Web Analytics Made Easy - Statcounter

همه ما دوست داریم که اندامی ورزشی و خوشفرم داشته باشیم و عده ای برای رسیدن به این خواسته به باشگاه بدنسازی و استفاده از مکمل های ورزشی روی می آورند اما چه کسی می داند واقعا داخل این مواد از چه ترکیباتی استفاده شده است؛ آیا از خط تولید کارخانه ای بیرون آمده یا در یکی از همین منازل شهر به صورت دست ساز ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در استان کرمانشاه ۶۹۰ باشگاه مجوز فعالیت دارند که به گفته «نریمان رحمانی» رییس گروه برنامه ریزی و آموزش اداره کل ورزش و جوانان کرمانشاه بالای ۷۰ درصدشان باشگاه بدنسازی هستند.

با توجه به اینکه  قرار است به زودی همایشی با مشارکت اداره کل ورزش و جوانان و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با موضوع مکمل های ورزشی برگزار شود این موضوع بهانه خوبی برای پرداختن به این موضوع مهم به وجود آورد چرا که به باور رحمانی اکثر مکمل های موجود در بازار تقلبی هستند که تاثیرات بسیار مخربی بر سلامت ورزشکاران دارند.

رحمانی مراکز عرضه مکمل های قابل اعتماد و سالم را نیاز امروز جامعه دانست و گفت: ما که نمی توانیم مانع مصرف این مواد بشویم اما لااقل باید مراکز مجاز و قابل اعتمادی برای عرضه ایجاد بکنیم.

وی ادامه داد: هم اکنون هیچ‌کدام از مراکز عرضه مکمل های بدنسازی در سطح شهر مجوز ندارند در حالی که صدور مجوز بر عهده دانشگاه علوم پزشکی است اما متاسفانه نه اداره اماکن و نه دانشگاه علوم پزشکی هیچ‌کدام برخوردی با این موضوع نمی کنند.

آنچنان که رحمانی گفت: برابر مقالات و گزارشات این موضوع در هیچ کجای کشور ساماندهی نشده است.

او افزود: خطر این مواد آنجاست که مصرف آنها طبق تحقیقات به زیر سن ۱۴ سال یعنی دقیقا سن رشد رسیده است ضمن اینکه مصرف آنها در  بین خانم ها نیز زیاد شده است.

مسوول آموزش اداره کل ورزش و جوانان  مقابله با عرضه غیرمجاز مکمل های ورزشی را نیازمند همکاری دانشگاه علوم پزشکی و مراجع قضایی دانست و گفت: هرچقدر عرضه غیرمجاز این مواد در جامعه زیاد باشد تخلفات نیز بیشتر می شود.

به گفته رحمانی، اداره ورزش و جوانان در هنگام صدور مجوز باشگاه بدنسازی تعهد کتبی و محضری مبنی بر ممنوعیت فروش هرگونه مواد نیروزا در محیط باشگاه را اخذ می کند برای همین این مواد را در خود باشگاه ها نمی بینیم اما در سطح شهر به وفور دیده می شوند.

مسوول آموزش اداره کل ورزش و جوانان با اشاره به وجود ۳۰۰ باشگاه در سطح شهر کرمانشاه از برگزاری کارگاه آموزشی در ۱۵ اسفند با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و حضور اساتیدی از تهران به منظور آگاهی بخشی در خصوص مواد نیروزا، عوارض آنها و حتی شیوه صحیح مصرف این مواد خبر داد.

به گفته وی، حدود ۶۰۰ نفر از مسوولان و مربیان باشگاه ها به این همایش فراخوان می شوند که امیدواریم حداقل ۶۰ درصد این افراد در این همایش شرکت کنند.

رحمانی همچنین از برنامه ریزی برای برگزاری ۳۵ کارگاه آموزشی مواد مکمل و نیروزا در سال ۹۹ خبر داد و گفت: هرچند آموزش به تنهایی کافی نیست و واقعیت این است که در این تجارت مافیای پول در میان است چرا که درآمد باشگاه ها از فروش مکمل ها بیشتر از خود باشگاه است.

وی تغییر یک عادت را مستلزم جایگزینی عادت بهتر عنوان کرد و گفت: با این شرایط بد اقتصادی در استان به جرات می توان گفت حتی پنج درصد ورزشکاران ما قدرت خرید مکمل های اصل ورزشی را آن هم برای دوره مصرف یک ماهه ندارند.

۷۰ درصد مکمل های ورزشی خارج از داروخانه ها به فروش می رسد

دکتر کیومرث رحیمی رییس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در گفت و گو با ایرنا، عرضه مکمل های ورزشی را فقط از طریق داروخانه ها مجاز دانست.

به گفته این بازرس ویژه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور، هم اکنون ۷۰ درصد مکمل های ورزشی خارج از داروخانه ها به فروش می رسد.

مکمل های ورزشی اکثرا تقلبی و دست ساز هستند

اکبر رسولی جمهور مسوول حوزه بازرسی و کشف کالای قاچاق سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه هم در این زمینه به ایرنا گفت: هر واحدی که می خواهد فعالیت کند باید پروانه کسبش را از اتحادیه مربوطه دریافت کند که در زمینه فروش مکمل های ورزشی چنین اتحادیه ای وجود ندارد لذا باید از اتاق اصناف پرسید که اینها مجوزشان را از کجا آورده اند.

وی همچنین  ورود به بحث تقلب را در حیطه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دانست و گفت: ما در زمینه بازرسی از مراکز عرضه مکمل های ورزشی می توانیم به دانشگاه کمک کنیم به شرطی که در این خصوص شکایتی وجود داشته باشد و از ما خواسته بشود.

به باور رسولی، برگزاری همایش ها فقط به درد آگاهی خانواده ها می خورد و چون فروش مکمل های بدنسازی سود کلانی دارد و معمولا عرضه کننده های این مواد این سود را رها نمی کنند هرچند خودشان نیز از عوارض این کار آگاهی کامل دارند برای همین معمولا محل عرضه آنها منازل است و در مغازه ها اقدام به عرضه این مواد نمی کنند.

وی در خصوص موضوع قاچاق این مواد نیز گفت: کاش لااقل این مواد قاچاق می بودند لااقل شناسنامه ای از کارخانه تولیدی می داشتند اما متاسفانه این مواد اکثرا تقلبی و دست ساز هستند و به صورت جعلی پلمب می شوند و همین موضوع است که خطر این مکمل ها را چند برابر می کند.

 مغازه های فروش مکمل های ورزشی مجوز ندارند

علی مرادی رییس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم آرایشی، بهداشتی و تجهیزات پزشکی کرمانشاه نیز در گفت و گو با ایرنا تاکید کرد که هیچ مغازه ای در سطح شهر که مکمل های ورزشی و پودرهای بدنسازی را بفروشد؛ مجوز ندارد.

به گفته وی، از حدود ۱۵ سال پیش این اتحادیه مجوزی در خصوص فعالیت این فروشندگان صادر نکرده است و مجوز فروش مکمل های ورزشی فقط زیرنظر معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی است که آن هم به داروخانه ها حق فروش داده می شود.

آنچنان که مرادی بیان داشت ممکن است فروشندگان  مکمل های ورزشی در پوشش فروشگاه داروهای گیاهی فعالیت کنند که مسوولیت این کار نیز با اتحادیه صنف خواروبار فروشان است.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا اداره کل ورزش و جوانان اداره ورزش و جوانان خانواده درآمد سازمان صنعت معدن و تجارت استان انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی اداره کل ورزش و جوانان دانشگاه علوم پزشکی مکمل های ورزشی فروش مکمل عرضه مکمل فروش مکمل ها داروخانه ها سطح شهر دست ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۴۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر ورزش و جوانان: ۵٠٠ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها در نظر گرفته‌ایم


به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما؛ وزیر ورزش و جوانان گفت: در بحث استخدام قهرمانان به ویژه در بحث توان‌یابان منتظر اصلاح قانون در مجلس هستیم. لایحه‌ای از طرف دولت به مجلس رفته و در دستور صحن قرار گرفته که باید تصویب شود و در صورت تصویب قطعا اتفاقات خوبی را در بحث استخدامی خواهیم داشت.

کیومرث هاشمی در نشست مشترک با روسای کمیسیون ورزشکاران فدراسیون‌های ورزشی اظهار داشت: ماهیت جلسه امروز ماهیت قهرمانان است. در دنیای امروز شاخصه اصلی ورزش طبق منشور المپیک ورزشکاران هستند. اگر ورزشکاران نباشند مربیان و مدیران معنایی پیدا نمی‌کنند. کمیته بین‌المللی المپیک نیز تلاش زیادی دارد که چهره‌های ورزشی و قهرمانان علاوه بر مدال‌آوری سفیر کشور خود باشند و ظرفیت‌های فرهنگی کشور خود را نشان دهند.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت جایگاه ورزشکاران در کشور خاطرنشان کرد: در دیدار رهبر معظم انقلاب با ورزشکاران، ایشان چندین بار از قهرمانان ما تشکر کردند و این موضوع بی‌سابقه بود و این موضوع نشانگر این است که قهرمانان از منظر رهبر انقلاب از درجه اهمیت بالایی برخوردار هستند. مراسم تجلیلی که سالانه با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود نشان می‌دهد که دولت نیز پای کار ورزشکاران ایستاده است.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این نشست این بود که از نزدیک با مشکلات ورزشکاران آشنا شویم و این جلسات می‌تواند به رفع مشکلات کمک کند. اعضای کمیسیون‌ها باید نقش پررنگ‌تری در فدراسیون خود داشته باشند و در تصمیم‌گیری‌ها دخیل شوند.

وی افزود: این سومین دوره است که کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک تشکیل می‌شود و اینقدر جایگاه این کمیسیون بالا است که رییس کمیسیون ورزشکاران می‌تواند شخصا با رییس کمیته بین‌المللی المپیک مکاتبه کند. باید توجه بیشتری به این موضوع داشته باشیم و اهمیت جایگاه خود را بیشتر بدانیم و قطعا اعضای کمیسیون می‌توانند کار‌های بزرگی را انجام دهند.

کیومرث هاشمی بیان کرد: این نگاه را داریم که قهرمانانی که دوران ورزش آنها تمام شده و علاقه‌مند هم هستند، به عرصه مدیریت ورزشی بیاوریم و بتوانیم از ظرفیت‌های آنها بهره بگیریم.

وزیر ورزش و جوانان در ادامه و پس از شنیدن صحبت‌ها و نظرات قهرمانان گفت: حتما برگزاری این نشست‌ها فایده دارد و منشا کار‌های بزرگ و خدمت‌رسانی برای ورزش خواهد بود. عضو شدن یکی از اعضای کمیسیون ورزشکاران در هیات رییسه فدراسیون‌ها پیشنهاد خوبی است که باید در اصلاح اساس‌نامه انجام شود. بحث مشارکت ورزشکاران در مسئولیت‌های اجتماعی و کار‌های عام‌المنفعه نیز از آن حمایت می‌کنیم. ورزش ایران همیشه از سال‌های دور تا به الان در کار‌های خیرخواهانه پیش قدم بوده و می‌توان این اقدامات را تقویت کرد.

وی افزود: همانطور که کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک شرح وظایف دارد باید این کمیسیون نیز شرح وظایف داشته باشد که همه اعضا با آن آشنا باشند. قطعا هر فدراسیون یکسری شرایط خاص خودش را برای کمیسیون ورزشکاران دارد. درست نیست که فقط سالی یک بار در مجامع شاهد حضور کمیسیون ورزشکاران باشیم.

وی عنوان کرد: نباید فاصله قهرمانان با مدیران زیاده شود و و باید این فاصله را روز به روز کمتر کنیم و مدیران باید دغدغه ورزشکاران شنیده شود که صحبت‌های آنها به خارج از مجموعه فدراسیون برده نشود. دلیل تشکیل چنین جلساتی نیز مخابره این پیام است که مدیران ورزشی و روسای فدراسیون‌ها باید با ورزشکاران ارتباط نزدیکی داشته باشند.

هاشمی اظهار داشت: در بحث استخدام قهرمانان به ویژه در بحث توان‌یابان منتظر اصلاح قانون در مجلس هستیم. لایحه‌ای از طرف دولت به مجلس رفته و در دستور صحن قرار گرفته که باید تصویب شود و در صورت تصویب قطعا اتفاقات خوبی را در بحث استخدامی خواهیم داشت.

وی با اشاره به تغییرات صورت گرفته در لایحه جدید دولت گفت: در لایحه جدید که به مجلس رفته ورزشکاری که مقام سوم جهان را کسب می‌کند بعد از این شامل معافیت می‌شود. همچنین به جز نفر اول، نفرات دوم و سوم بازی‌های آسیایی نیز شامل معافیت و استخدامی خواهند شد. در بحث ورزشکاران توان‌یاب و جانباز پیش از این یکی از اعضای خانواده آنها شامل استخدام می‌شد ولی الان اگر خود ورزشکار هم شرایطش را داشته باشد شامل قانون استخدام می‌شود.

هاشمی افزود: ناوگان تجهیزات فدراسیون‌ها قدمت ۲۰ ساله و نیاز به تجهیزات جدید دارد. برای تجهیزات غیرمصرفی کمک ۵۰۰ میلیارد تومانی درخواست کردیم که با کمک وزارت نفت این مبنع دیده شده و پس از اختصاص و پرداخت برای نوسازی تجهیزات در اختیار فدراسیون‌ها قرار خواهد گرفت.

وزیر ورزش و جوانان همچنین درخصوص پرداخت پاداش به قهرمانان گفت: با وجود اینکه آیین‌نامه هنوز اصلاح نشده ولی از اختیارات خودمان استفاده کردیم و آن دسته از رشته‌هایی که قبلا در لیست وجود نداشت را برای پرداخت پاداش اضافه کردیم که ان‌شاءالله در مراسمی که به زودی با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود از آنها تجلیل خواهد شد.

هاشمی خطاب به اعضای کمیسیون گفت: شما نمایندگان فعال جامعه خودتان و صدای ورزشکاران هستید. می‌توانیم نشست‌های فصلی بگذاریم که چطور دغدغه‌ها را برطرف کنیم. اعضای کمیسیون باید مدافع ورزشکاران خود باشند و این وظیفه و رسالت اصلی اعضای کمیسیون است.

وی افزود: ترویج اخلاق ورزشی نکته خیلی مهمی است و باید به این موضوع پرداخته شود. چون قهرمانان با اخلاق ورزشی می‌توانند ماندگار شوند.

وزیر ورزش و جوانان در پایان گفت: در جلسه شورای عالی ورزش که با حضور رییس جمهور برگزار شد درخصوص تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه تمام که بزرگترین دغدغه ما است اعلام کردیم تا پروژه آمایش سرزمینی اجرا نشود هیچ پروژه تازه‌ای شروع نمی‌شود. برای تکمیل پروژه‌ها ۷ هزار میلیارد بودجه گرفته‌ایم که با استفاده از طرح آمایش برای تکمیل آنها اقدام می‌کنیم. بعد از این آمایش سرزمینی به ما می‌گوید که در چه شهری باید چه ورزشگاهی ساخته شود.

دیگر خبرها

  • هاشمی: ۵٠٠ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌های ورزشی در نظر گرفته‌ایم
  • وزیر ورزش و جوانان: ۵٠٠ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها در نظر گرفته‌ایم
  • وزیر ورزش: ۵٠٠ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها در نظر گرفته‌ایم
  • دلیل عرضه طلای تقلبی در بازار چیست؟
  • کاظم موسوی نماینده مجلس: فروش نوکیای تقلبی حرام است
  • عرضه طلای تقلبی در بازار تایید شد
  • فروش نوکیای تقلبی حرام است!
  • عرضه طلای تقلبی به بازار تایید شد/ برخورد قانونی با فروشندگان
  • سازمان بازرسی کل کشور به ماجرای «نوکیای ایرانی» ورود کند
  • دوپینگ ۶ ورزشکار پاورلیفتینگ ایران در سال ۲۰۲۳