Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-26@19:59:01 GMT

تدوین دستورالعمل صنعتی‌سازی در مراحل نهایی

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۹۸۲۶۳

تدوین دستورالعمل صنعتی‌سازی در مراحل نهایی

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از خبرگزاری مهر، محمود محمودزاده گفت: یکی از وظایف وزارت راه و شهرسازی و مشخصاً معاونت مسکن و ساختمان موضوع کنترل ساختمان است. بدین معنا نظارت عالیه بر ساخت و سازهای قانونی وظیفه وزارت راه و شهرسازی است.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: بخشی از نظارت توسط مهندسان ناظر که بر اساس قانون نظام مهندسی ساختمان وظیفه نظارت بر ساختمان را دارند انجام می‌شود و نظارت عالیه به شکل رندوم، توسط معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمودزاده با اشاره به اینکه نظارت رندوم و گزینشی، مدت هاست در استان‌های مختلف انجام می‌شود، اعلام کرد: اخیراً پیشنهادی به وزارت راه و شهرسازی مبنی بر اینکه در وزارتخانه بتوان دفتری تحت عنوان کنترل ساختمان ایجاد کرد تا بتوان نظارت را جامع‌تر انجام داد، ارائه شده است که با موافقت ضمنی وزیر راه و شهرسازی نیز همراه بوده که هم اکنون بررسی این پیشنهاد در مراحل اداری قرار دارد تا بتوانند مجوز بگیرند و این دفتر احداث شود.

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی همچنین در خصوص صنعتی سازی و مجموعه اقداماتی که در این خصوص انجام شده است، اعلام کرد: یکی از موضوعاتی که در دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان از دفاتر زیرمجموعه معاونت مسکن و ساختمان در دست پیگیری است، موضوع صنعتی سازی است. هم اکنون، دستورالعمل صنعتی سازی تدوین شده است و با توجه به نظراتی که برخی از کارشناسان در این خصوص داشته اند، در حال اظهارنظر نهایی قرار دارد تا چارچوب‌های آن تعیین و اعلام شود.

شکوفایی صنعتی سازی با اجرای طرح اقدام ملی مسکن

محمودزاده تصریح کرد: صنعتی سازی یکی از ضرورت‌های اجتناب ناپذیر در صنعت ساختمان است. با صنعتی سازی علاوه بر سرعت دادن به مدت ساخت و تعداد واحدهای احداثی، کیفیت و کارآیی افزایش می‌یابد و موجب رشد اقتصادی خواهد شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: هم اکنون با توجه به طرح اقدام ملی مسکن این بستر برای شکوفایی صنعتی سازی فراهم است.

وی با اشاره به اینکه در نمایشگاه صنعت ساختمان که ماه گذشته در تهران برگزار شد با فعالان بخش خصوصی، درباره صنعتی سازی و همکاری برای روند تولید مسکن به ویژه در طرح اقدام ملی رایزنی‌هایی انجام گرفته است که این مذاکرات ادامه دارد، گفت: وزارت راه و شهرسازی از صنعتی سازی حمایت می‌کند و در نظر است تا با تدوین قوانین و مقررات به شکل ۱۰۰ درصدی به سمت صنعتی سازی گام برداریم.

محمودزاده از ویژگی‌های صنعتی سازی را صرفه جویی در مصالح، انرژی، کاهش زمان ساخت و ساز و بهره وری بالا عنوان کرد و گفت: برای رسیدن به استانداردهای بین المللی راهی جز صنعتی سازی و مهندسی سازی در حوزه ساخت و ساز وجود ندارد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: وزارت راه و شهرسازی ساخت و ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۸۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده

مشاور وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه باید تمام دستورالعمل‌هایی که در ایران به‌کار گرفته می‌شود، معادل آن در اتحادیه اروپا نیز تدوین شود، گفت: اما متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در اتحادیه اروپا تدوین نشده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیشابور، مریم طهماسبی در حاشیه بازدید از طرح پرورش حلزون آچاتینا در دانشکده کشاورزی شهرستان نیشابور گفت: طبق ضوابط سازمان دامپزشکی باید تمام دستورالعمل‌هایی که در ایران به‌کار گرفته می‌شود، معادل آن در اتحادیه اروپا نیز تدوین شود، اما متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در این اتحادیه تدوین نشده است.

وی افزود: کسانی‌که وارد اینگونه مشاغل می‌شوند لازم است این نکته را در نظر بگیرند که اگر زمانی این شغل را ترک کردند، این موجودات را به حال خود در طبیعت رها نکنند.

احمد همت آبادی، رئیس انجمن ملی بیولوژیک کشور نیز گفت: در کشور حدود 50 واحد انسکتاریوم مشغول فعالیت و تولید حشرات مفید هستند و این مجموعه نیز در قالب شرکت فن‌آور از سال 97 مشغول به کار روی این نوع حلزون است.

وی ادامه داد: در صورت اخذ مجوزهای لازم و به ثبت رساندن کلاژن این صنعت، حداقل 200 نفر از زنان روستایی این شهرستان در بستر مشاغل خرد مشغول به کار می شوند و چرخه اقتصادی سالمی نیز ایجاد خواهد شد.

فعالیت 13 صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و 120 تسهیلگر 

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور نیز گفت: با وجود اینکه شهرستان نیشابور یک شهر صنعتی است اما مزیت اول آن کشاورزی است و بیشتر صنایع آن هم وابسته به محصولات کشاورزی است.

علی مبارکی افزود: در این شهرستان حدود 40 هزار زن روستایی فعالیت می‌کنند و دارای 13 صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و 120 تسهیلگر خانم هستیم.

وی یادآور شد: در بیشتر محصولات مزیت دار مانند سبزی و صیفی با برنامه ریزی‌های مدیریت هماهنگی ترویج استان و اداره آموزش و ترویج شهرستان و با کمک تسهیلگران، دوره های آموزشی برای توانمندسازی زنان روستایی برگزار می‌کنیم.

این مقام مسئول کمبود اعتبارات و تسهیلات مشاغل خانگی برای ایجاد شغل در بین این قشر زحمت کش را از کاستی‌های این حوزه برشمرد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • استاندارد پرورش حلزون هنوز تدوین نشده
  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده
  • خبر خوش وزارت راه و شهرسازی به متقاضیان نهضت مسکن ملی
  • بنگاه‌های املاک همدان زیر ذره‌بین نظارت کارگروه تنظیم و کنترل بازار مسکن
  • پروژه‌های آماده‌سازی اراضی ۱.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور آغاز شد
  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد/ تدوین دستورالعمل نظارت بر آفرودسواری
  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد/تدوین دستورالعمل نظارت بر آفرودسواری
  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن
  • مدل جدید خرید و فروش مسکن از خرداد ماه
  • ساخت بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در کشور آغاز شده است