Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@07:53:13 GMT

مورد مشکوک به کرونا در رودسر مشاهده نشده است

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۱۴۶۰۹

مورد مشکوک به کرونا در رودسر مشاهده نشده است

به گزارش خبرنگار مهر، حسین اسماعیل پور بعدازظهر یک‌شنبه در جلسه شورای اداری که در سالن اجتماعات آموزش و پرورش برگزار شد، گفت: با وجود مشاهده شدن ویروس کرونا در برخی مناطق کشور به صورت محدود، شهروندان به شایعات در این مورد توجه نکنند.

وی با بیان اینکه شهروندان اطلاعات صحیح را فقط از طریق رئیس شبکه بهداشت شهرستان و فرماندار رودسر پیگیری کنند، ادامه داد: همشهریان مطمئن باشند در صورت لزوم هر گونه اخبار و اطلاع رسانی برای عموم مردم انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار رودسر با بیان اینکه تمهیدات لازم برای پیشگیری و رسیدگی به موارد احتمالی و مشکوک اندیشیده شده و نگرانی و کمبودی از این بابت نداریم، افزود: سیاست کلی بر مبنای پیشگیری و امنیت روانی است شهرداران نسبت به اماکن عمومی باید حساس باشند.

وی با تاکید بر لزوم رعایت بهداشت عمومی، تصریح کرد: رعایت بهداشت فردی و حفظ آرامش و عدم توجه به شایعات، در پیشگیری از این بیماری ضروری و مؤثر است.

مردم عادی نیازی به ماسک ندارند

مدیر شبکه بهداشت و درمان رودسر در ادامه این جلسه با اشاره به اینکه مردم عادی نیازی به ماسک ندارند، اظهار کرد: توصیه اولیه استفاده از ماسک نیست بلکه شست و شوی مداوم دست و صورت است.

آرش یوسفی ادامه داد: انتظار است که شهروندان برای پیشگیری از کرونا، شستن مکرر دست‌ها با آب و صابون مایع را فراموش نکنند و از دست دادن و روبوسی خودداری نمایند.

وی پیشگیری را بهترین راهکار مقابله با ویروس کرونا عنوان و بیان کرد: مردم در صورتی که نکات بهداشت فردی از جمله شستن دست‌ها را رعایت کنند، مشکلی نخواهند داشت. بیماران کلیوی، قلبی و ریوی باید از ماسک استفاده کنند.

یوسفی در ادامه با بیان اینکه تاکنون هیچ مورد مشکوکی از بیماری کرونا ویروس در شهرستان رودسر مشاهده نشده است، بر لزوم افزایش آگاهی جامعه نسبت به راه‌های انتقال این بیماری تأکید کرد.

کد خبر 4861402

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا رودسر جلسه شورای اداری انتخابات 98 انتخابات مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا مجلس شورای اسلامی راهپیمایی 22 بهمن ایلام بارش برف تعطیلی مدارس بوشهر شهرکرد گرگان قزوین بیرجند شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۴۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • مشارکت مردم توسعه سیستان و بلوچستان را شتاب می‌بخشد
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • کشف ۲تن شکر قاچاق در رودسر
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • آمار خوبی از میزان موالید و جوانی جمعیت در کشور مشاهده نمی‌شود