Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@02:52:31 GMT

ستاد پیشگیری از کرونا در بانک ملّی تشکیل شد

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۲۳۸۳۵

ستاد پیشگیری از کرونا در بانک ملّی تشکیل شد

مدیرعامل بانک ملی ایران گفت: به منظور آموزش و کسب اطلاعات دقیق و با هدف پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در واحدهای بانک ملی ایران، ستادی با عنوان "ستاد پیشگیری از بیماری کرونا در بانک ملّی ایران" تشکیل شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمدرضا حسین‌زاده با انتشار یک پست در صفحه شخصی اینستاگرام خود نوشت:

"به منظور آموزش و کسب اطلاعات دقیق و با هدف پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در واحدهای بانک ملی ایران، ستادی با عنوان "ستاد پیشگیری از بیماری کرونا در بانک ملّی ایران" تشکیل شد و امروز جلسه فوق‌العاده‌ای با حضور اعضای این ستاد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه که تعدادی از پزشکان متخصص و حاذق بیمارستان بانک ملی نیز حضور داشتند، پزشکان محترم ضمن تشریح ابعاد این بیماری و تبیین چگونگی پیشگیری و مقابله با آن، به سوالات مدیران حاضر پاسخ دادند و در نهایت با شور و مشورت ایشان، تصمیمات جامعی در خصوص پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در واحدهای بانک ملّی ایران اتخاذ گردید که انشاالله در اسرع وقت به صورت دستورالعمل به واحدهای مربوطه ابلاغ می‌شود..

پ ن ۱: بر اساس صحبت‌های پزشکان می‌توان اذعان داشت که با رعایت بهداشت فردی و نظافت محل کار و البته شستن مرتب دست‌ها، تا حد زیادی می‌توان از بروز بیماری کرونا پیشگیری کرد. توصیه می‌کنم در این خصوص حتماً نکات بهداشتی را مد نظر قرار دهید تا انشاالله شاهد ریشه کنی این بیماری از جامعه باشیم.

پ ن ۲: از دقایق نخست شیوع این بیماری، تمهیدات ویژه‌ای در بیمارستان بانک ملّی ایران در نظر گرفته شده است که این اقدام همکاران محترم بیمارستان جای تقدیر دارد.

پ ن ۳: از مشتریان گرامی استدعا دارم که فقط برای انجام امور بانکی ضروری به شعب مراجعه کنند و حتی‌المقدور سعی کنند که امورات خود را به صورت غیرحضوری و با استفاده از سامانه‌های بانکداری الکترونیک انجام دهند."

کد خبر 412035

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بانک ملی بانک ملی ایران خدمات بانک ملی بانکداری الکترونیک ویروس کرونا کرونا ویروس کرونا آخرین اخبار ویروس کرونا پیشگیری از کرونا انواع ویروس کرونا ابتلا به کرونا درمان کرونا علائم کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بیماری کرونا بانک مل ی ایران بانک ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۳۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوزستان عاری از بیماری مالاریا

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، همایون امیری با اشاره به ۲۵ آوریل روز جهانی مالاریا گفت: سازمان جهانی بهداشت با نامگذاری روزی به نام روز جهانی مالاریا، بر مبارزه جمعی و آگاهانه با هدف جهانی عاری از مالاریا، تاکید می‌کند. شعار سازمان جهانی بهداشت برای روز جهانی مالاریا در سال ۲۰۲۴، «پیاده‌سازی استراتژی‌های جدید و اقدامات نوآورانه در حذف مالاریا به ویژه در مناطق محروم» تعیین شده است.

وی افزود: مالاریا یکی از قدیمی‌ترین بیماری‌های عفونی شناخته شده در جهان است و هنوز در بسیاری از کشور‌ها از مشکلات مهم بهداشتی است. انگل این بیماری توسط نیش پشه‌های آنوفل آلوده، از فرد بیمار به فرد سالم منتقل و موجب بروز بیماری می‌شود. پشه آنوفل بومی ایران است.

امیری با بیان اینکه در تمام مناطق کشور، گونه‌های مختلف این پشه وجود دارد، ادامه داد: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان بیشترین موارد مالاریا بومی کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

مهمترین علائم بیماری شامل تب، لرز، تهوع و استفراغ، خستگی و رنگ پریدگی است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان اضافه کرد: با توجه به اهمیت این بیماری، بسیاری از کشور‌های جهان از جمله ایران برنامه حذف مالاریا را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

وی می‌گوید: در خوزستان با انجام اقداماتی مانند بیماریابی فعال، اجرای نظام مراقبت سندرمیک و اجرای مراقبت حشره‌شناسی، در ۱۰ سال اخیر هیچ موردی از «انتقال محلی» بیماری مالاریا مشاهده نشده و همه بیماران شناسایی‌شده، در خارج از خوزستان آلوده شده‌اند و این روند موجب شده است خوزستان به هدف حذف مالاریا دست یابد.

همایون امیری افزود: بیماریابی فعال در جمعیت‌های هدف به منظور پیشگیری از انتقال بیماری انجام می‌شود و پرسنل بهداشت علاوه بر اینکه در طول ماه در مناطق مختلف کار شناسایی این بیماری را از طریق نمونه‌گیری از افراد مشکوک و بررسی آب‌های راکد رصد می‌کنند، در صورت شناسایی یک فرد مبتلا، اخذ نمونه از اطرافیان وی و همچنین درمان و پیگیری مبتلایان را نیز بر عهده دارند.

به گفته مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان؛ همه مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت آمادگی ارائه خدمات بیماریابی و درمان مالاریا را دارند.  

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۸ درصدی وقوع سرقت در کرمانشاه
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی تشکیل شد
  • تشکیل ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تاکید بر جذب منابع پایدار و افزایش سهم بازار محور همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۳
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود