Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در مراسم امضای تفاهم‌نامه با شرکت‌های دانش‌بنیان برای طراحی و تولید قطعات خودرو که با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در محل شرکت ایران خودرو برگزار شد، از صرفه جویی 58 میلیون یورویی در این خودروسازی با داخلی سازی و تولید انبوه 51 قطعه خودرویی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرشاد مقیمی گفت: برخی از قرارداد‌های امضا شده در میز‌های تعمیق ساخت داخل نیز به تولید انبوه رسیده که در کاهش ارزبری صنعت خودرو نقش بسزایی داشته است.

وی افزود: در این باره در میز نخست تعمیق ساخت داخل تاکنون 24 قطعه به تولید انبوه رسیده که کاهش ارزبری 37 میلیون یورویی را به دنبال داشته است، ضمن اینکه با برگزاری میز دوم 12 قطعه به تولید انبوه رسید که کاهش ارزبری 44 میلیون یورویی را به دنبال داشت و در میز سوم نیز یک قطعه تاکنون به تولید انبوه رسیده که منجر به صرفه‌جویی ارزی 46 میلیون یورویی شده است.

مقیمی با بیان اینکه یکی از گلایه‌های شرکت‌های دانش‌بنیان، همکاری نکردن شرکت‌های خودروساز با آنهاست، گفت: در مراسم امروز یکی از اهداف اصلی، همراه کردن این دو گروه با یکدیگر است که می‌تواند منجر به توسعه دانش فنی، ارتقاء توان نوآوری، کاهش ارزبری و کاهش وابستگی به خارج شود.

وی افزود: هم اکنون 9 شرکت دانش‌بنیان صنایع دفاع با ایران خودرو همکاری می‌کنند و توانسته اند بخشی از نیاز‌های این خودروسازی را رفع کنند.

مقیمی گفت: مهر امسال در جریان رویداد صندوق نوآوری و شکوفایی، قرارداد تولید انبوه شیر هیدرولیک فرمان خودرو به ارزش 50 میلیارد تومان میان یک شرکت دانش بنیان و ایران‌خودرو منعقد شد.

وی به ایجاد فن بازار در صنعت قطعه سازی خودرو اشاره کرد و افزود: اهداف این فن بازار، به هم رسانی عرضه و تقاضا و ایجاد بازار فناوری، جریان سازی فناوری، هدفمند سازی فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در راستای نیاز‌های صنعت خودرو و ایجاد قطب‌های فناوری محصول در مجاورت‌های صنعتی قطعات و مجموعه‌های خودرو است.

مقیمی به رونمایی از سمند جدید پایه گازسوز این شرکت که طراحی مخزن گاز آن در کف خودرو انجام شده اشاره کرد و گفت: این خودرو پیمایشی به اندازه 400 کیلومتر در هر بار سوختگیری را خواهد داشت.

مدیر عامل ایران خودرو همچنین از انعقاد قرارداد 265 میلیارد تومانی این گروه صنعتی با شرکت‌های دانش بنیان خبر داد که این قرارداد‌ها در حوزه لامپ‌های هالوژن، حسگرهای دنده عقب، ساچمه بلبرینگ، شیر هیدرولیک فرمان و ماژول میل سوپاپ سرسیلندر منعقد شده است.

تفاهم نامه همکاری برای طراحی و ساخت قطعات و محصولات مورد نیاز ایران خودرو با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور میان شرکت‌های دانش بنیان و ساپکو به عنوان شرکت تامین کننده قطعات گروه صنعتی ایران خودرو امضا شد.

در مجموع 80 تفاهم نامه همکاری میان شرکت‌های دانش بنیان و مجموعه ساپکو، ایران خودرو روند اجرایی به خود گرفت که از این تعداد 4 تفاهم نامه توسعه و ایجاد فن بازار تخصصی قطعه سازی خودرو، خودکفایی و بومی سازی سامانه کنترل پایداری خودرو، توسعه فرمان هیدرولیک در پلتفرم خودرو 206 و تولید گاز مصرفی در سامانه خنک کننده کابین خودرو، به نمایندگی از 80 تفاهم نامه یاد شده به صورت نمادین امضا شد.

بر اساس این گزارش، در این مراسم شرکت ساپکو به عنوان کارگزار گروه صنعتی ایران خودرو در تعامل با شرکت‌های دانش بنیان و سفارش دهی قطعات مورد نیاز معرفی شد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ایران خودرو خودرو قطعه سازی فرشاد مقیمی شرکت های دانش بنیان تولید انبوه میلیون یورویی دانش بنیان ایران خودرو کاهش ارزبری گروه صنعتی تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۷۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود

ایسنا/خراسان رضوی معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: آنچه برای ما مهم بود و امروز پایلوت آن را به شکل وسیع مشاهده کردیم، تولید نان کامل است که استان خراسان رضوی ظرفیت دارد پایلوت این موضوع را در مدت زمان کوتاهی فراگیر کند و ما تا پایان سال آینده شاهد این موضوع باشیم.

سید مجتبی خیام نکویی امروز ۶ اردیبهشت‌ماه، در جریان تور رسانه‌ای با موضوع کشاورزی دانش‌بنیان از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوشبختانه ما شاهد تحول چشمگیری در شتاب‌بخشی به تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان، هسته‌ها و واحدهای فناور در دهکده فناوری و نوآوری در مرکز تحقیقات استان خراسان رضوی هستیم.

وی بیان کرد: برای اینکه بخش کشاورزی به مفهوم واقعی کلمه تحول پیدا کند و به امنیت غذایی پایدار دست پیدا کنیم، مهمترین مولفه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. ما ایجاد حدود ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان را در هر یک از دهکده‌های فناوری و نوآوری پیش‌بینی کردیم که شاید فعال‌ترین دهکده ما از نظر تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالیت‌ها در خراسان رضوی باشد.

خیام نکویی با اشاره به رونمایی تعدادی از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان تصریح کرد: این دستاوردها می‌تواند تحول چشمگیری در کل کشور اعم از ساخت تجهیزات، دستگاه‌های ماشین‌آلات کشاورزی، تولید کود و سم و سایر فراورده‌ها ایجاد کند. آنچه برای ما مهم بود و امروز پایلوت آن را به شکل وسیع مشاهده کردیم، تولید نان کامل است که استان خراسان رضوی ظرفیت دارد پایلوت این موضوع را در مدت زمان کوتاهی فراگیر کند و ما تا پایان سال آینده شاهد این موضوع باشیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: با این کار قسمت اعظم نانوایی‌های خراسان رضوی نان کامل تولید می‌کنند. اگر در تولید نان کامل با همکاری بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان، اتحادیه نانوایان و همه تشکل‌ها موفق شدیم این موضوع را به فرهنگ غالب تبدیل کنیم، مهمترین گام اساسی را در ارتقاء سلامت مردم برداشتیم.

وی ادامه داد: اگر نان کامل در سبد غذایی مردم ما قرار بگیرد، می‌تواند ۳۰ تا ۴۰ درصد بیماری‌ها را از بین ببرد، بنابراین اهتمام سازمان تات(سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) این است که همه نوع حمایتی را انجام دهد تا این اتفاق در کل کشور انجام شود. خوشبختانه استان خراسان رضوی در این موضوع از همه استان‌ها جلوتر است.

خیام نکویی اضافه کرد: ما نیازمند یک بسته سیاستی هستیم تا تولیدکنندگان نان این ظرفیت را داشته باشند که وقتی نان‌ را در اختیار مردم قرار می‌دهند از نظر اقتصادی برای آن‌ها به صرفه باشد. از همه افرادی که می‌توانند در تولید نان کامل به ما کمک کنند، درخواست کمک می‌کنیم و آن‌ها را در پارک علم و فناوری و دهکده‌های فناوری مورد حمایت ویژه قرار می‌دهیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ما حدود ۶۲۱ شرکت دانش‌بنیان را در مجموعه بخش کشاورزی داریم، عنوان کرد: این تعداد نسبت به ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان کل ۷ درصد بوده، در حالی که انتظار ما ۲۰ درصد است. برای ایجاد انگیزه نیازمند حمایت‌های ویژه نسبت به بقیه حوزه‌ها هستیم. ما برای تجاری‌سازی یافته‌های تحقیقاتی و انتقال رایگان ۴۰۰ فناوری که در مجموعه سازمان تحقیقات و آموزش و ترویج قرار دارند، به شکل رایگان زمین در اختیارشان قرار می‌دهیم.

وی خاطرنشان کرد: با صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ‌توافق کردیم که بتوانیم امسال به شکل ویژه‌تر در حوزه امنیت غذایی از شرکت‌های دانش بنیان حمایت کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • خودرو ، جایزه صرفه جویی در مصرف برق
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد