Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت ‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی پس از ارائه گزارش وزیرآموزش‌وپرورش در مورد روند اجرای سند اهداف دوره‌های تحصیلی آموزشی و پرورشی و تحول بنیادین در آموزش‌وپرورش اظهار کرد: جای این سند در نظام آموزش‌وپرورش کشور خالی بود و بی‌تردید با تصویب آن، این خلأ جبران خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مهم‌ترین گام وزارت آموزش‌وپرورش بعد از تصویب این سند، طراحی متون آموزشی متناسب با آن و آموزش معلمان براساس اهداف تحصیلی تعیین ‌شده در این سند و سپس تعیین شیوه تدریس است تا به‌ این‌ترتیب اهداف مندرج در آن محقق شود.

روحانی بیان کرد: باید درنظر داشته باشیم که اهداف تحصیلی مندرج دراین سند با به‌کارگیری شیوه‌های نوین تدریسی و آموزشی موجب شکوفا شدن استعدادهای دانش‌آموزان کشور شود و از این نظر به‌کارگیری معلمان متخصص در رشته‌های گوناگون برای تدریس دروس تخصصی و مشارکت دادن دانش‌آموزان درروند یادگیری علوم بسیاری ضروری است.

رئیس‌جمهوری گفت: براساس شیوه‌های نوین آموزشی، باید زمینه‌های انتخاب رشته براساس علاقه و استعداد دانش‌آموزان به وجود بیاید تا دانش‌آموزان بتوانند با بینش و آگاهی رشته دانشگاهی موردعلاقه خود را انتخاب کنند.

وی سند اهداف دوره‌های تحصیلی آموزشی و پرورشی را گامی ارزشمند و مهم در مسیر نیل به سند بالادستی نظام تحول آموزشی دانست و گفت: به‌طور قطع با اجرای این سند به اهداف بزرگ نظام در تربیت و آموزش فرزندان و دانش‌آموزان این سرزمین نزدیک‌تر خواهیم شد.

روحانی تصریح کرد: در شیوه نوین آموزشی باید در نظر داشت که دانش‌آموزان هم باید علم را بیاموزند و هم شیوه تحقیق را فرابگیرند و در کنار آن آموزش‌های مهارتی را نیز بیاموزند.

رئیس‌جمهوری اظهار امیدواری کرد که آموزش‌وپرورش در کنار برداشتن این گام مهم، گام‌های بعدی را هم به‌سرعت برای عملیاتی شدن اهداف آن بردارد.

بیشتر بخوانید: مدارس سمپاد از نظام آموزشی کشور حذف خواهند شد؟

انتخاب ۴ شخصیت علمی کشور در هیات امنای مرکز استعدادهای درخشان

محسن حاجی میرزایی در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی با ارائه گزارشی درباره مراحل اجرای سند تحول بنیادین در سطوح مختلف آموزش‌وپرورش کشور براهمیت این سند تأکیدکرد و اظهارکرد: مصمم هستیم با اجرای تمام اهداف این سند، نظام آموزشی و پرورشی کشور را از حافظه محوری به سمت افزایش توانمندی‌های علمی و مهارت‌آموزی سوق دهیم.

وی در ادامه این جلسه با ارائه گزارشی در خصوص فعالیت مرکز استعداد‌های درخشان از انتخاب ۴نفر از شخصیت‌های علمی کشور به‌عنوان اعضای هیات امنای این مرکز خبر داد.

در جلسه امروز شورای عالی انقلاب فرهنگی مقرر شد برنامه زمان‌بندی برای اجرای همه اهداف این سند تعیین شود.

شایان‌ذکر است؛ اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، زهرا احمدی پور، الهام یاوری، ایمان افتخاری و محمد آذین را به‌عنوان اعضای هیات امنای سمپاد تعیین کردند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش شورای عالی انقلاب فرهنگی سند اهداف دوره های تحصیلی شورای عالی انقلاب فرهنگی آموزشی و پرورشی آموزش وپرورش رئیس جمهوری دانش آموزان نظام آموزش هیات امنای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۶۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، اختتامیه دومین دوره آموزشی و توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس استعداد‌های درخشان کشور با حضور مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل آموزش و پرورش و جمعی از کارشناسان و معلمان اداره کل اموزش و پرورش و مدارس استعداد‌های درخشان امروز در مجتمع یاوران مهدی جمکران قم برگزار شد.

در این دوره مربیان پرورشی از سراسر کشور به مدت سه روز با سر فصل‌های مهارت‌های پاسخگویی به شبهات در مدارس، طراحی برنامه‌های اردویی دانش آموزان، مدل تربیتی سمپاد و مشاوره آسیب‌های اجتماعی آشنا شدند.

تجلی نیا مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش در آیین اختتامیه این دورا با اشاره به نقش و جایگاه مهم امور تربیتی در مدرسه تصریح کرد: همه ارکان تعلیم و تربیت در مدرسه نقش تربیتی دارند و اداره این فرایند تربیتی در مدرسه به عنوان تنظیم گر فعالیت‌های پرورشی برعهده مدیر آموزشگاه است.

وی گفت: باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است که در راستای ارتقای آن باید گام برداشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم هم ضمن گرامی داشت یاد و خاطر هزار شهید دانش آموز و ۱۰۰ شهید فرهنگی قم، پیروزی‌های اخیر جبهه‌ی مقاومت و حرکت مقتدرانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را مایه افتخار و عزت برشمرد و به معلمان یادآور شد که دانش آموزان مهم‌ترین سرمایه‌های کشور و جمهوری اسلامی ایران هستند که برای تعالی و پیشرفت کشور و رسیدن به آرمان‌های انقلاب اسلامی باید به بهترین شکل از این ظرفیت‌ها بهره برد.

رحیمی توانمند سازی معلمان در هدایت، آموزش و تربیت صحیح دانش اموزان به طور خاص دانش اموزان استعداد‌های درخشان را لازم برشمرد و افزود: دوره‌های آموزشی معلمان گام بسیار مهمی در به روز رسانی روش‌های آموزشی و تربیت نسل جدید برای پیشرفت کشور است.
در پایان این مراسم شرکت کنندگان در آزمون ضمن خدمت دوره آموزش و توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس استعداد‌های درخشان شرکت کردند.

دیگر خبرها

  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران
  • نیمی از دانش آموزان کشور راهی هنرستان می‌شوند