Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از شرکت‌های فناور با استفاده از پلیمرهای پلی‌پیلن و فناوری نانو، کیسه‌هایی زیست‌ تخریب‌پذیر برای سیمان، گچ و آرد تولید کردند که این کیسه‌ها پس از مصرف به ذرات ریز قابل مصرف در زنجیره غذایی میکروب­‌های خاک، قارچ‌ها و باکتری‌ها تبدیل می‌شوند.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر قیمت هر بسته‌ کاغذی سیمان به حدی بالا است که ارزش اقتصادی استفاده از کیسه‌های کاغذی در این صنعت افت کرده، ضمن آنکه اخیرا ممنوعیت‌هایی برای استفاده از کیسه‌های پلیمری در سیمان اعمال شده است؛ این امر موجب شده تا شرکت‌های تولیدکننده سیمان به دنبال جایگزین‌های مناسب برای این کیسه‌های پلاستیکی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این راستا یکی از شرکت‌های فعال در این زمینه کیسه‌های زیست تخریب‌پذیری را تولید کرده است که علاوه بر تجاری‌سازی آن در داخل کشور موفق به صادرات این محصول شده است. علاوه بر آن این کیسه‌های زیست‌تخریب‌پذیر از نظر قیمت ۲۵ درصد هزینه تولید کیسه‌های کاغذی است.

گونی "اکسا زیست‌تخریب‌پذیر" از جمله دستاوردهای این شرکت است که برای سیمان، گچ و آرد قابل کاربرد است. جلوگیری از تجمع انواع پلیمرها در محیط و دغدغه‌­های محیط زیستی، فعالان این حوزه را به سمت تولید پلیمرهای قابل تخریب در طبیعت سوق داده است. مواد اکسازیست تخریب‌پذیر سبب تبدیل مواد پلیمری به ذرات با اندازه نامرئی که با چشم غیر مسلح قابل رؤیت نیست،  می‌شود و در نهایت به یک ماهیت شیمیایی که بخشی از زنجیره غذایی میکروب­‌های خاک، قارچ‌ها و باکتری‌ها است، تبدیل خواهند شد.

نخ‌های این گونی‌های پلی‌پروپیلنی از مواد زیست تخریب پذیر و حاوی نانو ذرات است. افزودن نانو ذرات به ماتریس‌های پلیمری موجب بهبود فرآیندپذیری در تولید و بهبود خواص مکانیکی شده است. این محصول نسل جدیدی از نانوکامپوزیت‌ها با پایه پلی‌پروپیلن به شمار می‌رود.

در حال حاضر ۲۳ شرکت تولیدکننده سیمان از مشتریان این کیسه‌های نانویی زیست تخریب پذیر هستند که از آن جمله می‌توان به کارخانه‌های سیمان کاشان، صوفیان، ارومیه، خوی، فارس، خوزستان، تهران، اردستان، نایین، اردبیل، سپاهان و یاسوج اشاره کرد.

این محصول به برخی از کشورهای همسایه صادر شده است، به گونه‌ای که در دو ماه گذشته ۵ میلیون کیسه زیست تخریب‌پذیر به کشور عراق صادر و مقرر شده است تا برای فصل بهار نیز ۵ میلیون کیسه دیگر به این کشور صادر شود. دریافت سفارش ۱۲ میلیون کیسه از سوریه و ارسال ۳۰۰ هزار کیسه به تاجیکستان و ۲۵۰ هزار کیسه به ترکمنستان از دیگر اقدامات این شرکت برای تجاری‌سازی این محصول زیست سازگار است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صادرات فناوري نانو زیست تخریب پذیر میلیون کیسه کیسه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۰۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۲۰۰ میلیون پوند کالا و خدمات ایران به انگلیس در ۲۰۲۳

وزارت تجارت و بازرگانی انگلیس اعلام کرد واردات این کشور از ایران در سال میلادی گذشته با رشد ۱۵.۵ درصدی به بیش از ۲۰۰ میلیون پوند رسیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بر اساس جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت تجارت و بازرگانی انگلیس، کل تجارت این کشور با ایران در سال 2022 بالغ بر 389 میلیون پوند بوده که این رقم با افزایش 34 میلیون پوندی معادل 8.7 درصد به 423 میلیون پوند در سال 2023 رسیده است.

صادرات انگلیس به ایران در سال میلادی گذشته 222 میلیون پوند و واردات این کشور از ایران 201 میلیون پوند بوده که حاکی از تعادل نسبی در تراز تجاری دو کشور است.

صادرات انگلیس به ایران در سال 2023 با رشد 3.3 درصدی نسبت به سال قبل از آن مواجه شده اما واردات این کشور از ایران 15.5 درصد رشد کرده است.

ایران در میان شرکای تجاری انگلیس در سال 2023 رتبه 113 را داشته و تنها 0.1 درصد از کل تجارت این کشور را به خود اختصاص داده است.

بر اساس این گزارش از کل صادرات 222 میلیون پوندی انگلیس به ایران در سال میلادی گذشته 68 میلیون پوند مربوط به صادرات کالا بوده و 154 میلیون پوند نیز شامل صادرات خدمات به ایران بوده است. صادرات کالاهای انگلیسی به ایران در این سال رشد 7.9 درصدی داشته و صادرات خدمات به ایران افزایش 1.3 درصدی داشته است.

انگلیس در این سال همچنین 16 میلیون پوند کالا و 185 میلیون پوند خدمات از ایران وارد کرده است. واردات کالای انگلیس از ایران رشد 5.9 درصدی و واردات خدمات از ایران افزایش 17.8 درصدی داشته است.

محصولات پزشکی و دارویی مهم‌ترین کالای صادراتی انگلیس به ایران در سال 2023 بوده و 12.5 میلیون پوند از این گروه کالایی به ایران صادر شده است. میوه و سبزیجات نیز با رقم 4.2 میلیون پوند مهم‌ترین گروه کالایی وارداتی انگلیس از ایران در این سال بوده است.

در موضوع خدمات، مسافرت و گردشگری بخش عمده‌ای از تجارت دو کشور را به خود اختصاص داده است به طوری که 130 میلیون پوند از صادرات خدمات انگلیس به ایران در سال 2023 مربوط به مسافرت و گردشگری و 168 میلیون پوند از واردات خدمات این کشور از ایران مربوط به همین مقوله بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صادرات ۲۰۰ میلیون پوند کالا و خدمات ایران به انگلیس در ۲۰۲۳
  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • کیسه هوای لباس موتورسواران چگونه عمل می کند ؟ (فیلم)
  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • ریل گذاری ایران و امارات برای افزایش صادرات
  • حمایت‌های صندوق ضمانت صادرات از صادرکنندگان
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟