Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، در نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران محمد لاهوتی از استرداد مالیات بر ارزش افزوده صادرکنندگان خبر داد و گفت: خوشبختانه با پیگیری اتاق ایران و تهران این روند آغاز شده و از روز گذشته مالیات بر ارزش افزوده سال 97 در حال پرداخت شدن است.

وی افزود: متاسفانه هنوز وضعیت سال 98 مشخص نشده در حالی که در قانون حداکثر زمان آن 30 روز تعیین شده است که اکنون به دلیل برخی تصمیمات غیرکارشناسی و اشتباه این زمان به 12 ماه رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن هم در شرایطی که افزایش نرخ ارز باعث شده که منابع ریالی واحدهای تولیدی به یک سوم تقلیل پیدا کند.

وی افزود: بانک مرکزی واردات در برابر صادرات را برای انتقال به غیر با مشکل روبرو کرده است فردی که می‌خواهد ارز صادراتی به واردکننده پرداخت یا واگذار کند نمی‌توانند این کار را انجام دهد و در برخی موارد تا یک ماه این پروسه زمان می‌برد. این مشکل سبب شده که واردکنندگان با وجود صرفه اقتصادی ارز صادراتی حاضر به خرید آن نباشد و ارز صادرکنندگان روی زمین بماند.

رییس کنفدراسیون صادرات ایران ادامه داد: ‌از سه ماه گذشته با سازمان توسعه تجارت، گمرک و بانک مرکزی در حال رایزنی برای ورود موقت کالا هستیم اما هنوز منشا ارز و ثبت سفارش ورود موقت برای بانک مرکزی تعیین تکلیف نشده بود و صادرکنندگانی که از سال 95 تاکنون واردات موقت کالا و سپس صادرات آن را داشتند به عنوان کسانی که رفع تعهد ارزی نکردند شناخته می‌شوند و برای آنها مالیات تعیین شده ما خواستار آن هستیم که هر چه زودتر ورود موقت کالاها تعیین تکلیف شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ارز بانک مرکزی مالیات بر ارزش افزوده واردات روی زمین مالیات بر ارزش افزوده تعیین تکلیف بانک مرکزی موقت کالا ورود موقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۰۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی؛ حجت امانی به خبرگزاری صدا و سیما گفت‌: این میزان صادرات از نظر ارزش دلاری ۹ درصد و از لحاظ تناژ کالا نیز ۱۵ درصد  درمقایسه بامدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.
وی افزود: عمده محصولات صادرشده از طریق گمرک شامل محصولات پتروشیمی (کود اوره و آمونیاک)، محصولات فولادی، مصنوعات پلاستیکی، رب گوجه فرنگی، الکترود و سایر محصولات بوده که به کشور‌های ترکمنستان، آلمان، عراق  و سایر کشور‌ها صادر شد.
کاهش ۶۳ درصدی واردات به استان
سرپرست گمرک استان در ادامه با اشاره به کاهش واردات کالا در فرودین ماه نیز افزود: در این مدت   بیش از ۳۰۰ تن کالا به ارزش ۶۹۵ میلیون دلار از طریق گمرک وارد استان شد که با کاهش ۶۳ درصدی حجم کالای وارداتی و همچنین کاهش ۷۶ درصدی ارزش دلاری کالا‌ها  درمقایسه بامدت مشابه سال قبل مواجه بوده است.
عمده محصولات وارداتی الیاف شیشه بود که از کشور‌هایی شامل چین، و برزیل به کشور وارد شده است.

دیگر خبرها

  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • ‌ تعیین تکلیف ۷۲۸ هکتار اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • افزایش صادرات از گمرک شهرصنعتی کاوه
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • تعیین تکلیف اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • ۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار مالیات بر ارزش افزوده در زنجان هزینه شد
  • تعیین نرخ ارز قاچاق، از بیش اظهاری واردات و کم اظهاری صادرات