Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@07:33:00 GMT

پرداخت اینترنتی با سیز پی

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۱۹۴۱۸

پرداخت اینترنتی با سیز پی

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، این دوره زمانه دیگر بازار هیچ‌وقت تعطیل نیست! یک دهه پیش، اگر عصر جمعه هوای خرید به سرتان می‌زد یا چیزی نیاز داشتید، با به یادآوردن تاریخ و ساعت، دنیای آرزوهایتان فرو می‌ریخت اما امروز هر ساعت شبانه‌روز و هفت روز هفته درهای بازار به روی شما باز است اما از پنجره‌ی اینترنت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا رقابت تامین‌کنندگان اینترنتی کالا و خدمات روی ساعت و دقیقه‌ی پردازش سفارش و ارسال آن است و فروشگاه آنلاینی محبوب‌تر است که به محض تکمیل فرآیند خرید، پردازش سفارش را آغاز کند. متقابلاً باید ابزاری در دست مشتری باشد که بتواند هزینه کالا یا خدمات مورد نظرش را بپردازد؛ چه چیز بهتر از یک درگاه پرداخت اینترنتی مطمئن!؟

کدام درگاه پرداخت اینترنتی مطمئن است؟

با توجه به نظارت مستمر بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران بر فعالیت شرکت‌های پرداخت‌یار که ارائه‌دهنده درگاه پرداخت اینترنتی هستند، استفاده از خدمات این شرکت‌ها اعتبار دوجانبه‌ای را بین فروشنده و خریدار برقرار می‌کند. درگاه پرداخت اینترنتی، به صورت آنلاین و بی‌وقفه فرآیند پرداخت را ممکن می‌کند.

شاید به علت اخبار هرروزه‌ی فیشینگ، مشتریان شما از خرید اینترنتی وحشت داشته باشند اما با انتخاب یک پرداخت‌یار دارای مجوز از بانک مرکزی که تمام مؤلفه‌های امنیتی را داراست و اعتبار و امنیت آن از طرف خریدار قابل بررسی‌ست به مشتریان خود این اطمینان را می‌دهید که در یک فضای معتبر از شبکه بانکی، عملیات پرداخت را انجام می‌دهند و همه چیز تحت کنترل است.

داشتن یک درگاه پرداخت اینترنتی معتبر به کسب و کار شما هویت می‌بخشد!

با ارسال لینک درگاه پرداخت اینترنتی خود، یک فضای معتبر از شبکه بانکی بدون صف و نگرانی مقابل مشتری خود قرار می‌دهید. آرامش و سهولت پرداخت برای مشتری خاطره‌ای خوب به‌جا می‌گذارد ضمن اینکه با درج لوگوی خود در درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی‌تان، برندسازی کرده و اعتبار محصول‌تان را تقویت می‌کنید.

در مورد لینک پرداخت چه می‌دانید؟

شاید تاکنون شماره کارت یا حساب خود را به مشتری اعلام می‌کردید. امیدواریم که هیچ‌وقت عکس کامل کارت بانکی‌تان را منتشر نکرده باشید و میان مشتریان‌تان کسی اهل کلاه‌برداری نباشد! گذشته از بحث امنیت حساب شما، شاید مشتری که خرید اینترنتی را انتخاب کرده، امکان خروج از منزل را نداشته و هیچ سامانه‌ای برای کارت به کارت مبلغ سفارش نیز نداشته باشد یا اصلاً قیمت محصول بالاتر از سقف مجاز تراکنش کارت به کارت باشد. اگر سایت ندارید کافی‌ست با یک لینک پرداخت مشتری خود را به درگاه پرداخت اینترنتی متصل کنید.

پس از دریافت درگاه پرداخت اینترنتی چه مسؤولیت و تعهدهایی برعهده پذیرنده (شرکت حقوقی یا شخص حقیقی که درگاه پرداخت اینترنتی دریافت کرده است) خواهد بود؟

بنا به اعلام صریح شاپرک، پذیرنده ملزم به رعایت این موارد است:

رعایت کلیه قوانین تجارت الکترونیک کشور و مقررات عمومی و الزاماتی که از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و شاپرک وضع شده است. عدم ذخیره اطلاعات حساس دارنده کارت از طریق سایت. تأمین امنیت وب سایت به نحوی که از بروز هرگونه سو استفاده احتمالی جلوگیری گردد. سایت پذیرنده باید بلافاصله رخدادهای امنیتی مانند هک شدن را به شرکت ارائه‌دهنده خدمات پرداخت اعلام کند تا در صورت لزوم نسبت به غیرفعال‌سازی «کد پذیرندگی» مربوطه اقدام شود. مشخص نمودن نوع صنف، محدوده جغرافیایی تحویل و عرضه کالا و خدمات، و سقف تراکنش‌های پذیرنده. درج شماره پشتیبانی و شماره امداد مشتریان را در سایت. اعلام IP و دامنه مورد استفاده خود و تغییرات آن به شرکت ارائه‌دهنده خدمات پرداخت.

با درگاه پرداخت اینترنتی چه خدماتی می‌توان ارائه داد؟

خرید کالا یا خدمات به صورت اینترنتی، پرداخت کلیه قبوض و خرید شارژ خطوط اعتباری تلفن همراه تنها خدمات مجاز در درگاه‌های پرداخت اینترنتی هستند.

تصمیم گرفتید درگاه پرداخت اینترنتی داشته باشید؟

می‌دانید کجا باید بروید و یا برای دریافت درگاه پرداخت چکار کنید؟

به سیزپی سر بزنید؛ شرکتی که برای شما بهترین درگاه پرداخت اینترنتی را می‌سازد!

مزایای سیزپی

۱. نرخ کارمزد: کمترین نرخ کارمزد در شبکه پرداخت کشور مربوط به سیزپی است، حتی در سیزپی شرایطی فراهم است که بر اساس نوع کسب و کار، پذیرنده می‌تواند تا مدتی توافقی، بدون کارمزد فعالیت نماید.

۲ . تسویه خودکار : بسته به نوع درگاه درخواستی پذیرنده، تسویه به صورت خودکار و طبق زمان‌بندی معهود، انجام و پیامک پرداخت موفق برای پذیرنده ارسال خواهد شد.

۳ . درج لوگوی پذیرنده در درگاه پرداخت : سیزپی به شما امکان ساخت درگاه پرداخت اختصاصی با درج لوگوی خودتان را می‌دهد.

۴ . تسهیم وجوه : بنا به نظر شما امکان واریز وجه یک سفارش به حساب‌های متفاوت وجود دارد؛ به این امکان، «تسهیم» می‌گویند یعنی سهمی از خرید به حساب مشخصی برود و سهمی دیگر به حساب دیگر. در تعداد سهم‌ها و شماره حساب‌های مرتبط با آن هیچ محدودیتی نیست.

۵ . استفاده از چندین درگاه پرداخت و سوئیچ بین آن‌ها: در صورت بروز هرگونه اختلال در شبکه پرداخت کشور، سیزپی به صورت خودکار حداقل یک درگاه پرداخت امن در اختیار شما قرار می‌دهد.

۶ . پشتیبانی ۲۴ ساعته : هفت روز هفته و ۲۴ ساعت شبانه‌روز تیم پشتیبانی سیزپی در کنار شما هستند.

۷ . لینک پرداخت و کد کیو-آر : اگر سایت ندارید که درگاه پرداخت مستقیما روی آن قرار بگیرد می‌توانید به راحتی لینک پرداخت خود و یا کد کیو-آر آن را در فضای مجازی برای مشتریان خود بفرستید.

۸ . سقف پرداخت تا مبلغ پانصد میلیون ریال معادل پنجاه میلیون تومان در هر تراکنش!

این‌گونه است که سیزپی به کسب و کار شما هویت می‌بخشد...

این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4854306

منبع: مهر

کلیدواژه: پرداخت الکترونیک اینترنت خرید اینترنتی همراه اول قیمت دلار بیمه گروه خودروسازی سایپا هواوی اپلیکیشن موبایل شرکت های بیمه قیمت یورو بانک ملی بانک ملی ایران سیل سیستان و بلوچستان اپراتور تلفن همراه شرکت هواوی جاذبه گردشگری درگاه پرداخت اینترنتی یک درگاه پرداخت ارائه دهنده لینک پرداخت بانک مرکزی درج لوگوی کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۹۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه

رئیس سازمان غذاودارو از ابلاغ آیین نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکوهای اینترنتی خبر داد و گفت: عرضه دارو به صورت آزمایشی به مدت ۶ ماه در یک استان اجرا خواهد شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید حیدر محمدی با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکوهای اینترنتی، اظهار کرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق(سکو) پلتفرم ها و کسب و کارهای اینترنتی ابلاغ شد، افزود: عرضه و حمل دارو به‌صورت آزمایشی به مدت 6 ماه در یکی از استان ها اجرایی خواهد شد؛ فعالیت سکوهای اینترنتی تنها در حوزه حمل دارو و با نظارت سازمان غذا و دارو صورت می‌گیرد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکوهای اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکوها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

وزیر بهداشت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی خواهد بود

معاون غذاوداروی وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکوهای اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکوهای مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه داروهای خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته محمدی مجوز فعالیت سکوهای اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند، دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکوهای متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت(سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکوها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکوها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکوهای اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه
  • شرایط دریافت وام ازدواج در سال ۱۴۰۳
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • با این کلاهبرداری‌های اینترنتی آشنا شوید
  • پرداخت مطالبات گندمکاران خوزستانی تا ابتدای هفته آینده
  • مسیر شفافیت از ارتباطات سامانه‌ای با حذف کاغذ می‌گذرد
  • از فعالان اقتصادی واقعی حمایت می‌شود
  • استاندار هرمزگان: از فعالان اقتصادی واقعی حمایت می‌شود
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگاری