Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@19:17:13 GMT

کتابخانه استاد کامبوزیا هویت شهرستان زاهدان است

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۴۶۶۰۱

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان وبلوچستان گفت: کتابخانه استاد کامبوزیا هویت شهرستان زاهدان است و باید مورد توجه قرار گیرد.

احمدعلی موهبتی ۲۹ بهمن ماه در بازدید از بخشهای مختلف کتابخانه استاد کامبوزیا، این کتابخانه را هویت شهرستان زاهدان عنوان کرد و افزود: این کتابخانه نباید محدود به طیف و گروه خاصی قرار گیرد و می‌بایست به وسعت شهرستان زاهدان مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه کتابخانه استاد کامبوزیا در سطح ملی شناخته شده است، ادامه داد: در اطراف این کتابخانه سرمایه گذاری‌ها و طرح های زیادی مانند گازرسانی، ساماندهی حاشیه‌نشینی و احداث معابر در حال انجام است که نباید اجرای این طرح ها به این کتابخانه آسیب و خدشه ای وارد کند.

وی گفت : علاوه بر این که این کتابخانه در بحث کتاب و کتابخوانی مورد توجه است در مباحث گردشگری و فرهنگی نیز موثر بوده به طوری که یکی از مقاصد گردشگری شهر زاهدان می‌باشد.

استاندار همچنین توجه به کتابخانه ها را مورد تاکید قرار داد و افزود: در راستای حمایت از کتابخانه ها، شهرداری های استان باید درصد مربوط کتابخانه های استان را از محل عوارض شهرداری اختصاص دهند.

همچنین در این بازدید حامد زارعی مدیر کل کتابخانه های استان گفت: در حال حاضر بیش از ۲۶ هزار جلد کتاب در این کتابخانه موجود است و ۱۹۲ عضو فعال از این مجموعه استفاده می کنند.

وی گفت: علاوه بر اعضای فعال کتابخانه محققین ،متفکرین و گردشگران نیز به این کتابخانه مراجعه می کنند.

زارعی افزود : برای دانش آموزان محله های اطراف در این کتابخانه نیز دوره های آموزشی در محل کتابخانه برگزار می شود.

مدیر کل کتابخانه های استان افزود: این کتابخانه جزو معدود کتابخانه های استان است که در ایام نوروز نیز خدمات ارائه می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استاندار سیستان و بلوچستان کتابخانه کتابخانه های استان کتابخانه ها قرار گیرد مورد توجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۶۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرخش تحول‌آفرین از مقاله‌گرایی غیرهدفمند به پژوهش‌های کاربردی و تقاضامحور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم گرامیداشت سالروز شهادت آیت‌الله مطهری، روز معلم و مقام استاد با حضور استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی، معلمان و کادر اجرایی واحد سما، آیت‌الله حسین شاکری‌فر امام جمعه ممسنی، مجید انصاری نماینده مردم شهرستان‌های ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی، امید نصیبی منتخب مردم شهرستان‌های ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی، اعضای شورای تأمین، رؤسای مراکز علمی دانشگاه‌های شهرستان ممسنی و رستم و استادان، شهردار و اعضای شورای شهر ممسنی، فرمانداران شهرستان رستم و کوهچنار و جمعی از نخبگان در واحد ممسنی برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی در این نشست گفت: حرکت در مسیر تفکر و گفتمان علوی شهید مطهری نیاز ضروری استادان در مواجهه با مطالبات دانشجویی است.

علی کریمی عنوان کرد: پارادایم عملکرد دانشگاه آزاد ممسنی با تغییرات اساسی مواجه شده و این تغییرات از اعتماد و نیاز جامعه برای رفع مشکلات به دانشگاه حاصل شده است.

وی با تأکید بر اینکه منبعی ارزشمند‌تر از دانشگاه برای رفع مشکلات نیست، ادامه داد: در این راستا باید فضای دانشگاه را با توجه به نیاز جامعه و شهرستان به سمت تمدن‌سازی سوق دهیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی تشریح کرد: در این مسیر دست معلمان و استادان دلسوز جامعه را می‌فشاریم و باید رویکرد دانشگاه را از نمای آموزش و پژوهش سنتی به نمای خلّاقانه، فناورانه و دانشگاه کارآفرین تغییر دهیم و نگاه و ایده ما باید در این زمینه تغییر یابد.

کریمی خاطرنشان کرد: در حوزه آموزش باید چرخش تحول‌آفرین از آموزش حافظه‌محور به یادگیری عمیق و کاربردی و بسترساز اشتغال دانش‌بنیان داشته باشیم.

وی یادآور شد: دانشگاه‌ها باید در حوزه پژوهش با رویکرد تحول‌آفرینی از عرصه‌محوری مقاله‌گرایی غیرهدفمند به پژوهش‌های کاربردی و تقاضامحور و متناسب با نیاز‌های جامعه کنند و در عرصه فرهنگی چرخش تحول‌آفرین در حوزه پژوهش از روزمرگی فرهنگی به روزآمدی فرهنگی و تربیتی باشد.

امام جمعه ممسنی هم به تشریح فلسفه روز استاد و جایگاه آن در دانشگاه پرداخت و افزود: معلمان و استادان باید خود را در جایگاهی ببینند که خط مقدم تربیت دانش‌آموزان و دانشجویان برای تمدن نوین اسلامی هستند.

شاکری‌فر اظهار کرد: گاهی سخن یک معلم و استاد در کلاس درس، زندگی یک خانواده را متحول می‌کند؛ چراکه صحبت‌های او یک نسل را نجات می‌دهد و فکر و روش‌شان را دگرگون می‌سازد.

انصاری نماینده مردم ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی و امید نصیبی منتخب این دو شهرستان در مجلس شورای اسلامی هم با تشریح فلسفه روز استاد، نخبگان را به اصل وحدت، همدلی و هم‌افزایی در راستای استفاده از ظرفیت نخبگانی برای رفع مشکلات شهرستان ممسنی دعوت کردند.

سیف‌الله خسروانی استاد گروه معارف هم درباره اهمیت روز معلم و مقام شامخ استاد سخنانی ایراد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نگاهی گذرا به زندگی و آثار یکی از مفاخر فرهنگی شهرستان سقز
  • چرخش تحول‌آفرین از مقاله‌گرایی غیرهدفمند به پژوهش‌های کاربردی و تقاضامحور
  • جای یک کتابخانه مرکزی در شهر عالم‌پرور آمل خالی است
  • پیکربندی دستگاه‌های احراز هویت شهرستان گنبدکاووس آغاز شد
  • نقش تربیتی در محیط‌های آموزشی مورد توجه قرار گیرد
  • رونمایی استاندار گیلان از نقاشی اسلم دیلمی اثر استاد محمد زحمتکش
  • ۲۸ پروژه نیمه‌کاره حوزه کتابخانه‌های عمومی در مازندران
  • معرفی کتاب‌های شهید مطهری به کودکان
  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند