Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- موضوع بی خانمانی و کارتن خوابی به یک معضل جهانی تبدیل شده که در کشور‌های توسعه یافته روندی صعودی پیدا کرده است. تاریخ انتشار: 22:00 - 23 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۰۱۹۶ به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، موضوع بی خانمانی و کارتن خوابی شهروندان در کشور‌های پیشرفته به یک معضل تبدیل شده است که با وجود آنکه این کشور‌ها ثروتمند‌تر می‌شوند، اما افراد کم درآمد، توانایی مالی خود را از دست داده و مجبور به زندگی در خیابان‌ها و یا اماکن عمومی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یکی از این کشور‌ها آمریکا است که در معضل بی خانمانی روندی رو به افزایش دارد و به نظر می‌رسد که به یک بحران ناتمام تبدیل شده است.   بی خانمانی در آمریکا 
آمار‌ها و ارقام حاکی از آن است که شمار افراد بی خانمان در آمریکا از ۵۵۳ هزار نفر در سال ۲۰۱۸ به ۵۶۸ هزار بی خانمان در سال ۲۰۱۹ رسید.   این آمار رسمی است و اکثریت آن‌ها افراد  غیر سفید پوست بودند.‌   «ای بی سی» در گزارشی می‎گوید که شهروندان سیاه پوست آفریقایی درصد قابل توجهی از جمعیت بی خانمان‌ها را تشکیل می‌دهند.
واقعیت در مورد جامعه آمریکا آن است که جمعیت بی خانمان‌ها در این کشور روند صعودی دارد و مقامات این کشور باید اقدامی جدی برای رفع این بحران که از فقر نشات گرفته است، انجام دهند.
همچنین یک تحقیق نشان می‌دهد حدود ۲۱ درصد از سیاه پوستان در آمریکا که تابعیت آفریقایی دارند در فقر زندگی می‌کنند که بیش از میزان فقر در میان سفید پوستان است.
تجزیه و تحلیل داده‌ها نشان از آن دارد دلایلی مانند تبعیض، نابرابری در سیستم ارائه امکانات مسکن و ارائه خدمات بهداشتی می‌تواند در بی خانمانی آمریکایی آفریقایی تبار نقش اصلی بازی کنند.   مشکل اصلی بی خانمانی در آمریکا، فقدان مسکن ارزان قیمت است. براساس آمار‌های رسمی ۱۱ میلیون خانوار کم درآمد در آمریکا سالانه نیم یا بخش عمده ای از درآمد خود را صرف مسکن می‌کنند.

ایالت «کالیفرنیا» با ۷۸۶۷۶ بی خانمان در صدر شهر‌های دارای بالاترین نرخ رشد بی خانمانی قرار دارد و پس از آن «لس آنجلس» با ۴۹۹۵۵، «شیکاگو» با ۵۴۵۰، «هیوستون» با ۴۱۴۳ و «فونیکس» در ایالت «آریزونا» با ۶۲۹۸ بی خانمان در رده‌های بعدی قرار دارند.   بی خانمانی در فرانسه    فرانسه هم مانند بسیاری از کشور‌های اروپایی طی یک دهه گذشته شاهد افزایش بی خانمان‌ها بوده که ناشی از بحران مالی جهانی است.
بر اساس گزارش موسسه ملی آمار و مطالعات اقتصادی فرانسه بیش از ۱۲ هزار نفر از شهروندان این کشور در خیابان‌ها شب را سپری می‌کنند.   به گزارش یورونیوز، در پایتخت فرانسه نیز در حدود ۴۶۳ هزار نفر زیر خط فقر زندگی می‌کنند.
آمار‌ها نشان می‌دهند که در سال ۲۰۱۸، ۵۶۶ فرد بی خانمان در سراسر فرانسه جان باختند، بیش از ۱۰۰ نفر از این افراد تنها در شهر پاریس بودند.   بیشتر بخوانید:  افزایش بی خانمانی در آمریکا برای سومین سال متوالی اسکان ۵۹ هزار نفر در پیاده رو‌ها و پناهگاه ‎‌ها   بی خانمانی در انگلیس 
آمار و ارقام جدید همزمان با گزارش سالانه نشان می‌دهد که حداقل ۲۸۰ هزار نفر بی خانمان در سراسر انگلیس زندگی می‌کنند.

تحقیقات نشان می‌دهد که در میان هر ۲۰۰ شهروند انگلیسی یک نفر کارتن خواب وجود دارد و یا در خوابگاه‌ ها و اقامتگاه‌ های موقت زندگی می‌کند.

بنابر گزارش‎ها، در سراسر انگلیس ۸۶ هزار و ۱۳۰ خانواده در اواخر ماه ژوئن سال ۲۰۱۹ در اسکان موقت زندگی می‌کردند.   بی خانمانی در آلمان 
دویچله وله می‌نویسد، بر اساس آمار جدید آلمان، شمار افراد بی خانمان در این کشور بین سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ بی از ۴ درصد افزایش داشته است.
آمار‌ها نشان از آن دارد که در سال ۲۰۱۸، در حدود ۶۷۸ هزار نفر فاقد اقامتگاه دائمی بودند، در میان این افراد ۴۱ هزار نفر در خیابان‌ ها زندگی می‌کردند.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا دونالد ترامپ بی خانمانی در آمریکا زندگی می کنند بی خانمان ها بی خانمان نشان می دهد هزار نفر سال ۲۰۱۸ تبدیل شده آمار ها کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۹۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟

همشهری آنلاین: شاید برای «لیندا توماس-گرینفیلد»، نماینده و سفیر اصلی آمریکا در سازمان ملل دو روز گذشته یکی از سخت‌ترین روزهای کاری‌اش در همه چند دهه گذشته بوده است. گرینفیلد ۷۱ ساله به عنوان یک دیپلمات کهنه کار آمریکایی، روز جمعه متن سخنرانی خود را برای دانشجویان دانشگاه ورمونت آماده کرده بود تا در سالن اصلی آمفی تئاتر دانشگاه ورمونت روبروی ده‌ها خبرنگار و عکاس ارائه دهد، اما ناگهان به او پیام رسید که دانشگاه مراسم سخنرانی‌اش را لغو کرده و در حال حاضر دانشگاه ورمونت پذیرای او برای سخنرانی نیست. خبر بدی برای سفیر آمریکا در سازمان ملل بود، اما او چاره‌ای جز پذیرش شرایط نداشت. در همان لحظات «سورش گاریملا»؛ رئیس دانشگاه ورمونت، در حساب کاربری این دانشگاه در فضای مجازی اعلام کرد: «با کمال تأسف می گویم که سخنران برنامه ریزی شده خانم سفیر لیندا توماس-گرینفیلد، در دانشگاه لغو شده است.» وبگاه هیل هم نقل قولی از برخی حساب‌های کاربری دانشجویان دانشگاه ورمونت را منتشر کرد که در آن سفیر آمریکا را جنایتکار جنگی جنگ غزه عنوان کرده بودند.

لغو سخنرانی سفیر آمریکا در دانشگاه ورمونت به دلیل ادامه اعتراضات پرحرارت دانشجویان این دانشگاه در حمایت از فلسطین صورت گرفت. اعتراضاتی که دور جدید آن اکنون وارد هفته سوم شده و ابعاد آن هرروز گسترده تر می شود. حدود ۱۲۰۰ کیلومتر آن طرف تر از دانشگاه ورمونت، بخشی از اساتید و اعضای هیئت علمی در دانشگاه اموری نیز با تهیه یک نامه بلندبالا خواستار استعفای رئیس دانشگاه شدند. رئیسی که به پلیس مجوز ورود به دانشگاه و بازداشت دانشجویان را داده بود. خشمی که در دانشگاه ورمونت سخنرانی سفیر آمریکا را لغو کرد، اکنون در دانشگاه اموری خواستار استعفای رئیس دانشگاه است. خشمی که ناشی از برخورد خشونت بار و بازداشت‌هایی است که پلیس آمریکا در سه هفته گذشته علیه دانشجویان و اساتید معترض داشته است. فهرست بلندبالایی از بازداشت دانشجویان و حتی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های آمریکا در دست است که نشان می‌دهد حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا بسیار پرهزینه است.

چند نفر تاکنون بازداشت شده‌اند؟

آمار و گزارش‌های تائید شده از منابع رسمی آمریکا مانند روزنامه واشنگتن پست آمار قابل توجهی از بازداشت‌ها در دانشگاه‌ها را نشان می‌دهد:

2300 نفر: آمار کل بازداشت‌های صورت گرفته در تظاهرات حامیان فلسطین در محوطه دانشگاه های مختلف آمریکا تا روز شنبه

۱۵۰ مرکز: آمار کل کالج‌ها و دانشگاه‌های درگیر اعتراضات

۸۰ مرکز: تعداد مراکز آموزشی محل درگیری، خشونت و یورش پلیس با استفاده از گاز اشک آور و انجام بازداشت

۲۸ کلاس لغو شده: توقف فعالیت ۲۸ کلاس درس در دانشگاه‌های مختلف بدلیل بازداشت گسترده دانشجویان

۴۴ دانشگاه: آمار کل دانشگاه‌های آمریکا دارای دانشجوی بازداشتی

۳۲۵ بازداشت: بیشترین میزان بازداشت صورت گرفته علیه دانشجویان در یک روز

۱۰۰ بازداشت به بالا: حداقل ۷ دانشگاه هرکدام دارای آمار بازداشتی بیش از ۱۰۰ نفر

۵۰تا۱۰۰ بازداشت: حداقل ۷ دانشگاه هرکدام دارای آمار بازداشتی بین ۵۰تا ۱۰۰نفر

تا ۵۰ بازداشت: حداقل ۳۰ دانشگاه هر کدام دارای آمار بازداشت تا ۵۰ نفر

بیشتر بخوانید:

مجسمه جرج واشنگتن دانشگاه هاروارد بعد از اعتراضات! چند دانشجو در آمریکا بازداشت شده‌اند؟ ۷ دانشگاه‌ دارای بیشترین بازداشت‌ها

در عین حال چند دانشگاه آمریکا هستند که دارای بیشترین آمار بازداشتی از میان دانشجویان معترض هستند و آمار بازداشتی‌ در این دانشگاه‌ها همگی بیش از ۱۰۰ نفر است.

۲۲۰ بازداشت: در دانشگاه کلمبیا در نیویورک

۲۰۰ بازداشت: در دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس

۱۷۳ بازداشت: در کالج شهری نیویورک

۱۳۶ بازداشت: در دانشگاه تگزاس

۱۲۰ بازداشت: در دانشگاه نیویورک

۱۱۸ بازداشت: در کالج امرسون در بوستون

۱۰۰ بازداشت: در دانشگاه واشنگتن در سنت لوئی

جغرافیای بازداشت‌ها:

۱۱۰۰ بازداشت: در دانشگاه‌‎های شمال شرق / دانشگاه کلمبیا، دانشگاه هاروارد، دانشگاه نیویورک، کالج شهر نیویورک، کالج امرسون، دانشگاه پرینستون، دانشگاه نورث ایسترن، دانشگاه فوردهام،

۵۰۰ بازداشت: در دانشگاه‌های غرب / دانشگاه کالیفرنیا، دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، دانشگاه یوتا، دانشگاه پلی تکنیک ایالتی کالیفرنیا، دانشگاه ایالتی آریزونا،

۳۰۰ بازداشت: در دانشگاه‌های جنوب / دانشگاه تگزاس در آستین، دانشگاه تگزاس در دالاس، دانشگاه اموری، دانشگاه تولان، دانشگاه جورجیا، دانشگاه فلوریدا جنوبی،

۲۰۰ بازداشت: در دانشگاه‌‍‌های غرب میانه / دانشگاه ویسکانسین در مدیسون، دانشگاه شیکاگو، دانشگاه نورث وسترن، دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس، دانشگاه ایندیانا

کد خبر 849470 برچسب‌ها فلسطین سازمان ملل

دیگر خبرها

  • طلا هفته معاملاتی جدید را در محدوده مثبت آغاز می‌کند؟ / شتاب بیت‌کوین با افت آمار اشتغال
  • هشدارهای آمریکا درباره سفر به آلمان جدی شد
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟
  • وضعیت سهمیه‌های اروپایی لیگ برتر؛ منچستریونایتد و چلسی چه سرنوشتی دارند؟
  • پوچتینو محکوم به کسب سهمیه لیگ اروپا؛ هانسی فلیک گزینه جانشینی نیست
  • کاربرد انواع ریسه ال ای دی در دکوراسیون داخلی
  • افزایش آمار بازداشت معترضان در دانشگاه‌های آمریکا
  • آمریکا هشدار سفر به آلمان را تشدید کرد
  • بی خانمانی ایرانی‌ها را تهدید می‌کند/ هر سال تعداد بیشتری از مردم توان اجاره مسکن را از دست می‌دهند (فیلم)
  • حمایت همدانی ها از مردم غزه و دانشجویان آمریکا و اروپا