Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول نیوز - مدیر عامل بانک مسکن به هم راه اعضای هیات مدیره بانک از کارخانه صنعتی «بوتان» بازدید کردند.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز، مدیر عامل بانک مسکن به هم راه اعضای هیات مدیره بانک از کارخانه صنعتی «بوتان» بازدید کردند .در این بازدید، مدیران «بوتان» آخرین وضعیت تولیدات صنعتی این کارخانه که مصارف خانگی و ساختمانی دارد را برای هیات مدیره بانک مسکن تشریح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



گروه صنعتی «بوتان» بزرگترین تولیدکننده انواع سیستم های گرمایشی ساختمان شامل پکیج شوفاژ دیواری و آبگرمکن دیواری در ایران و همچنین آبگرمکن گازی در خاورمیانه است.این مجموعه صنعتی همچنین رادیاتور نیز تولید می کند.

ابوالقاسم رحیمی انارکی مدیر عامل بانک مسکن در حاشیه بازدید از کارخانه و گروه صنعتی «بوتان» اعلام کرد: ما در بانک مسکن حمایت مالی-اعتباری از کارخانه ها و شرکت های ساختمانی و تولیدکننده تجهیزات و مصالح ساختمانی در «حوزه های فراتسهیلاتی» را آغاز کرده ایم که همکاری با «بوتان» نمونه موفق و کاملی در این مسیر حمایتی است.

مدیر عامل بانک مسکن افزود: گروه صنعتی «بوتان» از خدمات بانک مسکن در حوزه «بانکداری شرکتی» بهره میبرد و در عین حال تامین کننده یکی از بخش های اصلی و مورد نیاز ساختمان ها است.

رحیمی انارکی با بیان اینکه «بوتان» مجموعه اقداماتی را برای توسعه فعالیت های خود شروع کرده است گفت: این گروه صنعتی به عنوان یکی از مجموعه مشتریان ویژه بانک مسکن اخیراً درخواست حمایت مالی-اعتباری برای توسعه تولید و همچنین افزایش صادرات را داشت و از آنجا که بانک مسکن برای خود ماموریت پشتیبانی تسهیلاتی و فراتسهیلاتی از همه فعالان بخش مسکن و ساختمان را تعریف کرده است، در نظر داریم نیاز «بوتان» را تامین کنیم.

مدیر عامل بانک مسکن گفت: در پایان بازدید هیات مدیره بانک مسکن از کارخانه «بوتان» جلسهای در دفتر مرکزی این گروه صنعتی برگزار شد و درخواست طرف مقابل در اختیار ما قرار گرفت. در نهایت مقرر شد تیمهای کارشناسی بانک مسکن در ساختمان مرکزی بر روی سه حوزه مرتبط با نیاز مالی-اعتباری «بوتان» مطالعات و بررسیهای لازم را انجام دهند تا شرایط برای انعقاد تفاهمنامه های ارزی، تامین مالی و همچنین تامین مالی و مسکن کارکنان این مجموعه فراهم شود.

رحیمی انارکی با بیان اینکه شرکتهای فعال در بخش مسکن و ساختمان می توانند از خدمات «بانکداری شرکتی» بانک مسکن استفاده کنند، افزود: بانک مسکن در قالب بانکداری شرکتی به نوعی خدمات فراتسهیلاتی به شرکت ها ارایه می دهد خدماتی همچون روش های پرداخت، نگهداری حساب مالی اختصاصی، تامین مالی به کمک ابزارهای مختص بازار سرمایه، تامین مسکن کارکنان و ... که به شکل کلی شامل ارایه خدمات جدید بانکی مطابق نیاز شرکت ها است.

مدیر عامل بانک مسکن با بیان اینکه شرکت های مختلف در بخش مسکن و ساختمان می توانند بانک مسکن را به عنوان نهاد پشتیبان خود در حوزه های مالی-اعتباری محسوب کنند گفت: این بانک به عنوان بانک تخصصی مسکن آمادگی دارد به همه شرکت های تولید کننده مسکن و ساختمان و همچنین کارخانه های تولید انواع مصالح ساختمانی، خدمات بانکداری شرکتی و انواع تسهیلات مورد نیاز را ارایه کند

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: رحیمی انارکی بانک مسکن پول نیوز تولید مسکن ذخایر ارزی مدیر عامل بانک مسکن بخش مسکن و ساختمان هیات مدیره بانک بانکداری شرکتی مالی اعتباری رحیمی انارکی بانک مسکن گروه صنعتی تامین مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۵۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بر حمایت از شرکت‌های فناور این شهرک در حوزه مواد و ساخت تأکید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستاد‌های معاونت علمی به ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و گفت: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاورد‌های فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهاد‌های فعالان این حوزه اشاره کرد و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویداد‌های تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قرارداد‌ها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و خواستار همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاورد‌های فناورانه آن‌ها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته او، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

دیگر خبرها

  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • حمایت مجلس ؛ به مردم زمین رایگان بدهید | زمین اگر برای خود مردم باشد ماشین و طلای خودشان را می‌فروشند تا زمین‌شان را بسازند
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • کاربرد انواع سنگ های مختلف
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • آرامکوی عربستان حامی مالی فیفا شد