Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، دبیر جشنواره نخستین جشنواره فیلم کوتاه نوآوری و فناوری شامگاه سه‌شنبه شب در آئین اختتامیه این جشنواره که در تالار مرکزی شهر قم برگزار شد، گفت: به رغم اینکه جشنواره قالب استانی و تخصصی داشت اما با استقبال کم نظیری مواجه و بیش از ۱۶۰ اثر دریافت شد که از میان ۲۱ فیلم کوتاه منتخب در ۷ بخش اصلی و ویژه از برگزیدگان با اهدای لوح یاد بود و جوایز نقدی تقدیر به عمل آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمیدرضا شوشتری با بیان اینکه طرح این جشنواره از سال ۹۵ شکل گفت: فعالیت این جشنواره طی ۶ ماه گذشته روند دریافت، انتخاب و داوری آثار را انجام داد.

فرهنگ علم باوری و نوآوری باید تقویت شود

استاندار قم نیز در این مراسم با بیان اینکه فرهنگ آموختنی است نه ساختنی گفت: فرهنگ علم باوری و پذیرش نوآوری در جامعه باید تقویت شود.

بهرام سرمست گفت: زبان هنر می‌تواند سبب ارتقای فرهنگ علمی و نوآوری در سطح استان شود.

وی با اعلام اینکه فرهنگ جامعه نیاز به باز تعریف دارد، گفت: به نظرم فرهنگ همه آن چیزهایی است که از بدو تولد تا لحظه مرگ یاد می‌گیریم تلقی می‌شود و نباید نگاه تصنعی به مقوله فرهنگ داشت.

استاندار قم با تأکید بر اینکه هنوز پاسخی روشن و درست برای شعار علم بهتر است یا ثروت در جامعه نداریم گفت: خیلی‌ها به صورت زبانی روی علم تکیه دارند اما در عمل و رفتار اجتماعی مظاهر ثروت اهمیت پیدا می‌کند.

وی عنوان کرد: علم باوری و مدیریت علمی پایه اصلی در توسعه و رونق شرکت‌های دانش بنیان استان است.

سرمست یادآور شد: برای رسیدن شرکت‌های دانش بنیان به جایگاه واقعی خود باید دیدگاه‌های عمومی در رابطه با علم و شرکت‌های فناوری محور مورد بازنگری قرار بگیرد.

وی اظهار داشت: سهم علم در کارآفرینی و درآمدزایی باید محترم شمرده شده و فعالان اقتصادی باید نقش علم را احصا کنند.

استاندار قم ادامه داد: برای عبور از دانشگاه‌های نسل سوم و ورود به دانشگاه‌های نسل چهارم باید به مسئله علم و پژوهش توجه ویژه‌ای انجام شود.

وی گفت: علم باوری باید از دوران کودکی و دبستان به نسل جدید به عنوان یک ارزش منتقل شده و ارزش‌های رایج کنونی تغییر پیدا کند.

سرمست ابراز کرد: زبان هنر با بهره بردن از قالب‌های مختلف هنری می‌تواند در فرهنگ سازی و تغییر ارزش‌های جامعه در رابطه با مسئله علم بیشترین نقش را ایفا کند.

زبان فیلم بهترین معرف برای دستاوردها و فعالیت‌ها فناوران است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم نیز در بخش دیگری از این مراسم با تأکید بر اینکه زبان فیلم بهترین معرف برای دستاوردها و فعالیت‌ها فناوران است گفت: اگر ظرفیت‌های پارک و فناوری از طریق زبان هنر به مردم معرفی شود زمینه برای آشنایی و توسعه شرکت‌های دانش بنیان فراهم می‌شود.

سید موسی حسینی کاشانی افزود: تأثیر زبان هنر و به ویژه فیلم در فرهنگ‌سازی عمومی بسیار بیشتر از سایر شیوه‌های تبلیغی است.

وی تأکید کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم همچنین آمادگی دارد از ظرفیت‌های موجود در فضای مجازی در معرفی تولیدات شرکت‌های دانش بنیان استان بهره ببرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم اظهار داشت: مسئله علم و فناوری در آینده اقتصادی کشور نقش بسزایی دارد و باید زمینه لازم برای تقویت و آشنایی با آن در سطح استان انجام بگیرد.

کد خبر 4856853

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم بهرام سرمست قم استانداری قم انتخابات 98 راهپیمایی 22 بهمن دهه فجر بارش برف ایلام بوشهر انتخابات مجلس شورای اسلامی تعطیلی مدارس شهرکرد انقلاب اسلامی ایران قزوین گرگان خطبه های نماز جمعه قاسم سلیمانی فرهنگ و ارشاد اسلامی شرکت های دانش بنیان استاندار قم علم باوری فیلم کوتاه مسئله علم فرهنگ علم زبان هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۴۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود

با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری، رویداد دیدار پایدار با موضوع «مالکیت فکری و اهداف توسعه پایدار: خلق آینده مشترک با نوآوری و خلاقیت» برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، برای ساختن آینده مشترک برای همه و دستیابی به اهداف توسعه پایدار (SDGs)، باید به دنبال راهکارهایی به نفع همه جامعه بود. روز جهانی مالکیت فکری ۲۰۲۴ با شعار محوری «برای استفاده از نوآوری و خلاقیت برای نیل به توسعه پایدار»، فرصتی است برای کشف اینکه چگونه مدیریت دارایی‌های فکری راه حل‌های خلاقانه، فناورانه و نوآورانه‌ای را که برای ساختن آینده جمعی همه ما و فایق آمدن بر چالش‌های چند وجهی بسیار حیاتی هستند، تشویق و می‌تواند تقویت کند و از همه ابزارهای موجود، به ویژه نوآوری و مالکیت فکری برای دستیابی به آینده‌ای پایدار برای همه و در همه جا استفاده شود.

از سال ۲۰۰۰ و با ابتکار عمل سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) ۲۶ آوریل، روز تاسیس این سازمان، به عنوان روز جهانی مالکیت فکری نامگذاری شد و هر ساله با توجه به اهمیت مسایل روز، شعاری محوری برای بزرگداشت آن از طرف این سازمان اعلام می‌شود. مدیریت دارایی‌های فکری در رسیدگی به مسائل جهانی و پیشبرد رشد و پیشرفت برای بهبود زندگی و حفاظت از محیط زیست بسیار مهم است. روز جهانی مالکیت فکری سال جاری، با شعار «مالکیت فکری و اهداف توسعه پایدار: خلق آینده مشترک با نوآوری و خلاقیت» نقش اساسی دارایی‌های فکری، نوآوری و خلاقیت در دستیابی به اهداف توسعه پایدار برای منافع فراگیر را برجسته می‌کند.

نهادهای سیاستگذار و مجری با همراهی ذینفعان کلیدی در سراسر کشور برآن شده‌اند تا در سالی که مزین به مفهوم پربرکت مشارکت است، با هم‌افزایی و مشارکت بخش خصوصی در تعاملی مثبت و به نفع عموم جامعه همکاری کنند تا یک سیستم مالکیت فکری متعادل، مؤثر و فراگیر ایجاد کنند که نوآوری و خلاقیت را به نفع همه و در همه جا تشویق می‌کند و به آن ارزش می‌بخشد.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جهاد دانشگاهی امسال گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری را با همکاری هم و به میزبانی دانشگاه علم و فرهنگ روز یکشنبه، ۹ اردیبهشت ساعت ۸:۳۰ – ۱۲:۳۰ برگزار می‌کنند و در این مسیر نهادهای دیگری مانند صدا و سیمای جمهوری اسلامی، پارک فناوری‌های نرم و خلاق، دانشگاه علوم پزشکی ایران، وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی و وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و پارک علم و فناوری البرز، ستاد توسعه فناوری‌های نرم و فرهنگی و صندوق پژوهش و فناوری خلاق و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور همراه خواهند بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره قرآنی «پله های آسمان» در تبریز
  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره قرآنی «پله‌های آسمان» در تبریز
  • جشنواره فناوری و نوآوری دانش‌آموزی رینوفست ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • فراخوان جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • اختتامیه جشنواره استعدادیابی از مدرسه و محله تا انجمن در زابل
  • آیین اختتامیه هفته بزرگداشت سعدی شیرازی برگزار شد
  • اختتامیه جشنواره سرود بسیج در خراسان شمالی برگزار شد
  • اختتامیه نخستین رویداد چادرو ۱۲ اردیبهشت برگزار می شود