Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@21:21:34 GMT

کفش پاشنه دار نپوشید+ ۸ دلیل قانع کننده

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۶۵۶۹۰

کفش پاشنه دار نپوشید+ ۸ دلیل قانع کننده

۵ سانتی، ۸ سانتی، ۱۰ سانتی و...، برخی خانم‌ها هر چه ارتفاع پاشنه کفش‌هایشان بیشتر باشد و بتوانند با آن راه بروند، بیشتر به خود می‌بالند، اما این دسته از خانم‌ها چندان به آسیب‌هایی که پوشیدن این نوع کفش‌ها می‌تواند برایشان به‌دنبال داشته باشد، آشنایی ندارند وگرنه هرگز راضی نمی‌شدند حتی برای چند ساعت هم که شده چنین کفش‌هایی را بپوشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دکتر علیرضا پاک قلب، فیزیوتراپیست، از عوارض پوشیدن این نوع کفش‌ها می‌گوید.

هزار و یک آسیب

کفش پاشنه بلند از نظر فیزیوتراپیست‌ها در گروه کفش‌های نامناسب قرار می‌گیرد که می‌تواند عوارض کوتاه‌مدت و بلندمدت در پی داشته باشد. این نوع کفش‌ها، باعث توزیع نامناسب وزن در پاشنه و پنجه پا می‌شود. خستگی و درد در ناحیه پنجه و پایین آمدن کارایی فرد، یکی از عوارضی است که می‌تواند در کوتاه‌مدت برای فرد ایجاد شود. زمانی که فرد کفش پاشنه‌دار می‌پوشد، خون‌رسانی در انگشتان پا با مشکل مواجه می‌شود و این اختلال، تورم در پا‌ها را به‌دنبال خواهد داشت. پوشیدن کفش پاشنه بلند در درازمدت، عوارض بیشتری را به‌دنبال دارد. با پوشیدن کفش پاشنه‌دار، پا به جای این‌که روی پاشنه قرار بگیرد، روی پنجه قرار خواهد گرفت که همین مساله می‌تواند کوتاهی تاندون آشیل و عضلات پشت ساق پا را ایجاد کند. همین مساله باعث می‌شود زمانی که فرد کفش پاشنه‌دار می‌پوشد، احساس کشیدگی و خستگی در ساق پا داشته باشد و در اصطلاح دچار سندرم پای بی‌قرار شود. خشکی، گرفتگی، ضعف و درد، در اثر کوتاه شدن عضلات ساق پا به وجود می‌آید.

وقتی عصب درگیر است

زمانی که وزن روی پنجه‌ها می‌افتد، کاهش قوس عرضی پا ایجاد می‌شود و همین مساله باعث گیر افتادن عصبی به نام «بین استخوانی» در استخوان پا خواهد شد نتیجه این‌که فشرده شدن عصب، یک سندرم به نام «مورتون» به وجود می‌آورد. ابتلا به این سندرم مشکلات زیادی را به همراه دارد که می‌توان به درد شدید، احساس تیرکشیدن و...، اشاره کرد.

کفش پاشنه‌دار با چاشنی پوکی استخوان

شاید برخی خانم‌ها تصور کنند پوکی استخوان، کاملا با سن در ارتباط است در حالی‌که پوکی استخوان وابسته به سن نیست و با توجه به یائسگی زودرس یا اختلال در قاعدگی، سبک زندگی و محیط زندگی، باید انتظار پوکی استخوان را در سنین پایین‌تری داشت. خانم‌ها وقتی کفش پاشنه‌دار می‌پوشند، علاوه بر پیچ‌خوردگی پا به دلیل عدم تعادل، ممکن است زمین بخورند، همین زمین‌خوردن به ظاهر ساده، در خانمی که پوکی استخوان دارد، می‌تواند منجر به شکستگی استخوان لگن شود که این مساله مشکلات بسیار زیادی را برای فرد ایجاد می‌کند.

کودکان و نوجوانان آسیب‌پذیر

متاسفانه برخی والدین برای کودکان یا نوجوانان خود کفش‌های پاشنه‌دار می‌خرند که آسیب‌های بسیار جدی برای کودک یا نوجوان به‌دنبال دارد. از آنجا که کودکان و نوجوانان در سن رشد هستند، دچار آسیب‌های جدی‌تری می‌شوند و انحرافی که در ستون فقراتشان ایجاد می‌شود، شدیدتر و ماندگارتر است. یک کفش پاشنه‌دار می‌تواند فرزند را مجبور به استفاده از بریس برای اصلاح انحراف ستون فقرات کند. حتی ممکن است برای درمان مشکلات ناشی از پوشیدن این نوع کفش، نیاز به فیزیوتراپی یا حتی عمل جراحی نیز باشد.

هرچه باریک‌تر، بدتر

کفش‌های پاشنه‌دار باریک، میزان سطح اتکای بدن را نسبت به زمین کم می‌کند و فرد با پوشیدن چنین کفش‌هایی تعادل کمتری دارد و احتمال پیچ‌خوردگی مچ پا در چنین شرایطی حدود ۵۰ درصد بیشتر می‌شود. کفش‌های پاشنه باریک، اغلب پنجه‌های باریکی دارند که این مساله می‌تواند احتمال ابتلا به سندرم مورتون و انحراف شست پا (هالوکس والگوس) را زیاد کند. کفش‌های پاشنه بلند، قسمت‌های دیگر پا مانند زانو را نیز درگیر می‌کند. وقتی پا دائما روی پنجه قرار می‌گیرد، عضلات پشت ساق پا کوتاه می‌شوند و با نپوشیدن این نوع کفش‌ها، از آنجا که قسمتی از عضلات به زانو وصل است، برای فرد مشکل ایجاد می‌شود و زانوی او به سمت عقب می‌رود و حالت نافرم پیدا می‌کند. علاوه بر این، لگن نیز با این تغییرات تحت تاثیر قرار می‌گیرد و انتظار افزایش انحراف جلوی لگن نیز وجود دارد. تمام این‌ها باعث می‌شود انحنای ناحیه کمر بیشتر شده و فرد دچار قوس کمر شدید شود. نتیجه این‌که پوشیدن کفش پاشنه‌دار، کمر درد را به وجود می‌آورد و اگر عادت پوشیدن این کفش کنار گذاشته نشود، احتمال به‌هم ریختگی و آسیب به دیسک‌های کمر نیز وجود دارد. احتمال تنگی کانال نخاعی و ستون فقرات کمری نیز وجود دارد.

مشکلاتی که تمامی ندارد

زمانی که انحنا در کمر افزایش یابد، فرد به مرور دچار قوز هم خواهد شد، چون ستون فقرات مانند یک زنجیره بسته عمل می‌کند و هرگونه تغییر در یک قسمت از آن، منجر به تغییر در قسمت دیگری خواهد شد. یکی دیگر از مشکلاتی که پوشیدن کفش پاشنه بلند در درازمدت به دنبال دارد، افزایش قوس گردن یا افزایش حرکت آن رو به جلوست که این مساله باعث گردن درد و در نهایت سردرد‌های ناشی از درد گردن می‌شود. حتی تحت تاثیر گردن، مفصل گیجگاهی فکی هم دچار مشکل خواهد شد.

وقتی شکستگی به سراغ‌تان می‌آید

پوشیدن کفش پاشنه‌دار به مرور زمان، منجر به شکستگی‌های کوچک در استخوان‌های پا خواهد شد که نشانه‌ای ندارد، ولی بعد از مدتی همین شکستگی‌های کوچک باعث شکستگی‌های بزرگ بدون وارد شدن ضربه و ... خواهد شد. هر چه فرد بیشتر این کفش‌ها را بپوشد، عوارض بیشتر و شدیدتری در انتظار او خواهد بود و این عوارض زودتر خود را نشان خواهد داد.

پاشنه‌دار باکیفیت نداریم

شاید برخی خانم‌ها تصور می‌کنند کفش‌های پاشنه‌داری که لژ دارد، می‌تواند آن‌ها را از آسیب مصون نگه دارد در حالی‌که این باور نادرست است و در صورتی که لژ به درستی بین پاشنه و پنجه تقسیم نشده باشد، می‌تواند منجر به آسیب شود. خانم‌ها باید این مساله را بدانند که کفش‌های پاشنه‌دار هر قدر هم راحت بوده و از کیفیت بالایی برخوردار باشند، بدون ضرر برای سلامت نیستند. خانم‌ها تا جای ممکن نباید کفش پاشنه بلند بپوشند و اگر هم اصرار به انجام این کار دارند، باید دفعات پوشیدن آن را بسیار محدود کنند. همچنین این دسته از خانم‌ها با پوشیدن چنین کفش‌هایی نباید فعالیت چندانی داشته باشند و از بلند کردن اجسام مختلف باید بپرهیزند. زمانی که خانمی سینی چای را بلند می‌کند، وزن سینی پنج برابر بیشتر به ستون فقرات فشار وارد می‌کند، ولی در شرایطی که خانم کفش پاشنه‌دار نیز بپوشد، این فشار ده برابر بیشتر خواهد شد ضمن این‌که احتمال پیچ‌خوردگی مچ پا، عدم تعادل و افتادن نیز بیشتر می‌شود.


منبع: پارسینه

کلیدواژه: کفش پاشنه بلند عوارض کفش پاشنه بلند پارسی خبر کفش های پاشنه دار پوشیدن کفش پاشنه کفش پاشنه دار کفش پاشنه بلند نوع کفش ها پوکی استخوان ستون فقرات خواهد شد خانم ها ساق پا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۵۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجلس دوازدهم از نگاه تحلیلگران مجلسی بدون اکثریت مطلق و متشکل از چند فراکسیون خواهد بود، اتفاقی که در نتیجه اختلاف بین اصولگرایان و خالی بودن میدان رقابت انتخابات از حضور اصلاح طلبان و اعتدالیون رخ داده است.

جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین به این نکته اشاره می‌کند و می‌گوید اصولگرایان از همین حالا با هم به اختلاف برخوردند.

او منتقد نحوه برگزاری انتخابات مجلس دوازدهم است و می گوید؛«در نتیجه این انتخابات منتقدین وارد مجلس نشدند و دور از انتظار است که گروه‌های منتقد در مجلس دوازدهم تشکیل شوند.»

در ادامه گفتگوی خبرگزاری خبرآنلاین با جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه را می‌خوانید:

********

*آقای هروی! پیش بینی می شود مجلس آینده یک مجلس بدون اکثریت با فراکسیون های متعدد باشد، چند فراکسیونی شدن مجلس دوازدهم، چه مزایا و یا معایبی می‌تواند داشته باشد؟

یکی از پیش‌بینی‌هایی که برای مجلس دوزادهم می‌شود انجام داد این است که این مجلس مانند مجالس گذشته شاخصه‌های فراکسیونی روشنی نداشته باشد، علت هم این است که اکثر نمایندگان یک دست وارد مجلس شدند وامکان تفکیک سیاسی در بحث جبهه‌های مختلف و یا فراکسیون‌های مختلف وجود ندارد.

از طرفی به دلیل اینکه انتظارات مردم افزایش پیدا کرده، شکاف بین فراکسیون‌ها بیشتر شده، براساس رایزنی‌های صورت گرفته توسط دوستان ما در مجلس شاهد این نکته هستیم که حتی فراکسیون مستقلین که در مجلس سابق هم فراکسیون اقلیت بود، در مجلس دوازدهم هم شاکله روشنی نداشته باشد و از همین ابتدا ملاحظات سیاسی در مورد هیئت رئیسه مجلس آغاز شده است.

در هیچ دوره ‎ای از مجلس تا این اندازه شاهد شدت و ضعف در بحث فراکسیون‌ها و تفکیک گروه‌های سیاسی در مجلس نبودیم، شاید این هم به دلیل همان یکدست شدنی است که متأسفانه در این دوره از مجلس شاهد هستیم.

در مجلس یازدهم فقط فراکسیون مستقلین از دولت انتقاد می‌کرد

در مجلس‌های گذشته شاهد این بودیم که فراکسیون‌های سیاسی متفاوتی با جمعیت نسبتاً متعادل وجود داشتند اما در مجلس یازدهم مشخص شد که غیر از فراکسیون مستقلین که حدود ۵۰ نفر عضو آن بودند، فراکسیون دیگری برای نقد وضعیت موجود و اقدامات دولت نقشی ایفا نکرد. لذا انتظار از مجلس دوازدهم این است فراکسیون نقاد که بتواند عملکرد دولت یا سایر قوا را به نقد بکشاند، نداشته باشیم و این جای تأسف دارد.

*یعنی مجدداً شاهد مجلس ناظر بر رفتار دولت نخواهیم بود...

مهندسی انتخابات عملاً به سمتی رفت که مجلس را به فضای مورد نظر دولت هدایت کرد. بنابراین به نظر می‌رسد مجلس دوازدهم در بحث تصویب لوایح اصطکاکی با دولت نداشته باشد.

نفوذ تندروهای خارج از پارلمان بر تصمیمات درون پارلمانی؟

*شنیده می‌شود چهره‌های تندرو نظیر رائفی‌پور به منتخبین مجلس دوازدهم خط‌دهی می‌کنند، نفوذ تندروها را در مجلس دوازدهم چگونه ارزیابی می‌کنید؟

جریان رائفی‌پور نشان داد که مجلس از بیرون هدایت و مدیریت می‌شود و این آفت بزرگی بر دامن مجلس دوازدهم است که بخواهد این نقیصه را پوشش دهد. آنچه مسلم است این نکته است که شرایط مجلس دوازدهم به خصوص با حضور تندروها، احتمال اینکه گروه‌هایی خارج از مجلس هدایت برخی از مصوبات یا تحرکات داخلی مجلس را بدست بگیرند، بیشتر از گذشته شده است، به همین دلیل به نظر می‌رسد نقد دولت در مجلس دوازدهم به شدت کمتر از مجلس یازدهم می‌شود.

*آقای هروی! در چنین فضایی فکر می کنید مستقلین در مجلس توانایی چانه‌زنی در مباحث مختلف از جمله برای کسب کرسی‌های هیئت رئیسه را دارند؟

همه تلاش این است که فراکسیون مستقلین شکل بگیرد که بتواند به عنوان جبهه مقابل تندروها حضور داشته باشد و فعالیت کند و همه انتظارات از همین فراکسیون خواهد بود.

به عبارت دیگر انتظار ما از مجلس دوازدهم این است که بتواند خواسته‌ها و رضایت عمومی مردم را جلب کند اما بر شاکله چنین مجلسی این نور رستگاری را نمی‌توان مشاهده کرد.

چالش بین اصولگرایان بر سر کرسی ریاست مجلس

*گفته می‌شود ریاست قالیباف بر مجلس از بیرون نیز حمایت می‌شود، ارزیابی شما از وضعیت قالیباف در مجلس دوازدهم به چه صورت است؟

متأسفانه چالش‌ها بر سر انتخاب رئیس مجلس حتی پیش از انتخابات مجلس آغاز شده بود و این قضیه همچنان ادامه دارد، کما اینکه جلسات و نشست‌های اصولگرایان حاکی از این است که در اردوگاه اصولگرایان هم بر سر ریاست و نائب رئیسی مجلس چالش‌های جدی وجود دارد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899114

دیگر خبرها

  • باورهای ارتباطی غلط تبدیل به پاشنه آشیل زندگی زوج‌ها شده است
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • ورزنه شهر فرشتگان چادر سفید ایران
  • ورزنه شهر فرشتگان چادر سفید ایران + فیلم
  • پاشنه آشیل فاتح توپ طلا در پرسپولیس | جثه بزرگی که دردسرساز هم می شود