرای برنامه کشوری وارنیش فلورایدتراپی در شهرستان بوکان
  • پیرمرد ۷۰ ساله در ارتفاعات روستای گرمک نجات پیدا کرد
  • یخبندان بهاری در کردستان!
  • نهضت آبرسانی به ۱۰ هزار روستای کشور پیگیری می‌شود
  • خدمت‌رسانی جهادگران فنی و حرفه‌ای به ۲۰۰۰ نفر در روستاها
  • بارش برف و کولاک همراه با مه غلیظ در ژالانه
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد