Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-07@20:10:33 GMT

وعده ترسناک «اوضاع تحت کنترل است»

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۹۶۷۰۷

سرویس اجتماعی خرداد: وزیر بهداشت و تنی چند از مسئولان وزارت بهداشت با صراحت و گردنی افراشته می گویند اوضاع بیماری کرونا تحت کنترل است و جای هیچ نگرانی یا لزوم تعطیلی نیست. آخرین مورد از این دست اظهارات هم به معاون آموزشی وزارت بهداشت باز می گردد که تاکید کرده که اوضاع کرونا تحت کنترل است و دلیلی برای تعطیلی دانشگاه ها نیست!
به گزارش خرداد، بی گمان حفظ خونسردی عدم توجه به شایعات و اعتماد به ارائه آمار و اطلاعات از سوی مقامات مسئول در مواجهه با بیماری کرونا یک ضرورت جدی و برخورد عقلانی است که باید از سوی آحاد مردم و به طور اخص از سوی رسانه ها مورد توجه باشد اما با یک شرط.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..........
و آن چیزی نیست جز اطلاع رسانی درست، شفاف و بهنگام و سنجیده از سوی مسئولان که اعتماد افزایی کرده و پالس های انحرافی برای مردم و اصحاب رسانه نفرستند که آنگاه همه چیز مخدوش شده و اعتماد عمومی سلب و نگرانی به لایه های مختلف و متکثر مردم تزریق می شود.

درست کاری که مسئولان محترم وزارت بهداشت طی این چند روز انجام داده اند و هر چه که می خواهیم به شایعات وقعی نهاده و حرف مقامات را حجت قرار دهیم با خبرهایی روبرو می شویم که اعتماد ما را متزلزل و نگرانی را در وجدمان جرقه می زند.

اعلام می شود که پرواز هواپیما به چین ممنوع شده و خبر می آید که برخی پروازها انجام می شود! (هر چند می گویند کاملا ایزوله بوده و اجناس حمل شده است)
اعلام می شود که هیچ مورد کرونا در کشور نیست، بعد اعلام می شود که دو نفر در قم مبتلا شده اند و به فاصله ساعتی خبر مرگ این دو نفر اعلام می شود( پروسه بیماری زمان بر است)
مرکز اصلی بیماری قم و افرادی بوده اند که سابقه خروج از شهر را هم نداشته اند( فرد ناقل در قم نبوده و مسیر انتقال او چه میزان سرایت داشته است؟)
حداقل یک ایرانی در کانادا و دو ایرانی در امارات که به این کشورها سفر کرده اند تست کرونای مثبت داشته اند ( این افراد در ایران ناقل بیماری بوده اند)

شهردار منطقه 13 کرونا داشته و طی این مدت با اعضای شورا و کارکنان و مردم مراوده داشته است و هیچ اطلاع رسانی و قرنطینه ای در کار نبوده است
جالب تر از همه آنکه حتی اطرافیان دو فرد جانباخته اولیه در کرونا و هیچ کس جز مسافران ایرانی که از چین به ایران آمدند، تاکنون قرنطینه نشده اند.
وقتی همه این اخبار را کنار هم می گذاریم، چگونه می توانیم ادعای مقامات محترم در کنترل وضعیت کرونا را پذیرفته و نگران شرایط نباشیم. وقتی هیچ قرنطینه حساب شده ای در جریان نیست و می دانیم که انتقال کرونا بسیار با سرعت بوده و ناقل بیماری تا دو هفته علائم خاصی ندارد، چگونه می توانیم نگران نباشیم و خیالمان از تدابیر مسئولان در کنترل بیماری راحت باشد؟

چرا همانند چین قرنطینه یا تعطیلی انجام نمی پذیرد؟ وقتی در تهران با آن جمعیت بزرگ چند مورد کرونا مثبت اعلام شده چگونه می توانیم مطمئن باشیم که بیماری شیوع نیافته؟ چرا اطلاع رسانی تا این حد فشل و ناکارآمد است و چراهای بسیار دیگر ..............

برچسب ها: کرونا ، ویروس کرونا ، تهران ، قم ، قرنطینه ، وزارت بهداشت

منبع: خرداد

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا تهران قم قرنطینه وزارت بهداشت وزارت بهداشت اعلام می شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۶۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، زهرا سید معلمی، اظهار داشت: هدف از این پویش اطلاع رسانی و آموزش در خصوص اهمیت نقش سلامت دهان و دندان در سلامت همه جانبه و سلامت عمومی افراد است. بین سلامت دهان ودندان و سلامت جسمی رابطه مشخصی وجود دارد و برخی از بیماری های دهان و دندان می تواند تاثیراتی در بیماری های دیگر داشته باشند و همینطور برخی بیماری های جسمی نیز می تواند برای دهان ودندان مشکلاتی ایجاد کند.

وی با بیان این که مصرف دخانیات (سیگار، قلیان و سیگار الکترونیکی) از مهم ‌ترین عوامل در ایجاد سرطان دهان بوده و سلامت مغز و قلب با سلامت دهان و دندان در ارتباط است، افزود: بیماری های شدید لثه و دیابت رابطه دو طرفه دارند و هر کدام از آن ها می تواند باعث تشدید بیماری دیگر شود، بنابراین توجه به سلامت دهان و دندان بسیار مهم است. البته خونریزی لثه‌ها در مسواک زدن نباید باعث ترک مسواک زدن شود.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که این پویش در روز اول به عنوان «دهان دریچه سلامت» به ارتباط این بیماری ها می پردازد و توجه مردم را به سلامت دهان و دندان معطوف و متمرکز می کند، ادامه داد: در روز دوم نیز شعار «سلامت دهان و دندان؛ سلامت کودک» را خواهیم داشت.

دکتر سیدمعلمی اضافه کرد: در این روز با حضور در مدارس و آموزش به دانش آموزان و معاینات دهان و دندان بچه ها، افزایش آگاهی نسبت به سلامت دهان و دندان را در مدارس و دانش آموزان انجام می شود تا اگر یک دانش آموز به اقدامات بهداشتی، درمانی نیاز داشت به مراکز جامع سلامت جهت دریافت خدمت معرفی شود.

وی بیان کرد: در روز سوم پویش هدف ما بر اهمیت دادن به سلامت دهان و دندان از دیدگاه نهادهای مردمی و سایر نهادهای دولتی متمرکز خواهد بود. در این روز به تبیین نقش سایر نهادها و افراد در بحث سلامت دهان ودندان پرداخته می شود که چه کمک هایی می توانند در این زمینه ایفا کنند. در کل هدف پویش سلامت دهان و دندان، آگاهی بخشی و حساس سازی مردم، جامعه و مسئولان در رابطه با اهمیت سلامت دهان و دندان است.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت در پایان با بیان این که خدمات اساسی و مهم دندانپزشکی در مراکز بهداشت برای همگان در دسترس است، گفت: خدمت رایگان دندانپزشکی در مراکز بهداشت در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر به افراد ارائه می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • ببینید | تصاویری ترسناک از سیل مرگبار برزیل
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • پویش سلامت دهان و دندان