Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-07@02:46:36 GMT

درآمد وام‌های ملت از سود سپرده‌ها پیشی گرفت

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۸۵۳۳۲

درآمد وام‌های ملت از سود سپرده‌ها پیشی گرفت

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، بر اساس آمار و اطلاعات بورسی منتشر شده از سوی بانک ملت، این بانک در آذرماه سالجاری ۵۴۰ هزار و ۹۸۵ میلیارد و ۸۹۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان سپرده دریافت کرده که ۵۶ درصد آن مربوط به سپرده‌های قرض‌الحسنه ریالی و ۳۳ درصد مربوط به سپرده های کوتاه مدت بوده است.

در همین مدت بانک ملت ۵۳۰ هزار و ۴۱۳ میلیارد و ۷۳۳ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان را به عنوان سپرده های تسویه شده در آمار خود آورده است که بیشترین سهم به سپرده‌های قرض‌الحسنه جاری ریالی و سپرده‌های کوتاه مدت اختصاص دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناگفته نماند که سپرده‌های جاری آنچنان ماندگاری در حساب های بانکی ندارد و نمی‌توان نگاه بلند مدت به این سپرده‌ها داشت؛ زیرا به دسته چک متصل بوده و هر لحظه امکان خروج سپرده از این حسابها وجود دارد.

حال با این تفاسیر بانک ملت در ماه آذر از محل سپرده های دریافتی میزان ۱۳۰۴ میلیارد و ۶۵۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان را به عنوان سود سپرده‌های سرمایه‌گذاری شناسایی کرده که ۲۳ درصد آن مربوط به سپرده‌های کوتاه مدت، ۴۵ درصد مربوط به سپرده‌های بلند مدت یک ساله و ۲۴ درصد مربوط به گواهی سپرده ویژه سرمایه گذاری عام است.

اما در نهایت بانک ملت در ۹ ماهه امسال ۱۰ هزار و ۸۹۵ میلیارد و ۳۳۷ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به عنوان سود سپرده‌های سرمایه‌گذاری شناسایی کرده که بیشترین سهم برای سپرده های کوتاه مدت، سپرده‌های بلند مدت یک ساله و گواهی سپرده‌های ویژه سرمایه‌گذاری عام بوده است.

حال با این شرایط بانک ملت در آذرماه ۵۱ هزار و ۱۲ میلیارد و ۲۵۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به عنوان تسهیلات پرداخت کرده که ۳۱ درصد به عنوان مشارکت مدنی، ۱۶ درصد تسهیلات ارزی و ۹ درصد به عنوان فروش اقساطی بوده و نکته قابل توجه آن است که سهم تسهیلات قرض‌الحسنه در این ماه فقط یک درصد معادل ۶۶۷ میلیارد و ۴۴۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان بوده است.
بررسی نسبت تسهیلات قرض‌الحسنه اعطایی بانک ملت به سپرده‌های قرض‌الحسنه پس انداز ریالی این بانک نشان از آن دارد که این بانک در آذرماه فقط یک درصد سپرده‌های قرض‌الحسنه پس انداز ریالی دریافتی را به عنوان تسهیلات قرض الحسنه ارائه کرده است. البته ناگفته نماند که این بانک در پایان ۹ ماهه با توجه به وصولی سپرده ها و بازگشت مقادیری از تسهیلات پرداختی، ۸۳ درصد منابع قرض‌الحسنه خود را به این ردیف از تسهیلات اختصاص داده است.
در این مدت ۳۸ هزار و ۶۹۶ میلیارد و ۴۵۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تسهیلات وصولی بانک بوده و مشارکت مدنی سهم قابل توجهی داشته است.

بانک ملت از محل ارائه تسهیلات بانکی در آذرماه ۲۰۶۲ میلیارد و ۴۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان درآمد کسب کرده که بیشترین منبع درآمد بانک از محل تسهیلات مربوط به فروش اقساطی و مشارکت مدنی بوده است و این میزان درآمد در ۹ ماهه سال جاری در حدود ۱۸ هزار و ۹۵ میلیارد و ۹۴۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان بوده است.

حال با این شرایط باید گفت بانک ملت در آذرماه بیش از ۵۴۰ هزار میلیارد تومان سپرده دریافت کرده که ۵۱ هزار میلیارد یعنی ۹.۴ درصد را در ارائه تسهیلات بانکی هزینه کرده است و اگر میزان درآمد این بانک از ارائه تسهیلات را با سود شناسایی شده سپرده ها مقیاس کنیم، مشخص می شود که درآمد ارائه تسهیلات از سودهای شناسایی حدود ۶۰ درصد بیشتر بوده است.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: درآمد سود تسهیلات سود سپرده بانک ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۵۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند

مقام مسئول وزارت راه و شهرسازی از تایید حدود یک میلیون و ۴۷۰ هزار متقاضی وام ودیعه مسکن خبر داد و گفت: بانک‌ها با ۴۴۵ هزار نفر قرارداد امضا کرده‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیداحمد خادمیان مدیرکل دفتر طرح‌های نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازی اظهار کرد: تاکنون یک میلیون و 654 هزار و 36 نفر از متقاضیان در سامانه tem.mrud.ir ثبت‌نام کرد‌ه‌اند که از این تعداد یک میلیون و 469 هزار و 875 نفر حائز شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شده‌اند.

وی با یادآوری این‌که تاکنون یک میلیون و 33 هزار و 305 نفر برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن به بانک‌ها معرفی شده‌اند، افزود: بانک‌ها تاکنون با 445 هزار و 68 نفر (30 درصد) قرارداد امضا کرده‌اند.

وی تاکید کرد: با توجه به تکلیف قانونی، ضرورت دارد تا بانک‌ها پرداخت تسهیلات را به معرفی‌شدگان سرعت بدهند.

به گزارش تسنیم،  اوایل اسفندماه سال گذشته دفتر پایش طرح‌های نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازیاز ثبت‌نام یک میلیون و 462 هزار و 160 متقاضی برای دریافت وام ودیعه مسکن خبر داده بود.

تا آن زمان از این تعداد یک میلیون و 296 هزار و 915 متقاضی حائز شرایط اولیه شناخته شد‌ه‌ بودند. از این تعداد نیز 895 هزار و 668 متقاضی برای دریافت تسهیلات به بانک‌ها معرفی شده‌اند که بانک‌های عامل با 381 هزار و 763 متقاضی (29.4 درصد) قرارداد امضا کرده‌اند.

مبلغ تسهیلات ودیعه مسکن در تهران 200 میلیون تومان، در مراکز استان‌ها 150 میلیون تومان، در سایر شهرها 100 میلیون تومان و در روستاها 40 میلیون تومان است.  نرخ سود این تسهیلات 18 درصد و دوره بازپرداخت آن 60 ماهه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم
  • روش ثبت نام وام 100 میلیون تومانی بانک آینده به صورت غیرحضوری
  • ۹۲ درصد متقاضیان واجد شرایط تسهیلات نهضت ملی مسکن، قرارداد امضا کردند
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!