Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-26@14:46:31 GMT

ایران یکی از ارزانترین کشورها از نظر قیمت داروست

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۴۷۷۳۳

ایران یکی از ارزانترین کشورها از نظر قیمت داروست

به گزارش جماران؛ سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: ایران به علت قیمت گذاری دولتی یکی از ارزانترین کشورها از نظر قیمت داروست. به عنوان مثال بازار دارویی عراق با کمتر از نصف جمعیت ایران دو برابر بزرگتر و گرانتر است.

کیانوش جهانپور، روز سه شنبه در نشست خبری دومین همایش دارویی فارمکس در سازمان غذا و دارو  در پاسخ به پرسشی درباره گرانی برخی اقلام دارویی افزود: در هیچ کشوری به اندازه ایران فهرست دارویی و فارماکوپه به فهرست داروهای تحت پوشش بیمه نزدیک نیست و در همه کشورها وقتی از یک دارو چند نوع در بازار وجود دارد، بیمه قیمت داروی ارزانتر را پوشش می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ایران با وجود داشتن داروهای تولیدی با کیفیت یکی از ارزانترین کشورها از نظر قیمت داروست و علت آن قیمت گذاری دولتی است که البته برخی نیز به این سیستم ایراد می گیرند. در کشور عراق داروهای مشابه داروی ایرانی با کیفیت پایین تر بین دو تا ۱۰ برابر قیمت داروی ایرانی به فروش می رسد و بازار دارویی لبنان که ۴.۵ میلیون نفر جمعیت دارد سالانه ۱.۳ میلیون دلار است،

سخنگوی سازمان غذا و دارو افزود: در بسیاری از کشورها به خصوص همسایگان ایران هر جا داروی ایرانی وارد شده مورد استقبال قرار گرفته است.

وی گفت: کیفیت داروی ایرانی با وجود جوسازی های غیر علمی و غیر کارشناسی در سطح استانداردهای بین المللی است و میزان ریکال و جمع آوری دارو بین داروی ایرانی و خارجی تفاوتی وجود ندارد اما اگر یک داروی ایرانی از بازار جمع آوری شود میزان حاشیه سازی به مراتب بیش از داروی خارجی است.

جهانپور اضافه کرد: بی اعتمادی برخی افراد به داروی ایرانی مانند بی اعتمادی است که به اعلام خبر فقدان موارد کرونا در ایران وجود دارد. هر چقدر هم اعلام می کنیم که تاکنون هیچ موردی از این بیماری نداشته ایم باز هم عده ای می گویند این بیماری در ایران هست و بهانه می آورند که به خاطر ۲۲ بهمن، انتخابات یا نوروز اعلام نمی کنند.

وی ادامه داد: اینکه می گویند چرا داروی ایران وارد بازار اروپا نمی شود نیز حرف درستی نیست زیرا اولا زیره را به کرمان نمی برند دوم اینکه رجیستر و ثبت یک داروی ایرانی در اروپا به اندازه ایجاد یک خط دارویی جدید هزینه دارد.

سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: سازمان غذا و دارو تامین دارو و نظارت بر کیفیت و سلامت ۴۰ میلیارد دلار کالای سلامت را در کشور به عهده دارد اما به اندازه موسسه استاندارد مورد توجه نیست و امیدواریم مجلس آینده مجلس حمایت از سازمان غذا و دارو باشد.

میثم کریمی، مدیر روابط عمومی سندیکای تولید کنندگان مواد اولیه دارویی، شیمیایی و بسته نیز در این نشست گفت: دومین همایش فارمکس ۶ تا ۸ اسفند در هتل المپیک تهران با حضور ۲۰۸ شرکت ایرانی و خارجی برگزار می شود. ۶۰ درصد شرکت کنندگان این نمایشگاه ایرانی و ۴۰ درصد خارجی هستند که بیشتر از کشورهای چین، آلمان، ایتالیا، لهستان و کره جنوبی می آیند.

وی افزود: با توجه به لغو پروازها از چین در مورد شرکتهای چینی قرار بر این شده که نمایندگان آنها در ایران در نمایشگاه شرکت کنند.

کریمی گفت: ۲۱ کارگاه تخصصی مرتبط با صنعت دارو، مواد اولیه و بسته نیز در حاشیه این همایش دو روزه برگزار می شود و در افتتاحیه این نمایشگاه از کتاب سنتز مواد واسط دارویی رونمایی می شود.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا دارو سازمان غذا و دارو قیمت دارو کیانوش جهانپور انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی سخنگوی سازمان غذا و دارو داروی ایرانی داروی ایران یک دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۷۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف محموله دارو در زابل

  سردار دوستعلی جلیلیان  گفت: در پی کسب خبری مبنی بر اینکه افرادی در یک منزل مسکونی در سطح شهرستان زابل در امر تهیه و توزیع داروی خارج از شبکه توزیع، قاچاق و غیرمجاز فعالیت گسترده‌ای دارند، رسیدگی به موضوع در دستور کار پلیس شهرستان زابل قرار گرفت.

 این مقام انتظامی افزود: پس از هماهنگی‌های قضائی و در بازرسی مأموران انتظامی از این منزل بیش از ۷۲۷ هزار و ۷۰۰ عدد انواع قرص و داروی خارج از شبکه توزیع و غیرمجاز کشف و منزل مسکونی متخلف نیز پلمب شد.

 سردار "جلیلیان" با اشاره به اینکه برابر اعلام کارشناسان مربوطه ارزش تقریبی اقلام دارویی مکشوفه ۸۰ میلیارد ریال برآورد شده است گفت: دراین خصوص ۲ متهم دستگیر وپرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شد.

  فرمانده انتظامی استان درپایان با بیان اینکه فروش دارو‌های غیر مجاز سلامت جامعه را به خطر می‌اندازد از شهروندان خواست اخبار و اطلاعات خود را در این خصوص با تماس مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ در اختیار پلیس قرار دهند

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • کشف محموله دارو در زابل
  • «متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • «متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • چگونه داروی تلخ به کودک بدهیم؟ از گول زدن حس چشایی تا مذاکره با کودک!
  • عددهای عجیب از واردات و مصرف داروی ایرانی‌ها
  • معرفی پرفروش‌ترین دارو‌ها در ایران + اسامی و میزان فروش
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • اعتصاب داروسازان فرانسویدر روز سی ام مه