Web Analytics Made Easy - Statcounter

ورزشکاران در طول عمر پربرکت نظام مقدس جمهوری اسلامی با حضور چندباره خود در پای صندوق های رای، بار دیگر خود را به نظام و پایبندی به آرمان های انقلاب ثابت کردند.

صندوق های رای در ساعات ابتدایی شاهد حضور قشر ورزشکار لرستان بود، صندوق هایی که این‌بار ثابت کرد که ورزشکاران علاوه بر میدان نبرد، آماده مبارزه با دشمنان در میدان سیاست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نظام مقدس جمهوری اسلامی، حکومتی مبتنی بر مردم است، حکومتی که پایه و اساس آن را حضور مردم در صحنه های سیاست تشکیل داده و اقشار مختلف در شکل گیری این نظام شکوهمند نقش داشته و اکنون پس از گذشت ۴۱سال باردیگر خود را به نظام اسلامی ثابت کردند.

مهدی سالاری ورزشکار رشته دو و میدانی معتقد است حضور مردم پای صندوق های رای نشان از استقلال کشور دارد و سرنوشت با اراده خودمان بدست می آید.

امیر گرمه ای دیگر ورزشکار پاورلیفتینگ لرستانی اعتقاد دارد ثبت حتی یک رای، حقانیت نظام را ثابت می کند و ما به عنوان فرزندان این خاک و بوم نباید بگذاریم دیگران برایمان تصمیم گیری کنند.

اکبر سپهوند دیگر ورزشکار استان می گوید: دشمنان قسم خورده نظام تمام تلاش خود را در طول انقلاب بکار گرفته تا مردم را از نظام دلسرد کند اما تنها با شرکت در انتخابات که نمونه واقعی دموکراسی اسلامی در کشور است می توانیم ثابت کنیم که تمام حرف هایشان یاوه گویی می باشد.

مشارکت در انتخابات لبیک به رهبر انقلاب است

مدیرکل ورزش و جوانان لرستان در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: مشارکت و حضور حداکثری در پای صندوق های رأی لبیک به ندای ارزشمند رهبر حکیم حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی ) است و تحقق شعار حمایت از تولید ملی مورد نظر آن رهبر فرزانه در گرو این حضور خواهد بود.

سید علی کریمی ادامه داد: از جامعه بزرگ ورزش و جوانان استان لرستان و خانواده های محترمشان در راستای شرکت در انتخابات دعوت به عمل می آوریم تا همانند ادوار گذشته حضوری پر شور ،پر صلابت و وحدت آفرین داشته و با خلق  حماسه ای دیگر ، این انتخابات تبلور تحقق اندیشه های رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران در خصوص مردم سالاری دینی باشد.

۹۸ خبرنگار، انتخابات مجلس در لرستان را پوشش می دهند

مدیرکل روابط عمومی استانداری لرستان گفت: ۹۸خبرنگار اخبار و رویدادهای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در لرستان را پوشش خبری می‌دهند.

فاطمه ایرانی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۹۸ خبرنگار خبرگزاری ها، مطبوعات، نشریات سراسری و محلی در لرستان اخبار لحظه به لحظه یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی را مخابره می کنند.

وی گفت: هرگونه اطلاعیه از سوی ستاد انتخابات وزرات کشور و استانداری لرستان، همزمان اعلام می شود.

وی ادامه داد: تمامی امکانات برای استفاده خبرنگاران در ستاد انتخابات فراهم شده و از ساعات ابتدایی روز جمعه فرآیند اطلاع رسانی آغاز و تا آخرین لحظه پایان انتخابات ادامه خواهد داشت.

ایرانی بیان کرد: خبرنگاران حضور باشکوه مردم لرستان در پای صندوق های رای را با تمامی تلاش خود ثبت می کنند.

رقابت ۱۸۳ نفر برای تصدی صندلی بهارستان

رییس ستاد انتخابات لرستان گفت: ۱۸۳نفر برای تصدی صندلی بهارستان در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی باهم رقابت خواهند کرد.

محمود ثمینی روز جمعه با اعلام این خبر گفت: با انصراف ۱۱ کاندیدای انتخاباتی مجلس یازدهم  تا پایان روز چهارشنبه ۳۰ بهمن، تعداد افراد باقی مانده در میدان رقابت به ۱۸۳ نفر کاهش یافته و با توجه به اینکه ۹ نفر در خانه ملت وکیل مردم لرستان هستند برای هر کرسی نمایندگی حدود ۲۰ نفر رقابت می کنند.

وی افزود: از این تعداد نامزد انتخاباتی، ۱۷۳ نفر مرد و ۱۰ زن برای تصدی ۹ کرسی مجلس شورای اسلامی در ۷ حوزه انتخابیه با هم به رقابت خواهند پرداخت .

وی ادامه داد: طبق آخرین آمار اعلام شده به تفکیک در حوزه انتخابیه خرم آباد وچگنی ۴۹ نفر، بروجرد ۲۷ نفر، الیگودرز ۱۶نفر، دورود وازنا ۲۰ نفر، کوهدشت و رومشکان۳۶نفر، دلفان و سلسله ۱۰ نفر و در پلدختر ۲۱ نفر کاندیدا حضور دارند .

ثمینی بیان کرد: مجموع داوطلبان و نامزدهای انصرافی این دوره ۸۱ نفر هستند که در حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی ۲۳، بروجرد ۱۱، الیگودرز هفت، دورود و ازنا ۱۱، کوهدشت و رومشکان هفت، دلفان و سلسله ۱۸ نفر و پلدختر چهار نفر بوده اند. 

وی اضافه کرد: در این دوره از انتخابات یکهزار و  ۴۸۹ شعبه برای استان پیش بینی شده است که از این تعداد ۷۲۵ شعبه شهری و ۷۶۴مورد روستایی می باشد و تعداد شعب اخذ رای ثابت و سیار نیز به ترتیب ۸۹۴ و ۵۹۵ مورد است .

وی گفت: آمار واجدین شرایط رای دادن در استان  یک میلیون و ۴۸۰ هزار و ۶۴۴ نفر اعلام  شده که از این تعداد ۷۴۱هزار و ۹۸۶ نفر مرد و ۷۳۸ هزار و ۶۵۸ نفر دیگر زن هستند .

وی اظهار کرد: متولدین روز دوم اسفند ۱۳۸۰/۱۲/۲ و قبل از آن با در دست داشتن شناسنامه و شماره ملی می توانند در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی رای دهند.

لرستان با هفت حوزه انتخابیه ۹ نماینده در خانه ملت دارد.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا ایران جامعه حضرت آیت الله خامنه ای حمایت از تولید ملی خانه ملت انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی حوزه انتخابیه یازدهمین دوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۶۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودتخریبی در نظام های سیاسی

یکی از ویژگی‌های نظام‌های سیاسیِ هوشمند،"گشودگی به تجربه" است.

"گشودگی به تجربه"، دست کم واجد دو معناست:

۱. از تجربه‌ی جدید و نو استقبال می‌کند. امکان‌های مواجهه شدن با واقعیت‌ها را با شیوه‌ای جدید، از دست نمی‌دهد. جسارت آزمودن راه‌حل‌های جدید را دارد.
۲. به تجربه‌های زیسته‌ی خود، به منزله‌ی منبعی معرفت‌بخش توجه می‌کند و در هر گونه تصمیم‌گیری آتی از این منبع بهره می‌برد.

تجربه، حاصل مجموعه‌ی مواجهات با موقعیت‌های مختلف و نیز تصمیمات موفق و ناموفق است. از این رو تجربه‌ها می‌توانند شیرین و یا تلخ باشند زیرا شامل پیروزی و شکست می‌شوند. تجربه‌ی شکست، یعنی عدم وصول به نتیجه‌ی مورد انتظار. به عبارت دیگر، آن‌چه رخ داده با آن چه در ابتدا مورد انتظار بوده است، تطابق نداشته باشد. نظام هوشمند با تکیه بر تجربه‌های مکرر خود می‌تواند بن‌بست‌ها را شناسایی کند.

گشودگی به تجربه در دو گونه و دو سنخ قابل صورت بندی است:

ا. گشودگی به تجربه‌ی خود
۲. گشودگی به تجربه‌ی دیگران

شناسایی بن‌بست‌ها در سیستم‌های سیاسی هوشمند فرایند پیچیده‌ای دارد که طی آن، به نقد و بررسی عملکرد خود می‌پردازند و با تحلیل سیاست‌های مشابه در دیگر نظامها و ایجاد مکانیزم‌ها و فرصت‌ها برای شنیدن نظرات و ایده‌های منتقدین به تصحیح روش‌ها و تصمیمات خود اهتمام می‌ورزند این گونه نظام‌های سیاسی نه فقط به تجربه‌های زیسته‌ی خود اهمیت می‌دهند و راه‌های مسدود و بن‌بست را می‌فهمند که با مطالعه و تدقیق در سرنوست دیگران از تجربه‌های آنان می‌آموزند. برای آنان تجریه‌ی دیگران، به منزله‌ی معلمی است که دانایی و خردمندی را در آنان پرورش می‌دهد و سبب می‌شود عمر و سرمایه در راه بی حاصل هدر ندهند.

"تاریخ"، انباشت تجربه‌های پیشینیان است که به ما یاد می‌دهد مسیرهای منتهی به بن‌بست کدام است. تاریخ به ما نمی‌گوید چه باید بکنیم، اما به شیوه‌ی سلبی، دست کم به ما یاد می‌دهد از چه مسیرهایی نباید برویم و از چه روش‌هایی نباید استفاده نماییم. از این منظر، مطالعه‌ی تاریخ، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای "بن‌بست‌شناسی" است.

"بن‌بست‌شناسی" و "واقع‌نگری"، دو رکن اساسی نظام های هوشمند است. توجه به واقعیت‌ها و ثبت مسیرهای منتهی به بن‌بست در حافظه، لازمه‌ی کنش خردمندانه و عقلانی است. آدمیان و یا نظام‌های سیاسی که بن‌بست‌ها و راه‌های مسدود به هدف را تشخیص نمی‌دهند، عموما از دو بیماری رنج می‌برند و مردمان را با همین دو بیماری در فراز و نشیب درد و رنج می‌کشانند. سرمایه‌های‌شان را در مسیر شکست خورده هدر می‌دهند و دچار فرسودگی می‌شوند.

این گونه نظام‌ها "خودتخریب‌اند"، زیرا:

اولا، آرزواندیش‌اند یعنی واقعیت‌های موجود را نادیده می‌گیرند و به جای آن، آرزوهای خود را می‌نشانند.
ثانیا، فروبسته به تجربه‌اند. یعنی تجربه‌های پیشین خود و تجربه‌ی سایر نظامها و ساکنان دوره‌های تاریخی را نادیده می‌گیرند.

این دسته از نظام‌ها که بهره‌ی چندانی از عقلانیت ندارند مجبور به پرداخت هزینه‌های گزاف و اما بی‌حاصل می‌شوند و شکست‌ها و ناکامی‌های پی‌درپی را تجربه می‌کنند.

مبتنی بر آن چه به اختصار آمد، تصمیمات و سیاست‌های نظام سیاسی ایران را می‌توان ارزیابی کرد. مثلا می‌توان شیوه و سیاست نظام را در برابر مقوله‌ی بی‌حجابی، مورد ارزیابی واقع‌بینانه قرار داد. در چنین حالتی خواهیم دید که نظام سیاسی در ایران آرزواندیش و فروبسته به تجربه است و از گذشته‌ی خود و شکست‌هایش استفاده نمی‌کند. گویی فاقد حافظه‌ی لازم برای ثبت بن‌بست‌های تجربه شده است. و درست به همین علت است که به صورت تکراری یک سیاست شکست‌خورده را به تکرار اجرا می‌کند.

بیشتر بخوانید:

وقت شمردن جوجه های آخر پاییزه
فرمان به نقض حریم شخصی
نه به تحقیر
تغییرات اجتماعی پس از انقلاب
حجاب قانونی یا حجاب اجباری؟

216216

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903175

دیگر خبرها

  • حضور ۵ هزار نفری کرمانشاهیان در مراسم سالگرد ارتحال امام(ره)
  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • ایستادگی بر سر ارزش‌ها عامل پایداری نظام در مقابل توطئه‌ است
  • پیام سپاه لرستان به مناسبت هفته بسیج سازندگی
  • دستاوردهای ایران، همرده با کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی است
  • چهار روز تا مرحله دوم انتخابات مجلس در خرم آباد
  • خودتخریبی در نظام های سیاسی
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است
  • اهتزاز پرچم فلسطین در دانشگاه میشیگان/ پلیس آمریکا به دانشگاه ویرجینیا یورش برد
  • شرکت در انتخابات یک حق و تکلیف ملی است