Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@05:26:05 GMT

استقلال جوهره ذاتی نهاد وکالت است

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۱۱۹۲۰

استقلال جوهره ذاتی نهاد وکالت است

رئیس کانون وکلای استان اصفهان گفت: تضعیف یا حذف استقلال کانون‌های وکلا موجب ورود خدشه به حق دفاع مردم می‌شود و مسلماً وکیلی که مستقل نباشه نمی‌تواند به رسالت صنفی خود در احقاق حقوق موکلین درست عمل کند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، لیلا رئیسی در نشست خبری به مناسبت سالروز استقلال کانون‌های وکلا، با تبریک این روز به جامعه وکالت کشور، اظهار کرد: گرامیداشت روز استقلال کانون‌های وکلا صرفاً یک گرامیداشت عادی برای ما نیست و اهمیت آن به این دلیل است که موجب به رسمیت شناخته شدن و استقلال کانون‌های وکلا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه استقلال جوهره ذاتی نهاد وکالت است، افزود: تضعیف یا حذف استقلال کانون‌های وکلا موجب ورود خدشه به حق دفاع مردم می‌شود و مسلماً وکیلی که مستقل نباش n نمی‌تواند به رسالت صنفی خود در احقاق حقوق موکلین درست عمل کند.

الزامات پرداخت مالیات در وکلا از تمام صنوف بیشتر است

رئیس کانون وکلای استان اصفهان با بیان اینکه مصلحت کشور این است که از ایجاد و توسعه نهادهای موازی به ویژه در امر وکالت خودداری شود، تصریح کرد: در سال‌های اخیر معضلات بسیاری داشته‌ایم که یکی از آنها بحث نهاد موازی بوده چرا که اعتقاد داریم موازی کاری در هر موضوعی می‌تواند موجب تضعیف آن موضوع شود و به خصوص در امر وکالت، این امر موجب تضعیف نهاد وکالت کشور می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مبنای مخالفت کانون‌های وکلا با توسعه نهاد موازی تاکید بر توجه جدی به اصل حاکمیت قانون است، اظهار کرد: اجرای اصل حاکمیت قانون دغدغه جدی کانون‌های وکلاست اما متأسفانه این روزها مخدوش کردن چهره وکلا در رسانه‌ها را شاهد هستیم که این به نفع مردم نیست و باعث سلب اعتماد مردم به وکلا و سوق دادن آنها به سمت دلالان و مؤسسات حقوقی غیرمجاز می‌شود.

رئیسی با بیان اینکه یکی از اهداف مهم ریاست قوه قضائیه ایجاد تحول و مبارزه با فساد است، گفت: قطعاً وکلا به شرط اینکه جایگاه قانونی و شأن وکلا حفظ شود قطعاً می‌توانند در تحقق این دو هدف ریاست قوه قضائیه نقش مهم و مؤثری داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه اتهام فرار مالیاتی یک کذب محض است، افزود: متأسفانه این موضوع یک کذب محض ساختگی است که برخی آن را منتشر می‌کنند چرا که در صنف وکلا الزامات و ضمانت اجراهای پرداخت مالیات از تمام صنوف دیگر بیشتر است و وکلا هر ساله نیاز مند تمدید پروانه وکالت خود هستند و این تمدید مشروط به اخذ گواهی مفاصا حساب از اداره دارایی است و در غیر این صورت امکان تمدید پروانه آنها وجود ندارد.

نگاه اقتصادی و تجاری به حرفه وکالت غلط است

رئیس کانون وکلای استان اصفهان با اشاره به اینکه نباید نگاه به حرفه وکالت نگاه اقتصادی باشد، اظهار کرد: متأسفانه برخی رسانه‌ها و ارگان‌ها نگاه تجاری به وکلا دارند و فعالیت‌های صنفی مدنی وکلا را تجاری می‌دانند و بر اساس همین نگاه غلط و اشتباه قوانینی را به جامعه وکالت تحمیل می‌کنند که این قوانین نتایج خوبی نخواهد داشت و به کشور آسیب می‌زند.

وی در تشریح این موضوع افزود: نمونه این امر مانند اقدامی است که هیئت مقررات زدایی در نظر گرفته بود و تصمیمی که این هیئت اتخاذ کرده بود درباره بارگذاری اطلاعات کانون‌ها در سامانه مربوط به خود بود که نهایتاً دیوان عدالت اداری به دنبال اعتراض و پیگیری‌های کانون‌های وکلا خوشبختانه این تصمیم را باطل کرد و واقعیت این است که ماهیت نهادهای وکالت یک ماهیت تجاری نیست و وکلا تاجر نیستند و برخی آمارها که در حوزه مالیات و دارایی داده می‌شود با همان نگاه غلط تجاری نادرست است.

رئیسی با تاکید بر اینکه وکلا مشکلات عدیده و جدی دارند، تصریح کرد: به غیر از هجمه‌های بیرونی که علیه صنف وکلا در سال‌های اخیر مطرح شده و انرژی بسیاری از کانون‌ها صرف این هجمه‌ها شده در درون صنف وکالت مشکلات عدیده‌ای وجود دارد با توجه به اینکه کانون‌ها نهادهای خودگردانی هستند که درآمد آن‌چنانی ندارند و درآمد آنها از محل عضویت اعضای‌شان تأمین می‌شود فراهم کردن زیرساخت‌های مربوط به رفاه، بیمه و تحول در ساختارهای زیربنایی و مدیریتی کانون وکلا از توان کانون‌های وکلا خارج است.

پدیده بیکاری به شدت در صنف وکلا مشهود است

وی با بیان اینکه پدیده بیکاری به شدت در صنف ما اتفاق افتاده است، افزود: این یک واقعیت تلخ و غیر قابل انکار است که آمار وکلا بالاست اما متأسفانه به دلیل عدم توجه به وضعیت نهاد وکالت کشور و جوسازی‌ها برای این نهاد همواره باعث افزایش فارغ‌التحصیلان وکالت و تبدیل آنها به وکیل بیکار شده است.

رئیس کانون وکلای استان اصفهان گفت: با همه این مشکلات وکلا در کنار انجام تکالیف صنفی خود تلاش کردند به وظایف انسانی خود در مقابل مردم عمل کنند و در بحث‌های مختلف اجتماعی مانند سیل، زلزله و اتفاقات مختلف در کنار مردم بودیم و در حد توان خود علیرغم مشکلات مالی بسیار کمک‌های خوبی به در حمایت از این موضوعات شده است.

وی در خصوص مؤسسه معاضدت کانون وکلای استان اصفهان، گفت: مؤسسه معاضدت کانون وکلا خدمات مشاوره‌ای، معاضدتی و تسخیری خوبی به طور رایگان در چارچوب قانونی به مردم ارائه می‌دهد که همه آنها بدون دریافت دستمزد انجام می‌شود و با توجه به طرح مشارکت حقوقدان‌ها برای پاسخ به سوالات مردم در مساجد که از طرف ریاست قوه قضائیه مطرح شد جمعی از وکلای ما داوطلبانه پاسخ مثبت به همکاری در این طرح داده‌اند.

کد خبر 411895

منبع: ایمنا

کلیدواژه: وکیل كانون وكلا استقلال کانون وکلا دادگاه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق رئیس کانون وکلای استان اصفهان استقلال کانون های وکلا نهاد وکالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۱۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور

دببرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، توسعه کتابخانه‌های سیار در مناطق کمتربرخوردار و روستاها و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور را از جمله اقدامات در دستور کار این نهاد اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، مهدی رمضانی، بعدازظهر امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کردستان اظهار کرد: ۳۸۰۰ کتابخانه عمومی در کشور وجود دارد که ۲۸۰۰ مورد آن زیر نظر نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و ۱۰۰۰ مورد نیز به صورت مشارکتی با بخش خصوصی اداره می‌شود.

وی افزود: در بُعد کتابخانه‌های عمومی، جزو ۲۰ کشور اول دنیا و در آسیا جزو پنج کشور اول هستیم.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با اشاره به اینکه سیاست اصلی دولت اتمام پروژه‌های نیمه تمام است، خاطرنشان کرد: برنامه کلان ما تکمیل کتابخانه‌های مرکزی است چون ظرفیت‌های فرهنگی ما را شکل می‌دهد.

رمضانی توسعه کتابخانه‌های سیار را از دیگر اقدامات در دستور کار برشمرد و اضافه کرد: کتابخانه‌های سیار در مناطق کمتر برخوردار و روستاها دسترسی مردم به کتاب را افزایش می‌دهد که هم‌اکنون ۵۰ مورد از آن در کشور وجود دارد.

وی تاکید کرد؛ پایه فعالیت‌ها باید در حوزه کودک و نوجوان متمرکز شود که در این راستا درصدد ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس هستیم.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با بیان اینکه برگزاری برنامه‌های فرهنگی متنوع و متعدد موجب مراجعه مردم به کتابخانه می‌شود، ادامه داد: بیش از ۷۰۰ محفل ادبی در کتابخانه‌های عمومی کشور شکل گرفته است و در ماه رمضان گذشته نیز ۴۷۰۰ ساعت محتوای قرآنی در کتابخانه‌های کشور تولید و مصرف شد.

عضویت ۱۰ میلیون نفر در کشور در کتابخانه‌های عمومی

رمضانی ادامه داد: ۱۰ میلیون نفر از مردم کشور عضو کتابخانه‌های عمومی هستند که کمتر از سه میلیون نفر آنها کتاب به امانت برده و تراکنش داشته‌اند.

وی در مورد وضعیت کتابخانه‌های عمومی استان کردستان نیز گفت: از سنوات قبل شاهد عدم توجه به کتابخانه‌های استان بوده‌ایم و این مسئله بر فضای کتابخانه‌ای شهرهای استان تأثیر داشته است.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور تصریح کرد: در صورتی که فضای مناسب برای ایجاد کتابخانه در استان در اختیار ما قرار گیرد ما آمادگی تجهیز آن را با امکانات لازم داریم.

رمضانی خاطرنشان کرد: چندین پروژه نیمه تمام نیز در کردستان وجود دارد که دو پروژه آن در آستانه بهره‌برداری و تکمیل شدن است.

کد خبر 747612

دیگر خبرها

  • حمایت ویژه مدیریت شهری از تشکل‌های مردم‌نهاد
  • فرمانداریهای استان تهران برای همکاری با دبیرخانه ۱۰روز فرصت دارند
  • مشارکت بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی
  • حل مشکلات حقوقی ۳ هزار مددجوی استان البرز از طریق مشاوره
  • نهاد‌های اقتصادی نباید سرمایه گذار را دغدغه‌مند کنند
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • بررسی پرونده «صندوق پس انداز کارکنان راه آهن جمهوری اسلامی ایران» با ۷ هزار شاکی
  • علل انتخاب حضرت عبد العظیم حسنی (ع) برای وکالت در ری
  • زمینه‌های فرهنگ‌سازی حجاب؛ گرایش ذاتی به حیا و خانواده‌دوستی
  • مدارس، کانون مردمی‌سازی سلامت است