Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر واقع‌گرا باشیم، شرکت در انتخابات را حق قانونی و شرعی خود به عنوان یک شهروند خواهیم دانست، در درجه اول یک ایرانی هستیم که باید از مرز و بوم و حریم کشور دفاع کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ؛ در دوم اسفندماه یازدهمین دوره از انتخابات نمایندگان در مجلس شورای اسلامی در مازندران، به صورت همزمان با سراسر کشور در 9 حوزه انتخابیه استان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
با نگاهی به آمار مشارکت مردم استان مازندران در ده دوره گذشته طی انتخابات مجلس شورای اسلامی درمیابیم که استان مازندران دارای مشارکت 54، 72، 72، 70، 84، 76، 56، 75، 76 و 72 درصد در 10 انتخاب مجلس شورای اسلامی از ابتدای انقلاب اسلامی است.
 
 میانگین کل مشارکت مردم مازندران در 10 دوره اخیر، 71 درصد است و میانگین کشوری مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی 61 درصد است که مازندران مشارکتی بالاتر از میانگین کشوری دارد.
 
با توجه به حواشی اخیر در خصوص اینکه در این دوره از انتخابات شاهد کاهش میزان مشارکت مردم و حاضر شدن سر صندوق‌های رأی خواهیم بود و همچنین فشارهای خارجی دشمن برای عدم مشارکت مردم در رأی دهی برآن شدیم تا مصاحبه ای از مردم با ارائه پنج سؤال محوری انجام دادیم که شما را به خواندنش دعوت می‌کنیم.
 
در ابتدا به سراغ یکی از بزرگان بازار روز واقع در منطقه بلوارکشاورز ساری رفتیم و از او در مورد اینکه امسال در انتخابات مجلس شرکت می‌کند یا خیر پرسیدیم، وی گفت: بله در انتخابات شرکت میکنم و این را سال‌ها است وظیفه شرعی و قانونی خود می‌دانم.
 
* یک نماینده خوب از نظر شما چه ویژگی باید داشته باشد؟
 
از نظر من باید از مشکلات مردم آگاه بوده و تلاش خود را نسبت به رفع آن داشته باشد، اصلی‌ترین مشکل مردم در حال حاضر معیشت آنها است.
 
* آیا حاضرید به نماینده‌ای که در ادوار گذشته در مجلس بوده رأی دهید، چرا؟
 
خیر، از کارایی نماینده مدنظر خودم در دوره گذشته رضایت کافی نداشتم و نظرم بر انتخاب فرد دیگری است.
 
* آیا فکر می‌کنید فرد انتخابی شما رأی آورده و به بهارستان می‌رود؟
 
این بستگی به نظر همه مردم دارد اگر رأی حداکثری را دریافت کند بله به مجلس وارد خواهد شد.
 
* توقع شما از نماینده‌ای که رأی نهایی را کسب می‌کند چیست؟
 
کمترین توقع من این است که با رفتن به مجلس وعده‌های خود را فراموش نکرده و دردودل‌های مردم را پشت گوش نیندازد.
 
به سراغ فاطمه غلامی دانشجو و رأی اولی رفتیم، وی گفت: برای رفتن پای صندوق رأی ذوق دارم و می‌دانم همه رأی اولی‌ها حس مرا دارند.
 
وی افزود: نماینده باید مردمی بوده و برای جوانان مملکت کار انجام بدهد شعار ندهد عملگرا باشد، باید تحقیقات کافی انجام بدهم اگر کارهای خوبی انجام داد و موثر بود چرا که نه!
 
غلامی گفت: من امیدوارم کسی که انتخاب می‌کنم به مجلس راه پیدا کند، جوان‌گرایی و توجه به آینده سازان مملکت از مهم‌ترین خواسته‌های من از نماینده انتخابی‌ام است.
 
در ادامه دهقان که کارشناس اجتماعی است، افزود: یک نماینده خوب باید ابتدا از ظرفیت‌های حوزه خود آگاهی کامل داشته باشد و همچنین نقاط ضعف و قوت آن را بشناسد سپس در مجلس برای تصویب قوانین لازم برای حمایت از اقشار مختلف مردم و به خصوص مردم استان و حوزه خود اقدام کند.
 
وی اظهار کرد: یک نماینده طبق وظیفه قانونی خود باید از وزرا در قبال عملکردشان سوال کند و در صورت لزوم آنها را استیضاح که در راستای حمایت از مردم باشد.
 
دهقان گفت: بها ندادن به جریان‌های قدرت و ثروت برای اعمال نفوذ در جریان بررسی صلاحیت وزرا و همچنین تصویب قوانین به نوعی که در حمایت از افراد خاصی باشد و همچنین بررسی و تصویب بودجه کشور به نوعی در حمایت از تولیدات داخل، عدم وابستگی و کم شدن فاصله طبقاتی با حمایت از قشر محروم جامعه باشد.
 
این کارشناس بیان کرد: اگر آن نماینده در زمان حضور خود در مجلس توانسته وظیفه خود را به درستی انجام دهد و عملکردش شفاف بوده و در حمایت از مردم قدم برداشته قطعا حمایت خواهیم کرد.
 
وی عنوان کرد: میزان رای ملت است و نمی‌توان براساس نظرات یک نفر گفت که کاندیدای مورد حمایت من به مجلس خواهد رفت یا نه، بلکه باید این آگاهی و نوع انتخاب بین همه مردم فراگیر شود تا براساس قبیله گرایی و منفعت طلبی رای ندهیم و اگر براساس شاخص‌های درست مردم سر صندوق‌های رای حاضر شوند احتمال حضور کاندیدای مورد حمایت من زیاد است.
 
خانم جوانی نیز اظهار کرد: یک نماینده خوب کسی است که بعد از اینکه رأی آورده و وارد مجلس شد وعده‌های خود را در حد توان عملی کرده و فراموش نکند چه قول‌هایی به مردم داد، نماینده‌ای جوان از دل مردم می‌تواند در مجلس حرفی برای گفتن داشته باشد.
 
وی یادآور شد: من به نماینده‌ای که در دوره سابق در مجلس حضور داشت و کاری برای مردم نکرد رأی نخواهم داد، چرا که به اندازه کافی فرصت برای عملی کردن وعده‌ها داشته است و باید جای خودش را به فرد دیگری بدهد.
 
این خانم جوان خاطرنشان کرد: به نظر من نماینده انتخابی من همان نماینده‌ای است که جوانان شهرم به صداقت در گفتارش ایمان آورده و او را انتخاب کردند و امیدوارم که بیشترین آرا را کسب کند.
 
به گزارش بلاغ؛ اگر واقع‌گرا باشیم، شرکت در انتخابات را حق قانونی و شرعی خود به عنوان یک شهروند خواهیم دانست، چرا که ما در درجه اول یک ایرانی هستیم که باید از مرز و بوم و حریم کشور دفاع کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مشارکت مردم یک نماینده نماینده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۹۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت ۳۰ نماینده مجلس با افزایش ۱۰درصدی تعرفه‌های تاکسی‌های اینترنتی!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پس از تصویب افزایش مالیات بر ارزش افزوده به ۱۰ درصد در مجلس، سازمان امور مالیاتی خواستار دریافت این مبلغ از تاکسی‌های اینترنتی شده است. اما ۳۰ نماینده مجلس در نامه‌ای به هیئت‌رئیسه، این درخواست را خلاف قانون دانسته و مخالفت خود را با آن اعلام کرده‌اند.

براساس گزارش دیجیاتو، «محمدرضا میرتاج‌الدینی»، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، درباره نامه نمایندگان به هیئت‌رئیسه مجلس در مخالفت با افزایش ۱۰ درصدی تعرفه تاکسی‌های اینترنتی برای دریافت مالیات بر ارزش افزوده، گفت: «بند ۱۲ ماده ۱۲ قانون ارزش افزوده مصوب ۱۳۸۷ درباره معافیت خدمات حمل‌ونقل عمومی مسافری درون و برون شهری، جاده‌ای، ریلی، هوایی و دریایی از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده است. در جزء ۱۳ بند «ب» ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده مورخ ۱۴۰۰ نیز این معافیت تثبیت و توسعه‌یافته و درعین‌حال، ارائه خدمات حمل‌ونقل عمومی مسافری از طریق انعقاد قرارداد نیز مشمول بند ۱۲ ماده ۱۲ قانون شناخته‌شده و از پرداخت مالیات و عوارض ارزش افزوده معاف است؛ هدف اصلی قانون‌گذار کاهش هزینه‌های مصرف‌کننده نهایی یعنی مردم در تأمین نیاز حمل‌ونقل به‌عنوان یکی از نیازهای اساسی بوده است.»

این نماینده مجلس افزود: «درحال‌حاضر روزانه نزدیک به ۱۰۰ میلیون سفر درون و برون شهری در کشور صورت می‌گیرد که از این تعداد ۷۰ تا ۷۵ درصد از سفرها توسط خودروهای شخصی است که هیچ‌گونه دستورالعملی نداشته و عملاً تحت نظارت و مدیریت هیچ سازمان و مجموعه‌ای نیست.»

انجام روزانه بیش از ۵ میلیون سفر با تاکسی‌های اینترنتی

نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو بیان کرد: «حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد از سفرها از طریق سیستم حمل‌ونقل عمومی از قبیل مترو و اتوبوس است و بین ۵ تا در ۱۰ درصد سفرها نیز از طریق سکوهای تاکسی‌های اینترنتی شامل بیش از ۵ میلیون سفر داخل شهری و بین‌شهری انجام می‌شود.»

میرتاج‌الدینی خاطرنشان کرد: «در این شرایط درصد استفاده مردم از تاکسی‌های اینترنتی به‌دلیل بهره‌بردن این سکوها از هوش مصنوعی، در دسترس و امن‌تر بودن رو به افزایش است. یعنی در عمل با افزایش سهم این بخش، سهم ۷۰ درصدی سفرهای خودروهای شخصی بدون نظارت کاسته شده و به سکوهای اینترنتی افزوده می‌شود که این اتفاق بسیار مثبتی برای مدیریت کلان کشور و توسعه اقتصاد دیجیتال است.»

تحمیل گرانی به ۷۰ میلیون ایرانی

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: «براساس برآورد، بیش از ۷۰ میلیون کاربر فعال از این سکوها بهره‌مند هستند که با عدم اعمال قانون خدمات ارزش افزوده به بیش از ۷۰ میلیون ایرانی به ازای هر سفر اینترنتی هزینه ۱۰ درصدی مالیات بر ارزش افزوده به‌صورت غیرقانونی تحمیل می‌شود که با باعث ایجاد تورم و گرانی به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در سطح کشور و سوق‌دادن مردم به سمت سفر با خودروهای شخصی است و عقب‌گرد کشور درجهت حرکت به سمت توسعه سهم اقتصاد دیجیتال را به‌دنبال دارد.»

او تأکید کرد: «علی‌رغم وجود نص صریح قانون و وجود بخشنامه اختصاصی مبنی بر معافیت تاکسی‌های آنلاین از پرداخت ارزش افزوده توسط مردم، اداره‌های مالیات براساس ابلاغیه جدید به شرکت‌های تاکسی اینترنتی، اقدام به طلب ارزش افزوده از مردم کرده‌اند که مجلس شورای اسلامی با افزایش ۱۰ درصدی تعرفه تاکسی‌های اینترنتی در ازای دریافت غیرقانونی مالیات بر ارزش افزوده توسط سازمان امور مالیاتی، مخالف است.»

طرح سؤال از وزیر اقتصاد

این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: «در همین راستا سؤالی از وزیر امور اقتصادی و دارایی مطرح کردیم مبنی بر اینکه عدم اجرای معافیت ارزش افزوده در خدمات حمل‌ونقل در تناقض با نص صریح قوانین و در تعارض با سیاست‌های کلان کشور و برنامه‌های دولت سیزدهم برای کاهش هزینه‌های مردم در بخش نیازهای اساسی دارد لذا با توجه به اینکه در آینده نزدیک با توسعه اقتصاد دیجیتال و زیرساخت‌های هوش مصنوعی در کشور بیشتر سهم سفرها و خدمات حمل‌ونقل درون‌شهری و برون‌شهری در بستر سیستم‌های نوین صورت می پذیرد، توضیحاتی در این خصوص و عدم اجرای قانون توسط سازمان امور مالیاتی به مجلس شورای اسلامی داده شود.»

وی ادامه داد: «وزارت امور اقتصادی و دارایی باید مقررات را در جهت اقتصاد دیجیتال به‌روزرسانی و از ایجاد تورم جلوگیری کند و حمایت از اقتصاد دیجیتال را در دستورکار قرار دهد چرا که حمایت از این حوزه، حمایت از معیشت مردم است و حوزه حمل‌ونقل از اهمیت بسیار بالایی در زندگی مردم برخوردار است و مجلس این افزایش ۱۰ درصدی را خلاف قانون مصوب مجلس سال ۱۳۸۷ در خصوص قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌داند.»

میرتاج‌الدینی تأکید کرد: «دولت باید سعی کند متولی‌ها در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را به یک نهاد کاهش دهد و از ایجاد نهادهای موازی با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حوزه هوش مصنوعی، ارتباطات و فناوری اطلاعات جلوگیری کند چرا که مجلس شورای اسلامی مخالف نهادهای موازی در این حوزه است.»

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901699

دیگر خبرها

  • مخالفت ۳۰ نماینده مجلس با افزایش ۱۰درصدی تعرفه‌های تاکسی‌های اینترنتی!
  • بهترین راه برای حمایت از کارگران اصلاح «قانون کار» است
  • کمبود معلم در هرمزگان ‌برای همیشه برطرف شود
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • عدم‌همراهی بیش از ۱۰۰ نماینده در حمایت از طرح «نور»
  • ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از «طرح نور» را امضا نکردند؟
  • بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از طرح «نور» را امضا نکردند
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  • چند دانش‌آموز سیل زده از کنکور سراسری جا ماندند؟
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد