Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود افشار دوست از برگزاری جلسات فنی مشترک بین دو قاره آسیا و اروپا برای تبادل نظر و افزایش دانش فنی مربیان خبر داد.

محمود افشار دوست، عضو کمیته مربیان کنفدراسیون والیبال آسیا از برگزاری جلسات مشترک بین مربیان قاره آسیا و اروپا خبر داد و گفت: پروژه ای مشترک بین قاره اروپا و آسیا برای تبادل اطلاعات و بررسی نیازهای مربوط به مربیان در هر دو قاره تعریف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین منظور قرار است جلسه مشترکی بین کنفدراسیون آسیا و اروپا در محل کمیته مربیان برگزار شود که به امید خدا شنبه بامداد برای شرکت در این جلسه عازم کشور لوکزامبورگ هستیم.

دبیر سابق فدراسیون والیبال ایران با بیان اینکه قرار است پروژه های مشترکی بین دو قاره تعریف شود، افزود: در این پروژه‌ها بحث پیشرفت، بررسی و تبادل نظر بین مربیان مطرح است. در این جلسه قرار شده که سرفصل‌ها را به بحث و تبادل نظر بگذاریم و در نهایت جمع بندی جلسه منجر به ایجاد این پروژه ها شود.

ایجاد پایگاهی مشترک بین مربیان

افشاردوست گفت: این کاری که قاره آسیا و اروپا شروع کرده برای ایجاد پایگاهی مشترک بین مربیان است. این پایگاه باعث توسعه فنی مربیان در هر دو قاره شده و همچنین از همه مهمتر تبادل اطلاعات بین مربیان ایجاد خواهد شد. قطعا این جلسات می تواند به توسعه فنی مربیان کمک شایانی کند و قرار است .

او درباره نحوه انتخاب شدن مربیان برای حضور در این جلسات توضیح داد: از کشورهای مختلف آسیایی افرادی از طرف فدراسیون‌های هر کشور به کنفدراسیون والیبال آسیا معرفی خواهند شد. بعد از بررسی در کمیته کنفدراسیون آسیا افرادی برای برگزاری این جلسات معرفی خواهند شد.

جلسات هر 6 ماه یک بار در قاره اروپا و قاره آسیا برگزار می‌شود

افشاردوست افزود: این جلسات تا سال 2021 به طول خواهد انجامید و قرار است که هر 6 ماه یک بار در قاره اروپا و قاره آسیا برگزار شود. در نهایت گروهی از مربیان به عنوان گروهی مشترک انتخاب می شوند و فعالیت خود را در این جلسات ادامه خواهند داد.

او در پایان افزود: امیدوارم که از این طریق بتوانیم به توسعه فنی مربیان ایران کمک کنیم. همچنین در این جلسات قرار است مربیان بیشتری که صلاحیت فنی دارند و به زبان انگلیسی مسلط هستند حضور پیدا کرده تا از این طریق هم به توان فنی ایران کمک کنیم. / ایسنا

بیشتر بخوانید:

لیگ برتر والیبال| کامبک شهرداری ورامین مقابل کاله/ آملی‌ها باختند

اقدام خیرخواهانه تیم والیبال زنیت‌/ امضای قرارداد با جوان مبتلا به تومور مغزی+ تصویر و فیلم

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: آسیا و اروپا فنی مربیان بین مربیان قاره آسیا مشترک بین دو قاره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۰۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن

وزرای دفاع آلمان و فرانسه از همکاری مشترک برای تولید تانک های مجهز و مدرن برای آینده با توجه به جنگ روسیه علیه اوکراین خبر دادند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از ان تی وی آلمان، گفته می شود تانک جنگی که به طور مشترک توسط آلمان و فرانسه ساخته می‌شود کاملاً مجهز و قابل همکاری و مجهز به هوش مصنوعی است.

بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع فدرال آلمان در مصاحبه ای با روزنامه فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ گفت: ما به طور مشترک در حال توسعه سیستمی برای آینده هستیم که برای آنچه ما نیاز داریم - از هوش مصنوعی و جدیدترین فناوری حسگر گرفته تا امکان استفاده از این سیستم بدون سرنشین در شرایط خاص، طراحی شده است.

سباستین لکورنو، همتای فرانسوی وی افزود: ما فقط تانک آینده را توسعه نمی‌دهیم، بلکه آینده تانک را نیز توسعه می‌دهیم.

وی توضیح داد که نیاز به قابلیت همکاری - تعامل سیستم‌های مختلف - از طریق تجربه جنگ اوکراین آشکار شد.

این دو وزیر اروپایی می‌خواهند امروز جمعه در پاریس اعلامیه‌ای را امضا کنند که نشان دهنده آغاز فاز پروژه 1A است. انتظار می‌رود که توزیع وظایف بین شرکت‌های دفاعی درگیر با جزئیات بیشتری شرح داده شود.

پیستوریوس گفت، تجربه در توسعه سیستم نبرد هوایی FCAS به عنوان یک "طرح اولیه" عمل می‌کند. به گفته این مقام آلمانی قرارداد تفصیلی باید در ابتدای سال آینده تکمیل شود.

لکورنو هم افزود: "ما از نیازهای عملیاتی ارتش آلمان و ارتش فرانسه شروع کردیم، در حالی که پیشینیان ما گاهی اوقات نیازهای صنعت را بیشتر در نظر می‌گرفتند."

این پروژه به تعویق افتاد زیرا شرکت‌ها مسئولیت‌ها و حقوق مالکیت معنوی را در ارتباط با پیشرفت‌های فناوری مورد مناقشه قرار دادند. در میان مدت، این پروژه باید برای سایر کشورها مانند ایتالیا یا هلند نیز باز شود. این سیستم جدید در ابتدا قرار بود در سال 2035 آماده استفاده شود، اما اکنون صحبت از سال 2040 است.

ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو از توافق اصولی فرانسه و آلمان برای ساخت مشترک یک سیستم پیشرفته رزم زمینی تمجید کرد. استولتنبرگ گفت: این خبر خوبی است.

استولتنبرگ گفت: ما از همکاری متحدان ناتو برای ایجاد ظرفیت نظامی استقبال می‌کنیم زیرا این کار ما را قوی‌تر می‌کند. ما عموماً طرفدار همکاری متحدان هستیم. این به ما کمک می‌کند تا بر چندپارگی صنعت دفاعی خود غلبه کنیم."

هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتشتوافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تیم‌های برتر مسابقات والیبال ساحلی خراسان شمالی مشخص شدند
  • روابط ایران با قاره آفریقا مبتنی بر احترام متقابل و منافع مشترک است
  • فوتبال اروپا مربی بزرگ کم آورده!
  • پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن
  • بحران‌زده ترین قاره جهان از نظر بلایای طبیعی کجاست؟ | اینفوگرافیک
  • عکس| ستاره سابق تیم ملی دبیرکل فدراسیون شد
  • ستاره سابق تیم ملی رسماً دبیرکل فدراسیون شد
  • پائز: المپیک ۲۰۲۴ واقعیت است نه رؤیا / مرادی: هدف مشترک داریم
  • رئیسی: آماده صدور خدمات فنی و مهندسی به سریلانکا هستیم / دانش مهندسان ایرانی امروز در جای جای قاره آسیا ظهور و بروز دارد
  • رئیسی: آماده صدور خدمات فنی و مهندسی به سریلانکا هستیم / دانش مهندسان ایرانی امروز در جای جای قاره آسیا ظهور رو بروز دارد