Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - یکی از شروط صدور پروانه تاکسیرانی تأهل فرد متقاضی است. شرط تأهل سبب شده افراد مجردی که تمایل به انتخاب شغل تاکسیرانی را دارند، ناتوان از دست‌یابی به این شغل باشند. مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران در این باره گفت: باتوجه به واقعیت جامعه درحال پیگیری اصلاح این شرط هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی شهر، همزمان با اعمال تحریم‌ها و آشفتگی وضعیت اقتصادی کشور، تلاش برای یافتن شغلی با درآمد پایدار به یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های هر جوان ایرانی تبدیل شد و همچنان این دغدغه بر گریبان جوانان به محکمی چنگ زده است و گویی خیال رهایی ندارد.
با توجه به وضعیت اقتصادی، روز به روز بر کاهش آمار ازدواج افزوده می‌شود و به گفته بسیاری از مسئولان و کارشناسان بیکاری جوانان و نداشتن شغل مهمترین دلیل افزایش سن ازدواج است.
حال به منظور بهبود این وضعیت و رهایی از شرایط موجود، مسئولان مرتبط باید به دنبال اصلاحات قوانین به روز نشده‌ای باشند که بر تشدید بیکاری جوانان و عدم دست‌یابی به شغل اصرار مکرر ورزیده‌اند.
یکی از این قوانین مربوط به اخذ مجوز و صدور پروانه تاکسیرانی است. بنابر «آئین نامه اجرائی قانون الحاق یک تبصره به ماده واحده قانون راجع به تمرکز امور مربوط به تاکسیرانی شهر تهران زیر نظر شهرداری تهران مصوب 1359/03/28 شورای انقلاب جمهوری اسلامی ایران و اصلاحیه آن مصوب 1379/06/13» یکی از شروط صدور پروانه تاکسیرانی، تأهل فرد متقاضی است.
طبق آخرین آمار سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران، تعداد راننده تاکسی‌های پایتخت برابر با 80 هزار نفر است. به معنای دیگر 6 درصد از جمعیت شهر را جامعه تاکسیرانان تشکیل می‌دهند؛ بنابراین با وضعیت اقتصادی موجود و افزایش سن ازدواج، اصلاح «شرط تأهل» فرد متقاضی می‌تواند بار بسیار ناچیزی از بیکاری و فراهم شدن بستری به منظور ازدواج جوانان، کم کند.
در همین رابطه؛ علیرضا قنادان در گفتگو با شهرنوشت، با اشاره به اینکه شرط تأهل برای صدور پروانه تاکسیرانی جزو آیین نامه مصوب هیئت وزیران است، تصریح کرد: این مصوبه قدیمی در سال 1374 در قالب ضوابط قانونی به سازمان تاکسیرانی ابلاغ شد.
او با بیان اینکه درحال پیگیری اصلاحات مواردی از این آیین نامه هستیم، تأکید کرد: یکی از مهم‌ترین مواردی که باید مورد بازنگری قانون گذاران قرار گیرد، شرط تأهل است. با توجه به واقعیت اجتماع، افراد مجردی که قصد انتخاب شغل تاکسیرانی و بعد از آن تشکیل خانواده را دارند، دچار مشکل هستند.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران افزود: تا زمانی که مقررات و ضوابط اصلاح نشود ما ملزم به رعایت و اجرای آن هستیم. البته استثنائات و تبصره‌هایی برای افراد مجرد هم وجود دارد، اما همه شامل آن نمی‌شوند.
قنادان در مورد استثنائات توضیح داد: اگر صلاحیت فرد مجرد متقاضی توسط سازمان یا موسسه‌ای احراز شود و هچنین این فرد سرپرست خانوار باشد، با صدور پروانه تاکسی برای این فراد موافقت خواهد شد.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران با بیان اینکه یکی از سازمان‌های که می‌تواند بسیار شفاف به ما اعلام کند و ظرفیت همکاری آن به تازگی ایجاد شده، کمیته امداد امام خمینی (ره) است، عنوان کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) اطلاعات شفاف و بسیار کاملی راجع به مددجویان خود دارد. سیاست کمیته امداد امام خمینی (ره) توانمندسازی مدد جویان برای ایجاد یک شغل و امرار معاش است. طبق تفاهم‌نامه‌ای که با کمیته امداد امام خمینی (ره) در چند روز گذشته منعقد شد، معرفی توسط کمیته امداد می‌تواند مبنای احراز صلاحیت افراد مجرد متقاضی قرار گیرد.
خبرنگار: ملیکا هاشمی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کمیته امداد امام خمینی صدور پروانه تاکسیرانی شرط تأهل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۴۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم

 مجید متین‌فر ،معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم  در گفت‌وگویی پیرامون موضوع ساختمان به کد نوسازی ۳۶-۱۸۸-۴۰۲-۴ اظهار کرد: صدور پروانه ساخت این بنا در دوره قبلی مدیریت شهرداری قم و بین سال‌های ۱۳۹۰ لغایت ۱۳۹۳ و دقیقاً مطابق با رأی کمیسیون ماده ۵ استان قم صادر شده است که کمیسیونی در سطح مدیریت عالی استان بوده و شهرداری تصمیم‌سازی در آن ندارد.

وی صدور پروانه ساخت بنای این ساختمان را در ۳ طبقه منفی با ۱۰۰ درصد سطح اشغال به‌منظور پارکینگ و ۱۱ طبقه روی پیلوت با ضریب اشغال ۵۰ درصد برای کاربری مسکونی عنوان کرد و افزود: براساس صورت‌جلسات کمیته طرح تفصیلی اداره کل راه و شهرسازی استان و مطابق بند ۱۳ کمیسیون ماده پنج مورخ ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۲، برابر حداکثر ۵۰ درصد عرصه اولیه و تعداد حداکثر ۳۴ واحد مسکونی و با رعایت تأمین پارکینگ‌های مورد نیاز و مطابق ضوابط و مقررات در این پلاک پروانه ساخت توسط شهرداری قم در پنجم شهریورماه ۱۳۹۳ صادر شد.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم در ادامه شکایت مجموعه جامعه‌الزهرا از این مجتمع در منطقه ۴ شهرداری قم مربوط به سال ۱۴۰۰ را مطرح کرد و گفت: در خردادماه سال ۱۴۰۰ شکایتی از سوی مدیر جامعه‌الزهرا به شهرداری منطقه ۴ واصل شد که درخواست جلوگیری از ادامه کار ساختمان فوق را به علت ارتفاع و تعداد طبقات داشته که با طرح این شکایت و بلافاصله ورود شهرداری قم، ابتدا میزان تخلفات در سطح اشغال به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارسال شد که در نهایت منجر به رای جریمه برای صاحب ملک شد.

متین فر ابراز کرد: در خصوص مشرفیت ملک و رفع آن برابر ضوابط و مقررات پایان کار و مقررات ملی ساختمان نیز تعهدنامه کتبی و محضری از مالک ساختمان اخذ گردید تا تمامی این موارد رفع شود و قطعا در زمان اخذ پایان کار نیز تمامی ضوابط و مقررات دقیقاً بررسی خواهد شد و تا رفع آن هیچ‌گونه پایان کاری صادر نخواهد شد.

منبع:فارس

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم
  • کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • طرح نهضت ملی مسکن رضوانشهر در مرحله صدور پروانه
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • تأخیر در صدور پروانه ساختمانی موجب مشکلات مالی و نارضایتی مردم می‌شود
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری