Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت نظارت بر یازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان شمالی گفت: مردم خراسان شمالی همیشه در تمام انتخابات، حضور پررنگی داشتند و حضور مردم استان از میانگین کشوری بالاتر بوده است.

ملک‌محمد حسن‌زاده، عضو هیات نظارت بر یازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان شمالی، با اشاره به اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون 50 انتخابات در کشور برگزار شده است، اضافه کرد: آمار این ۵۰ انتخابات در کشور به این گونه است که بیش از ۶۳ درصد مشارکت مردم را داشته‌ایم و از سال ۱۳۸۳ که خراسان شمالی از خراسان بزرگ جدا شد، در اولین دوره انتخابات استان ما نیم درصد از میانگین کشوری مشارکت بیشتری  داشت که در سال‌های بعد نیز به طور پیوسته این آمار افزایش یافت و تا هفت الی ۹ درصد از میانگین مشارکت کشوری بالاتر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: مردم استان ما با تمام مشکلاتی که وجود دارد حضورشان گسترده است به عنوان مثال در ۲۲ بهمن امسال ۹۰ هزار نفر در راهپیمایی شرکت داشته‌اند که نسبت به سال‌های گذشته این آمار خیلی بالا بوده است که این امر گویای این است که مردم ما در تمام زمینه‌ها در صحنه حضور دارند و به طور قطع در انتخابات پیش رو نیز شاهد حضور حداکثری مردم خواهیم بود.

حسن‌زاده تصریح کرد: خاطره انقلاب را همه ما به یاد داریم؛ در ۲۲ بهمن ماه  درواقع شاهد پیروزی انقلاب بوده‌ایم؛ انقلابی که حضرت امام خمینی(ره) بعد از آن همه تظاهرات و حضور گسترده مردم وحضور میلیونی حتی در شهر تهران در ایام تاسوعا و عاشورا اتفاق افتاد، ماه‌ها به طول انجامید و در آن شهادت‌ها و رنج‌ها بود.

عضو هیات نظارت بر یازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان شمالی ادامه داد: هنگامی که انقلاب شد، حضرت امام خمینی(ره) روز بعد اعلام نکردند که جمهوری اسلامی، ایشان برای مردم احترام قائل شدند، و انتخاب نظام را موکول کردند به رای مردم و شاهد این بودیم که در فروردین ماه یعنی در فاصله‌ای کمتر از دوماه بعد در ۱۲ فروردین ماه انتخاباتی برگزار می‌شود که مردم خودشان به پای صندق‌های رای بیایند و نظامشان را انتخاب کنند و شاهد بودیم که با رای بسیار بالا با ۹۸.۲ نظام جمهوری اسلامی انتخاب شد.

وی اظهار کرد: در اینجا درواقع مردم سرنوشت خودشان را تعیین کردند و در هیچ‌کجا از دنیا وجود ندارد که برای انتخاب یک نظام از مردم رای بگیرند، به عنوان مثال آمریکا که خودش را به عنوان یک کشور با دموکراسی معرفی می‌کند تا الان یک‌بار هم قانون اساسی را به رای مردم نگذاشته است.

حسن‌زاده افزود: بعد از انتخابات ۱۲ فروردین امام خمینی(ره) باز هم با رای مردم سعی داشتند نمایندگان مجلس خبرگان را انتخاب کنند و در تیر ماه جمعی انتخاب شدند که گرد هم آمدند و قانون اساسی را تدوین کردند و پس از تدوین نیز مجدد امام دستور دادند که باز هم باید قانون اساسی مورد رای‌گیری ملت قرار گیرد و دیدیم که این رای‌گیری در آذر ماه آن سال انجام شد و با رای بسیار بالایی مردم قانون اساسی را هم تایید کردند.

عضو هیات نظارت بر یازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان شمالی بیان کرد: در همان سال است که انتخابات ریاست جهموری در اوایل انقلاب برگزار می‌شود و در اسفند ماه انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود و در یک سال اول انقلاب امام خمینی(ره) گفتند که مردم باید به صحنه بیایند و سرنوشت خودشان را رقم بزنند یعنی پنج انتخابات را ما در یک سال داشتیم.

وی ادامه داد: امسال هم ما در خراسان شمالی در جمعه پیش رو شاهد دو انتخابات خواهیم بود، که یکی انتخابات مجلس یازدهم و دیگری انتخابات میان دوره‌ای خبرگان است و به طور قطع نظامی که بر اساس رای مردم پایه‌گذاری شده است و تا امروز امورات بر اساس رای مردم پیش رفته است که نشان دهنده این است که کشور ما بر روی قانون پیش رفته است.

حسن‌زاده در پایان عنوان کرد: کشور ما بر اساس قانون اداره می‌شود و تمامی نهادها که در راس آنها شورای نگهبان وجود دارد بر اساس قانون عمل می‌کنند و  در قانون اساسی در اصل ۹۹وجود دارد که نظارت بر عهده شورای نگهبان قرار گرفته است و یک بحثی نیز وجود دارد در خصوص بررسی صلاحیت‌ها که نماینده‌های مجلس شورای اسلامی این قانون را نوشته‌اند و براساس آن عمل می‌شود.

 

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی میانگین کشوری قانون اساسی برگزار می شود امام خمینی ره کشوری بالاتر حسن زاده رای مردم بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۳۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فهرست وفاق برای دور دوم مجلس شورای اسلامی در تهران مشخص شد

حبیب الله بوربور دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره برنامه این حزب برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت:  در مرحله اول انتخابات در لحظات پایانی روز تبلیغات انتخابات لیستی به عنوان دلسوزان انقلاب ارائه دادیم که این اقدام برای آن بود که لیست ائتلاف لیست جامعی نیست و خودمان به عنوان جمعیتی مستقل  می توانیم لیستی ارائه دهیم.

وی درباره لیست مستقل این جمعیت برای دور دوم انتخابات گفت: از آن لیست  ۵ نفر در دور اول به مجلس رفتند و ۱۰ نفر در دور دوم حضور دارند و از لیست‌های دیگر ۶ نفر را انتخاب کردیم و ۱۶ نفر نهایی لیست خودمان را برای دور دوم انتخابات با عنوان جریان وفاق انتخاب کردیم.  

بوربور عنوان کرد: لیست این افراد قطعی شده و تمام موضوعات برای تبلیغات هم نهایی شده است.  

وی تاکید کرد: برای تکمیل لیست افراد حاضر شدند و درخواست هایی برای حضور در لیست نهایی داشتند . با کارشناسی‌هایی که انجام دادیم این لیست ۱۶ نفره را نهایی کردیم.

وی افزود: قواعد و قوانین ما آن بوده که کسانی که مردم به آن‌ها رای بالاتری داندند به احترم این رای در لیست قرار دادیم و ۶ نفر باقی مانده هم بر اساس نیاز کمیسیون‌ها و تخصص و تجربه آن‌ها انتخاب شده اند.  ۱۰ نفر، اما جز افرادی هستند که در لیست دلسوزان انقلااب در دور اول حاضر بودند.

دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی افزود: ما اعتقاد داریم که بالای دو سوم این ۱۶ نفر رای خواهند آورد.

وی درباره مشارکت مردم در دور دوم انتخابات گفت: ۴۵ نفر باید برای مجلس شورای اسلامی انتخاب شوند و برای همین مردم کار آسان تری را نسبت به دور اول انتخاب از میان چندین هزار نفر دارند.

وی اظهار کرد: در تهران ۱۶ نفر باید انتخاب شوند. که اهمیت زیادی دارد. چرا که اصولا نماینده‌های تهران در مجلس بسیار مهم و تاثیرگذار هستند و این تاثیرگذاری باعث می‌شود که در تهران مردم از لیست‌ها و افرادی که می شناسند برای انتخاب نهایی خود استفاده کنند. البته ما سعی کردیم بدون در نظر گرفتن جریاناتی که مربوط به لیست‌های متفاوت است ۱۰ نفر از لیست دلسوزان خود انتخاب کنیم و ۶ نفر هم بر اساس نیاز کمیسیون‌های مجلس و رای آوری احتمالی آن‌ها قرار داددیم تا به رای مردم هم احترام گذاشته باشیم.

با اعلام حبیب الله بوربور اسامی لیست ۱۶ نفره  جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی به عنوان فهرست وفاق به شرح زیر است.  

۱. احمد نادری ۲. ابراهیم عزیزی ۳. سمیه رفیعی ۴. ابوالفضل ظهره وند ۵. حسین نجابت ۶. عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی ۷. زهره سادات لاجوردی ۸. زینب قمصری ۹. علیرضا سلیمی ۱۰. محمد حسین حسین زاده بحرینی ۱۱. حسن خجسته باقر زاده ۱۲. مهدی عسگری ۱۳. مجتبی زارعی ۱۴. علی اصغر پور محمدی  ۱۵. سید نظام الدین موسوی ۱۶. مجتبی رحماندوست 

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • پیش بینی ۲۸۷ شعبه برای دور دوم انتخابات
  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است
  • اعلام شد؛‌فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • همه سلایق سیاسی در مجلس دوازدهم حضور دارند
  • باید افراد اصلح را به مردم معرفی کنیم
  • فهرست وفاق برای دور دوم مجلس شورای اسلامی در تهران مشخص شد
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس در خراسان جنوبی آغاز شد
  • تشریح جزئیات مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات
  • فهرست کاندیداهای مورد حمایت جامعه اسلامی مهندسین اعلام شد