Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت شیوع ویروس کرونا در جنوب کرمان را تکذیب کرد.

دکتر"علی اصغر خیرخواه " در گفت و گو با ایسنا، در پاسخ به یک سری شایعات در فضای مجازی مبنی بر شیوع ویروس کرونا در جنوب استان کرمان و فوت و بستری شدن تعدادی از مبتلایان به این ویروس در بیمارستان امام خمینی (ره) جیرفت با رد این موضوعات گفت:چنین چیزی صحت ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه در جامعه فضایی به وجود آمده است که حتی اگر کسی سکته مغزی هم بکند، می گویند کرونا گرفته بود.

وی از آمادگی همه مراکز درمانی جنوب کرمان در مواجهه با ویروس کرونا خبر داد و گفت: همه تمهیدات لازم بهداشتی به صورت جدی در نظر گرفته شده است و طی روزهای اخیر آموزش های لازم به پرسنل بیمارستان ها داده شده است و امیدواریم مورد مثبتی در استان کرمان و جنوب کرمان پیش نیاید.

خیرخواه استفاده از ماسک را به صورت عمومی زمینه ایجاد رعب و وحشت در جامعه عنوان کرد و افزود: مردم باید تنها بهداشت فردی را رعایت کنند و به ایجاد رعب و وحشت در جامعه کمک نکنند.

وی ضمن توصیه همگان به رعایت بهداشت فردی اظهار کرد: باید از نزدیک شدن به افرادی که علائم آنفلوآنزا دارند، خودداری شود و تنها راه پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در جامعه بسیار آسان است. در این شرایط باید از روبروسی و رفت و آکدهای خانوادگی پرهیز شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در پاسخ به این سوال که بیشترین گروه های سنی که تحت تاثیر این ویروس قرار می گیرند چه افرادی هستند؟ اظهار کرد: بیشتر کسانی که دارای بیماریهای زمینه‌ای بوده  و یا افراد مسن بیشتر از سایر افراد جامعه تحت تاثیر ویروس کرونا قرار می گیرند.

وی از آموزش و آمادگی پرسنل بیمارستانی در مواجهه با شیوع احتمالی ویروس کرونا خبر داد و گفت: از دو هفته بیش در همه مراکز درمانی جنوب کرمان تمهیدات بهداشتی را پیش بینی کردیم که اگر موارد مشکوکی دیده شد مشکلی پیش نیاید.

خیرخواه  انتشار تصویر استفاده یکی از پرسنل بیمارستان را از پاکت فریزر و دستکش معمولی (آشپزخانه) در فضای مجازی که ادعا شده به یکی از مراکز درمانی جنوب کرمان تعلق دارد را نوعی کم لطفی فضای مجازی و برخی افراد دانست و گفت: این موضوع صحت ندارد و قرار نیست تمام خدمات در موردی که نیاز نیست ارایه شود. اگر ۲۴ ساعته ماسک تولید بشود باز جوابگو نخواهد بود ضمن اینکه پرسنل و مردم باید نکات بهداشتی را رعایت کنند و اگرعکسی پخش بشود مستند بر این نیست که بیماری شیوع پیدا کرده است.

وی در پاسخ به این سوال آیا شرایط آب و هوایی در کاهش شیوع  بیماری و بیمارزایی ویروس کرونا تاثیر دارد؟ نیز به ایسنا گفت: شیوع ویروس کرونا قابل پیش بینی نیست و آب و هوای گرم شاید در کاهش روند شیوع بیماری موثر باشد اما صبحت هنوز عملی نیست.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بار دیگر با تاکید بر اینکه در کل استان کرمان و در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت نیز هیچ مورد اثابت شده ای  از کرونا ویروس نداشته ایم،به اهالی رسانه توصیه کرد: به رسانه ها توصیه می کنم برای حفظ آرامش مردم از پخش تصاویری که پرسنل بیمارستان در حال آماده سازی هستند خودداری کنند زیرا وقت مسئولان با این حاشیه های گرفته می شود.

خیرخواه  بر رعایت بهداشت فردی تاکید کرد و افزود: همه چیز را در صورت لزوم  به صورت شفاف بیان خواهیم کرد اما در شرایط کنونی همه را بر رعایت بهداشت فردی دعوت می کنیم. باید عنوان کرد که از دو هفته پیش که هیچ خبری از بیماری نبود جلسات متعددی جهت هماهنگی لازم با فرمانداران و مدیران مراکز درمانی تشکیل شده است.

وی از ارایه آموزش های بهداشت فردی به همراه اجرای طرح قطره خبر داد و گفت:در حال اجرای طرح قطره در جنوب استان کرمان هستیم که همکاران با مراجعه به درب منازل در حال انجام آن هستند که در این طرح به مردم توصیه می شود حتما مسائل بهداشتی را رعایت و نحوه شستشوی دست ها را به مردم آموزش می دهند.

به گزاش ایسنا، طی روزهای اخیر شایعاتی مبنی بر شیوع ویروس کرونا در جیرفت و فوت یک نفر و بستری شدن تعدادی مبتلا در بیمارستان امام خمینی (ره) جیرفت به همراه تصویر استفاده از دستکش آشپزخانه و پاکت فریزر که نشان دهنده کمبود امکانات در این بیمارستان بود، در فضای مجازی دست به دست می شد که با واکنش مردم به همراه بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت شیوع ویروس کرونا پرسنل بیمارستان مراکز درمانی استان کرمان بهداشت فردی جنوب کرمان فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۶۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

حامد جز جلالیان با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • خواسته امروز آزادگان جهان، محو رژیم صهیونیستی از صحنه روزگار است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم