Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: ییس سازمان فناوری اطلاعات درباره حملات اخیر سایبری به زیرساخت‌های کشور گفت: ما نگرانیم با حمله کاری کنند که کیفیت اینترنت کاهش یابد و از این طریق این نگرانی ایجاد شود که خود حاکمیت کیفیت را پایین می‌آورد.

به گزارش خرداد، این روز‌ها از گوشه و کنار، اخباری مبنی بر حملات هکری و حمله به زیرساخت‌های کشور شنیده می‌شود و هفته گذشته نیز گسترده‌ترین حمله تجربه‌شده در تاریخ ایران علیه زیرساخت‌های کشور اجرا شد که به گفته مسوولان شرکت ارتباطات زیرساخت ایران، پیش از این نظیر نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا امیر ناظمی - معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - در گفتگو با ایسنا، درباره حملات چند روز اخیر به زیرساخت‌های کشور بیان کرد: این روز‌ها حملات سازمان‌یافته از خارج از کشور به زیرساخت‌ها انجام می‌شود و حجمش بسیار گسترده است و با یک رشد نمایی دارد. این حملات در این سطحی که الان وجود دارد، هیچ‌وقت نبوده و پیک حملات نسبت به کل ماکزیمم تاریخ گذشته، از هفته پیش دو برابر شده است.

وی با بیان این‌که شرکت ارتباطات زیرساخت کشور این موضوع را کنترل می‌کند که حملات از بیرون به داخل کشور وارد نشود، افزود: مقابله با این حملات DDoS با استفاده از یک سپر محافظ است که ما زیرساخت‌های داخل را در برابر حملات بیرون محافظت کنیم، البته این بدان معنا نیست که همه حملات از خارج کشور است، بلکه از داخل هم حملاتی داریم. از طرفی بعضی دیتاسنتر‌های ما تاکنون با چنین حملاتی مواجه نبوده‌اند و آمادگی لازم را هم نداشتند که بخواهند با این حملات برخورد کنند.

رییس سازمان فناوری اطلاعات درباره تاثیر این حملات اینترنتی بر زیرساخت‌ها اظهار کرد: کیفیتی که مردم دریافت می‌کنند، تحت تاثیر قرار گرفته است. ما نگرانیم با حمله کاری کنند که کیفیت اینترنت کاهش یابد و از این طریق نارضایتی ایجاد شده و یا این نگرانی ایجاد شود که خود حاکمیت کیفیت اینترنت را پایین می‌آورد.

ناظمی خاطرنشان کرد: در این شرایط و زمانی که فشار این اندازه زیاد است به طوری که باعث می‌شود کیفیت اینترنت کاهش یابد، کافی است این شایعه هم ایجاد شود که دولت اینترنت را قطع کرده که متاسفانه پذیرفتنش هم برای مردم راحت است.

برچسب ها: اینترنت ، سرعت ، حمله هکری

منبع: خرداد

کلیدواژه: اینترنت سرعت حمله هکری زیرساخت های کشور فناوری اطلاعات زیرساخت ها ایجاد شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۲۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت اختصاصی  یا اختلالی؟

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، پهنای باند و سرعت اینترنت دو عامل تأثیرگذاری هستند که باید هنگام ارزیابی دسترسی به اینترنت و تعیین اینکه آیا زمان ارتقا فرا رسیده است یا خیر در نظر بگیرید.

پهنای باند، حداکثر ظرفیتی است که شبکه می‌تواند داده‌ها را با آن انتقال دهد.

سرعت اینترنت – که معمولاً بر حسب مگابیت در ثانیه نمایش داده می‌شود – سرعت واقعی حرکت داده‌ها را اندازه گیری می‌کند. برنامه‌های اینترنت مشترک ممکن است برای سازمان‌های کوچک‌تر کافی باشد، اما در دنیای امروز که دسترسی به اینترنت قابل اعتماد برای انجام تجارت و حفظ بهره وری ضروری است، مهم است که تنظیمات خود را ارزیابی کنید و مزایای ارتقا پهنای باند خود را در نظر بگیرید.

پهنای باند اشتراکی

به موجب پهنای باند اشتراکی تعدادی از مصرف کنندگان به یک اتصال اینترنت دسترسی دارند که میزان سرعت و هزینه آن اتصال بین مصرف کنندگان تقسیم می‌شود.

سرعت دسترسی به اینترنت به اشتراک گذاشته می‌شود، پهنای باند موجود بین همه کاربران همزمان تقسیم می‌شود؛ درنتیجه در صورتی که تعداد زیادی از مصرف کنندگان به صورت همزمان از اتصال اینترنت خود استفاده کنند، سرعت کم‌تری را تجربه خواهند کرد.

در واقع به افرادی پیشنهاد می‌شود که فقط برای جستجو در اینترنت یا استفاده از شبکه‌های اجتماعی به اتصال اینترنت نیاز دارند؛ اما به افرادی مانند گیمرها که کیفیت سرعت در فعالیت آنها تأثیر گذار است پیشنهاد نمی‌شود.

حال در صورتی که اینترنت اختصاصی، اتصالی اختصاصی بین شرکت ارائه دهنده اینترنت و محل کاربر است و این به این معنی است که تمام پهنای باندی که خریداری می‌کنید به خودتان تعلق دارد. و درنتیجه سرعت اینترنتی که استفاده می‌کنید پایدار می‌باشد. سرعت آپلود در اینترنت اختصاصی مانند سرعت دانلود دقیقاً برابر با مقداری هست که از شرکت ارائه دهنده اینترنت تحویل می‌گیرید.

رسپینا

شرکت داده پردازی رسپینا با هدف ارائه خدمات اینترنتی و ارتباطی و با شعار "ارتباط ارزش‌ها" در سال ۱۳۸۱ تأسیس شد. این مجموعه، به عنوان بزرگ‌ترین اپراتور FCP در حوزه ارائه پهنای باند اختصاصی، طی ۲۲ سال فعالیت و با حضور سرمایه انسانی متخصص توانسته است در ۳۱ استان کشور، بیش از ۱۰۰۰۰ سازمان دولتی، خصوصی، دانشگاه‌ها، بانک‌ها، سفارت‌ها و … را از خدمات اینترنتی و ارتباطی خود بهره‌مند سازد. هدف ما در رسپینا این است که نیازهای ارتباطی سازمان‌ها را به گونه‌ای جامع، تخصصی و نوآورانه تأمین نماییم و با پایبندی به ارگانی همچون مشتری مداری، تعهد و ارائه سرویس پایدار، به خلق ارزش برای مشترکین گران مایه دست یابیم.

پهنای باند اختصاصی (اینترنت سازمانی) رسپینا بر روی بستر ارتباطات رادیویی، فیبر نوری و LTE برای مشترکین قابل استفاده است. رسپینا هم اکنون با دارا بودن بیش از ۴۶۰ پاپ‌سایت مجهز در سراسر کشور، بیشترین پهنای باند اختصاصی را به مشترکین خود ارائه نموده است.

سبد راهکارهای رسپینا شامل خدمات متنوعی از جمله ارائه پهنای باند اختصاصی (اینترنت سازمانی)، تلفن ثابت سازمانی (نکسفون)، اشتراک فضای دیتاسنتر (کولوکیشن) و اینترنت ویژه برج‌ها و مجتمع‌ها است.

پهنای باند اختصاصی، خدمتی است که امکان دسترسی شرکتها و سازمانها را به اینترنت پرظرفیت با سرعت بالا، تأخیر کم و کیفیت مطلوب برطرف می‌سازد. این سرویس کاملاً اختصاصی بوده و کیفیت آن در تمامی ساعات شبانه روز تضمین می‌شود؛ به طوری که حتی در پیک مصرف، کیفیت و سرعت سرویس مشترک تغییر نخواهد کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6087335

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • کاهش نرخ بی‌کاری در کشور/ دولت از برنامه‌های اعلامی خود عقب نیست
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • انهدام دو انبار بزرگ نفت روسیه توسط پهپادهای اوکراین
  • پنج پیشنهاد مهم دبیر شورای امنیت ملی ایران درباره امنیت اطلاعات/ احمدیان: تسلط آمریکا بر زیرساخت های اینترنت جهانی یک خطر جهانی است
  • 5 پیشنهاد مهم دبیر شورای امنیت ملی ایران درباره امنیت اطلاعات/ احمدیان: تسلط آمریکا بر زیرساخت های اینترنت جهانی یک خطر جهانی است
  • معاون وزیر ارتباطات : شبکه اپراتور مدعی نارضایتی مردم از کیفیت شبکه به دلیل استفاده از مودم بومی قابل بررسی است
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • اینترنت اختصاصی  یا اختلالی؟
  • ورود استاندار تهران به برخی موازی کاری‌ها در پاکدشت