Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام وزیر بهداشت با بیان اینکه ما در اعلام آمار مبتلایان و فوتی‌های ناشی ازکرونا صادقانه عمل کرده‌ایم گفت: اغلب کشورها در این زمینه پنهانکاری کرده‌اند از اینرو ظرف دو هفته آینده با یک انفجار خبری در زمینه امر جهانی قربانیان روبرو خواهیم شد.

قدس آنلاین: ایرج حریرچی در نشست خبری مشترک با سخنگوی دولت در پاسخ به این سوال که چرا با وجود تاخیر زیاد در وردو کرونا به ایران امار فوتی‌ها نسبت به مبتلایان در کشور ما بالا است، گفت: بیشتر کشورها متاسفانه سیاست مخفی‌کاری و کتمان را در پیش گرفته اند به همین دلیل هم امارها درست اعلام نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: به عنوان مثال یکی از کشورهای جنوب خلیح فارس بعد از مدتها دیروز اعلام کرد که 18 نفر د این کشور قربانی کرونا شده‌اند.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه بسیاری از کشورها از جمله چند کشور همسایه ما اصلا تجهیزات تست و امکان تشخیص بیماری را ندارد، گفت: حالا گفته می شود چرا بیماری در این کشورها نیست و ما درگیر شده ایم یا اینکه حریرچی گفت: الان دو نفر در کره جنوبی از افراد حاضر در سرزمین اشغالی بوده اند. آیا خبری از اسراییل می‌آید که چند نفر مبتلا هستند؟ 

وی با تاکید بر اینکه ما سیاست شفافیت و راستگویی را در پیش گرفته‌ایم گفت:  در روزهای آینده انفجار اخبار  در مورد قربانیان کرونا در دیگر کشورهای در جهان را شاهد خواهیم بود زیرا بیش از این نمی‌توانند پنهانکاری کنند.

ماسک داریم اما با پدیده احتکار روبرو شدیم

وی درباره بحران ماسک و ضد عفونی کننده ها در کشور و اینکه چرا وزارت بهداشت با وجود پیش بینی وود بیماری به کشور در زمینه تامین این کالا اقدامات لازم را انجام نداد، با بیان اینکه وزیر بهداشت بارها اعلام کرده است که مردم عادی نیازی به ماسک ندارند، گفت: سه گروه نیازمند استفاده از ماسک و تجهیزات پیشگیری هستند نخست  مراقبان، آن‌هم با سطح بندی مثل پرستار و پزشک مراقب یا افرادی که در خانه خود مراقبت می‌شوند و کسی در خانه از بیماری کرونا و آنفولانزا مراقبت می‌کند باید از  ماسک استفاده کند و گروه دیگر افراد با سندروم حاد تنفسی و آبریزش بینی و عطسه. 

حریرچی با بیان اینکه میزان عادی مصرف ماسک پیش‌بینی شده بود، خاطرنشان کرد: متاسفانه اینکه عده ای فکر می کنند از هر شرایطی می توانند سود ببرند سبب شد قیمت ها تا چند برابر افزایش پیدا کند و ما با احتکار ماسک از سوی برخی افراد روبرو شدیم.

وی با قدردانی از اقدام دادستانی اردبیل در پلمپ دو داروخانه متخلف گفت: در جایی که چنین صحنه هایی مشاهده شده، برخورد می‌کنیم و مراکز بهداشتی از امروز در قم خانه به خانه ماسک و لوازم بهداشتی مورد نیاز را توزیع خواهند کرد.

معاون کل وزارت بهداشت در خصوص مسائلی که در مورد نبدو تجهیزات و لباسهای مخصوص برای استفاده همه پرستاران مطرح شده و همچنین شیوه دفن قربانیان کرونا، گفت: 

 استفاده از لباس برای مواجهه با بیماران مبتلا به کرونا سطح بندی دارد، همه پزشکان و پرستاران بخش های مختلف دلیل ندارد این لباس خاص را بپوشند، لباس فضانوردی را که پرسنل مراکز بهداشتی و درمانی در مواجهه با این بیماران می پوشند، پروتکل دارد و پوشیدن آن کار ساده‌ای نیست.

حریرچی ادامه داد: افرادی که بر اثر بیماری کرونا می میرند، نحوه دفن، شست‌وشوی آنها و در چه عمقی از زمین دفن شوند، بر اساس پروتکل سازمان جهانی بهداشت انجام می‌شود.

وی با طرح این سوال که آیا ما به همکاران خودمان ابتلای افراد به کر.نا را نمی‌گوییم تا آنها مبتلا شوند؟ گفت: ما نه می‌خواهیم دروغ بگوییم نه امکان دروغ گفتن داریم.افرادی هم که بصورت غیر رسمی آمار فوتی های افراد مبتلا به کرونا را اعلام می کنند باید نامه رسمی و محرمانه در این زمینه به ما بدهند، آنها بر اساس چه ادعایی این کار را انجام می دهند، وزارت بهداشت تنها منبع رسمی ارایه آمار است.

مردم به بیمارستان های اعلام شده مراجعه نکنند
معاون وزیر بهداشت با تاکید بر این که بیمارستان مرجع تشخیص نداریم بلکه آزمایشگاه مرجع تشخیص داریم که در تهران در سه مرکز به این امر اختصاص یافته است، خاطرنشان کرد: مردم نمی توانند به آنجا مراجعه کنند صرف این که احساس می کنند مشکوک هستند چرا که انجام آزمایش قبل از علامت دار شدن انجام نمی شود.

وی افزود: بیمارستان های منتخب هم بیمارستان هایی است که فقط ستاد مبارزه با کرونا، مبتلایان را به آنجا منتقل می کند و هر کسی نمی تواند مراجعه کند.

خبر وزیر ترکیه‌ای را دیدند و خبر وزیر ما را ندیدند

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره اینکه چرا ورود بیماری به کشور دیر و پس از مرگ دو قربانی اعلام شد و برخی اطلاعات را در این زمینه وزیر بهداشت ترکیه خبری کرد هم گفت: ما ظهر چهارشنبه و به فاصله نیم ساعت پس از مثبت شدن تست اولین قربانیان خبر را اعلام کردیم و تاخیری نداشتیم. و همان روز هم خبر مشکوک و تحت نظر قرار گرفتن 735 نفر را نیز گفتیم. 

حریرچی خاطرنشان کرد: روز جمعه وزیر بهداشت ما با همتای ترکیه‌ای خود تماس داشت و رایزنی هایی انجام داد و وزیر بهداشت ترکیه نیز به نقل از آقای دکتر نمکی مسائلی را گفت و توئیت کرد، اما نمی‌دانیم به چه دلایلی خبر مقام ترکیه‌ای بیشتر دیده و سندیت گرفت و ما را به پنهانکاری متهم کردند، در حالی که ما خیلی جلوتر همان مسائل را اعلام کرده بودیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از شش هزار کیت آزمایشگاهی در کشور موجود است گفت ما را دروغگو و کتمان کننده فرض نکنید.

مردم را تحریک کردند

وی درباره اعتراض مردم برخی شهرها به اختصاص بیمارستانهایی در مناطق آنها به قرنطینه کرونا هم گفت: بالاخره باید این بیماران را در هر منطقه به بیمارستانی منتقل کنیم. ما در شهرهای بزرگ چند بیمارستان در سه لایه پیش بینی کرده‌ایم و کل بیمارستان به بیمار کرونا اختصاص دارد. اینکه ما بیمارستان بزنیم ممکن نیست و  در برخی استان‌ها مخالفت‌هایی هست که مردم را تحریک کردند که چرا این بیماران را به شهر ما می‌آورید. خب کجا باید ببریم؟

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ایرج حریرچی ویروس کرونا وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۵۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ وزیر بهداست درمان و آموزش پزشکی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره کمبود دارو برای بیماران تالاسمی با تأکید بر اینکه بنای ما و اولویتمان این است که با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز و کمبودها را تامین کنیم، گفت: در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم، ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص دهد.

خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال رایگان شد

دکتر عین اللهی همچنین با اشاره به اینکه حوادث و بیماری‌ها در هفت سال نخست زندگی می‌تواند در بقیه عمر باقی بماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیئت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن ها ایمن شود. این موضوع به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وزیر بهداست در خصوص ابهام‌ها و ادعاهایی که در خصوص عوارض واکسن آسترازنکا در میان مردم مطرح می‌شود از دادن پاسخ صریح و مشخص خودداری کرد و صرفا گفت: کمیته علمی داریم که متشکل از ۶۰ نفر از بهترین دانشمندان کشور است. بیشترین واکسن مصرفی ما سینوفارم بود که از چین وارد شده بود. سینوفارم کم عارضه ترین واکسن بود و در کشور حدود ۱۵۵ میلیون دوز از این واکسن استفاده شد. کمیته واکسن ما عوارض را رصد می کند و ما حداقل عوارض را در کشور داشتیم. اگر واکسن مصرف نمی شد، ضایعاتی زیادی داشتیم، اما موفق شدیم کرونا را کنترل کنیم.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • افزایش مجدد شمار قربانیان تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • بورل: چند کشور بزودی کشور فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت
  • دیدار ایلان ماسک با نخست وزیر چین در پکن