Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، ایرج حریرچی با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری دوشنبه شب شبکه دو سیما با اشاره به اینکه چند دهه از وجود ویروس «کرونا» می‌گذرد، افزود: این ویروس دومین عامل سرماخوردگی است.

وی ادامه داد: این ویروس یک بار با نوع «سارس» در سال ۲۰۰۳ برای مردم جهان به ویژه چین مشکل ایجاد کرد که پس از یک سال، خود به خود از بین رفت و کنترل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دکتر حریرچی اضافه کرد: این ویروس بار دیگر در سال ۲۰۱۲ با نوع «مرس» در کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس از جمله عربستان سعودی ظاهر شد و امسال هم با نام ”کرونا“ در چین ظهور کرد.

او با بیان اینکه نخستین مورد کرونا در کشورمان، چهارشنبه پیش شناسایی شد، گفت: یک بیمار فوت کرد و پس از رسیدن جواب آزمایش او مشخص شد که به علت ویروس کرونا فوت کرده است و این بیمار چند روز پیش از آن به این بیماری مبتلا بوده است و این را نمی‌دانستیم.

قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه دو رویکرد نسبت به بیماری کروناویروس یا «کروید ۱۹» داریم، گفت: بر اساس پروتکل علمی سازمان جهانی بهداشت، چون بیماری آنفلوآنزا بسیار شایع است، دیگر بیماری‌هایی را که علائم سرماخوردگی شدید، تنگی نفس، سرفه و تب شدید دارند به حساب آنفلوآنزا می‌گذاریم، اما بر اساس پروتکل، پس از کشف نخستین مورد باید تلقی کنیم بقیه بیماری‌ها، کرونا یا همان «کووید ۱۹» است.

دکتر حریرچی در پاسخ به این پرسش که با توجه به فراگیری این بیماری در جهان، آیا نباید از بیماران دارای علائم مشابه، تست کرونا می‌گرفتید؟ گفت: چون، ورود مستقیم و تبادل مسافر ما از چین، کم است. در حالی که در یکی از کشورهای همسایه ۲۵۰ هزار گردشگر چینی و در یکی دیگر از کشورهای همسایه، روزانه چند هزار مسافر چینی رفت و آمد دارند.

وی افزود: یک کارخانه دار مرحومی که ظاهراً با علائم بیماری «کووید ۱۹» مبتلا و از قم بود ۲ بار به کشورهای جنوبی خلیج فارس و از آنجا به چین رفت، اما بیماری او شناسایی نشد تعدادی کارگر و تعدادی طلبه از چین نیز در شهر مقدس قم وجود دارند.

قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه از روزی که کرونا در کشور شناسایی شد، به مردم اعلام کردیم، ادامه داد: اکنون ۹۱۶ مورد مشکوک به کرونا در کل کشور داریم که تهران، البرز، مرکزی، همدان، قم، گیلان، و مازندران از جمله آن است.

دکتر حریرچی افزود: خوشبختانه این ویروس هنوز به استان‌های خراسان‌های رضوی، جنوبی و شمالی و منطقه سیستان و بلوچستان، منطقه جنوب، خوزستان، آذربایجان‌ها و استان اردبیل نرسیده است.

وی با اشاره به اینکه در جنگ تبلیغاتی هستیم، ادامه داد: امسال در کشورمان ۱۳ هزار و ۲۰۰ نفر به بیماری آنفلوآنزا H۱ مبتلا شدند که از این میزان ۱۰۸ نفر فوت شدند، اما در آمریکا با جمعیت ۳۳۰ میلیون نفری، ۲۸ میلیون نفر به بیماری آنفلوآنزا H۱ مبتلا شدند که از این میزان ۲۹۰ هزار نفر بستری و ۱۶ هزار نفر فوت شدند، اما کسی نمی‌گوید که به آمریکا مسافرت نکنید.

دکتر حریرچی افزود: رژیم اسرائیل می‌گوید هیچ بیمار مبتلا به کرونا ندارد در حالی که کره جنوبی اعلام کرده است از رژیم اسرائیل ۹ نفر ورودی داشت که آزمایش کرونای همه آن‌ها مثبت بود. این موضوع نشان می‌دهد که رژیم اسرائیل، مبتلایان را اعلام نمی‌کند و برخی کشورهای همسایه ما هم امکان اعلام ندارند.

او با اشاره به اینکه برای محاسبه درصد فوتی‌های کرونا باید تعداد فوتی‌ها را بر افراد مشکوک به کرونا تقسیم کرد، گفت: تعداد افراد مشکوک ابتلاء به کرونا در کشورمان ۹۱۶ نفر و تعداد فوتی‌ها در کشورمان ۱۲ نفر است بنابراین میزان مرگ و میر کرونا در کشورمان، یک و ۳ دهم درصد است که بر اساس میانگین جهانی، رقم بالایی نیست.

دکتر حریرچی درباره روش اعلام تعداد مبتلایان به بیماری کرونا در کشورمان افزود: مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت، هر روز ساعت ۱۳ آمار مربوط به بیماران کرونا را اعلام می‌کند.

کد خبر 4862369

منبع: مهر

کلیدواژه: ایرج حریرچی ویروس کرونا وزارت بهداشت وزارت بهداشت سلامت مردان کیانوش جهانپور سعید نمکی داروسازی ماسک طبی کنگره سوختگی سازمان غذا و دارو سرطان کنگره دهان فک و صورت دیابت بیماری های واگیر درمان ناباروری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کرونا در کشورمان دکتر حریرچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۹۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیم هاکی روی یخ جوانان ایران پنجم شد

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از مهر، تیم ملی هاکی روی یخ کشورمان امروز در آخرین بازی خود در مسابقات قهرمانی جوانان آسیا و اقیانوسیه برابر تیم ملی هند به میدان رفت و با نتیجه ۱۴ بر ۲ به سومین پیروزی خود دست یافت.

جوانان هاکی باز کشورمان که دوم اردیبهشت ماه به منظور شرکت در این مسابقات به ازبکستان سفر کرده بود در پنج بازی خود، دو باخت و سه برد ثبت کردند.

هاکی بازان جوان ایران که در گروه A با تیم‌های ازبکستان، تایلند، مالزی و کویت همگروه بودند بعد از باخت مقابل ازبکستان و تایلند توانستند تیم‌های کویت و مالزی را مقتدرانه و با اختلاف مغلوب کنند و به عنوان تیم سوم گروه خود برای دیدار رده بندی به مصاف هند تیم سوم گروه B بروند.

تیم ملی کشورمان با پیروزی برابر هند به مقام پنجم این رقابت‌ها دست یافت و نسبت به سال گذشته یک پله صعود کرد.

ملی پوشان جوان هاکی روی یخ ایران در این رقابت‌ها دومین حضور خود در بازی‌های آسیایی را تجربه می‌کردند. ایران در دوره قبل در بین شش تیم ششم شد و امسال در بین 10 تیم شرکت کننده از کشورهای ازبکستان، تایلند، مالزی، کویت، امارات، مغولستان، هند، اندونزی و ماکائو با کسب سه برد و دو باخت مقام پنجمی این رقابت‌ها را از آن خود کرد تا به پشتوانه این جوانان شایسته آینده خوب هاکی روی یخ زودتر از حد تصور فرا برسد.

ازبکستان و تایلند هم گروه ایران که جلوی صعود تیم ایران به جمع چهار تیم را گرفتند امروز در فینال برای مدال طلا و نقره مسابقات در مقابل یکدیگر صف آرایی خواهند کرد.

دیگر خبرها

  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • تیم هاکی روی یخ جوانان ایران پنجم شد
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند