Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@01:54:03 GMT

توصیه وزارت بهداشت برای مقابله با کرونا در مدارس

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۷۰۵۹۷

توصیه وزارت بهداشت برای مقابله با کرونا در مدارس

 علیرضا رئیسی که به همراه معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در ارتباط ویدئویی با معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی و معاونان تربیت بدنی و سلامت ادارات کل آموزش و پرورش سراسر کشور شرکت کرده بود، ضمن ترسیم آخرین وضعیت بیماری کرونا ویروس در جهان و ایران به ارائه راهکار‌های لازم در جهت پیشگیری از ورود این ویروس به کشور پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با ترسیم تاریخچه این بیماری و آخرین وضعیت آن در جهان و ایران، گفت: ابتدای پیدایش این ویروس در چین برای مدتی سیستم پذیرش بیمار و شیفت بندی پرسنل به خاطر هجوم بیماران در بیمارستان‌های این کشور با مشکل مواجه شد.

رئیسی، سیستم قرنطینه در چین را بسیار سخت و جدی اعلام کرد و بیان داشت: ۱۱ میلیون چینی در شهر «ووهان» به طور کامل و ۵۹ میلیون چینی در استان «هوبای» به طور نسبی در قرنطینه قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه هیچ کروناویروسی حتی «سارس» و «مِرس» به این اندازه در جهان کشته نداده است، گفت: در عین حال باید توجه داشت که کروناویروس جدید اگرچه نسبت شیوع بالاتری نسبت به کروناویروس‌های قبلی دارد، ولی نسبت مرگ افراد در آن بسیار کمتر از بقیه و در حد دو درصد است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، بار دیگر با تاکید بر اینکه کرونا وارد کشور نشده است از معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی به ویژه دانشگاه‌های علوم پزشکی مرزی خواست حداکثر تلاش خود را در جهت تمهیدات لازم برای پیشگیری از ابتلا به کرونا به کار گیرند.

رئیسی تصریح کرد: پرواز مسافرتی به چین ممنوع شده و هموطنانی که آنجا هستند هم با داشتن کارت سلامت و اعلام اسامی شان به وزارت بهداشت توسط نهاد‌های ذی ربط و تحت کنترل می‌توانند وارد کشور شوند.

وی خاطرنشان کرد: ۵۷ دانشجوی ایرانی در «ووهان» تحت تدابیر لازم قرنطینه بودند و ۶ روز است وارد کشور شده‌اند و هیچ مشکلی ندارند در عین حال یک هفته دیگر در قرنطینه می‌مانند.

رئیسی افزود: تمام ضوابط یک قرنطینه کامل از درون هواپیما تا ورود و اقامتشان در کشور برای آنان اجرا و برای اطمینان حتی پسماند‌های هواپیما و محل اقامت شان بی خطرسازی و امحاء می‌شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: در فرودگاه امام (ره) علاوه بر تب سنجی، دوربین‌های حرارتی نصب شده که این کار در فرودگاه‌های بین المللی مشهد، شیراز، اصفهان و تبریز نیز انجام گرفته یا در دست انجام است.

وی از معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خواست مرز‌های ورودی اعم از زمینی، دریایی و هوایی را به دقت کنترل کنند.

رئیسی از معاونان تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان‌ها نیز خواست با آموزش سراسری به دانش آموزان شرایط برای شستشوی مداوم دست‌ها با مایع مخصوص در تمام مدارس تدارک دیده و یکی از زنگ‌های تفریح را به صورت نمادین در هر روز زنگ شستشوی دست‌ها قرار دهند، زیرا این کار تا ۹۰ درصد از ابتلا به کرونا جلوگیری می‌کند.

در ادامه این نشست، مهرزاد حمیدی ضمن اشاره به هماهنگی‌های به عمل آمده برای آموزش پیشگیری از کرونا ویروس اظهار داشت: وزارت آموزش و پرورش با همکاری وزارت بهداشت برای پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس آمادگی کامل دارد.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش گفت: ادارات کل آموزش و پرورش کلیه استان‌ها هماهنگ با دانشگاه‌های علوم پزشکی در راه ارتقاء سلامت دانش آموزان گام خواهند برداشت.

در بخش دیگری از این ارتباط ویدئویی معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی مرزی آخرین اقدامات در خصوص کنترل کروناویروس را در استان‌های خود گزارش نموده و معاونان تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش این استان‌ها نیز آخرین اقدامات و برنامه‌های خود در این زمینه را تشریح کردند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا مدارس پیشگیری از کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۰۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: دستگاه آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد و کاری که خیرین در حوزه تعلیم و تربیت انجام می‌دهند از جهات مختلف ارزشمند است.

آیت‌الله مصطفی محامی شامگاه جمعه در همایش استانی خیرین مدرسه یار ضمن قدردانی از حضور و مشارکت خیرین در برنامه‌ها و فعالیت‌های دستگاه تعلیم و تربیت اظهار کرد: خداوند متعال در قرآن کریم بیان داشته: "وَمَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا" زنده کردن یک انسان همانند حیات بخشیدن به کل جامعه و زنده کردن همه انسان‌هاست و در مقابل آن عنوان می‌کند:" مَنْ قَتَلَ نَفْسًا بِغَیْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِی الْأَرْضِ فَکَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِیعًا" اگر یک نفر را از بین ببرد مانند این است که همه مردم را از بین ببرد.

امام جمعه زاهدان افزود: در تفسیر این آیه شریفه، بزرگان نظرات مختلفی را عنوان کرده‌اند از اینکه یک تشبیه برای بیان عظمت کار بوده و یا با این تعبیر که یک فرد می‌تواند مبدا تولید نسل باشد و لذا احیای یک نفر احیای یک نسل است.

آیت‌الله محامی بیان کرد: در ادبیات قرآنی حیات منحصر به این حیات مادی نیست بلکه عقل، اندیشه و علم اوست و بر این اساس دستگاه آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت دستگاه احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد لذا کاری که شما در آموزش و پرورش انجام می‌دهید از جهات مختلف ضریب می‌خورد.

وی ادامه داد: بر اساس همین نگاه انجام کار خیر در حوزه آموزش و پرورش نیز دارای ارزش افزوده است به خصوص که این کار در یک استان پهناور همچون سیستان و بلوچستان صورت می‌گیرد چرا که سیستان و بلوچستان دارای ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زیادی است و یکی از این ظرفیت‌ها وجود نیروهای با استعداد است که متاسفانه به درستی شکوفا نشده و مورد استفاده قرار نگرفته و نیازمند توجه ویژه‌ است.

 امام جمعه زاهدان تصریح کرد: خیرین باید قدر خود را بدانند و خداوند متعال را برای این نعمت، موهبت و لطفی که شامل حالشان کرده شکرگزاری کنند.

 نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: این احیا دارای فرایندی است که بخشی در تامین امکانات و سخت‌ افزار و بخشی در تهیه نرم افزار از جمله برنامه، معلم و اساتید است و این دو مجموعه باید با هم هماهنگ و در یک راستا حرکت کنند.

وی عنوان کرد: مهم‌تر از توسعه کمی مدارس کیفیت بخشی به آن‌هاست و در این جهت نیازمند استفاده از نیروهای توانمند و با تجربه هستیم که از جمله کمبودهای ماست و باید در جهت آموزش نیروها برنامه‌ریزی صورت گیرد و باید دقت کنید که مدارس پس از ساخت رها نشوند و در گام بعد باید تلاش کنید تا کیفیت خدمات در مدارس ارتقا پیدا کند.

آیت‌الله محامی بیان کرد: سیستان و بلوچستان یک استان پهناور است و بسیاری از روستاها پراکنده هستند و طبعأ ساخت مدارس در همه این نقاط امکان پذیر نیست و باید در نقاطی با تمرکز جمعیت ساخت مدارس شبانه‌روزی را دنبال کنیم که در این صورت با توجه به حضور دانش آموزان در مدارس فرصت تعلیم و تربیت بیشتر به صورت شبانه روزی وجود دارد.

وی عنوان کرد: دل کودکان مانند یک کاغذ سفید است و موقعیت شکل گیری شخصیت عقلانی، علمی، فرهنگی، اخلاقی و... در همین دوران کودکی است و اگر در این ایام کار به خوبی صورت گیرد این دانش آموز در آینده پا به هر عرصه‌ای که بگذارد راه درست را خواهد رفت و در غیر این صورت چندان فرد موثری نخواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد