Web Analytics Made Easy - Statcounter

دارنده مدال طلای کشتی ساحلی ۲۰۱۹ جهان گفت: من اولین و آخرین خارجی هستم که در هند توانستم عنوان «رستم» را به خود اختصاص دهم و هندی‌ها فکر نمی‌کردند اول شوم. ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۲ ورزشی کشتی و وزنه برداری نظرات - اخبار ورزشی -

پویا رحمانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره حضورش در هند برای کشتی گرفتن اظهار داشت: هندی‌ها مسابقات زیادی برگزار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از آنها کشتی سنتی‌شان است که به اسم «گاما» روی خاک و به مدت 30 دقیقه برگزار می‌شود. «گاما» پهلوان آنهاست که الگوی ورزشی بروسلی هم بود. او در 70 سالگی بدون باخت بوده و کسی دیگر با او کشتی نمی‌گرفت و فردی مقدس برای هندی‌ها محسوب می‌شود. مجسمه‌های گاما در نقاط مختلف هندوستان دیده می‌شود. هندی‌ها فضای خالی زیادی در هر شهرشان دارند و هر آن ممکن است در نقطه‌ای از شهر و در این فضاهای خالی، حصارکشی کنند تا بازدیدکنندگان از کشتی‌گیران جدا شوند و کشتی گاما برپا شود.

وی در خصوص اینکه برنده و بازنده هر کشتی جایزه یکسانی دریافت می‌کنند، عنوان کرد: این قانون کشتی روی خاک هندی‌هاست که برنده و بازنده به یک اندازه پول می‌گیرند. 6،7 ماه قبل یک بار اینجا آمده بودم و این بار هم از دو ماه پیش آمده‌ام. از طریق یک مربی هندی دعوت شدم. سال 2017 بعد از اینکه در مسابقات ساحلی جهان اول شدم، من را به همراه یکی از دوستانم برای کشتی گرفتن به هندوستان دعوت کردند. آن زمان فقط دو نفر بودیم، اما بعد از من 10،12 کشتی‌گیر ایرانی دیگر هم به هند آمدند، چون با توجه به تعدد مسابقات در این کشور، درآمد کشتی‌گیران خوب است.

این کشتی‌گیر افزود: درآمد هر مبارزه گاما بین یک تا 5 میلیون است و در بعضی فصل‌ها رقابت خیلی زیاد می‌شود، اما در هوای سرد شاید در هفته دو مبارزه باشد. این کشتی سنتی هندی‌ها روی خاک برگزار می‌شود و برای هر مسابقه حداقل 20 هزار نفر تماشاگر می‌آیند، چون عکس قهرمانان بنر می‌شود.

رحمانی که در اولین دوره بازی‌های ساحلی جهان مقام اول را به دست آورد، در خصوص اول شدنش در مسابقات رستم هند گفت: این مسابقات تا امروز سه دوره برگزار شده، هندی‌ها دو «رستم» داشتند که سومین دوره را برگزار کردند. این مسابقات محدودیتی به لحاظ وزن و شرکت کننده ندارد. آنها هرگز فکر نمی‌کردند که بتوانم اول شوم و به همین دلیل بعد از رقابت‌ها بحث‌های زیادی اینجا ایجاد شد که قوانین‌شان را تغییر دادند و مقرر شد در سال‌های آینده دیگر خارجی‌ها نتوانند در این رقابت‌ها حضور پیدا کنند. پاکستانی‌ها هم مسابقاتی به اسم رستم دارند که البته قدیمی‌تر از هندی‌هاست، آنها اجازه حضور خارجی را در این رقابت‌ها نمی‌دهند. من اولین و آخرین خارجی هستم که توانستم عنوان رستم را به خود اختصاص دهم.

این کشتی‌گیر آملی ادامه داد: با توجه به جمعیت زیاد هندی‌ها، برای هر مسابقه تماشاگر زیادی می‌آید و استقبال‌ از کشتی فوق العاده است. کشتی، کریکت و کبدی رشته‌های محبوب هندی‌ها محسوب می‌شوند و سرمایه‌گذاری زیادی روی آن دارند.

رحمانی تاکید کرد: از قبل تصمیمم را گرفته بودم که کشتی را کنار بگذارم. حالا هم همین فکر را دارم و می‌خواهم از این پس در MMA فعالیت کنم. در این خصوص چند پیشنهاد هم داشته‌ام و می‌خواهم کارم را در این رشته ادامه دهم.

کشتی‌گیر ایرانی قوانین «رستم» هند را تغییر داد

 

انتهای پیام/

R1351/P/S3,29/CT1 واژه های کاربردی مرتبط کشتی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشتی کشتی کشتی گیر ایرانی فکر نمی کردند رقابت ها هندی ها اول شوم روی خاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۷۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل محرومیت چی‌چی اوغلو از المپیک؛ آنتونیو کوتاه می‌آید؟

با حکمی که کمیته انضباطی اتحادیه جهانی درخصوص کشتی جنجالی چامیزو - بایراموف اعلام کرده، یکی از برترین داوران ژوری UWW المپیک را از دست داد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در روزهای گذشته اتحادیه جهانی رأی خود را درخصوص مبارزه نیمه‌نهایی 74 کیلوگرم کشتی آزاد گزینشی اروپایی اعلام کرد. با تأیید اشتباهات محرز داوری این مسابقه، هر چند نتیجه به سود چامیزو تغییری نکرد اما داوران این مسابقه همراه با ژوری نقره‌داغ شدند که سنگین‌ترین حکم در کنار داور اوکراینی، برای ابراهیم چی‌چی اوغلو داور سرشناس و باتجربه ترکیه صادر شد.

سایر نفرات از جمله بوعزیز و قاضی و رئیس تشک هم با محرومیت مواجه شدند اما تعلیق چی‌چی اوغلو، المپیک را از او خواهد گرفت؛ آن هم در حالی که او همراه با بوعزیز و کیسی آمریکایی، از جمله 6 عضو اصلی کمیسیون داوران اتحادیه جهانی هستند.

اکنون سؤال این است چرا چنین حکم سنگینی برای چی‌چی اوغلو صادر شد؟ اعتقاد بر این است که تغییر داور این مبارزه، گمانِ بدی را برای اتحادیه جهانی ایجاد کرده که گروه داوری قصد تغییر نتیجه به سود کشتی‎گیر میزبان را داشتند.

این در حالی است که داوران از طریق سیستم به صورت رندومی برای یک مسابقه انتخاب می‎‌شوند اما گاهی هم ملیت بودن داور با کشتی‌گیر یا هر عامل دیگری منجر به دادن اطلاعات جدید به سیستم برای تغییر داور می‌شود که احتمالاً چنین اتفاقی نیز در باکو رخ داده اما برای کمیته انضباطی مسجل نشده تغییر داور مسابقه، صرفاً به دلیل شرایط طبیعی بوده و غرضی در این خصوص مطرح نبوده است.

این موضوع همچنان بهت داوران را به همراه داشته و برای‌شان باورپذیر نیست که داور خوب و با سابقه‌ای درخشان با چنین تنبیه بزرگی مواجه شود. آیا آنتونیو رئیس کمیسیون داوران اتحادیه جهانی می‌تواند در ماه‌های پیش رو کمیته انضباطی را مجاب کند که درخصوص کشتی چامیزو و بایراموف تخلفی صورت نگرفته و یک اشتباه غیرعمد منجر به تغییر نتیجه شده است؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نام خلیج فارس همیشه ماندگار است
  • کشتی خوزستان روی ریل موفقیت قرار گرفته است
  • اتفاق باورنکردنی که باعث شد مورایس مسلمان شود | او گفت می‌خواهم مسلمان شوم، باید از کجا شروع کنم؟ | ماجرای مشاور مذهبی با آشنایی کامل به زبان انگلیسی
  • مزایای کریدور حمل‌ ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  • دلیل محرومیت چی‌چی اوغلو از المپیک؛ آنتونیو کوتاه می‌آید؟
  • (ویدئو) زورخانه پهلوان رستم؛ بنایی کهن در تاریخ شهر مشهد
  • مسابقات کشتی فرنگی جام تختی به بهترین نحو برگزار شد
  • مزایای کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  • (تصاویر) زورخانه پهلوان رستم
  • اسنایدر: باخت به تاج‌الدینوف روش مبارزه رقبایم را تغییر داد