Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@07:45:21 GMT

ماجرای پرتاب کفش به سوی بنی‌صدر در اصفهان چه بود؟

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۵۷۰۶۰

فرمانده واحد ادوات لشکر امام حسین(ع) با بیان خاطره‌ای از پرتاب کفش از سوی مردم به سوی بنی‌صدر گفت: این امر نشان می‌دهد از ابتدای انقلاب مردم با هرگونه جریان در جهت ذلت مخالف بودند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛غلامحسین هاشمی که در طول سالهای جنگ در لشکر ۱۴ امام حسین (ع) همراه همیشگی حاج حسین خرازی بوده است از اعتماد به نفس جوانانی یاد می‌کند که تنها به پشتوانه دین اسلام و با تکیه بر مذهب شیعه و تبعیت از منویات ولی فقیه جان بر کف از مام وطن دفاع کردند؛ خط شکن شدند و با خودباوری خط بطلانی بر وابستگی و ذلت کشیدند تا این روحیه هنوز هم بعد از چهار دهه از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در جوانان این مرز و بوم حاکم باشد و هر نوع گفتمان وابستگی به خارج از کشور و پذیرش ذلت را تحقیر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار پاسدار غلامحسین هاشمی، فرمانده واحد ادوات لشکر امام حسین (ع) خاطرات زیبایی از انقلاب سال ۵۷ و سالهای شکوهمند پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران دارد که از نظر خوانندگان می گذرد.

سردار از کودکی خود و رسیدن به روزهای انقلاب سال ۵۷ بگویید.

در تاریخ هفتم تیرماه ۱۳۴۰ در منطقه ۵ شهر اصفهان به دنیا آمدم. مادرم می‌گفت زمان تولد من صدای اذان ظهر از مسجد می‌آمد. من ششمین فرزند از ده فرزند خانواده هستم. پدرم کارگر شرکت نفت بود و روی تانکر نفت کش کار می‌کرد و با روزی حلال زندگی ما می‌گذشت. همانطور که بارها به شما گفتم به نظرم روزی حلال و بزرگ شدن در خانواده مذهبی در شکل گیری شخصیت مذهبی فرزندان مؤثر است.

علاوه بر خانواده مذهبی، برای آشنایی با مسائل مذهبی در جلسات خاصی شرکت می‌کردید؟

قبل از سن بلوغ علاقه مند به حضور در جلسات مذهبی بودم و در کلاس‌های قران مسجد محله مان شرکت می‌کردم. از آنجا که صدایم بد نبود به مدیر مدرسه پیشنهاد کردم که قرآن را بر سر صف صف مدرسه بخوانم و همانند شهید خرازی که مکبر مسجد سید بودند من هم در مسجد محله در نماز جماعت، تعقیبات نماز را می‌خواندم. از سال ۵۵ به بعد در جلسات قرآن صبح‌های جمعه در مسجد کازرونی در خیابان میر شرکت فعال داشتم.

در روزهای سال ۵۷ با نام امام خمینی (ره) چگونه آشنا شدید؟

ما در بعضی از همین جلسات به طور سربسته نام امام خمینی (ره) را می‌شنیدیم. از سال ۵۵ رساله امام خمینی (ره) را در خانه داشتیم، در واقع ما همان نوجوانانی بودیم که امام در سال ۴۲ گفته بودند «سرزبازان من در گهواره هستند» که من هم از سن ۱۶ سالگی با شرکت در تظاهرات به مبارزه با رژیم ستم شاهی پرداختم.

در لحظات پیروزی انقلاب در ۲۲ بهمن کجا بودید؟

معمولاً شب‌های بهمن ماه ۵۷ بعد از نماز جماعت در مسجد سید همه اطلاعات و پیام‌های مربوط به انقلاب رد و بدل می‌شد. از شام ۲۱ بهمن ماه همه مردم به خیابان‌ها آمده بودند و کمتر کسی در خانه مانده بود. پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی سپاه پاسداران در دوم اردیبهشت ماه ۱۳۵۸ به فرمان حضرت امام (ره) تشکیل شد و حدود دو ماه بعد به طور رسمی عضو سپاه شدم.

بعد از شروع جنگ تحمیلی در کدام قسمت سپاه فعالیت کردید؟

در آن روزها چون سپاه بودجه آنچنانی نداشت نیروهای رسمی سپاه در ابتدا حدود صد و سی نفری بیشتر نبودند و اکثر نیروها از جاهایی مانند ادارات آموزش و پرورش، کشاورزی، کارخانه ذوب آهن به سپاه آمده بودند و سپاه بخشی از این نیروها را سازماندهی می‌کرد. من گاهی به مسئولان وقت سپاه اصفهان می‌گفتم که به جبهه بروم اما جواب رد می‌دادند و دلیلشان این بود که اگر همه به جبهه بروند که باید در سپاه راقفل کرد.

بنی صدر در دهه ۶۰ سفری به اصفهان داشت؛ خاطره‌ای از این قضیه دارید؟

بله، در آن سفر دکتر اصغر منتظرالقائم از جا بلند شد و از رفتار بنی صدربا نیروهای انقلاب و بحث جنگ انتقاد کرد. مردم اصفهان هم موقع سخنرانی او در میدان امام (ره) شعار دادند و در عمارت عالی که ایستاده بود کفش‌های خودشان را پرتاب می‌کردند و بنی صدر ادامه سخنرانی اش را قطع کرد.

همین امر نشان می‌دهد از ابتدای انقلاب مردم با هرگونه جریانی که در جهت وابستگی و ذلت بود مخالف بودند و چنین جریان‌هایی برخلاف حرکت مردمی بوده است؛ همین بنی صدر بعد از این با صدور حکمی توسط حضرت امام (ره) بنی صدر از فرماندهی کل قوا برکنار شد و مجلس هم رأی به عدم صلاحیتش داد.

سردار شما چه زمانی به جبهه اعزام شدید و از آنجا که در طول جنگ همراه همیشگی شهید خرازی بودید خاطره خاصی از ایشان دارید؟

من دی ماه سال ۶۰ آماده اعزام به جبهه شدم؛ در واقع گرچه باز هم با ممانعت مسئولان روبرو شدم در ۱۹ سالگی با هر ترفندی شده به جبهه رفتم. از آنجا که بچه‌های اصفهان به تیپ ۱۴ امام حسین (ع) اعزام می‌شدند من هم خودم را به این تیپ رساندم و در تا زمان شهادت حاج حسین خرازی در عملیات‌های مختلف در کنار ایشان بودم.

خاطره کم نیست. اما آنچه مهم است شهید خرازی بسیار مسئولیت پذیر بودند و فرمانده باهوش بودند و این دو لشکر امام حسین (ع) و نجف اشرف بر پیکر دشمن لرزه می‌انداخت.

خاطره جالبی که از ایشان به یاد دارم اینکه شهید خرازی پس از آنکه دوران نقاهت جانبازی به جبهه برگشته بودند و به زحمت مشغول گرفتن ناخن‌هایشان بودند که به ایشان گفتم اجازه دهید کمکتان کنم که لبخند زدند و گفتند «نه باید با این شرایطی که یک دست ندارم خودم را سازگار کنم و خودشان به زحمت ناخن‌هایشان را گرفتند.»

در آستانه چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی آمریکای جنایتکارسردار سلیمانی را به شهادت رساند؛ این رفتار خصمانه آمریکا را چگونه ارزیابی می‌کنید.

من در عملیات‌های خیبر، بدر و والفجر هشت از نزدیک با شهید سردار سلیمانی در ارتباط بودم. یادمان نرود که بین شهیدان کاظمی، خرازی و قاسم سلیمانی ارتباط صمیمی و برادرانه عمیقی وجود داشت و وصف ناشدنی بود.

همین حسن معاشرت و رئوف بودن سردار سلیمانی باعث شد که بیش از ۲۵ میلیون نفر در مراسم تشییع جنازه او در همین چند شهری که اعلام شد شرکت کنند که نشان از محبوبیت او در بین احاد جامعه بود. او که در جنگ و پس از آن در جبهه مقاومت رهبری می‌کرد نماد ایستادگی و خودباوری بود و همین دلیل محبوبیت وی در قلب مردم بود و نشان می‌دهد مردم ما گفتمان وابستگی و ذلت را نمی‌پذیرند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: لشکر امام حسین سردار سلیمانی پیروزی انقلاب انقلاب اسلامی وابستگی و ذلت نشان می دهد شهید خرازی امام خمینی بنی صدر سال ۵۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۷۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده صادق و جنگ احزاب چه شباهت عجیبی؟! | روایت متفاوت حسین شریعتمداری از حمله ایران به اسرائیل

به گزارش همشهری آنلاین، حپسین شریعتمداری در روزنامه کیهان نوشت:

۱- جنگ خندق در جریان است. همه دشمنان اسلام از هر حزب و گروه و عقیده با یکدیگر متحد شده و به مقابله با اسلام آمده‌اند. اسلام را دشمن مشترک خود می‌دانند و به این نتیجه رسیده‌اند که اختلافات را برای مدتی کنار بگذارند و همگان به مقابله با این دشمن مشترک برخیزند و پس از آن، هرکدام به راهی بروند که پیش از آن می‌رفتند. از این روی جنگ خندق را «جنگ احزاب» نامیده‌اند. قبائل و احزاب با همراهی یهود، سپاهی نزدیک به ده هزار مرد جنگی و مجهز به آخرین تجهیزات تدارک دیده و به محاصره مدینه آمده‌اند. در این سوی اما، سپاه اسلام که تعدادشان به سه‌هزار نفر هم نمی‌رسد و از تجهیزات اندکی برخوردارند، در پس خندق که به ابتکار سلمان فارسی حفر شده است، به مقابله ایستاده‌اند. از سپاه کفر ۵ پهلوان نامدار و جنگجوی بی‌نظیر که عبدود سرآمد آنان است به میدان آمده‌اند.

عمرو، هماورد می‌طلبد و کسی جرأت مقابله با او را ندارد. از سپاه اسلام، علی علیه‌السلام به میدان می‌رود. رسول خدا(ص) در توصیف این پیکار می‌فرمایند: «بَرَزَ الاْیمَانَ کُلُّهُ اِلی الشِرْکِ کُلِّهِ...تمام ایمان در برابر تمام شرک قرار گرفته است‌». امیرالمؤمنین در میان حیرت و ناباوری همگان، با ضربه شمشیر، عمروبن عبدود را از پای در می‌آورد. چهار پهلوان دیگر فرار را برقرار ترجیح داده و می‌گریزند. سپاه شرک انسجام و استحکام خود را از دست می‌دهد. سپاهیان اسلام غریو شادی سر می‌دهند. و پیامبر اعظم‌(ص) می‌فرمایند: «ضَربَةُ عَلِی یَومَ الخَندَقِ اَفضَلُ مِن عِبادَةِ الثّقلین... [‌ارزش‌] ضربت علی در روز خندق از عبادت تمام جنّ و انس برتر است‌».

۲- از سپاه اسلام علی‌(ع) در میانه میدان است و از آن سوی، عمروبن عبدود. چرا پیامبر خدا از این صحنه با عنوان درگیری «‌همه اسلام‌» با «‌همه کفر» یاد می‌فرمایند؟! و ضربت علی را از عبادت همه جهانیان برتر معرفی می‌کنند؟! این علت را اگرچه بسیاری از مورخان و شاهدان آن روز بر زبان و قلم آورده‌اند ولی شنیدن آن از زبان رسول خدا(ص) شیرین‌تر و دلنشین‌تر است. حضرت ایشان خطاب به علی می‌فرمایند: «‌ای علی! مژده باد تو را که اگر عمل تو را به تنهایی در این روز با عمل تمامی امت محمد بسنجند عمل تو بر آن‌ها برتری دارد؛ زیرا خانه‌‏ای از خانه‏‌های مشرکان نیست مگر آن که با کشته شدن عمروبن عبدود خواری و زبونی در آن وارد شده است و خانه‏‌ای از مسلمانان نیست جز آن که با قتل او عزت و شوکت یافته است‌» و این کلام نیز از حضرت پیامبر(ص) در همین خصوص است: «ذهب ریحهم و لا یغزوننا بعد الیوم و نحن نغزوهم ان‌شاء‌الله‌... از امروز به بعد شوکت و عظمت اینان [کفار و مشرکان‌]فرو ریخت و از این پس دیگر به جنگ ما نخواهند آمد و ماییم که در آینده -اگر خدا بخواهد- به جنگ آنان خواهیم رفت‌».

۳- حالا به عملیات اخیر سپاه اسلام «‌وعده صادق‌»
که نیمه‌شب ۲۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ (۱۳‌آوریل ۲۰۲۴) علیه
رژیم صهیونیستی صورت پذیرفت باز می‌گردیم.

الف: در یک‌سوی این آوردگاه، سپاه اسلام قرار دارد و در سوی دیگر همه دشمنان ریز و درشت جمهوری اسلامی به صف ایستاده‌اند. رژیم صهیونیستی، آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و ۲۳ کشور دیگر که از شمال و جنوب و مشرق و مغرب برای مقابله با عملیات از پیش اعلام شده ایران به حالت آماده‌باش درآمده و تمامی توان خود را به صحنه آورده‌اند (نظیر آنچه در جنگ احزاب اتفاق افتاده بود).

ب: توان و تجهیزاتی که مجموعه دشمنان در اختیار دارند بارها بیشتر و گسترده‌تر از این سوی آوردگاه است‌. هیمنه و قدرت دشمن به اندازه‌ای مخوف، گسترده، فراگیر و چشم‌پُرکن است که هیچ قدرت دیگری جرأت مقابله با آنها را ندارد. رژیم صهیونیستی خود را چهارمین ارتش قدرتمند دنیا و شکست‌ناپذیر می‌داند! آمریکا ابرقدرت بلامنازع جهان تلقی می‌شود. انگلیس و سایر کشورهای اروپایی با برخورداری از پیشرفته‌ترین تسلیحات در پیمان «‌ناتو» گرد آمده‌اند، بسیاری از کشورهای عربی و غیرعرب منطقه، تمام قد به خدمت رژیم صهیونیستی درآمده و در عرصه حضور دارند و... (مقایسه کنید با هیمنه و تجهیزات و لشکر پُرشمار مشرکان در جنگ احزاب‌).

ج: عملیات «‌وعده صادق‌» در اوج اقتدار صورت می‌پذیرد و موشک‌ها و پهپادهای سپاه در میان ناباوری و حیرت دشمنانی که با همه توان به صف ایستاده بودند از سامانه‌های دفاعی چند لایه
رژیم صهیونیستی و پدافند ۲۳ کشوری که پیشاپیش آماده شده بودند عبور می‌کند و دو هدف از قبل تعیین‌شده را با دقتی مثال‌زدنی منهدم می‌کند. دشمنان ریز و درشت تقریباً بدون استثناء و با حیرتی آمیخته به یاس و ناامیدی، پوشالی بودن ادعای شکست‌ناپذیری خود را به چشم می‌بینند و آشکارا اعتراف می‌کنند که قدرت بازدارندگی خود در مقابل توان نظامی توأم با هوشمندی ایران اسلامی را از دست داده‌اند...
(شبیه شکست هیمنه و شوکت سپاه شرک در جنگ احزاب که با کشته شدن عمروبن عبدود، فرو پاشید) و در همان حال غریو شادی ملت‌های مسلمان و همه مظلومان و حق‌طلبان جهان به آسمان بلند می‌شود و... (یادآور غریو شادی مسلمانان بعد از ضربت کارساز امیرالمؤمنین علیه‌السلام که از عبادت ثقلین برتر بود).

د: این روزها علاوه‌بر اعتراضات انبوه و سراسری مردم دنیا علیه جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها در غزه، چند هفته‌ای است که اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا، اروپا، اقیانوسیه، آسیا و آفریقا، نیز در اعتراض به نسل‌کشی و جنایات رژیم صهیونیستی و کشورهای حامی آن به صحنه آمده‌اند و خواسته‌ها و شعارها از محکومیت اسرائیل عبور کرده و به محو این رژیم وحشی تغییر مسیر داده و اخبار مربوط به خیزش اساتید و دانشجویان علیه رژیم صهیونیستی به خبر اول رسانه‌های دنیا تبدیل شده است. ضرب و شتم دانشجویان و اساتید و بازداشت و اخراج آنها نه فقط دامنه این اعتراضات را کاهش نداده بلکه بر گستره آن نیز افزوده است. همین چند ساعت قبل خبر رسید که در محوطه مقابل کاخ سفید تصویر رهبر انقلاب و پرچم فلسطین نصب شده و دانشجویان دانشگاه میشیگان در جشن فارغ‌التحصیلی خود با پرچم‌های فلسطین حضور یافته‌اند و...

۴- اگرچه گفته‌اند؛
همتای علی نخواهد آمد هرگز
صد بار اگر کعبه ترک بردارد
و این سخن حکیمانه‌ای نیز هست، اما، به وضوح می‌توان دید که عملیات «‌وعده صادق‌» رنگ و بوی جنگ احزاب را دارد و گویی از ضربه علی علیه‌السلام در آن روز، سمت و سو گرفته است. چرا که ضربه عملیات وعده صادق فقط بر سر رژیم صهیونیستی فرود نیامده است. رژیم صهیونیستی در این عملیات جای عمروبن عبدود نشسته بود! عملیات وعده صادق ضربه‌ای سرنوشت‌ساز بر آمریکا، اروپا، ناتو و تمام کشورهای عرب و غیرعرب حامی اسرائیل است‌... دقیقاً الگو گرفته از جنگ خندق و تار و مار شدن احزاب.

۵- و بالاخره، این نکته نیز از قول «محمد حسنین هیکل» نویسنده و روزنامه‌نگار بلندآوازه مصر خواندنی است. او درباره اولین دیدارش با امام خمینی(ره) که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و در تهران صورت گرفته بود می‌نویسد؛ «‌یکی از صحابه رسول خدا(ص) را دیدم که گویی از تونل ۱۴۰۰ ساله زمان عبور کرده و به عصر حاضر آمده است، تا سپاهیان علی را که بعد از شهادت او پراکنده شده بودند، گرد هم آورد و اسلام فراموش‌شده را بار دیگر بر کرسی حکومت عدل علی بنشاند. من در چهره او این توانمندی را به وضوح می‌بینم‌».

کد خبر 849543 منبع: کیهان برچسب‌ها ایران و اسرائیل حسین شریعتمداری - کیهان خبر ویژه

دیگر خبرها

  • اعتراض برخی از اعضای رزما به ائتلاف با امنا
  • وعده صادق و جنگ احزاب چه شباهت عجیبی؟! | روایت متفاوت حسین شریعتمداری از حمله ایران به اسرائیل
  • فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد
  • اولین اظهار نظر مقامات اسرائیلی در خصوص حمله پهپادی این رژیم به اصفهان
  • ویژگی‌های منحصربه‌فرد مردم اصفهان در دفاع مقدس استثناء است
  • تسلیت فرمانده سپاه امام رضا (ع) در پی رحلت سردار ایافت
  • فرمانده سپاه امام رضا (ع) رحلت سردار «ایافت» را تسلیت گفت
  • برگزاری یادواره شهدای طلبه و فرهنگی در شهر خرو
  • عزاداری مردم آذربایجان غربی در سوگ شهادت امام صادق(ع)
  • انقلاب اسلامی تبلور مکتب سیاسی امام صادق(ع)