Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ سامسونگ و ال‌جی از این بعد به‌شکل رسمی در ایران حضور ندارند، اما می‌توان محصولات آن‌ها را همچنان به‌صورت قاچاق در بازار پیدا کرد. به‌جای کره‌ای‌های بازیگوش قرار است برند‌های داخلی جوابگوی بازار لوازم خانگی کشور باشند؛ برند‌هایی پرسابقه و نام‌آشنا مثل اسنوا، امرسان ..و البته چند برند جدید که این اواخر اسم‌شان زیاد به‌گوش‌مان خورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برند‌هایی مثل کندی که تا پیش از این به عنوان یک برند ایتالیا محصولاتش به ایران وارد می‌شد، حالا فعالیت مستقلی از خود نشان می‌دهد. در این گزارش سراغ ۱۰ برند لوازم خانگی ایرانی رفته‌ایم تا ببینیم هر کدام از این برند‌ها فعالیت خود را از کی آغاز کرده‌اند، چه محصولاتی به بازار لوازم خانگی عرضه می‌کنند و خودشان را چطور به مخاطب معرفی می‌کنند. این برند‌ها لزوما برند‌های جدید و نوظهور نیستند، اما نامشان به عنوان یک شرکت داخلی، کمتر به گوشمان خورده. برای مثال برند کندی از دهه ۶۰ در بازار لوازم خانگی دیده می‌شود.

حتی در فیلم سفر جادویی با بازی اکبر عبدی که در سال ۶۹ ساخته شده، یک تعمیرکار لوازم خانگی دیده می‌شود که روی کابین خودرویش برند کندی در کنار برند‌هایی مثل AEG و اجنرال که آن زمان در بازار لوازم خانگی ایران حرف اول را می‌زدند به چشم می‌خورد.

کندی؛ از سال ۹۵
لوازم خانگی کندی ایتالیا از سال‌ها قبل در بازار ایران خودنمایی می‌کرد. طوری که حتی آثار آن را در فیلم‌های دهه ۶۰ می‌دیدیم. این برند لوازم خانگی از سال 1945 در ایتالیا پایه‌گذاری شده بود و محصولات این شرکت در ایران هم طرفدار زیادی داشت.

در توضیحات سایت کندی آمده «این مجموعه بزرگ در سال ۹۵ به طور رسمی با نام تجاری کندی در ایران شروع به فعالیت کرد و هم اکنون توانسته تمامی گروه محصولی خود را با کیفیت و تکنولوژی روز دنیا و همچنینن خدمات پس از فروش استاندارد روانه بازار مصرف ایران کند.» ماشین لباسشویی، ظرفشویی و جاروبرقی از جمله محصولات اصلی برند کندی است که توسط گروه لوازم خانگی پاکشوما به بازار عرضه می‌شود.

هاردستون؛ از سال ۸۰
احتمالا شما هم با شنیدن اسم برند هاردستون فکر می‌کنید با یک برند لوازم خانگی انگلیسی روبرو هستید، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد برند هاردستون مربوط به یک شرکت تولید لوازم خانگی ایران است. چراکه به جز فروشگاه‌های ایرانی، جای دیگری نمی‌توان رد و نشانی از برند هاردستون پیدا کرد.

البته گفته می‌شود هاردستون یک برند اروپایی است و محصولات آن در داخل کشور تحت لیسانس هولدینگ هاردستون تولید عرضه می‌شود. این برند لوازم خانگی در توضیحات سایت خود اعلام کرده «شرکت بازرگانی هاردستون درسال 2001 میلادی در دو بخش تجاری که هریک به واسطه مفهوم آسایش و رفاه به دیگری پیوند خورده و فعالیت خود را آغاز کرده است، با لوازم خانگی کوچک و بزرگ همچون غذاسازها، آرام‌پزها، سرخ‌کن‌ها، خردکن‌ها، آبمیوه‌گیری‌ها، چرخ‌گوشت‌ها، پلوپزها، گرم و سرد نگهدارنده‌ها، جاروبرقی‌ها، بهداشتی‌ها، آرایشی‌ها، اجاق‌گازها، یخچال‌فریزرها، لباسشویی‌ها، ماشین ظرفشویی‌ها، مایکروویوها، توستر‌ها و اتو‌ها در عین ساده و آسان کردن زندگی در منزل، اوقات فراغت بیشتری را برایتان فراهم می‌کند.»

دیپوینت؛ از سال ۷۶
شرکت گل آسای سرما در سال ۷۶ درزمینه تولید یخچال و یخچال فریزر خانگی با برند تجاری گلسان فعالیت خود را در منطقه پاکدشت آغاز کرد و در سال ۷۹ به منطقه صنعتی ایوانکی انتقال یافت.

از سال ۸۸ با احساس نیاز به ایجاد تغییر در شکل ظاهری یخچال‌ها، گل‌آسای سرما توانست با افزایش نیروی تولید و اعتماد به نیرو‌های کارشناس، جوان، متخصص و استفاده از تیم تحقیق و توسعه زبده و مهندسی معکوس و به کار گیری نیرو‌های فعال و خبره در واحد کنترل کیفیت طراحی دقیق و مورد نیاز خانواده ایرانی را شناسایی و با تولید یخچال فریزر دوقلو گام بزرگی در تولید محصولات خود برداشت. هم اکنون شرکت گل‌آسای سرما با برند دیپوینت در منطقه صنعتی ایوانکی در سه طبقه مجزا به مساحت ۱۴ هزار مترمربع و حدود ۳۰۰ نفر پرسنل به فعالیت خود ادامه داده و با تقویت نیروی انسانی و تمرکز بر آموزش آن‌ها توانسته است مرز بین کیفیت محصولات خود را با برند‌های برتر خارجی به حداقل برساند.

جملاتی که خواندید، توضیحات برند لوازم خانگی دیپوینت است که به تازگی در بازار یخچال‌فریزر‌ها توانسته خودی نشان بدهد. در بین محصولات این شرکت ایرانی، انواع یخچال فریزر کمبی، سایدبای‌ساید و دوقلو به چشم می‌خورند.

کاخلر؛ از سال ۸۰
شاید کاخلر را با یک برند آلمانی اشتباه بگیرید، اما محصولات این برند در ایران و به صورت تحت لیسانس آلمان تولید می‌شوند. در توضیحات سایت برند لوازم خانگی کاخلر آمده، این شرکت با هدف فراهم آوری لوازم برقی با کیفیت و نوآورانه همراه با وجه تمایز در سال ۸۰ در شهر گنبد‌های فیروزه‌ای، اصفهان تاسیس شد.

این شرکت در ابتدا توزیع اقلام تولید داخل و خارج را بر عهده داشت تا اینکه در سال ۹۰ با همراهی دو شرکت دانش بنیان در آلمان سراغ طراحی، تولید و توزیع انواع لوازم خانگی ریز منزل رفت. در حال حاضر تولیدات کاخلر شامل لوازم ریز و پرکاربرد آشپزخانه مثل چرخ گوشت، آبمیوه‌گیری، غذاساز، زودپز، آون توستر، پلوپز، چای ساز، جاروبرقی و اتو بخار و... است. کاخلر علاوه بر محصولات لوازم خانگی کوچک، ماشین لباسشویی دوقلو هم به بازار عرضه کرده است.

پرنسیپ؛ از سال ۸۸
پرنسیپ یکی دیگر از برند‌های ایرانی لوازم خانگی است که محصولاتی مثل گاز، فر و هود به بازار عرضه می‌کند. در توضیحات شرکت پرنسیپ آمده این شرکت تحت عنوان شرکت پرتو الماس البرز، ایران پارسا، واقع در استان البرز در منطقه صنعتی سیمین دشت اولین تولید کننده انواع اجاق گاز‌های رنگی و LED دار رومیزی است که با نام تجاری پرنسیپ با هدف رضایت مشتری و کیفیت مشغول به تولید است.

در توضیحات این برند آمده این مجموعه با داشتن پرسنلی مجرب و کارآزموده سعی در تنوع تولید و بالا بردن کیفیت جهت رضایت‌مندی مشتریان عزیز تلاش خود را می‌نماید و ضمناً محصولات گروه صنعتی پرتو الماس البرز در بسته‌بندی‌های زیبا و منظم و بی‌سابقه در دو نوبت به صورت شرینگ فوم‌گذاری شده جهت حفظ از هرگونه آلودگی و صدمات احتمالی آماده تحویل و مناسب جهت صادرات است.

کروپ؛ از سال ۸۹
برند کروپ در توضیحات سایت خود اعلام کرده که از سال ۸۹ فعالیت خود را در زمینه لوازم خانگی شروع کرده و ادعا می‌کند به سرعت سهم قابل توجهی در بازار لوازم خانگی به ویژه وسایل شوینده از قبیل: ماشین‌های لباسشویی اتوماتیک و نیمه‌اتوماتیک و ماشین‌های ظرفشویی بدست آورده است. هدف برند کروپ ارائه محصولات با کیفیت و متناسب با تکنولوژی روز دنیا اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: بومی سازی به سبک ایران و کره!/ ماجرای جمع آوری تابلوهای سامسونگ و ال جی چیست؟

در بازار لوازم خانگی علاوه بر ماشین‌های لباسشویی و ظرفشویی، محصولات دیگری مثل جاروبرقی و ماکروویو هم تحت برند کروپ به چشم می‌خورد. بررسی‌ها نشان می‌دهد گروه لوازم خانگی پاکشوما محصولات تحت برند کروپ را به بازار عرضه می‌کند.

کرال؛ از سال ۸۹
لوازم خانگی کرال، ساخت ایران و با طراحی کره است که گفته می‌شود برند آن در سیستم مادرید و اتحادیه اروپا ثبت شده است. این توضیحاتی است که در سایت پاکشوما سنتر آمده و نشان می‌دهد این برند یکی دیگر از محصولاتی است که توسط گروه لوازم خانگی پاکشوما به بازار عرضه می‌شود.

در توضیحات سایت این برند آمده، تغییر شرایط محیطی و الگوی خرید ایرانیان، گروه پاکشوما را به این تدبیر انداخت که با همکاری شرکت‌ها و موسسات تولیدی و طراحی لوازم خانگی کره جنوبی به خلق یک برند جدید در سال 2010 میلادی پرداخته که نام این متولد، کُرال است. محصولات این برند شامل ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی، جاروبرقی، یخچال فریزر، کولرگازی و... است که تحت گارانتی و خدمات مشتریان پاک سرویس در کشور‌های ایران، آذربایجان، عراق، تاجیکستان، ترکمنستان و ارمنستان توزیع می‌شود.

گفته می‌شود موتور ماشین لباسشویی‌های برند‌های کرال، پاکشوما، کروپ، جنرال آدمیرال، دکستر، همه از یک نوع بوده و ساخت یکی از شرکت‌های تولید لوازم خانگی در چین با نام مایدیا است.

دکستر؛ از سال ۹۰
دکستر یک برند تولیدکننده ماشین‌های لباسشویی صنعتی است که در آمریکا فعالیت می‌کند. البته یک نمونه دیگر از این برند در داخل کشور وجود دارد که گفته می‌شود زیرمجموعه‌ای از گروه لوازم خانگی پاکشوما است. در توضیحات این برند آمده برند دکستر از سال ۹۰ فعالیت خود را در زمینه لوازم خانگی شروع کرده و به سرعت سهم قابل توجهی در بازار لوازم خانگی به‌ویژه وسایل شوینده از قبیل: ماشین لباسشویی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک و ماشین ظرفشویی بدست آورده است. توضیحات این برند به طرز عجیبی با توضیحات برند کروپ یکسان است.

جی‌پلاس؛ از سال ۹۷
برند جی پلاس اخیرا فعالیت خود را به عنوان جایگزین محصولات ال جی در ایران آغاز کرده است. این برند یکی از زیرمجموعه‌های شرکت گلدیران است. در توضیحات سایت گلیدران درباره جی پلاس آمده، این برند از اواخر سال ۹۷ وارد بازار‌های داخلی شده و خدمات پس از فروش و ضمانت‌نامه گلدیران مهر تاییدی بر کیفیت محصولات جی پلاس است.

این برند کار خود را با سری‌های محتلف تلویزیون آغاز کرده و سعی دارد هر مصرف کننده‌ای با هر نیاز و سلیقه‌ای را پاسخگو باشد. اخیرا در بازار لوازم خانگی تلوزیون‌های جی پلاس حسابی خودنمایی می‌کنند. این برند علاوه برتلویزیون محصولاتی مثل تصفیه‌کننده هوا به بازار عرضه می‌کند.

سام؛ از سال ۹۲
شرکت کره‌ای سامسونگ بعد از خداحافظی از بازار ایران، جای خود را به سام داده است. این برند که پیش از این محصولات سامسونگ را در داخل کشور مونتاژ می‌کرد، حالا خط تولید خود را به تولید لوازم خانگی با برند مستقل سام اختصاص داده است. در توضیحات سایت این شرکت آمده شرکت سام گروه آتی در سال ۹۲ توسط گروهی از مدیران و متخصصان در امور لوازم خانگی تاسیس شد.

شرکت فعالیت خود را در دو بخش عمده لوازم خانگی (بزرگ و کوچک) و سیستم‌های تهویه مطبوع آغاز کرد. هم اکنون این شرکت بیش از ۱۳۰ مدل محصول خود را به بازار ایران عرضه کرده است. سام گروه آتی محصولات خود را از طریق چند تامین‌کننده خارجی در آسیا تولید کرده و در حال مذاکره با چند تامین‌کننده جدید در آسیا و اروپا است.

در توضیحات این برند گفته شده رده‌بندی محصولات سام از نظر قیمت در سطح متوسط رو به بالا و از لحاظ کیفیت در سطح خوب رو به عالی است. در بخش خدمات پس از فروش این شرکت در حال حاضر ۵۲۵ نمایندگی فعال در سراسر کشور دارد و در حال افزایش مراکز فروش و خدمات خود به صورت سراسری است.

منبع: فرارو لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000rCL خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 خروج سامسونگ از بازار ایران سامسونگ بازار لوازم خانگی بازار عرضه ماشین های لباسشویی لوازم خانگی ایران تولید لوازم خانگی برند لوازم خانگی فعالیت خود خدمات پس از فروش توضیحات سایت ماشین لباسشویی ماشین ظرفشویی برند آمده داخل کشور بازار ایران یخچال فریزر منطقه صنعتی محصولات خود گفته می شود عرضه می شود نشان می دهد توسط گروه برند هایی آغاز کرده برند کندی هم اکنون شرکت گل یک برند برند ها جی پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۹۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت گوشی امروز 8 اردیبهشت 1403

به گزارش صدای ایران، ردمی A ۲ پلاس در دسته ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار قرار می‌گیرد و فروشنده‌های موبایل آن را با ۶۴ گیگ فضای حدود چهار میلیون می‌فروشند.

گلکسی A ۰۵ s که جزو گوشی‌های جدید سامسونگ است، با همین فضای ذخیره‌سازی چهار میلیون و ۸۵۰ هزار تومان فروخته می‌شود و خرید A ۱۵ سامسونگ نزدیک شش میلیون آب می‌خورد.

آیفون ۱۳ پرو مکس در طرف مقابل گرانقیمت‌ترین گوشی فعلی بازار است و در یکسری از مغازه‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی تا مرز ۱۳۵ میلیون قیمت خورده است.

پوکو X ۶ پرو شیائومی را این وسط می‌توانیم یکی از محبوب‌ترین میان‌رده‌های بازار بدانیم. ۱۷ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان قیمت دارد و رقیبی بریا میان‌رده‌های گردن‌کلفت سامسونگ محسوب می‌شود.

پرفروش‌ترین گوشی‌های بازار موبایل

مدل

قیمت

گلکسی A۱۵ نسخه ۱۲۸+۴

شش میلیون تومان

گلکسی A۰۵s نسخه ۶۴+۴

چهار میلیون و ۸۵۰ هزار تومان

گلکسی A۵۴ نسخه ۲۵۶+۸،

۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان

گلکسی A۵۵ نسخه ۲۵۶+۸،

۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان

گلکسی A۳۴ نسخه ۱۲۸+۸،

۱۱ میلیون تومان

گلکسی A۳۵ نسخه ۲۵۶+۸،

۱۶ میلیون تومان

گلکسی S۲۴ اولترا نسخه یک ترابایت

۹۵ میلیون تومان

ردمی نوت ۱۳، ۴G نسخه ۲۵۶+۸

هشت میلیون و ۹۰۰ هزار تومان

ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس نسخه ۵۱۲+۱۶،

۲۳ میلیون تومان

ردمی A۲ پلاس نسخه ۶۴+۳ گیگ

چهار میلیون تومان

ردمی A۳ نسخه نسخه ۱۲۸+۴

پنج میلیون و ۴۰۰ هزار تومان

ردمی ۱۳C نسخه ۲۵۶+۸

شش میلیون و ۳۰۰ هزار تومان

پوکو X۶ پرو نسخه نسخه ۵۱۲+۱۲،

۱۷ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان

آیفون ۱۳ نسخه ۱۲۸ گیگ پارت‌نامبر CH

۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان

آیفون ۱۳ پرو مکس نسخه یک ترابایت پارت‌نامبر ZAA

۱۳۵ میلیون تومان

دیگر خبرها

  • ۵۰ میلیارد ریال لوازم خانگی در شمال تهران توقیف شد
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳/ آیفون ۱۳ چند؟
  • تعمیر مایکروفر در محل و سلام به دنیای پخت و پز آسان
  • کشف محموله لوازم خانگی قاچاق در مراغه
  • گوشی های محبوب میان رده سامسونگ در بازار ایران
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • قیمت گوشی امروز 8 اردیبهشت 1403
  • برنامه های شاخص ساینا در سال مالی جدید تشریح شد
  • کشف و ضبط لوازم خانگی قاچاق در بهار
  • رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری