Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آخرین نیوز»
2024-05-07@10:34:14 GMT

نکات مهم در راه اندازی شبکه یک شرکت

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۴۲۹۵۶

مقدمه ای کلی بر راه اندازی شبکه

راه اندازی شبکه فناوری جدیدی ست که امروزه اغلب شرکت ها و سازمان های بزرگ برای صرفه جویی در زمان و هزینه های خود از آن استفاده می کنند. راه اندازی شبکه در واقع به فعالیت هایی که در زمینه ی طراحی و اجرای شبکه انجام می شوند، گفته می شود. راه اندازی شبکه می تواند با توجه به نیاز سازمان برای بخش های مختلفی چون قسمت برق، تلفن، سیستم ها، دوربین های مدار بسته و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. انجام شود.

برای آنکه در استفاده از این فناوری دچار مشکل نشوید و به خوبی از آن بهره برداری کنید، لازم است از متخصصین در زمینه ی نصب و راه اندازی شبکه کمک بگیرید. همچنین توجه به نکات مهم در راه اندازی شبکه یک شرکت می تواند در استفاده ی صحیح و مناسب از این فناوری به شما کمک کند. شناخت نکات مهم در راه اندازی شبکه یک شرکت باعث می شود تا شما شبکه ی متناسب با نیازهای شرکتتان را نصب و راه اندازی کنید و همواره برای آنکه راه اندازی شبکه به طور صحیح و کامل انجام شود، لازم است به متخصصین در این زمینه مراجعه کنید.

 

راه اندازی شبکه

 

شرکت های خدمات نصب و راه اندازی شبکه

برای آنکه نصب و راه اندازی شبکه به درستی انجام شود، لازم است از متخصصین و کارشناسان در این زمینه کمک گرفت. شرکت ها و موسسات مختلفی امروزه در زمینه نصب و راه اندازی شبکه در سراسر کشور مشغول به فعالیت هستند. این شرکت ها با دانش کافی در این زمینه شبکه متناسب با نیازهای شرکت شما را شناسایی و معرفی می کنند و همچنین با متخصصین خود در این زمینه می توانند شبکه موردنظرتان را با کمترین زمان و هزینه ای مناسب نصب و راه اندازی کنند.

شرکت های خدمات نصب و راه اندازی شبکه علاوه بر نصب و راه اندازی با ارائه خدمات پشتیبانی همواره در حفظ و نگهداری شبکه به شما کمک می کنند. در واقع با پشتیبانی شبکه از ایجاد نواقص و ایرادات احتمالی شبکه جلوگیری می کنند و در صورت عیب یابی شبکه به سرعت به رفع آن می پردازند. در نتیجه شرکت های نصب و راه اندازی شبکه با ارائه خدمات پشتیبانی بسیاری از هزینه های شما را کاهش می دهند و از اتلاف وقتتان جلوگیری می کنند.

مراحل راه اندازی شبکه یک شرکت

عملیات راه اندازی شبکه یک شرکت فعالیت هایی ست که در زمینه ی طراحی و اجرای شبکه انجام می شوند. برای آنکه این فعالیت ها به شکلی صحیح انجام شود توجه به نکات مهم در راه اندازی شبکه یک شرکت امری ضروری ست؛ اما قبل از آن لازم است با مراحل مختلف راه اندازی شبکه آشنا شد. در واقع با شناخت این مراحل می توان به نکات مهم در این زمینه پی برد.

نصب و راه اندازی شبکه

بررسی اولیه:در ابتدای کار لازم است بدانیم فعالیت شرکت در چه زمینه ای می باشد و سپس با توجه به نیازهای شرکت نوع شبکه را انتخاب کنیم. به عنوان مثال در این زمینه می توان تعداد کاربران شبکه، نوع شبکه از نظر درون سازمانی یا برون سازمانی، امکانات، تجهیزات و ... را بررسی کرد. طراحی شبکه: بعد از بررسی نیازهای شرکت یا سازمان، شبکه مناسب را انتخاب و با استفاده از نرم افراز شبکه را طراحی می کنند. به عنوان مثال با استفاده از نرم افزار مسیرهای کوتاه و مناسب را تعیین می کنند و یک نقشه ی کلی از شبکه رسم می شود. سپس با تایید کارفرما نقشه اجرایی شبکه رسم می شود تا متخصصین در زمینه ی راه اندازی شبکه به اجرای نقشه بپردازند. همچنین در این مرحله مشخص می شود چه تجهیزاتی برای راه اندازی شبکه نیاز داریم.

 

طراحی شبکه

 

تامین تجهیزات شبکه:پس از انکه مشخص شد چه تجهیزاتی در زمینه ی راه اندازی شبکه شرکت نیاز داریم، حالا دیگر می توانیم تجهیزات لازم را تهیه کنیم. در تهیه و خرید تجهیزات لازم است علاوه بر قیمت به کیفیت کالا نیز توجه شود؛ زیرا در صورت عدم مرغوبیت تجهیزات ممکن است  شبکه پس از راه اندازی به مشکلات زیادی بر بخورد.

 

راه اندازی قسمت پسیو شبکه :خدمات پسیو شبکه که توسط شرکت رایان پشتیبان با جدیدترین تکنولوژی انجام میشود بعد از طراحی شبکه انجام می شود و قسمت زیربنایی و ارتباطات شبکه می باشد. از جمله فعالیت هایی که در این زمینه انجام می شود کابل کشی شبکه می باشد که این کار را با توجه به نقشه اجرایی شبکه و به صورت تو کار یا ترانک انجام می دهند. در این زمینه باید به انتخاب بهترین و کوتاهترین مسیرها توجه کنیم تا با جلوگیری از مصرف بیش از حد کابل، کابل کشی به شکل استاندارد انجام شود. راه اندازی شبکه وایرلس: استفاده از شبکه وایرلس یکی از روش های راه اندازی شبکه می باشد که برخلاف شبکه کابلی، به صورت بی سیم انجام می شود. این نوع از راه اندازی شبکه نسبت به شبکه کابلی مزایا و معایبی دارد؛ اما در حال حاضر یک روش جدید و نوین در راه اندازی شبکه می باشد.

 

شبکه وایرلس

 

 

 

 

راه اندازی قسمت اکتیو شبکه: راه اندازی قسمت اکتیو شبکه یکی دیگر از مراحل نصب و راه اندازی شبکه است که در این مرحله به نصب سیستم عامل ها، نرم افزارها و تنظیمات دستگاه ها می پردازند. این عملیات در دو بخش سرور و کلاینت انجام می شود.

در بخش سرور، سرور های مورد نیاز بررسی و نصب می شوند، همچنین نصب سیستم عامل ها، مجازی سازی ها و نصب نرم افزارهای مورد نیاز در این بخش انجام می شوند.

در بخش کلاینت نرم افزارهای عمومی مثل آفیس و اتوکد نصب و به روزرسانی می شوند. همچنین نصب آنتی ویروس، پچ های امنیتی و نرم افزارهای تخصصی مثل اتوماسیون با توجه به نیاز و خواست شرکت نصب می شوند.

انجام تنظیمات و راه اندازی سیستم های ارتباطی: در این مرحله ابتدا ارتباطات شرکت یا سازمان با بیرون بررسی می شود. این ارتباطات می توانند از طریق اینترنت باشند یا ارتباط بین دفاتر. با راه اندازی سیستم های ارتباطی ارتباطات بین نرم افزارها، تلفن، نرم افزارهای مالی و اداری، مشاهده ی دوربین های مداربسته، انتقال فایل و ... به شکلی یکپارچه ایجاد می شود. با راه اندازی این سیستم ارتباطی یکپارچه در شرکت یا سازمان ایجاد می شود تا کاربران به راحتی و بدون هیچ خللی با دفاتر دیگر و بخش های مختلف شرکت یا سازمان ارتباط برقرار کنند. همچنین با راه اندازی این سیستم می توان الویت بندی برای انواع ارتباطات شرکت را تنظیم کرد. امنیت شبکه: از جمله مهم ترین مراحل راه اندازی شبکه مرحله امنیت می باشد. امنیت شبکه دو بخش نفوذ به شبکه و جلوگیری از ورود ویروس ها را شامل می شود. در این مرحله باید توجه داشت امنیت شبکه به گونه ای باشد که ورود کاربران راحت انجام شود اما از ورود عوامل بیگانه و نفوذی جلوگیری شود. همچنین استفاده از آنتی ویروس ها مطمئن ترین راه جلوگیری از ورود ویروس ها می باشند.

 

امنیت شبکه

 

نصب و راه اندازی سیستم برق شبکه: در نصب و راه اندازی شبکه از سیستم برق شرکت نیز استفاده می شود؛ بنابراین لازم است در این زمینه بررسی های لازم انجام شود. از جمله فعالیت ها در این زمینه بررسی سیستم برق ساختمان و همچنین بررسی پریزها می باشد. لیبل گذاری و نقشه و مستندات: نقشه و مستندات در نگهداری و پشتیبانی شبکه بسیار حائز اهمیت هستند. با بررسی نقشه شبکه در صورت مشاهده نقص یا خرابی به راحتی می توان اتصالات شبکه را بررسی و ایرادات به وجود آمده را بر طرف کرد. همچنین با لیبل گذاری نصب پریزها و راه اندازی شبکه بسیار سریع تر و راحت تر انجام می شود.

 

تست شبکه:پس از راه اندازی شبکه لازم است آن را تست کنیم. با استفاده از تست فلوک قسمت پسیو شبکه را بررسی می کنیم. با توجه به گزارشات این تست می توان کیفیت کابل، سربندی ها، عملکرد اجرایی شبکه، ادوات انتهایی و ... را بررسی کرد. قسمت اکتیو شبکه نیز پس از نصب و راه اندازی شبکه مورد بررسی و آزمایش قرار می گیرد تا در صورت وجود نقص یا مشکلی به سرعت به رفع آن بپردازند.

 

تهیه نقشه و مستندات: پس از آنکه عملکرد شبکه بررسی شد و مشکلی در اجرای شبکه وجود نداشت، از نحوه نصب و راه اندازی شبکه  نقشه و مستنداتی تهیه می شود تا در اختیار کارفرمایان قرار گیرد. از سیستم عامل ها و نرم افزارهای نصب شده یک لیست تهیه و ارائه می شود تا از این مستندات برای رفع ایرادات و نواقصی که ممکن است برای شبکه به وجود آیند، استفاده کنند.

نمونه هایی دیگر از نکات مهم در راه اندازی شبکه

توجه به چگونگی انجام مراحل راه اندازی شبکه از جمله نکات مهم در راه اندازی شبکه یک شرکت می باشد. اگر این مراحل به درستی طی نشوند و خللی در انجام آنها وجود داشته باشد؛ قطعا بر عملکرد شبکه تاثیر می گذارد و می تواند شبکه را دچار مشکلات کوچک و بزرگی کند.

همچنین از جمله نکات مهم در راه اندازی شبکه یک شرکت توجه به نیازها و امکانات شرکت می باشد. توجه به این موضوع که شرکت به چه نوع شبکه ای نیاز دارد و همچنین چه امکاناتی را برای راه اندازی شبکه در نظر گرفته، بر راه اندازی شبکه بسیار تاثیر گذار است. برای بررسی امکانات شرکت می توان تجهیزات، سیستم های مورد استفاده، سخت افزارها و نرم افزارهای موجود در شرکت را مورد مطالعه قرار داد.

تهیه و خرید تجهیزات لازم برای راه اندازی شبکه نیز امری ضروری می باشد، زیرا اگر کالای مصرفی با کیفیت و مرغوب نباشد بر عملکرد شبکه به سرعت تاثیر می گذارد.

قابل ذکر است که بهره مندی از خدمات پشیتبانی شبکه که شرکت های نصب و راه اندازی شبکه ارائه می کنند، می تواند در حفظ و نگه داری شبکه به شما کمک کند.

 

خدمات راه اندازی و پشتیبانی شبکه

منبع: آخرین نیوز

کلیدواژه: نصب و راه اندازی شبکه برای راه اندازی شبکه راه اندازی شبکه راه اندازی شبکه راه اندازی شبکه ی راه اندازی شبکه راه اندازی سیستم راه اندازی قسمت توجه به نیاز نقشه و مستندات نرم افزارهای شرکت یا سازمان نکات مهم پشتیبانی شبکه راه اندازی شبکه انجام راه اندازی سیستم عامل ها انجام می شوند تجهیزات لازم نیازهای شرکت انجام می شود عملکرد شبکه اجرایی شبکه شبکه وایرلس فعالیت هایی طراحی شبکه اجرای شبکه شبکه بسیار امنیت شبکه شما کمک زمینه ی انجام شود سیستم برق فعالیت ها پسیو شبکه برای آنکه سیستم ها ویروس ها نوع شبکه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۲۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۶۰ نظر سنجی در موسسه افکارسنجی ملت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری، با بیان اینکه حرکت به سمت ایجاد و استقرار زیرساخت‌ها و سازوکار تحقق مجالس نوین در کشور‌های پیشرفته تبدیل به رویه تثبیت شده گردیده، گفت: اکثر کشور‌ها با بهره‌گیری از انواع نوآوری‌ها و فناوری‎های جدید به ارتقای ظرفیت‌های مجلس در راستای جلب مشارکت حداکثری مردم و نخبگان، ارتقای کیفیت قانونگذاری‌ها و نظارت‌ها، هوشمندسازی فرآیند‌ها و شفافیت مبادرت ورزیده‌اند.   وی افزود: مجلس یازدهم به ریاست آقای دکتر قالیباف، با درک چنینی ضرورتی با طرح و پیشبرد چهار رویکرد اساسی مردمی‌سازی، کارآمدسازی، هوشمندسازی و شفافیت در واقع گام نخست حرکت از مجلس سنتی به مجلس نوین را کلید زد.   رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، یادآور شد: در حال حاضر که در روز‌های پایانی مجلس یازدهم به سر می‌بریم نگاهی به دستاورد‌های توین‌سازی مجلس حاکی از موفقیت در استقرار بخش قابل توجهی از نهاد‌ها و سازوکار‌های ویژه مجالس نوین است.   وی عنوان کرد: شاید بیراهه نباشد مجلس یازدهم را نقطه عطفی در تحول از یک مجلس سنتی به مجلس نوین بدانیم، همچنانکه ریاست محترم مجلس نیز اخیرا در همایش دیدار اساتید با ایشان اشاره کوتاهی به مجموعه اقدامات مجلس یازدهم برای نوین‌سازی قوه مقننه داشتند.   نگاهداری در تشریح اقدامات نوآورانه و جدید مجلس یازدهم در حوزه مردمی سازی به منظور مشارکت بیشتر مردم و نخبگان در امر قانونگذاری و نظارت، گفت: راه‌اندازی مرکز نوآوری و خانه خلاق قوه مقننه برای حل مشارکت نخبگان دانشگاهی و حوزوی در مسائل و موضوعات مختلف مرتبط با مجلس که منجر به برگزاری بیش از ۵۵ رویداد نوآور و خلاق نظیر نظاره، اقدام، همرسان، تجربه‌نگاری و نوآیند در عرصه‌های قانونگذاری، نظارت و آینده‌نگاری شد، بخشی از این اقدامات بود.   وی افزود: ایجاد نهاد پارلمان دانشجویی و برگزاری سه دوره از آن که به نوعی شبیه سازی سازوکار‌ها و نهاد‌های مجلس واقعی است یکی دیگر از اقدامات در زمینه اقدامات نوآورانه مجلس بود که صد‌ها نفر دانشجویان و طلاب در هر دوره از پارلمان در آن مشارکت و به بحث و بررسی در خصوص مسائل مختلفی نظیر برنامه هفتم پرداختند. این پارلمان از یک سو امکان مشارکت و ارائه ایده‌ها و نظرات را برای جوانان و نخبگان فراهم می‌کند و از سوی دیگر بستر مناسبی برای تجربه‌اندوزی و یادگیری در خصوص قانونگذاری و حکمرانی برای ایران عزیزان است و مطابق با رهنمود مقام معظم رهبری جوانان را برای مدیریت‌های آینده آماده می‌سازد.   رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، توضیح داد: راه‌اندازی سامانه جمع‌سپاری مردمی در مجلس یازدهم در ارتباط با موضوعات مختلفی نظیر برنامه هفتم پیشرفت و توسعه، عفاف و حجاب، انتظارات مردم از مجلس آینده و ... یکی دیگر از اقدامات نوآورانه بود که از طریق این سامانه تمامی مردم این فرصت را یافتند تا دیدگاه‌ها و نظرات خود را در این موارد به مجلس ارائه کنند.   وی در خصوص راه‌اندازی شبکه اندیشکده‌های حکمرانی و قانونگذاری استانی، گفت: تاسیس اندیشکده‌های حکمرانی و قانونگذاری استانی با مشارکت دانشگاه‌های تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه‌های آزادی اسلامی هر استان به صورت شبکه اجتماهی و نه ساختار اداری راه‌اندازی شد تا از ظرفیت اساتید و پژوهشگران تمامی استان‌ها در قالب حلقه‌های میانی در قانونگذاری و نظارت‌های مجلس استفاده شود که تاکنون در ۲۲ استان این اندیشکده‌ها راه اندازی شده‌اند.   نگاهداری با اشاره به راه‌اندازی موسسه افکارسنجی ملت در این دوره نیز، گفت: هدف از تاسیس موسسه افکارسنجی ملت، نظرسنجی حرفه‌ای از مردم در خصوص طرح‌ها و لوایح در دست بررسی در مجلس و یا ارزیابی اثربخشی قوانین مهم مصوب گذشته از نگاه مردم بوده که تا کنون بیش از ۶۰ افکار سنجی توسط این مجموعه انجام گرفته است.   وی به ایجاد سامانه نظارت مردمی با فراهم نمودن امکان نظارت مردم بر اجرای قوانین مجلس از اقصی نقاط کشور در این دوره از مجلس اشاره کرد و گفت: با راه‌اندازی گروه مطالعاتی ارزیابی مردمی سیاست‌ها و قوانین که گروه نوپایی است گامی دیگر در مردمی سازی و حرکت از مجلس سنتی به مجلس مدرن برداشته شد که انشاالله در آینده شاهد انتشار نتایج مطالعاتی این گروه خواهیم بود.   رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، در تشریح دستاورد‌های در حوزه کارآمدسازی با هدف ارتقای کیفیت قانونگذاری و نظارت در مجلس، عنوان کرد: بعد از ۴ دهه برای نخستین بار، مجلس یازدهم مبادرت به تهیه و تدوین اولویت‌های کاری مجلس در قالب برنامه ۴ ساله نمود و مجلس ایران نیز به گروه مجالس برنامه محور ملحق شد.   وی با بیان اینکه شبیه‌سازی قوانین و سیاست‌ها و پویایی‌شناسی چالش‌های حکمرانی برای نخستین بار در مجلس یازدهم انجام گرفت، توضیح داد: با این اقدام سطح کارشناسی و تخصصی مرکز و مجلس از تفکر خطی به تفکر چرخه‌ای تبدیل شد. هم‌اکنون مجلس توان و ظرفیت تخصصی و زیرساخت‌ها و سامانه‌ی موردنیاز برای شبیه‌سازی طرح‌ها و لوایح و ارائه پیامد‌های مثبت و منفی آن قبل از تصویب را داراست. یک نمونه از این شبیه‌سازی‌ها، شبیه‌سازی بودجه سالانه کشور بود که در بررسی لوایح بودجه سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ کل کشور مورد استفاده قرار گرفت.   نگاهداری اقدام دیگر در کارآمدسازی را ابتکار راه‌اندازی سه‌شنبه‌های نظارتی در صحن مجلس با هدف ارتقای نقش نظارتی در مجلس یازدهم دانست و تصریح کرد: اعطای جایزه ملی قانون برای نخستین با در کشور توسط مجلس یازدهم صورت گرفت که در آن به منظور ترویج حاکمیت هر چه بیشتر قانون در کشور و ارتقای کیفیت قانونگذاری جوایز ملی در عرصه‌هایی، چون برترین قوانین مصوب، بهترین اجرا و نظارت بر قوانین، تبعیت از قانون و پژوهش‌های عرصه قانونگذاری توسط ریاست مجلس به برگزیدگان اعطا شد.   وی ادامه داد: ابتکار تاسیس جشنواره شهید مدرس در قوه مقننه برای معرفی و تقدیر از عملکرد‌های مدیریتی و تخصصی برجسته در قوه مقننه، متناظر جشنواره شهید رجایی در قوه مجریه، برای نخستین بار در مجلس یازدهم با هدف ارتقای کیفیت عملکرد‌ها در مجلس راه‌اندازی شد که ۳ دوره آن تاکنون به اجرا درآمده است.   رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، خاطرنشان کرد: راه‌اندازی مدرسه حکمرانی و قانونگذاری شهید مدرس و برگزاری انواع دوره‌های کوتاه مدت و میان مدت تخصصی در مباحث حکمرانی و قانونگذاری و ارائه آموزش‌های تخصصی برای ارتقای کیفیت قانونگذاری و نظارت و حکمرانی بهتر از دیگر ابتکارات مجلس یازدهم در زمینه کارآمدسازی بود.   وی در خصوص اقدامات در زمینه هوشمندسازی و بهره‌گیری از فناوری‌های جدید و هوش مصنوعی در مجلس یازدهم، گفت: پس از چند سال تاکید و مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی بر ضرورت تنقیح قوانین کشور، برای نخستین بار پروژه تنقیح قوانین با هوش مصنوعی با همکاری مرکز پژوهش‌های مجلس و معاونت قوانین در مجلس یازدهم به سرانجام رسید و سامانه دستیار تنقیح قوانین هم اکنون قابل بهره‌برداری است.   نگاهداری در ادامه، خاطرنشان کرد: بهره‌برداری از فناوری اتوماسیون در حوزه‌های مختلف گردش اطلاعات و مکاتبات در مجلس یازدهم توسعه قابل توجهی یافت به گونه‌ای که اکنون فرآیند تولید و ارسال گزارش‌های تخصصی در مرکز پژوهش‌های مجلس، فرآیند کارشناسی طرح‌ها و لوایح در معاونت قوانین، دریافت و استفاده اطلاعات و گزارش‌ها توسط نمایندگان با هدف حذف کاغذ و از طریق بستر اتوماسیون اداری صورت می‌گیرد.   وی ادامه داد: راه‌انداری مرکز داده کاوی با بیش از ۴۰۰ داشبورد اطلاعات تخصصی که تمامی نمایندگان از طریق سیستم خود امکان دسترسی به آن را دارند از دیگر اقدامات نوآورانه مجلس یازدهم در راستای هوشمندسازی بوده است.   رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، در تشریح اقدامات مجلس یازدهم در حوزه شفاف‌سازی فرآیند‌ها و عملکرد‌های مجلس در دوره یازدهم، گفت: تصویب قانون شفافیت قوای سه‌گانه به ویژه آرای نمایندگان مجلس برای نخستین بار در مجلس یازدهم تصویب و عملا به اجرا درآمد.   وی افزود: همچنین طرح جداول اعتبارات مربوط به تصویب قانون بودجه سال ۱۴۰۳ به طور شفاف در صحن علنی مجلس برای نخستین بار در تاریخ مجلس شورای اسلامی بود که شفافیت بررسی و تصویب بودجه سالانه را به حداکثر رساند.   نگاهداری تاکید کرد: بدیهی است دستاور اصلی همه اقدامات فوق در راستای ایجاد و استقرار سازوکارمجالس نوین، ارتقای کیفیت قانونگذاری و نظارت در مجلس و تصویب و اجرای قوانین مناسب‌تر و موثرتر است، مجلس یازدهم به ریاست دکتر قالیباف را می‌توان بردارنده گام نخست تحول از مجلس سنتی به مجلس نوین دانست.   رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، خاطرنشان کرد: برای تثبیت و نهادینه‌سازی تحقق مجلس نوین در ایران، شایسته است مجلس دوازدهم برای تداوم و تکمیل چنین رویکرد‌های نوین مدیریتی و نوآوری‌های لازم اهتمام و جدیت ورزد تا شاهد تحقق گام دوم نوین‌سازی در مجلس دوازدهم باشیم. اگر چنین امری تحقق یابد مجلس یازدهم و به دنبال آن مجلس دوازدهم را به جرات می‌توان بنیانگذار مجلس نوین در ایران دانست.

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی عمر باتری گوشی گلکسیS۲۵ را بیشتر می‌کند
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • متا راه‌اندازی برنامه‌ای تشویقی برای سازندگان در تردز را تایید کرد
  • واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی تعمیر شد
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • خانه خود را در بهار سبز کنید
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • انجام ۶۰ نظر سنجی در موسسه افکارسنجی ملت