Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام محمدعلی انصاری شامگاه یکشنبه در آیین گشایش سیزدهمین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال و دومین نمایشگاه ملی توسعه کسب و کارهای فرهنگی در فضای مجازی افزود: رسانه‌هایی که در خدمت کودکان و نوجوانان هستند، می‌توانند نقش بسیار موثری در فرهنگ‌سازی جامعه داشته باشند و در کنار کمک به تعالی فرهنگی، می‌توانند با این فعالیت به عنوان یک شغل و کسب و کار فرهنگی، درآمدزایی نیز داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: توجه ویژه‌ای در فرهنگ اسلامی به کودک و نوجوان صورت گرفته و در روایت‌های اسلامی نیز بر اهمیت این دوره از زندگی بشر اشاره شده است و به این ترتیب، اسلام به مسلمانان می‌آموزد که به تعلیم و تربیت کودکان توجه زیادی داشته باشند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان اضافه کرد: برگزاری نمایشگاه‌هایی این چنینی از منظر کسب و کار بسیار حایز اهمیت است و امیدواریم برگزاری آن بتواند منشا خدمات خوبی برای کودکان و نوجوانان کشور شود.

وی تاکید کرد: رسانه‌های دیجیتال یکی از مهم‌ترین موضوع‌های دنیای امروز به شمار می‌روند که به‌ دلیل سرعت بالا، هزینه مناسب، دسترسی‌ آسان و پیشرفت فناوری افراد می‌توانند به کمک آنها ایده، اندیشه و پیام خود را به راحتی به دیگران منتقل کنند.

انصاری تصریح کرد: در کشور ما کسب و کارهای مجازی ظرفیت خوبی برای رشد دارند که باید در این زمینه فرهنگ‌سازی شود و یکی از فعالیت‌ها برای رونق کسب و کارهای مجازی، برگزاری نمایشگاه‌های مختلف در این حوزه است و در این راستا نمایشگاه‌های تبادل اطلاعات کسب و کار از جایگاه ویژه‌ای برخوردار هستند. 

رییس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه گفت: نمایشگاه‌های این‌چنینی بر سه جنبه اقتصاد، فرهنگ و فناوری تمرکز دارند و محصولاتی در این عرصه موفق خواهند بود که این سه مولفه را توامان باهم پیش ببرند.

محمدرضا بهمنی افزود: هم‌نشینی فرهنگ به عنوان محل بروز خلاقیت و اقتصاد به عنوان بستر جریان یافتن خلاقیت‌ها، در شکل‌گیری تمدن‌ها موثر است، اقتصاد و فرهنگ بدون حضور فعالان مردمی نمی‌تواند بهم پیوند بخورد و این حضور با سیاست‌گذاری درست میسر می‌شود.

وی تشریح کرد: امروز طبقه‌بندی کلاسیک حوزه‌های مختلف هنر کم‌رنگ شده و ایده‌های جدیدی در حوزه هنر پیش آمده که شکل گذشته آن را تغییر داده است؛ از سویی تولیدات فرهنگی نیز منحصر به تولیدکنندگان حرفه‌ای نیست و تغییرات دیگری نیز در این عرصه وجود دارد که مجموعه این شرایط موجب شده تا در دوره جدید که اسم آن را می‌توان برزخ حکمرانی فرهنگی گذاشت، شرایط بسیار پیچیده‌ای در تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری داشته باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان نیز در این آیین با قدردانی از برگزاری نمایشگاه یادآور شد: کارگروه فناوری و نوآوری با دبیری شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان برای بررسی موانع کسب و کارهای مجازی در استانداری تشکیل شده و در حال فعالیت است.

سید حسن قاضی‌عسگر با تمجید از فعالیت‌های حوزه کسب و کارهای فضای مجازی منجر به ارزش افزوده بالا تاکید کرد: مشوق‌ها در کارهای فرهنگی موجب توسعه کسب و کارهای فرهنگی و تولید محتوای وزین و سنگین در فضای مجازی خواهد شد.

تمبر یادبود دومین نمایشگاه ملی توسعه کسب و کارهای فرهنگی در فضای مجازی با رویکرد کودک و نوجوان نیز در ادامه این آیین رونمایی شد.

سیزدهمین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال و دومین نمایشگاه ملی توسعه کسب و کارهای فرهنگی در فضای مجازی با رویکرد کودک و نوجوان که به میزبانی پردیس سینمایی اصفهان برپا شده، تا ۳۰ بهمن‌ماه دایر است.

برچسب‌ها کسب و کارهای اینترنتی اصفهان فضای مجازی کسب و کار آنلاین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کسب و کارهای اینترنتی اصفهان فضای مجازی کسب و کار آنلاین کسب و کارهای اینترنتی اصفهان فضای مجازی کسب و کار آنلاین کسب و کارهای مجازی رسانه های دیجیتال کودک و نوجوان داشته باشند فرهنگ سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۴۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجتبی رحماندوست: اشعاری برای ردپای انبیا در کربلا نوشتم

به گزارش قدس آنلاین، مجتبی رحماندوست اظهار داشت: از مدت‌ها پیش قطعه شعرهایی تهیه کرده‌ام و به دنبال نشر یک مجموعه از این اشعار هستم، در این مجموعه به ویژه روی انبیا در کربلا کار می‌کنم؛ تقریبا پیامبری نیست که رد پایی در کربلا نداشته باشد.

نویسنده کتاب «رای حلال» گفت: اکنون اثری برای کودک و نوجوان در دست تالیف و نگارش ندارم، اما همچنان در این زمینه علاقه‌مند به نوشتن هستم؛ پس از اتمام مجموعه جدید شعرم به سراغ ادبیات کودک و نوجوان هم خواهم رفت.

رحماندوست در پاسخ به این سوال که آیا ایده جدیدی برای نوشتن درباره و برای کودکان و نوجوانان در زمان حاضر دارید، گفت: برای ارتباط با کودکان باید آنها را به خوبی تحویل گرفت و این که خودمان را به عالم کودکان درآوریم تا احساس نکنند تافته جدابافته‌ای هستند.

وی اظهار داشت: اگر ما کودکان را به گونه‌ای تحویل بگیریم و همبازی آنها شویم، آنقدر صمیمی می‌شوند که ما را در فضاهای فکری، خیالی و بازی خودشان راه می‌دهند. فکر می‌کنم همانند بچه بودن، حرف زدن و رفتار کردن در ارتباط با آنها سخت و نیازمند خلاقیت است.

نویسنده لنگه کفش تصریح کرد: تلاش می‌کنم خلاقیت‌هایی را در آثارم برای کودکان بگنجانم تا با گرفتن ارتباطی درست با کودکان و نوجوانان بتوانم آثاری بی‌نظیر و مطابق با ذائقه و مخاطبان خلق کنم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • استفاده از روش‌های نوین برای به نتیجه رسیدن کارهای فرهنگی
  • زیر تیغ
  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است
  • پینوکیویی که کارآفرین است
  • زمینه‌های فرهنگ‌سازی حجاب؛ گرایش ذاتی به حیا و خانواده‌دوستی
  • «نون - خ» برنده صفا و سادگی
  • مطالبه رهبر انقلاب از نشر کودک و نوجوان نیازمند شتاب بیشتر است / امروز دیگر خریدن کتاب ترسناک نیست
  • چهل‌ودومین جایزه کتاب سال فراخوان داد
  • همایش ملی روانپزشکی کودک و نوجوان در مشهد آغاز به کار کرد
  • مجتبی رحماندوست: اشعاری برای ردپای انبیا در کربلا نوشتم