Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: از آن‌جا که استفاده از وسایل و ابزار آلات قلیان، افزایش ریسک خطر کروناویروس را به همراه دارد، لذا ضروری است تمامی اماکن عمومی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی عرضه کننده قلیان به حالت تعطیل در بیاید و یا از عرضه قلیان در آن‌ها جلوگیری شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مصطفی جوانیان در گفت و گو با خبرنگار بلاغ، خواستار تعطیلی قلیان‌سراها برای جلوگیری از شیوع ویروس و بیماری کرونا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: از آن‌جا که استفاده از وسایل و ابزار آلات قلیان، افزایش ریسک خطر کروناویروس را به همراه دارد، لذا ضروری است تمامی اماکن عمومی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی عرضه کننده قلیان به حالت تعطیل در بیاید و یا از عرضه قلیان در آن‌ها جلوگیری شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل از دستگاه‌های ادرای خواست تا شیوه ثبت اثر انگشت در تردد کارمندان دستگاه‌های اداری حذف و روش‌های کارتی، چشمی و سنتی در دستور کار ادارات قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: به مسئولان تمامی دستگاه‌های اجرایی، خدماتی و آموزشی استان توصیه می‌شود که مواد شوینده و ضدعفونی را به حد نیاز تهیه و در دسترس کارکنان و مجموعه خود قرار دهند.

جوانیان تصریح کرد: به روسای بانک‌ها توصیه شده است تا ترتیبی اتخاذ کممد تا بر روی پیشخوان‌های ارائه خدمات،  موادضدعفونی کننده دست قرار گیرد.

وی از فرمانداری و نیروی انتظامی تقاضا کرد تا اطلاع ثانوی سرو قلیان در سفره خانه‌های سنتی  ممنوع شود و همچنین اغلب تجمعات شامل کنسرت‌‌ها، همایش‌ها، جشن‌ها، مراسمات مذهبی و تجمعاتی از این دست، لغو اعلام شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان اینکه  مردم باید نکات بهداشتی لازم نظیر شست‌وشوی مرتب دست‌ها با آب و صابون، دست ندادن و روبوسی نکردن با یکدیگر، پرهیز از قرار گرفتن در مجامع پرازدحام و استفاده از دستمال یک‌بارمصرف هنگام سرفه و عطسه کردن را جدی بگیرند؛ گفت: بیش از ۹۸درصد مبتلایان به کرونا ویروس به‌راحتی بهبود پیدا می‌کنند و با انجام تمامی این اقدامات و رعایت اصول بهداشتی تا حد زیادی می‌توان از شیوع کرونا جلوگیری کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۳۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی عصر شنبه در نشست ایمنی راه‌های استان با گرامیداشت هفتم اردیبهشت ماه روز حمل و نقل و ایمنی اظهار کرد: در کنار اعمال جرایم رانندگی، علائم رانندگی و نصب دوربین‌های نظارتی می‌تواند در کاهش آمار تصادفات مؤثر و بازدارنده باشد.

استاندار گیلان خط‌کشی راه‌ها و تقویت روشنایی جاده‌ها را نیز برای افزایش ایمنی رانندگی لازم و ضروری دانست و افزود: از آنجا که پلیس راهنمایی و رانندگی نمی‌تواند در همه جا مستقر باشد باید نسبت به نصب دوربین‌های نظارتی اقدام شود تا قبل از وقوع هر حادثه جاده‌ای و تصادف، با متخلفان اعمال قانون شوند.

عباسی هدایت عابران برای استفاده از پل‌های عابر پیاده را هم موضوعی ضروری خواند و تصریح کرد: نصب سرعت گیر نمی‌تواند به تنهایی در کاهش حوادث جاده‌ای کمک کننده باشد چه بسا همین افزایش تعداد سرعت گیرها به عاملی در جهت حوادث رانندگی تبدیل شوند.

وی بیان داشت: آمار ورود خودروها به استان گیلان بسیار بالاست بنابراین طبیعی است که در چنین وضعیتی آمار تصادفات و تلفات جاده‌ای زیاد باشد که البته باید برای کاهش آن همه دستگاه‌های ذیربط همکاری کنند.

عباسی با بیان اینکه کنار گذر کوچصفهان قادر به هدایت ترافیک نیست، گفت: باید از تغییر کاربری و احداث ابنیه در مجاورت جاده‌ها جلوگیری به عمل آید زیرا چنین سازه‌هایی اهمیت بزرگراه‌ها که اعتبارات زیادی برای احداث آن صرف می‌شود را زیر سوال می‌برد.

استاندار گیلان عنوان کرد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور باید متناسب با شرایط استان‌ها در مورد آنها تصمیم گیری کند زیرا در بعضی استان‌ها تعداد زیادی کنارگذر و پل احداث شده اما در برخی استان‌ها مانند گیلان و شهر رشت این کار صورت نگرفته است.

عباسی بیان داشت: در کنار نصب دوربین‌های هوشمند، اداره کل راهداری و پلیس راهور باید همکاری بیشتری با یکدیگر داشته باشند تا بتوانیم آمار تصادفات در جاده‌های گیلان به خصوص در محور سراوان به سمت امامزاده هاشم و ورودی سنگر به سمت سیاهکل را کاهش دهیم.

کد خبر 6090242

دیگر خبرها

  • لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • لزوم توجه جدی به بزرگسالان اتیسم / برگزاری سومین رویداد «هم‌مسیر اتیسم»
  • پدیده جدید و مشکوک در مراکز تفریحی شهر
  • لزوم همکاری تمامی نهادها با پلیس در اجرای طزح نور
  • پتروشیمی‌ها حق مردم استان بوشهر را بدهند/ لزوم رعایت عدالت
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • لزوم وجود مدیریت واحد مرزی به منظور جلوگیری از توقف زیان‌بار کامیون‌ها
  • نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی