Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از گیلان به نقل از  مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد انزلی با حضور معاون پیشگیری و کاهش تقاضای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور،مهندس طالب پور عضو هیات مدیره و معاون اقتصادی و مدیران سازمان،دکتر مرادی نماینده استاندار و دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالای استان گیلان، نماینده دادگستری شهرستان بندر انزلی، رییس گمرک منطقه آزاد و ضابطین قضایی و دستگاههای کاشف اعم از نمایندگان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ،نیروی انتظامی و مرزبانی ؛جلسه کارگروه ارتقاء سلامت اداری،پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا منطقه آزاد انزلی به منظور بررسی اقدامات انجام شده و تحلیل برنامه های سال آتی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد انزلی با تشریح اقدامات انجام شده در راستای مقابله با قاچاق کالا در سطح منطقه بیان کرد: دو شهرک صنعتی در محدوده منطقه آزاد انزلی با بیش از ۱۳۰ واحد تولیدی فعال می باشند و تعدادی واحد صنعتی نیز در حال احداث هستند که در مبادی ورودی و خروجی این شهرک ها و فاز تجارت و گردشگری منطقه، گمرک جمهوری اسلامی ایران مستقر بوده و علاوه بر نظارت بر واردات کالا به صورت الکترونیکی و اسنادی، ورود کالا به شهرک های صنعتی نیز توسط نیروهای گمرک به صورت فیزیکی بررسی می شود. همچنین ایشان اشاره کرد که عوامل حراست فیزیکی سازمان نیز در کنار نیروی انتظامی در درب های خروج حضور و گشت زنی و نظارت دارند.طالب پور با ارائه گزارشی از روند صادرات و واردات این منطقه افزود: خوشبختانه منطقه آزاد انزلی با اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و ارائه مشوق های حمایتی به سرمایه گذاران که از سوی مدیرعامل و اعضای هیات مدیره مصوب شده است توانسته است تراز تجاری مثبتی را به دست آورد و از ابتدای سالجاری تاکنون ۳۰ میلیون دلار صادرات کالای حاصل از تولید منطقه و ۱۲۲ میلیون دلار صادرات مجدد از منطقه صورت گرفته است و در بخش واردات نیز ۱۲ میلیون دلار کالای مسافری و ۱۶ میلیون دلار کالا به منظور مصرف در سطح منطقه از طریق مبادی ورودی با نظارت گمرک و ثبت سفارش واردات داشته ایم که این میزان واردات کالای مسافری به نسبت سنوات قبل کاهش چشم گیری را نشان می دهد.وی اشاره کرد: در راستای اجرای سامانه های الکترونیک و شفافیت عملکرد، منطقه آزاد انزلی توانسته است با پیاده سازی سامانه EPL رویه های واردات کالاهای مسافری، مصرف در منطقه و تولید را در بخش گمرک گلشن - حسن رود به عنوان اولین منطقه آزاد کشور علی رغم وجود مشکلات رفع تعهدات ارزی و رویه های بانکی عملیاتی نماید و امار میزان واردات کالاهای مسافری منطقه به طور شفاف در سامانه جامع تجارت و همچنین سامانه تجارت فرا مرزی در دسترس قرار دارد.

وی اجرای سامانه های اطلاعاتی الکترونیکی یکپارچه با قابلیت تبادل اطلاعات با دیگر دستگاهها را یکی از رویکردهای اساسی سازمان منطقه آزاد انزلی در جهت ارتقای سلامت اداری و مقابله با قاچاق کالا عنوان نمود.دکتر عبدالله هندیانی معاون پیشگیری و کاهش تقاضای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز با تشریح سیاست های ستاد مبارزه با قاچاق کالا و برنامه ریزی صورت گرفته برای حمایت از تولید داخلی بیان کرد: با توجه به حمایت های صورت گرفته از فعالان اقتصادی و فعال سازی واحد های راکد و تشویق وارد کنندگان به سمت تولید محصولات با کیفیت، منطقه آزاد انزلی می تواند هاب تولید پوشاک کشور گردد.وی در ادامه با تأکید بر اهمیت نظارت بر حوزه واردات و چگونگی مصرف و عرضه محصولات بیان کرد: اقدامات مناسبی در راستای مبارزه با قاچاق کالا در این منطقه صورت گرفته و با توجه به روند افزایش گردشگران در این منطقه ، نیاز است دستگاه ایکس ری به منظور بررسی و مقابله با قاچاق کالا توسط گمرک در مبادی خروجی نصب شود. ایشان بر لزوم اجرای طرح شناسه کالا برای آن دسته از واحدهای تولیدی پوشاک منطقه که تولیداتشان را به داخل کشور عرضه می کنند تاکید نمود و بیان کرد با اجرای این طرح جدید امکان رهگیری و شناسایی کالاهای پوشاک تولید داخلی با سهولت بیشتری صورت خواهد گرفت.

گفتنی است بازدید از واحد های تولیدی پوشاک در شهرک های صنعتی منطقه ، فاز تجارت و گردشگری ، زیر ساخت های بندری و تجاری از دیگر برنامه های معاون پیشگیری و کاهش تقاضای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در منطقه آزاد انزلی بود.

46

کد خبر 1356403

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان گیلان مقابله با قاچاق کالا منطقه آزاد انزلی میلیون دلار واردات کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۸۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات



معاون قضایی اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: توجه به زیرساخت‌های راه و جاده‌ها و همچنین دو موضوع مهم فرهنگ رانندگی و اِعمال قانون نیز باید به جد در اولویت کاری قرار گیرد چراکه نقش بزرگی در پیشگیری از تصادفات حادثه‌ای ایفا می‌کنند.

سید مهدی قویدل معاون قضایی اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کرمان در برنامه تلویزیونی گفتگو ویژه خبری با بیان اینکه همزمان با توسعه و پیشرفت تکنولوژی قطعا با آسیب‌هایی مواجه هستیم، اظهار کرد: امروزه در کشور و سطح دنیا موضوع تصادفات یک مقوله‌ای است که با پیشرفت تکنولوژی و ماشینی شدن زندگی افراد، یکسری صدمات و تلفاتی در پی داشته است.

وی تصریح کرد: قطعا تصادفات علل و عوامل متفاوتی دارند که معمولا سه عامل مهم انسان، خودرو و جاده در بروز و یا کاهش تصادفات موثر هستند.
قویدل افزود: استان پهناور کرمان با توجه به داشتن گستردگی راه‌ها وجاده‌های مواصلاتی، با مشکلات زیرساختی بسیاری مواجه است کما اینکه بحث دو بانده شدن جاده ها، نصب سیستم پایش تصویری، هوشمندسازی، راه اندازی جایگاه‌های استراحتی و مجتمع‌های رفاهی بین راهی و... که در قانون برنامه ششم و هفتم توسعه نیز دولت را مکلف به انجام و رفع نواقص کرده است.
وی اضافه کرد: در کنار این زیر ساخت ها، دو موضوع مهم فرهنگ استفاده از خودرو و صحیح رانندگی کردن و دیگری بحث اِعمال و اجرای قانون نیز باید به جد در دستورکار قرارگیرد چراکه این موارد نقش پررنگی در پیشگیری از تصادفات ایفا می‌کنند.
این مقام قضایی با اشاره به اینکه در شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان نیز ۱۰ اتهام اول استان را مطالبه گر هستیم، گفت: یکی از این اولویت ها، بحث تصادفات جاده‌ای است که بسیار مهم و حائز اهمیت است. 
معاون قضایی دادگستری استان کرمان بیان کرد: در کمیسیون ایمنی استانداری و همچنین در شورای پیشگیری از وقوع جرم نیز کارگروه‌های تخصصی تشکیل شده که در یکی از این کارگروه‌های تخصصی در خصوص معادن و بیمه است که به مواردی از جمله صدور بارنامه ها، نظارت بر حمل بار معادن و مسئولیت اجتماعی معادن و بیمه‌ها پرداخته می‌شود و معاونت اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم نیز مطالبه گر این موضوع است.
وی با تاکید بر اینکه سامانه‌های صدور بارنامه باید هوشمندسازی شوند، اضافه کرد: این سامانه و سایر سامانه‌های جاده‌ای باید مستقیما در اختیار پلیس قرارگیرد و باتوجه به اینکه اخیرا خودرو‌هایی توسط پلیس راه توقیف شده مبنی بر داشتن بیش از ۱۰ تن اضافه بار، این نیز معضلی است که باعث وارد آمدن آسیب به راه‌ها می‌شودو همچینین حوادث جاده‌ای را در پی خواهند داشت و همین مشکلات باعث شده که یکی از اولویت‌های کاری ما در سال ۱۴۰۳ مطالبه رسیدگی به مشکلات راه و جاده‌های مواصلاتی استان باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی واردات قطعی به قشم رسید
  • فستیوال بزرگ آرش مال: جشن افتتاحیه‌ای با شکوه در قلب منطقه آزاد انزلی
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات