Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ دکتر محمود واعظی روز دوشنبه در جلسه توسعه و سرمایه‌گذاری استان فارس اظهار داشت: وجود نگاه توسعه‌ای و حمایتی از سوی تمام دستگاه‌ها و نهادها برای توسعه کشور و استان اهمیت زیادی دارد و امروز شاهد آن هستیم که با برخورداری از چنین نگاهی و با توجه به شرایط تحریم تمام همت و تلاش مسوولین بر این است که استان‌ها توسعه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دفتر رئیس جمهور با تاکید بر حمایت دولت از فعالیت بخش خصوصی و واگذاری بنگاه‌های دولتی به این بخش گفت: دولت و شخص رئیس جمهور معتقدند تا وقتی که اقتصاد کشور توسط بخش خصوصی اداره نشود، این اقتصاد شکوفا نخواهد شد لذا نسبت به واگذاری امور به بخش خصوصی اهتمام جدی و ویژه‌ای داریم.

دکتر واعظی با اشاره به اینکه شرایط اجتماعی و سیاسی کشور بعد از انتخابات دوم اسفند تغییر خواهد کرد و با خارج شدن از فضای رقابت‌های انتخاباتی، شاهد فضای آرام‌تری در اداره امور کشور خواهیم بود، گفت: به همه منتخبان مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور تبریک می گویم . امروز همه باید به انتخاب مردم احترام بگذاریم و بنای دولت بر این است که همانطور که با مجلس فعلی همکاری و تعامل داشته با مجلس آینده نیز همین روند را با قوت ادامه دهد.

دکتر واعظی گفت: امروز همه قوا و نهادها هدفی جز خدمت به مردم ، تامین امنیت و منافع کشور و برآورده کردن معیشت و رفاه مردم ندارند و تجربه نشان داده که نه دولت و نه سایر قوا و دستگاه‌ها به تنهایی نمی‌توانند همه مشکلات را برطرف کنند لذا همه باید در کنار هم قرار بگیریم.

 رئیس دفتر رئیس جمهور با تاکید بر اینکه درخصوص اتفاقی که روز جمعه در زمینه FATF افتاد، با مخاطب قرار دادن فعالان اقتصادی و بخش خصوصی اظهار داشت: در سال 92 وضعیتی شبیه به شرایطی که روز جمعه پیش آمد را داشتیم و با محدودیت‌های بسیار زیادی مواجه بودیم اما دولت تمام تلاش خود را به کار گرفت تا از این شرایط خارج شویم و در این راستا 4 لایحه را تنظیم کردیم و همه این لوایح نیز، در راستای سیاست ‌ها و برنامه هایی است که باید خودمان در زمینه پولشویی و مبارزه با تامین مالی تروریزم انجام دهیم.

دکتر واعظی با قدردانی از مجلس و شورای نگهبان در تصویب و تایید این لوایح گفت: متاسفانه این لوایح حدود یک سال در مجمع تشخیص مصلحت معطل و بلاتکلیف ماند تا در نهایت به وضعیت کنونی رسیدیم و قاعدتا بایستی همان نهادی که این لوایح را معطل نگه داشته پاسخگوی مردم هم باشد.

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: امروز در شرایط تحریم و فشار حداکثری دشمن همه تلاش ما طراحی راهکار و سازوکاری است که وضعیت کنونی کمترین تاثیر را در اقتصاد کشور داشته باشد و در این راستا برنامه‌هایی تنظیم شده که آنها را دنبال خواهیم کرد.

دکتر واعظی خاطرنشان کرد: برخلاف فضای غبارآلودی که از روز جمعه بوجود آمده که در قیمت ارز هم تاثیر گذاشته است معتقدم آنچه که اتفاق افتاده تغییر چندانی در وضعیت ارزی و مبادلات بانکی کشورمان بوجود نمی‌آورد و شرایط کنونی بسیار زودگذر است و به حالت عادی بازخواهد گشت.

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: دولت با تمهیداتی که اندیشیده قدرت مانوری بوجود آورده که تصمیم کنونی FATF تاثیر زیادی در آن ندارد اما بی تردید وقتی تحریم‌های آمریکا برداشته شد قرار داشتن در وضعیت کنونی می‌تواند تهدید جدی برای مبادلات بانکی کشورمان با جهان باشد از این رو مصمم هستیم مشکلات را برطرف کنیم و کاری کنیم که دولت بعدی هم بستر مناسبی برای خدمتگزاری به مردم داشته باشد.

دکتر واعظی در بخش دیگری از اظهارات خود با بیان اینکه استان فارس از لحاظ نیروی انسانی و طبیعی بسیار غنی است، گفت: استان فارس از ظرفیت‌های اقتصادی، صنعتی،‌گردشگری و فناوری های جدید برخوردار است و باید همت کنیم که هر چه بیشتر توسعه پیدا کند.

رئیس دفتر رئیس جمهور افزود: در سفر رئیس جمهور به استان فارس تعهد شد که 992 میلیارد تومان برای توسعه استان اختصاص یابد و تا امروز حدود 2هزار و 791 میلیارد تومان یعنی سه برابر تعهد اعلام شده بودجه برای استان اختصاص یافته است.

دکتر واعظی خاطرنشان کرد: مسوولین استانی باید نسبت به همکاری با بانکها برای رفع مشکلات بخش خصوصی توجه ویژه‌ای داشته باشند و در این زمینه از نقش تاثیرگذار و تعیین کننده برخوردار هستند.

رئیس دفتر رئیس جمهور همچنین توجه به توسعه فناوری‌های جدید را مورد تاکید قرار داد و گفت: باید در این زمینه فرهنگ‌سازی شود و دانشگاهها و مراکز علمی نقش موثری در این خصوص دارند ضمن اینکه باید مسوولین استانی بدانند که با توجه به محدودیت‌های موجود، راهی جز استفاده از فناوری‌های جدید ندارند.

دکتر واعظی تصریح کرد: امروز باید به سمت اقتصاد دیجیتال حرکت کنیم چرا که با روشهای سنتی نمی‌توان تمام اهداف را برآورده کرد و در مسیر باید فرهنگ‌سازی شود که چگونه می‌توان از اقتصاد فعلی به سمت فناوری‌های جدید به منظور توسعه اقتصادی ، کشاورزی، بازرگانی و همه امور  اقتصادی حرکت کرد.

رئیس دفتر رئیس جمهور افزود: حرکت در این مسیر می‌تواند تحول بزرگی را در استان و کشور ایجاد کند و در مدت باقی‌مانده از عمر دولت، مهم‌ترین کار مسوولین باید این باشد که فناوری‌های جدید در خدمت حکمرانی خوب قرار گیرد.

دکتر واعظی تصریح کرد: معتقدم علیرغم همه محدودیت‌ها و مشکلات می‌توانیم روی پای خود بایستیم و از همه مشکلات و گردنه‌ها به سلامت عبور کنیم.

در این جلسه استاندار فارس و شماری از روسای بانک‌ها و فعالان اقتصادی گزارشی از ظرفیت‌های استان و برنامه‌ریزی برای فعال سازی این ظرفیت‌ها در راستای ایجاد شتاب‌ در روند توسعه استان ارائه کردند.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا انتخابات مجلس محمود واعظی FATF ایران انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی رئیس دفتر رئیس جمهور فناوری های جدید دکتر واعظی استان فارس بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۶۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم ایران و پاکستان برای تبدیل «مرز صلح» به «مرز شکوفایی»

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کراچی با تشریح نتایج و اهمیت سفر رئیس جمهور به پاکستان تاکید کرد: اقتصاد ایران و پاکستان مکمل یکدیگر است، لذا تلاش می‌شود تا راه‌های توسعه مناسبات اقتصادی و بازرگانی ۲ کشور تقویت شود.

«سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهوری اسلامی ایران به دعوت رسمی «شهباز شریف» نخست‌وزیر پاکستان در سفری ۲ روزه به این کشور با مقامات بلندپایه پاکستان دیدار و گفت و گو کرد. طرفین در این دیدارها طیف وسیعی از روابط دوجانبه پاکستان و ایران را مورد بررسی قرار دادند و همچنین در مورد مسائل منطقه‌ای و جهانی مورد علاقه طرفین تبادل‌نظر کردند.

رئیس‌جمهور در نشست مشترک هیات‌های عالی رتبه ایران و پاکستان با تاکید بر این‌که تقویت همکاری‌های ۲ کشور در حل مشکلات منطقه موثر است، اظهار داشت: باور داریم که با توجه به ظرفیت‌های موجود می‌توان روابط فیمابین را متحول کرد و در این زمینه در گام نخست برای دستیابی به حجم ۱۰ میلیارد دلاری در مبادلات تجاری دو کشور توافق کرده‌ایم.

رئیسی با بیان این که روابط دو کشور در تمامی ابعاد دوجانبه،‌ منطقه‌ای و بین‌المللی قابل ارتقا و تقویت است،‌ تصریح کرد: تحکیم و تعمیق روابط ۲ ملت دوست ایران و پاکستان ممکن است مخالفانی داشته باشد،‌ اما عزم و اراده موجود نزد سران دو کشور برای گسترش روابط، بر این مخالفت‌ها غلبه کرده و این سفر می‌تواند نقطه عطفی در ایجاد تحول در روابط فی‌مابین باشد.

شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان نیز با بیان این‌که این سفر به پاکستان عزت بخشید، روابط فی‌مابین را بسیار مستحکم و دوستانه توصیف و تصریح کرد: پیشرفت هر کدام از ۲ کشور ایران و پاکستان باعث پیشرفت متقابل کشور دیگر خواهد شد.

استقبال شهباز شریف از رئیسی

مسائل اقتصادی، محور سفر رئیسی به پاکستان

«حسن نوریان» سرکنسول کشورمان در کراچی در گفت‌وگو با ایسنا در ارزیابی خود از دستاوردهای سفر رئیسی به اسلام‌آباد با توجه به شرایط و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، اظهار داشت: سفر رئیس‌جمهور به پاکستان در شرایطی صورت گرفت که تحولات منطقه‌ای مورد توجه جهانیان، کشورهای مسلمان و همسایه واقع شده است. همچنین پاسخ قاطع جمهوری اسلامی ایران به حمله رژیم صهیونیستی به سفارت ایران در دمشق و ادامه نسل‌کشی و جنایت این رژیم در غزه و فلسطین نکته‌ای بود که در پاکستان به‌عنوان کشور ۲۵۰ میلیون نفری بسیار مورد توجه قرار گرفت. 

وی خاطرنشان کرد: این سفر با توجه به این‌که بعد از هشت سال از آخرین سفر رئیس‌جمهور ایران به پاکستان انجام می‌شد، در حوزه روابط دوجانبه بسیار حائز اهمیت بود. مقامات پاکستان طی سال‌های گذشته در دوره ریاست جمهوری آقای رئیسی، هم نخست‌وزیر دولت موقت، هم شهباز شریف نخست‌وزیر و آصف زرداری رئیس‌جمهور در مناسبت‌های مختلف از رئیس‌جمهور کشورمان برای سفر به پاکستان دعوت کرده بودند و استجابت این دعوت در شرایط فعلی مورد استقبال پاکستان قرار گرفت که قطعا در حوزه روابط دوجانبه نقطه عطفی در روابط با پاکستان تلقی می‌شود. 

این دیپلمات کشورمان همچنین بیان کرد: در راستای رویکرد دولت سیزدهم و با توجه به این‌که سیاست اولویت همسایگان و دیپلماسی اقتصادی تعریف شده، پیگیری این ۲ سیاست و اولویت بسیار حائز اهمیت است؛ همچنین مسائل اقتصادی در این سفر بسیار مورد توجه قرار داشت و وزرای اقتصادی ایران از جمله وزیر نفت و جهاد کشاورزی رئیس‌جمهور را در این سفر همراهی کردند.

نوریان همچنین درباره فرصت‌ها و ظرفیت‌های اقتصادی ایران و پاکستان برای توسعه مناسبات ۲ کشور نیز اظهار کرد: بازار پاکستان، بازار بسیار جذابی برای صادرکنندگان ایرانی تلقی می‌شود و با توجه به داشتن مرز مشترک بالغ بر ۹۰۰ کیلومتری میان ۲ کشور یکی از اولویت‌های ۲ کشور تقویت بازارچه‌های مرزی بود تا بتوانند در شرایط تحریمی، مسائل معیشتی و تورم در مناطق محروم ۲ کشور در استان سیستان و بلوچستان در ایران و بلوچستان پاکستان را با تقویت این بازارچه‌ها رفع کنند و همچنین با افزایش درآمد و توانمندی این ۲ حوزه شاهد کاهش میزان قاچاق و تجارت غیرقانونی در این مناطق باشیم. 

دیدار رئیسی با نخبگان علمی و فرهنگی ایالت پنجاب پاکستان

مرز شکوفایی ایران و پاکستان

در جریان سفر رئیس‌جمهور به پاکستان، ۲ طرف بر گسترش بیشتر همکاری‌های تجاری و اقتصادی توافق کردند و بر تعهد خود برای تبدیل مرز مشترک خود از «مرز صلح» به «مرز شکوفایی» از طریق پروژه‌های اقتصادی مشترک توسعه محور از جمله ایجاد بازارچه‌های مرزی مشترک، مناطق آزاد اقتصادی و گشایش مرزهای جدید تاکید کردند.

آن‌ها همچنین بر اهمیت همکاری در حوزه انرژی از جمله تجارت برق، خطوط انتقال نیرو و پروژه خط لوله گاز IP تاکید کردند. رئیسی و شهباز شریف توافق کردند که تجارت دوجانبه خود را طی پنج سال آینده به ۱۰ میلیارد دلار افزایش دهند. همچنین طرفین بر ضرورت مشارکت اقتصادی بلندمدت بادوام و الگوی اقتصادی و ارتباطی مشترک منطقه‌ای، به‌ویژه برای توسعه اجتماعی-اقتصادی در استان سیستان و بلوچستان ایران و استان بلوچستان پاکستان تأکید کردند.

سرکنسول ایران در کراچی با بیان این‌که پاکستان در حوزه انرژی یکی از کشورهای نیازمند انرژی مخصوصا گاز طبیعی به شمار می‌رود، گفت: خط لوله گاز که سال‌های طولانی به دلایل تحریمی و فشارهای خارجی کاملا عملیاتی نشده، از موضوعات مورد مذاکره بین ۲ کشور بود و هر ۲ کشور در بیانیه مشترک تاکید کردند که عملیاتی‌کردن خط لوله گاز را در دستور کار جدی قرار دهند. 

این دیپلمات کشورمان خاطرنشان کرد: اقتصاد پاکستان و ایران، اقتصاد مکمل هم هستند، به نحوی که ایران می‌تواند بسیاری از نیازهای اساسی از جمله برنج، گوشت و محصولات کشاورزی و نیز برخی از تجهیزات پزشکی و اقلام مشابه را از  پاکستان تامین کند و در مقابل پاکستانی‌ها می‌توانند نیازهای خودشان را در حوزه انرژی و محصولات دانش بنیان و فن‌آورانه، محصولات پتروشیمی و برخی از محصولات کشاورزی از جمهوری اسلامی ایران تامین کنند.  

وی تصریح کرد: یکی از موضوعات اقتصادی که می‌تواند مورد توجه باشد، بحث استفاده صادرکنندگان پاکستان از کریدورهای زمینی جمهوری اسلامی ایران برای دسترسی به بازار ترکیه، اروپا، آسیای میانه و قفقاز است،‌ در واقع استفاده از کریدور ایران در حوزه لجستیک برای پاکستانی‌ها بسیار مورد توجه است. 

دیدار رئیسی و «یوسف رضا گیلانی‌» رئیس مجلس سنای پاکستان

تلاش پاکستان بر مدیریت فشارهای خارجی

در جریان سفر رئیس‌جمهور به پاکستان و به منظور تقویت بیشتر همکاری‌های اقتصادی دوجانبه، هر دو طرف توافق کردند که به سرعت توافقنامه تجارت آزاد (FTA) را نهایی کنند و جلسات بعدی رایزنی‌های سالانه دوجانبه سیاسی (BPC) و کمیته تجارت تجاری مشترک (JBTC) و همچنین دور بیست و دوم مذاکرات کمیسیون مشترک اقتصادی (JEC) در آینده نزدیک را برگزار کنند.

آن‌ها همچنین توافق کردند که تبادل منظم کارشناسان اقتصادی و فنی و همچنین هیأت‌هایی از اتاق‌های بازرگانی دو کشور را برای تعمیق همکاری‌های اقتصادی تسهیل کنند. با اعلام «نقطه مرزی ریمدان» به عنوان گذرگاه مرزی بین‌المللی تحت «TIR» و بازگشایی ۲ بازارچه امرار معاش مرزی نیز موافقت شد.

توافق بر سر عملیاتی‌کردن کامل مکانیسم‌های تجارت مبادله‌ای بین دو طرف برای تسهیل فعالیت‌های اقتصادی و تجاری، به ویژه تحت تلاش‌های مشترک مستمر، مانند بازارهای معاش مرزی نیز وجود داشت که به بهبود وضعیت اقتصادی ساکنان محلی کمک می‌کند و گامی را در راستای افزایش امنیت مرزها بیشتر می‌سازد.

نوریان در ادامه درباره اجرایی‌شدن توافقات انجام شده در جریان سفر رئیس‌جمهور به پاکستان اظهار داشت: یکی از موانع اصلی در حوزه تجارت بین ایران و پاکستان نبود کانال بانکی و نداشتن سیستم قانونی و رسمی برای تراکنش‌های مالی است، در واقع یکی از مهم‌ترین مشکلات تجار، صادرکنندگان و وارد کنندگان ۲ طرف است و در این زمینه طرفین توافق کردند، در کوتاه‌ترین زمان ممکن کمیته روابط بانکی بین ۲ کشور را فعال کنند و نشست‌هایی با یکدیگر داشته باشند تا بر روی سازوکارهای ویژه‌ای برای مدیریت مالی صادرات و واردات کار کنند، از جمله تجارت تهاتری یا کانال‌های بانکی ویژه‌ای را تعریف کنند تا صادرات و موضوعات بانکی و مالی خود را پیگیری کنند. 

سرکنسول ایران در کراچی همچنین درباره این‌که آیا کشورهای فرامنطقه‌ای می‌توانند در روابط ایران و پاکستان نقش ایفا کنند و آیا پاکستان قادر است حسن همسایگی را بر رویکردهای روابط بین‌المللی ترجیح دهد؟ گفت: برخی از کشورهای معاند یا غیر همسو علاقه‌ای به توسعه و تحکیم روابط دوستانه و برادرانه ایران و پاکستان ندارند، به همین دلیل سعی می‌کنند با کارشکنی و اعمال فشار باعث شوند روابط ۲ کشور توسعه بیشتری پیدا نکند. 

وی افزود: اگر دقت کرده باشید یکی از مقامات وزارت خارجه آمریکا طی یکی دو روز گذشته در یک بیانیه رسمی اعلام کرد که روابط ایران و پاکستان را به شدت تحت نظر دارند و حتی به صورت ضمنی پاکستان را برای هر نوع همکاری اقتصادی با ایران تهدید به تحریم کرد و این موضوع موجب واکنش بسیاری از مقامات سیاسی و مردم پاکستان شد. در هر حال به نظر می‌رسد که پاکستان با درک اهمیت ایران به‌عنوان کشور همسایه مهم می‌تواند در حوزه مناسبات اقتصادی در حل مسائل معیشتی و اقتصادی این کشور نقش پررنگ‌تری ایفا کند و لذا قطعا تلاش خواهند کرد فشارهای خارجی را به گونه‌ای مدیریت کنند تا بر روی توسعه روابط تاثیر کمتری داشته باشد.

دیدار رئیسی و «آصف علی زرداری» رئیس‌جمهور پاکستان

کراچی، قلب اقتصادی پاکستان

این دیپلمات کشورمان در ارتباط با استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی کراچی و توسعه همکاری‌ها با ایران گفت: بعد از این‌که استقلال پاکستان در سال ۱۹۴۷ اتفاق افتاد، کراچی به مدت ۱۲ سال پایتخت سیاسی پاکستان بود، بعد از این که به اسلام‌آباد منتقل شد، دولت پاکستان تصمیم گرفت کراچی را به‌عنوان قلب اقتصادی حفظ کند و از این جهت بسیاری از نهادهای اقتصادی پاکستان و نهادهای حاکمیتی مانند بانک مرکزی و بخش خصوصی، فدراسیون اتاق‌های بازرگانی و صنایع این کشور، کشتیرانی، بورس،گمرک و .. در کراچی مستقر هستند و کراچی به واقع پایتخت اقتصادی پاکستان است. از این جنبه سفر رئیس‌جمهور به کراچی برای پیگیری موضوعات اقتصادی و دیدار با تجار  و بازرگانان حائز اهمیت بود.

نوریان ادامه داد: فاصله کراچی به‌عنوان مهمترین بندر پاکستان تا مرز زمینی ریمدان ۶۷۰ کیلومتر است و در مقایسه با مرز کویته- تفتان مسافت کوتاه‌تر و مسیر امن‌تری دارد و می‌تواند برای حمل و نقل کالاهای زمینی به سمت ایران چه واردات و یا صادرات نقش پررنگ‌تری ایفا کند. سفارت ایران و نهادهای مرتبط ایرانی به شدت پی‌گیر هستند تا زیرساخت‌های اقتصادی و گمرکی مرز ریمدان را تقویت کنند و شاهد توسعه بیشتر مناسبات اقتصادی و بازرگانی بین دو کشور باشیم. به دلیل اهمیت این موضوع وابسته بازرگانی ایران در سرکنسولگری ایران در کراچی مستقر است. 

وی در پایان ابراز داشت: همزمان با سفر رئیس‌جمهور یک مجموعه مردم نهاد تجاری تحت عنوان Pakistan and Iran Business Alliance توسط برخی از تجار برجسته پاکستان به ثبت رسیده و روز گذشته همزمان با سفر رئیس‌جمهور این مجموعه رسما فعالیت خود را آغاز کرد تا بتوانند به‌عنوان یک کانون متمرکز بر توسعه روابط بازرگانی ۲ کشور فعالیت داشته باشند و لذا تلاش خواهد شد از ظرفیت بخش خصوصی برای افزایش واردات و صادرات استفاده شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • اجرای اقدام عملی برای رفع چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی مازندران
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • بازدید رئیس جمهور از طرح توسعه بیمارستان شهدای یافت‌آباد
  • بازدید رئیسی از طرح توسعه بیمارستان شهدای یافت‌آباد
  • عزم ایران و پاکستان برای تبدیل «مرز صلح» به «مرز شکوفایی»
  • (ویدیو) کنایه واعظی به آمار‌های غلط دولت رئیسی؛ مردم بهترین قاضی هستند
  • ببینید| کنایه واعظی به آمارهای غلط دولت رئیسی /مردم بهترین قاضی هستند
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه فردوسی، دیگر دانشگاه‌ها را به تقلید از ما واداشته است
  • آیت‌الله رئیسی پاکستان را به مقصد سریلانکا ترک کرد