Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-05@20:46:38 GMT

رژیم های کتوژنیک مورد تایید متخصصان نیست

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۲۵۹۸۸

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر شیما عبداللهی اظهارکرد: رژیم های کتوژنیک به طور معمول برای درمان بیماری صرع به ویژه نوع مقاوم به درمان آن مورد استفاده قرار می گیرد که این رژیم بر پایه افزایش سطح اجسام کتونی در خون است.

وی افزود: با وجود اینکه انواع مختلفی از رژیم کتوژنیک وجود دارد، این رژیم به طور معمول یک رژیم محدود از چربی، با مقدار کافی پروتئین و مقادیر محدود کربوهیدرات است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبداللهی ادامه داد: با محدود کردن کالری، بدن از چربی ها به عنوان سوخت انرژی استفاده کرده و به دنبال آن کاهش وزن رخ می دهد.

وی با اشاره به اینکه سرعت کاهش وزن در این رژیم بیشتر از رژیم های متعادل است، بیان کرد: این رژیم نه تنها مزیتی بر رژیم های متعادل کاهش وزن ندارد، بلکه به دلیل عوارض ایجاد کننده مورد تایید نیست .

این پزشک متخصص توضیح داد: مدت کوتاهی پس از پیروی از این رژیم عوارضی نظیر خستگی، تضعیف عملکرد ذهنی، یبوست، مشکلات خواب، حالت تهوع و کاهش عملکرد ورزشی در فرد ایجاد می شود.

وی تشکیل سنگ های کلیوی و ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را از عوارض رژیم های کتوژنیک اعلام و اضافه کرد: اگر چه بسیاری از این عوارض با وجود ادامه رژیم طی چند هفته از بین می رود، اما عوارض طولانی مدت آن نگران کننده است.

عبداللهی همچنین احتمال ناباروری و قطع قاعدگی را از عوارض این رژیم برشمرد و خاطرنشان کرد: با قطع این نوع رژیم وزن از دست رفته به سرعت افزایش می یابد که سهم بیشتری از این افزایش وزن به بافت چربی مرتبط است .

وی تاکید کرد: از رژیم های غیر معمول بدون مشورت با کارشناسان و متخصصان تغذیه به دلیل عوارض و عواقب جبران ناپذیر پیروی نکنید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: رژیم غذایی کتوژنیک تغذیه رژیم های کتوژنیک کاهش وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۵۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور خدمات فنی و مهندسی یک ضرورت است/ اجرای پروژه اومااویا به دست متخصصان ایرانی

به گزارش قدس آنلاین، پیام باقری افزود: در سالی که به نام جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده و نیز دیداری که فعالان اقتصادی با مقام معظم رهبری داشتند و با توجه به توصیه ایشان که برای تحقق رشد اقتصادی از ظرفیت بخش خصوصی استفاده شود، طبیعتا برای رسیدن به رشد ۸درصدی اقتصادی باید از همه ظرفیت‌هایی که در کشور و در همه بخش‌ها وجود دارد، چه داخلی و چه خارجی، استفاده کرد.

وی ادامه داد: یکی از این حوزه‌هایی که می‌تواند این هدف را محقق کند و باید مورد توجه قرار بگیرد، صادرات خدمات فنی و مهندسی است.

این فعال صنعت برق ایران خاطرنشان کرد: موضوع صادرات غیرنفتی که صدور خدمات فنی و مهندسی بخشی از آن است و ظرفیت‌های خوبی در این زمینه در کشور وجود دارد.

باقری گفت: توانمندی زیادی در صدور خدمات فنی و مهندسی هم در بخش شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی و هم مهندسان و متخصصان و مشاوران بسیار قوی وجود دارد که سال‌ها است این موضوع توسط این‌ها در حال انجام است.

وی ادامه داد: این موضوع در صنعت برق که از پیشگامان و پرچم داران صدور خدمات فنی و مهندسی است، خیلی بیشتر است.

عضو اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: صدور خدمات فنی و مهندسی می‌تواند ارزآوری و ثروت آفرینی خوبی برای کشور داشته باشد، ضمن آنکه یک صادرات پایدار به جهت ارتباطی که با کشور مقصد دارد، است.

باقری خاطرنشان کرد: پروژه و طرحی که صادر می‌شود، سال‌های برای خدمات پس از فروش و پشتیبانی‌های لازم و تامین نیازها، نیازمند ارتباط است.

وی گفت: علاوه بر آن صدور خدمات فنی و مهندسی فرصت بسیار مناسبی ایجاد می‌کند که کالاهای ساخت داخل بتواند در بازار کشورهای مقصد به فروش برسد.

رئیس هیات مدیره سندیکای صنعت برق ایران ادامه داد: اکنون نیازهای زیادی در کشورهای منطقه برای خدمات فنی و مهندسی کشورمان وجود دارد.

باقری به طرحی که اخیرا در کشور سریلانکا با حضور رئیس جمهور کشورمان به بهره برداری رسید، اشاره و بیان کرد: طرح اومااویا که به دست متخصصان ایرانی در سریلانکا به بهره‌برداری رسید را می توان نمونه‌ای از توان داخلی برای صدور خدمات فنی و مهندسی برشمرد.

وی خاطرنشان کرد: این طرح از افتخارات مهندسان ایرانی است که خیلی هم تاثیر گذار در روند اقتصاد سریلانکا و زندگی و معیشت مردم به خصوص بخش کشاورزی و تامین برق است که به دست مهندسان ایرانی انجام شد.

عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: بنابراین صدور خدمات فنی و مهندسی در سالی که به نام سال جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری شده یک الزام است که باید به آن پرداخته شود.

باقری ادامه داد: باید مسیرها برای فعالان این بخش هموار شود و دولت باید مسیر را هموار و موانع را بردارد.

وی تاکید کرد: باید حمایت‌ها در این زمینه شکل گیرد و منابع به سمت بخش‌های مولد هدایت شود؛ زیرا صدور خدمات فنی و مهندسی هم اشتغال زایی بالایی دارد و هم کمک به خلق ثروت می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن | بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟
  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • صدور خدمات فنی و مهندسی یک ضرورت است/ اجرای پروژه اومااویا به دست متخصصان ایرانی
  • ویتامینی که چربی کبدچرب را دفع می‌کند
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • با این پنج توصیه متخصصان راحت‌تر بخوابید