Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کسانی که نقش قربانی را بازی می‌کنند معمولاً زیاد منفی بافی می‌کنند و علت مشکلات شان را دیگران می‌دانند نه خودشان. آن‌ها مطمئن هستند که خودشان هیچ نقشی در حل مشکلات شان ندارند و  ممکن است هر روز با چنین آدم‌هایی سر و کار داشته باشیم، دلمان برایشان بسوزد و بخواهیم کمک شان کنیم، اما ممکن است بی آنکه حتی متوجه باشیم، بازیچه‌ی دست آن‌ها شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه درباره‌ی نشانه‌هایی صحبت خواهیم کرد که به ما می‌کنند کسانی که نقش قربانی را بازی می‌کنند تشخیص دهیم و اجازه ندهیم ما را تحت تأثیر قرار دهند.

۱- به حال خود تأسف می‌خورند

چرا انقدر آدم ضعیفی ام؟

دنیا بی رحم است و آن‌ها ضعیف‌تر از آن هستند که بتوانند چیزی را در آن تغییر دهند. این همان چیزی است که خود قربانی پندار‌ها در مورد خودشان فکر می‌کنند و سعی می‌کنند به بقیه‌ی دنیا هم القا کنند. اما حقیقت آن است که دنیای بیرون نامهربان است و روشی که خود قربانی پندار‌ها برای برآمدن از عهده‌ی آن دارند این است که دائماً به حال خود تأسف خورند و سعی کنند کاری کنند که دیگران هم چنین احساسی نسبت به آن‌ها داشته باشند. هر چه افراد بیشتری به آن‌ها واکنش نشان دهند، آن‌ها بیشتر در نقش خود فرو می‌روند.

۲- دیگران را بازیچه‌ی دست خود می‌کنند

این افراد دوست دارند تظاهر به ضعیف بودن کنند تا ترحم و دلسوزی شما را جلب و همدردی و حمایت تان را کسب کنند. این مسأله به آن‌ها این امکان را می‌دهد که با احساسات شما بازی کنند و شما را ملعبه‌ی دست خود قرار دهند. به علاوه، می‌توانند کاری کنند که از هر کاری که با آن‌ها کرده اید احساس گناه کنید. آن‌ها همه‌ی این کار‌ها را انجام می‌دهند تا توجه شما را به خود جلب کنند و به حرف شان گوش دهید.

۳- مثل خون آشام احساسات تان را می‌مکند

باورم نمیشه انقدر کار ریختن رو سرمون! امکان نداره از پسش بربیایم. من خیلی خسته ام. اصلاً فکر ما رو میکنن؟ معلومه که نه. خیلی عصبانی ام. اَه!
چقدر خسته کننده است این آدم…

وابستگی عاطفی یکی دیگر از خصوصیاتی است که می‌تواند در اینگونه افراد وجود داشته باشد، چون آن‌ها سعی می‌کنند دیگران را مجبور کنند به آن‌ها کمک کنند از پس مشکلات شان برآیند. آن‌ها از خود تصویر فردی محتاج در ذهن دیگران می‌سازند، مسئولیت هیچ چیزی را قبول نمی‌کنند و تنها و تنها به اطرافیان شان تکیه می‌کنند. اگر مدت زیادی با این افراد در ارتباط باشید، احساس خواهید کرد که همه‌ی صبر، انرژی و احساسات تان را از بین می‌برند.

۴- پیشرفتی ندارند و درجا می‌زنند

خود قربانی پندار‌ها معمولاً از ناتوانی خود مطمئن هستند، به همین دلیل هیچ تلاشی برای پیشرفت زندگی شان و مهارت پیدا کردن در کاری نمی‌کنند. آن‌ها در یک مرحله از زندگی شان باقی می‌مانند و درجا می‌زنند. اما ماجرا به همینجا ختم نمی‌شود و آن‌ها همیشه می‌توانند صد‌ها دلیل آورند که چه شد که به این روز درآمدند. هر گونه تلاشی از سمت شما برای کمک به آن‌ها در نطفه خفه خواهد شد.

۵- راه ارتباط را می‌بندند

دیگه هیچوقت ازت کمک نمیخوام!

آن‌ها دوست ندارند چیزی در مورد رفتار یا طرز فکرشان به آن‌ها بگویید و با این واقعیت که آدم‌های سمی‌ای هستند رو به رو شوند. اگر هم کسی چیزی در این مورد به آن‌ها بگوید، او را کنار می‌گذارند و رابطه‌ی خود را با او به طور کامل قطع می‌کنند. این طرز فکر فوق احساسی و غیر منطقی مشکلات زیادی در روابط آن‌ها با دیگران به وجود می‌آورد و متأسفانه این افراد همیشه اشتباهات خودشان را نمی‌بینند.

۶- اعتماد کردن به دیگران برایشان سخت است

علت این مسأله مشکل روانی عمیقی است که در این افراد وجود دارد؛ آن‌ها از کمبود اعتماد به نفس رنج می‌برند و خودشان را باور ندارند. این افراد احساس شان را به بقیه‌ی دنیا هم بسط می‌دهند و واقعاً اعتقاد دارند که دیگران هم مثل آن‌ها غیر قابل اعتماد هستند. هیچ تضمینی وجود ندارد که کسی بتواند آن‌ها را متقاعد کند.

۷- نمی‌توانند دست از مقایسه کردن خود با دیگران بردارند

چرا نمیتونم مثل اون آدم جالبی باشم؟

این افراد کمبود اعتماد به نفس دارند به همین دلیل دائماً به این فکر می‌کنند که از دیگران بهترند یا بدتر. آن‌ها معمولاً خودشان را به شکلی منفی با دیگران مقایسه می‌کنند و این مقایسه آن‌ها را افسرده می‌کند. این خود انتقادی‌ها هم برای افراد خود قربانی پندار ضرر دارد هم برای اطرافیان شان، چون این افراد سعی می‌کنند خود را به دیگران وابسته کنند تا ترحم شان را جلب کنند. اما حقیقت آن است که هیچ کدام ما کامل نیستیم و همه نقص‌هایی داریم، مسأله‌ای که کاملاً هم طبیعی است.

۸- از زندگی شان راضی نیستند

هر اتفاق مثبتی هم که در زندگی شان بیفتد، افراد خود قربانی پندار آن را جدی نمی‌گیرند؛ هیچ اتفاق مثبتی برای آن‌ها کافی و راضی کننده نیست. آن‌ها همیشه بیشتر و بیشتر می‌خواهند. این افراد درگیر دور بی پایان و باطلی از ناله و شکایت می‌شوند. چنین افرادی معمولاً خوش بین نیستند و قدر زندگی و لحظات خوبش را نمی‌دانند.

۹- برای هر چیزی دعوا راه می‌اندازند

مو‌های کوتاهت رو خیلی نپسندیدم.
کسی ازت نظر نخواست.

خود قربانی پندار‌ها هر کسی که نظر متفاوت یا مخالفی با آن‌ها یا انتقادی از آن‌ها داشته باشد را واقعاً جدی می‌گیرند. چنین افرادی هر گونه اختلاف نظری را توهین شخصی تلقی می‌کنند و به فرد مخالف حمله می‌برند. این افراد فکر می‌کنند اطرافیان شان می‌خواهند آن‌ها را اذیت کنند، به همین دلیل همیشه آماده‌ی جنگ هستند.

۱۰- هیچ مسئولیتی قبول نمی‌کنند

مشکل همیشه از دیگران است. خود قربانی پندار‌ها همیشه دیگران را مقصر شکست‌ها و مشکلات خود می‌دانند. آن‌ها هیچوقت به هیچ چیزی اطمینان کافی ندارند و از اینکه مسئولیت کارهایشان را قبول کنند می‌ترسند و ترجیح می‌دهند همه‌ی مسئولیت را به گردن دیگران بیندازند. آن‌ها با این روش از احساسات و افکار خود فرار می‌کنند.

منبع:روزیاتو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قربانی شکست افکار مزاحم زندگی شان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۸۴۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگ تمام ویسی برای ساسان: او وزیر تیم من است

به گزارش "ورزش سه"، ساسان انصاری کاپیتان فولادی‌ها از نظر آمار و ارقام تاثیرگذارترین بازیکنان قرمزپوشان اهوازی بوده است. او سه گل سه امتیازی برای فولاد زده و 4 پاس گل را به نام خود ثبت کرده است. با این حال از زمان حضور عبدالله ویسی در راس کادرفنی فولاد انصاری در یکی دو بازی نیمکت نشین بوده و به عنوان یار تعویضی به زمین رفته است.

با توجه به برخی حاشیه‌هایی که چندی قبل میان برخی طرفداران فولاد با انصاری پیش آمد، بعضی افراد ماجرای نیمکت نشینی انصاری را به آن اتفاقات ربط دادند و همین مساله مورد پرسش از عبدالله ویسی قرار گرفت.

سرمربی باتجربه فولاد خوزستان در خصوص نیمکت نشینی انصاری در یکی دو بازی اخیر تیمش گفت: «ساسان انصاری کاپیتان تیم ما و بسیار قابل احترام و دوست‌داشتنی است. هر بازیکنی در هر تیمی کاپیتان است، این شرایط را دارد و در کشورهای اروپایی هم اینگونه است. انصاری در تیم ما هم بازوبند سمت چپ من است.»

او ادامه داد: «من شخصا با ساسان انصاری صحبت کردم؛ برخی افراد در فضای مجازی به او حرف‌هایی زده بودند. من خودم آدم احساساتی هستم و در بازی با هوادار احساس کردم شاید اگر در ترکیب اصلی باشد، از طرف برخی هواداران چیزهایی را بشنود. از سوی ساسان کاپیتان و وزیر تیم ما است و اگر بد و بیراه‌هایی را در زمین می‌شنید، روی روحیه بازیکنان دیگر که او را بسیار دوست دارند، تاثیر می‌گذاشت. با این حال آن بازی را به عنوان تعویضی به زمین رفت، بازی بعد جلوی شمس‌آذر فیکس بود و در بازی آخر هم کمی سرماخوردگی داشت و دیر اضافه شده بود به همین خاطر از او در ترکیب اصلی استفاده نکردیم. این را هم بگویم که اگر به ساسان اعتقاد نداشتم، حتی به عنوان تعویضی هم از او استفاده نمی‌کردم.»

سرمربی فولاد همچنین گفت: «از قضا در بازی‌هایی که ساسان بازی نکرد هم ما نتیجه مطلوبی نگرفتیم و دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید نتایج ضعیف تیم به خاطر بودن ساسان است. یکسری افراد می‌خواهند تمرکز ما را برهم بزنند و دشمنی می‌کنند. هرچند که هرگز موفق نمی‌شود. رفاقت در مجموعه ما آنقدر فشرده شده که هیچ‌ کس نمی‌تواند یک مو میان آن بیندازد و شکافی ایجاد کند.»

ویسی در پایان در  خصوص کاپیتان فولاد افزود: «در روزهای گذشته ساسان انصاری آمادگی بدنی اش را به خوبی به رخ ما کشانده و قطعا در آینده از او بسیار بیشتر استفاده خواهیم کرد.»

دیگر خبرها

  • دلایل بروز زانودرد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • دلایل بروز زانو درد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید
  •  دختر نوجوان قربانی بازی کودکانه خواهرزاده‌اش شد
  • سنگ تمام ویسی برای ساسان: او وزیر تیم من است
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • سبزیجات سرشار از پروتئین را بشناسید
  • سریال‌های جدید تلویزیون را بشناسید
  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!
  • ویژگی‌های افراد پر انرژی