Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، در برخی فضاهای مجازی و غیررسمی شائبه‌هایی مبنی بر ورود کرونا به برخی شهرهای استان سمنان بیان‌شده که البته هیچ‌کدام رسمیت و صحت ندارند، منابع آگاه در دانشگاه‌های علوم پزشکی شاهرود و سمنان ضمن اطمینان دادن به مردم اعلام کردند که هیچ فردی که دارای ویروس کرونا باشد در استان مشاهده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته طبق دستور استانداری سمنان و وزارت بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی حاضر به مصاحبه با خبرنگار مهر درباره کرونا نشدند اما یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی سمنان ضمن رد مشاهده ویروس کرونا در شهرستان‌های تابعه این دانشگاه، به خبرنگار مهر، گفت: هیچ موردی از این ویروس مشاهده نشده است.

یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود نیز ضمن رد مشاهده یک مورد بیماری در این شهرستان بیان کرد: تمام موارد کذب هستند.

وی افزود: موردی از بیماری کرونا مشاهده نشده و مردم تنها رعایت بهداشت فردی شامل شست و شوی دست‌ها را به‌طور کامل داشته باشند.

وی درباره استفاده از ماسک نیز، گفت: به‌هیچ‌وجه ماسک‌هایی که مردم برای خریدشان هجوم آورده‌اند فایده‌ای ندارد چراکه اصلاً الزامی به استفاده از آن‌ها نیست. ماسک زمانی لازم است که فرد در برابر یک مورد مثبت کرونا آن‌هم بیش از ۱۵ دقیقه تماس نزدیک داشته باشد و در آن زمان استفاده از ماسک لازم است.

این منبع آگاه گفت: اگر قرار باشد هر کس ماسک بزند آن‌هم در جامعه‌ای همگی سالم هستند برای او و دیگران هیچ فایده‌ای نخواهد داشت مگر اینکه فرد دچار سرماخوردگی و امثال آن باشد و نخواهد بیماری به دیگران سرایت کند اما کرونا در شاهرود و میامی مشاهده نشده است.

وی با بیان اینکه شایعاتی درباره آلوده شدن فرزند یکی از پزشکان شاهرودی به این بیماری مطرح شد که آن هم خوشبختانه نادرست بود، گفت: موضوع ماسک این روزها بازار سیاهی است که برخی دلالان درست کرده‌اند و اصلاً ماسک‌های موجود در بازار وقتی فرد با مورد مثبت کرونا سر و کار نداشته باشد کارایی ندارند پس مردم برای تهیه این ماسک‌ها تلاش بیهوده نکنند.

مردم استان سمنان باید از بابت بیماری کرونا اطمینان خاطر داشته باشند از سوی دیگر اما رعایت نکاتی مانند شست و شوی دستان، دست ندادن حدالامکان، عدم لمس حیوانات، عدم لمس سطل‌های زباله و … را برای مصون ماندن در برابر بیماری‌های عفونی لحاظ کنند.

در پایان باید گفت فضای مجازی مکان مناسبی برای دنبال کردن اخبار حوزه بهداشت و سلامت نیست لذا مردم اخبار را از کانال‌های مطمئن دریافت کنند.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا استان سمنان دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی زباله ماسک انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی مشاهده نشده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۱۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • نماز خواندن مرد غزه‌ ای زیر آوار ساختمان
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • جنبه‌های شرعی حفاظت از محیط زیست به مردم بازگو شود
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت