Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی سازمان غذا و دارو در خصوص آخرین وضعیت بازار دارویی کشور گفت: آمار اقلام کمبود دارویی کشور حدود یک‌سوم فهرست زمان مشابه در سال گذشته است و در مناطق مختلف کشور به ۱۹ تا ۲۱ قلم می‌رسد.

به دنبال ارائه آماری مبنی بر کمبود ۳۵۰ تا ۴۰۰ قلم دارو در کشور از سوی سازمان هلال احمر، دکتر کیانوش جهانپور در گفت‌وگو با ایسنا گفت: آمار اقلام کمبود دارویی کشور حدود یک سوم فهرست زمان مشابه در سال گذشته است و در مناطق مختلف کشور به ۱۹ تا ۲۱ قلم می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در عین حال توزیع دارو در شرکت‌های پخش ظرف ماه‌های اخیر در استان‌ها تحت کنترل مستقیم دانشگاه‌های علوم پزشکی و در کل کشور تحت نظارت سازمان غذا و دارو بوده است و اجازه انباشت دارو در داروخانه‌ها داده نخواهد شد.

وی در واکنش به اظهارات یکی از مدیران هلال احمر در مورد فهرست کمبودهای دارویی، با غیر کارشناسانه خواندن این اظهارات اظهارکرد: مرجع نظارت و پایش کمبودهای دارویی، اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و داروست که از منابع چندگانه بازار دارویی کشور را رصد می‌کند. از طرفی تعریف کمبود دارویی هم مشخص است.  اینکه برند خاصی از داروی خاصی در بازار موجود نباشد یا زنجیره داروخانه‌های متصل به یک سازمان، داروهایی را به اندازه کافی نداشته باشد و یا اقلام تک نسخه‌ای و خارج از فهرست دارویی کشور و انواع مکمل‌ها در بازار نباشند، هیچکدام به منزله ضرورت ورود این اقلام به فهرست دارویی کشور نیست.

ماموریت داروخانه‌های هلال‌احمر بازتعریف شود

جهانپور ادامه داد: ماموریت داروخانه‌های سازمانی و دولتی و غیرخصوصی از جمله داروخانه‌های هلال احمر باید باز تعریف شود.  در شرایطی که بخش خصوصی با بیش از ۱۲ هزار داروخانه در اقصی نقاط کشور درحال ارائه خدمات دارویی است، داروخانه‌های غیرخصوصی باید به سمت برداشتن بار زمین مانده بروند. ارائه داروهایی که به‌طور همزمان در بخش خصوصی ارائه می‌شود، نوعی بنگاه‌داری بدون وجه است. این داروخانه‌ها باید به فلسفه وجودی خود بازگردند.

اجازه انباشت دارویی در داروخانه‌های خاص را نمی‌دهیم

وی تاکید کرد: توزیع مدیریت شده دارو با نظارت سازمان غذا و دارو تداوم خواهد یافت و نیاز یک تا دوماهه داروخانه‌ها با تشخیص و برآورد معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی و بر اساس روند مصرف گذشته و نه صرفا بر اساس درخواست و تقاضای داروخانه، با اولویت بخش خصوصی در اختیار داروخانه‌ها قرار خواهد گرفت و اجازه انباشت دارویی در نقطه‌ای خاص یا داروخانه‌های خاص داده نخواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو کمبود دارو وزارت بهداشت هلال احمر داروخانه های هلال احمر ماموریت داروخانه سازمان غذا و دارو کمبود دارویی دارویی کشور بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۴۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات دور دوم سفر در رفع کمبودهای استان سمنان هزینه می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد رضا هاشمی شامگاه پنج شنبه در نشست با مدیرعامل و شورای معاونین هلال احمر استان سمنان به میزبانی این جمعیت ضمن بیان اینکه اعتبارات دور دوم سفر رئیس جمهور به استان با رشد چشمگیر همراه بود، ابراز داشت: از این اعتبارات برای رفع کمبودها و دغدغه‌های استان استفاده خواهد شد.

وی ضمن بیان اینکه هلال احمر یکی از مواردی که باید از اعتبارات سفر بهره مند باشد، افزود: توجه به زیرساخت و تجهیز امکانات اولیه پایگاه‌های امداد و نجات موارد مهمی که نفع عمومی را در پی دارد.

استاندار سمنان ضمن بیان اینکه تکمیل و تجهیز امکانات هلال احمر استان در دستور کار است، ابراز داشت: اقدامات، امداد رسانی و ارائه خدمات بر پایه به روز شدن امکانات نیروهای امدادی است.

هاشمی از حضور بسیار پررنگ و ارزنده مجموعه جمعیت هلال احمر استان در ایام تعطیلات نوروز تقدیر کرد و افزود: امدادگران و نجات گران استان با کمترین امکانات بهترین و بیشترین خدمات را به مسافران و زائران ارائه کردند و این شایسته قدردانی است.

وی حضور به موقع امدادگران در سوانح و حوادث، برای آسیب دیدگان و مصدومان تسکین دهنده و آرامش بخش خواند و بیان کرد: خدمت رسانی، افزایش امید، اعتماد آفرینی و مراقب از جان مردم اقدام مهم از سوی امدادگران و نجات گران است.

کد خبر 6088755

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد پد بالگرد هلال احمر در شرق گیلان
  • اعتبارات دور دوم سفر در رفع کمبودهای استان سمنان هزینه می‌شود
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد زنجان
  • هشدارِ امپراطوری ناصرخسرو مجازی در حوزه دارو
  • متفورمین و سرماخوردگی بزرگسالان پرمصرف‌ترین داروهای کشور
  • فرهنگ داوطلبی را به مردم آموزش دهیم/ ارائه خدمات باید منجر به توانمندسازی نیازمندان شود
  • ضرورت آموزش فرهنگ داوطلبی به مردم
  • بهبود شرایط صنایع دارویی در گرو برچیدن بساط ارز چند نرخی
  • سازمان غذا و دارو اعلام کرد: رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی