Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: دبیر انجمن ملی خرمای ایران گفت: با توجه به حضور رقبای سرسخت در بازار صادراتی خرما هر گونه اعمال عوارض گمرکی یا ممنوعیت صادرات می‌تواند برای ما نتایج جبران ناپذیر داشته باشد.

به گزارش خرداد، مقداد تکلوزاده در گفت‌وگو با ایلنا با اشاره به تصمیم وزارت صمت برای دریافت عوارض صادراتی از خرما، اظهار کرد: از سال گذشته وزارت صمت زمزمه دریافت عوارض صادراتی از خرما را مطرح کرد از همان زمان ما درباره نتایج منفی این تصمیم هشدار داد‌‌ه‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بارها در جلسات وزارت صمت و سازمان توسعه تجارت و نامه‌های که به دستگاه‌های مربوطه ارسال کردیم درباره تاثیر جبران ناپذیر این تصمیمات بر بازار صادراتی خرمای ایران گفته‌ایم.

تکلوزاده با تاکید بر اینکه الجزایر، عمارات و تونس به دنبال جایگزینی خرمای ایران با محصول خود در بازار جهانی هستند، افزود: با توجه به قیمت و کیفیت خرمای کشورهای مذکور هر نوع خلاء در بازار از سوی ما مشکلات جدی را برای بازار صادراتی خرمای ایران ایجاد می‌کند.

وی اضافه کرد: وجود رقبای جدی در بازار خرما این موضوع را به دستگاه‌های تصمیم گیرنده گوشزد می‌کند که تصمیمات خود را کارشناسی‌تر و دقیق‌تر بگیرند.

تلکوزاده با بیان اینکه بارندگی‌های سال گذشته و سال‌جاری تولید را افزایش داده است، اظهار کرد: بارندگی‌های سال گذشته و سال‌جاری در استان‌های خوزستان، بوشهر و فارس موجب افزایش 100 تا 150 هزارتنی تولید خرما در کشور شده است این در حالی است که آمار نشان از کاهش صادرات این محصول در سالجاری نسبت به سال گذشته دارد.

وی میزان کاهش صادرات خرما در سالجاری را 30 تا 40 درصد نسبت به سال گذشته عنوان کرد.

تکلوزاده با تاکید بر اینکه در سال گذشته موفق به صادرات 340 هزارتن خرما شدیم، گفت: تا دی ماه سالجاری میزان صادرات خرما به 165 هزار تن بوده که در خوشبینانه‌ترین حالت تا پایان سال رقم صادراتی کمتر از سال‌ گذشته خواهد بود.

وی یادآرو شد: البته موضوعاتی مانند واقعی شدن نرخ ارز در افزایش صادرات خرما در سال گذشته موثر بوده است، اما با افزایش تولید نگرانی از اشباع شدن بازار از خرما با توجه به محدود شدن امکان صادراتی شدت یافته است.

به گفته تکلوزاده؛ ‌از سال گذشته بیش از 500 تا 600 هزار تن خرما در انبارها باقی مانده که به تولید سالجاری اضافه خواهد شد.

وی دلیل تصمیمات وزارت صمت برای ممنوعیت‌ها و عوارض صادراتی را نگرانی این وزارتخانه از افزایش قیمت داخلی دانست.

تکلوزاده از پیشنهاد انجمن ملی خرمای ایران به وزارت صمت برای تضمیمن ثبات قیمت و کیفیت خرما برای سال آینده به ویژه ماه رمضان خبر داد و گفت: با توجه به باقی ماندن خرما از گذشته در انبارها، افزایش تولید و کاهش صادرات انجمن ملی خرمای ایران حاضر به تضمین بازار از نظر قیمت و کیفیت محصول است.

دبیر انجمن ملی خرمای ایران اضافه کرد: با توجه به تحلیل بازار پیش‌بینی می‌شود  به رغم  افزایش هزینه‌های تولید قیمت خرما در سال آینده بسیار کمتر از سال 97 باشد، در حال حاضر نیز قیمت خرما 40 درصد کمتر از سال گذشته است.

تکلوزاده در پایان از دستگاه‌های تصمیم گیرنده خواست تا بیشتر به نظر کارشناسان بخش خصوصی در تصمیم گیری‌ها توجه کنند چرا که نتیجه آن در نهایت به نفع اقتصاد کشور و مصرف‌کننده خواهد بود.

به گزارش ایلنا؛ رییس سازمان توسعه تجارت ایران در نامه‌ای به انجمن ملی خرما و سایر نهادهای بخش خصوصی نوشت: صادرات خرما از تاریخ ۱۵ فروردین تا ۳۱ اردیبهشت سال ۱۳۹۹ مشمول عوارض صادراتی است و نرخ عوارض آن نیز در آینده نزدیک اعلام خواهد شد.

برچسب ها: خرما ، قیمت خرما

منبع: خرداد

کلیدواژه: خرما قیمت خرما انجمن ملی خرمای ایران بازار صادراتی خرما انجمن ملی خرما وزارت صمت عوارض صادراتی جبران ناپذیر سال گذشته قیمت و کیفیت صادرات خرما کاهش صادرات خرما در سال سال گذشته کمتر از سال قیمت خرما تر از سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۰۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین الملل راهکار اصلی تثبیت بازار مرغ

علی ابراهیمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: با توجه به سیاست افزایش جوجه ریزی ها و تولید مرغ، گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین‌المللی راهکار اصلی تنظیم و تثبیت بازار مرغ محسوب می شود.

به گفته او، تولید محصول با کیفیت، ایفای به موقع تعهدات و پایداری حضور از عوامل حفظ بازار های صادراتی است.

ابراهیمی با بیان اینکه پتانسیل صادرات حداقل ۲۰۰ هزارتن مرغ در سال وجود دارد، افزود: بنابر برنامه ای که وزارت جهاد دنبال می کند، صادرات مرغ موثرترین راهکار برای پایداری تولید و بالانگه داشتن جوجه ریزی محسوب می شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: علی رغم آنکه قیمت تمام شده هرکیلو مرغ زنده بالای ۶۵ هزارتومان است، اما در شرایط کنونی مرغداران در فروش هرکیلو مرغ بیش از ۱۰ هزارتومان متضرر هستند.

او با بیان اینکه خرید حمایتی توسط پشتیبانی امور دام راهکار مقطعی تنظیم بازار است، گفت: بنده معتقدم که مرغ های جمع آوری شده توسط پشتیبانی امور دام در مقطعی باید به بازار عرضه شود که براین اساس بازار دائمی صادرات با پویا ساختن تولید داخل، عاملی قطعی در توسعه زنجیره تولید و تأمین مرغ برای کشورهای همسایه خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • وزیر کشور: اقدامات استان کرمان در ایجاد زنجیره ارزش قابل توجه است
  • بیت کوین به ۶۳ هزار و ۸۲۲ دلار رسید
  • آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟
  • کاهش قیمت دلار و سکه در بازار تهران/ ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور/ افت قیمت تارا، رانا و پژو ۲۰۷
  • گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین الملل راهکار اصلی تثبیت بازار مرغ
  • رئیسی : ایران تحریم ناپذیر است
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • زنجیره ارزش راهبردی خرمای خوزستان از نقاط قوت نمایشگاه ایران اکسپو
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات