Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@04:33:17 GMT

پیک سیلاب امروز بعدازظهر اتفاق می‌افتد

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۴۴۷۲۱

ایسنا/لرستان پس از آنکه هواشناسی لرستان از وقوع باران‌های سیلابی و خطر سیل در این استان هشدار داده بود، بخشدار مرکزی پلدختر از تخلیه روستاهای حاشیه رودخانه کشکان خبر داد، همچنین فرماندار دورود از مقاومت تعدادی زیادی از افراد و ساکنان رودخانه تیره، برای ترک خانه‌هایشان با وجود هشدارهای هواشناسی در خصوص سیل، گلایه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر خطری شهر پلدختر را تهدید نمی کند

فرماندار پلدختر گفت: در حال حاضر خطری شهر پلدختر را تهدید نمی کند.

حسن رضاییان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: سطح رودخانه کشکان بالا آمده و دبی آن ۲۲۰۰ مترمکعب بر ثانیه است.

وی ادامه داد: با وجود بارش‌های دیشب و شب قبل از آن، تاکنون آب به بالای دیوارها نیامده و اگر این چنین باشد و آب باران های نورآباد و الشتر به خرم‌آباد نیایند، خطری شهر پلدختر را تهدید نمی‌کند.

رضاییان افزود: مردم واحدهای مسکونی حاشیه رودخانه را تخلیه کرده اند و کسی در مسیر رودخانه‌ها در منازل مسکونی نیست.

فرماندار پلدختر گفت: راه ارتباطی ۱۵ روستای مسیر معمولان قطع است و ان شاالله امروز مشکل آن‌ها را رفع خواهیم کرد.

ساکنان دو روستای شهرستان سلسله منازل را تخلیه کرده‌اند

فرماندار سلسله می‌گوید: ساکنان دو روستای این شهرستان منازل را تخلیه کرده‌اند.

شریف خسروی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در حال قطع جاده‌ها هستیم که آب به داخل خانه‌های روستاهای کنار جاده فیروزآباد وارد نشود.

وی ادامه داد: آب به نیم متری پل چشمه طلایی رسیده و احتمال اینکه تا دقایق دیگر سرریز شود، وجود دارد.

خسروی بیان کرد: ساکنان روستای چشمه طلا و چم گرگ‌علی منازل را تخلیه کرده‌اند.

فرماندار سلسله با بیان اینکه روستاهای منطقه امیر در محاصره آب هستند، افزود: با اینکه دومین شهر پربارش استان هستیم، مشکل حاد دیگری نداریم.

وی تصریح کرد: تمامی روستاها راه دسترسی دارند و خدمات آب، گاز و برق برقرار است.

مدیرعامل آب منطقه‌ای لرستان: پیک سیلاب چهارشنبه بعدازظهر اتفاق می‌افتد

مدیرعامل آب منطقه‌ای لرستان گفت: دبی پایه رودخانه‌ها بالاست و با این بارش‌ها نیز افزایش می‌یابد، سیل اوج خودش را چهارشنبه بعدازظهر نشان می‌دهد.

رضا میرزایی در جمع خبرنگاران گفت: طبق پیش‌بینی‌های هواشناسی به صورت فراگیر بین ۱۳۰ تا ۱۷۰ میلی‌متر بارش در استان داریم.

وی عنوان کرد: در حال حاضر دبی سیلابی خرم‌رود ۱۸۰ مترمکعب در ثانیه، کشکان به ۱۶۰۰ مترمکعب در ثانیه، تیره دورود به ۱۳۵ متر مکعب در ثانیه، کاکاشرف به ۷۵ مترمکعب در ثانیه و بادآور نورآباد به ۲۳۰ مترمکعب در ثانیه رسیده‌است.

وی با اشاره به آغاز موج دوم بارش‌ها در استان، بیان کرد: این سامانه بارشی که وارد پلدختر، کوهدشت و رومشکان شده خطرناکتر از موج اول است و بیشتر در بخش‌های شمالی ریزش دارد، تا فردا ظهر ادامه دارد.

میرزایی افزود: پیک سیلاب امروز بعدازظهر اتفاق می‌افتد.

مدیرعامل آب منطقه‌ای لرستان با اشاره به این‌که در بین رودخانه‌های استان سه کانون بحران داریم، تصریح کرد: اول حوزه رودخانه کشکان، دوم رودخانه تیره دورود و سوم شهر نورآباد است که دبی رودخانه نورآباد بشدت افزایش پیدا می‌کند و احتمال طغیان رودخانه به داخل شهر وجود دارد.

وی با اشاره به این‌که اوج سیلاب‌های ما امروز بعدازظهر خواهد بود، افزود: با تداوم بارش‌ها دبی سیلابی رودخانه کشکان به ۴۲۰۰ مترمکعب در ثانیه، تیره دورود به ۸۶۳ مترمکعب در ثانیه، ماربوره دورود به ۸۳۴ مترمکعب در ثانیه، خرم‌رود به ۵۰۴ مترمکعب در ثانیه و بادآور نورآباد به ۵۰۰ مترمکعب در ثانیه خواهد رسید.

میرزایی با اشاره به این‌که هر رودخانه یک تاب آوری مختص به خود را دارد، گفت: تاب‌آوری رودخانه کشکان حداکثر ۲۵۰۰ مترمکعب در ثانیه است اگر بیش از آن باشد آب وارد شهر می‌شود.

مدیرعامل آب منطقه‌ای لرستان با اشاره به این‌که درحال حاضر ۵۰ درصد ظرفیت سدها خالی است بنابراین می‌توانیم بخشی‌از سیلاب را در مخزن خالی سدها  کنترل و مهار کنیم، افزود: مشکل این است در حوزه کشکان که ۹۷۰۰ کیلومتر مربع وسعت دارد فقط سد ایوشان را داریم که حجم مخزن آن ۵۲ میلیون مترمکعب است این درحالی است که ما پیش‌بینی کردیم حجم کشکان ۳۱۲ میلیون مترمکعب برسد.

وی تأکید کرد: راهکار اصلی کنترل سیلاب کشکان ساخت سدهای معشوره، مخمل کوه، سراب‌تخت، چول‌هول و سدهای دیگر است.

میرزایی با اشاره به این‌که امروز میزان دبی سیلابی رودخانه بادآور به ۵۰۰ تا ۶۰۰ مترمکعب در ثانیه می‌رسد، عنوان کرد: دبی پایه رودخانه‌ها بالاست و با این بارش‌ها نیز افزایش می‌یابد، سیل اوج خودش را امروز بعدازظهر نشان می‌دهد.

وی تأکید کرد: وسعت سیلاب در سطح استان فراگیر است از مردم تقاضا داریم موارد ایمنی را رعایت کرده و از رودخانه‌ها فاصله بگیرند.

کارشناس اداره کل هواشناسی لرستان: نورآباد با ۹۳ میلی‌متر بیشترین میزان بارش را در لرستان داشته است

کارشناس اداره کل هواشناسی لرستان گفت: نورآباد با ۹۳ میلی‌متر بیشترین میزان بارش را در استان داشته است.

راضیه پیله‌وران در گفت‌وگو با ایسنا درباره آخرین وضعیت بارش در شهرهای لرستان اظهار کرد: سامانه بارشی قوی که از دوشنبه وارد نوار غربی کشور و لرستان شد بارش‌های زیادی به دنبال داشت.

وی ادامه داد: در ایستگاه‌های باران سنجی که در شهرستانهای استان مستقر هستند که در ایستگاه آبسرده ۹۳ میلی متر بوده است.

پیله وران  به بارش‌ها در شهرهای استان براساس سینوپوتیک اشاره کرد و با بیان اینکه نورآباد با  ۹۳ میلی متر بیشترین میزان بارش را در استان داشته است،  اظهارکرد: براین اساس در خرم‌آباد۵۵،  بروجرد۶۶،  سراب دوره ۶۷،  کوهدشت۶۴،  پلدختر ۴۴،  دورود۷۸،  ازنا۲۰، الیگودرز۲۳،  رومشکان ۶۱و سپیدشت ۶۲ میلی متر بارندگی داشتند.

کارشناس اداره کل هواشناسی لرستان با بیان اینکه انتظار می رود از شامگاه ششم اسفند بارش‌ها در نیمه غربی و مرکز استان را با همین شدت داشته باشیم،  بیان کرد:  انتظار داریم این بارش‌ها به نیمه شرقی استان بویژه جنوب شرق استان یعنی الیگودرز و سپیددشت کشیده شود.

وی گفت: هوای سرد هم موجب بارش برف در مناطق سردسیر استان خواهد شد.

پیله‌وران بیان کرد: تا فردا شرایط ناپایدار در نیمه شرقی وجنوب شرق استان خواهیم داشت، امروز ظهر برای نیمه غربی، مرکزی و شمال استان بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

این کارشناس با اشاره به اینکه سرعت ورزش باد در مناطق مستعد استان شدید خواهد بود،  گفت: از بعدازظهر چهارشنبه نیمه غربی، مرکزی و شمال استان شاهد وزش باد خواهیم بود.  

ادامه دارد...

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیلاب لرستان اخبار سیلاب استانی اجتماعی مدیرعامل آب منطقه ای لرستان تخلیه کرده اند مترمکعب در ثانیه امروز بعدازظهر رودخانه کشکان رودخانه ها حال حاضر میلی متر بارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۴۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی راه‌های خراسان جنوبی بر اثر سیلاب مسدود شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ علیرضا رضایی روز جمعه اعلام کرد: اکنون تمامی محور‌های بخش سرداران شهرستان نهبندان و محور چاهداشی به میغان به علت جریان یافتن سیل شدید و محور عشق آباد به بردسکن به علت طغیان رودخانه‌ها و آبگرفتگی آبنما‌ها بسته است.

وی افزود: محور فرعی سرچاه عماری به بصیران و میغان نهبندان محدوده روستای صمدآباد نیز به علت طغیان رودخانه‌های فصلی تا اطلاع بعدی مسدود است.

رئیس پلیس راه خراسان جنوبی از مسافران و رانندگان خواست قبل از حرکت، از وضعیت راه‌ها مطلع شوند و تا اطلاع بازگشایی این مسیر‌ها از تردد در آنها خودداری کنند.

همچنین با توجه به مسدود بودن محور عشق آباد به بردسکن، فرماندهی پلیس راه طبس - یزد به رانندگان توصیه کرد که از مسیر بشرویه تردد کنند.

فعالیت سامانه بارشی جدید از دیروز (پنجشنبه) در خراسان جنوبی آغاز شد و با توجه به بارش گسترده در اکثر نقاط استان وقوع روان آب، آبگرفتگی معابر عمومی، سیلابی شدن مسیل‌ها و طغیان رودخانه‌های فصلی قابل پیش بینی است که در این زمینه هشدار هواشناسی سطح نارنجی صادر شد.

مدیریت بحران استان هم اعلام کرد: بارندگی‌ها به ویژه در شرق استان ممکن است شدید باشد و سیلاب به راه بیندازد لذا مردم هشدار‌ها را جدی بگیرند.

دیگر خبرها

  • احتمال افزایش خروجی سد دز
  • بارش شدید باران و طغیان رودخانه‌های فصلی در ایلام
  • برخی راه‌های خراسان جنوبی بر اثر سیلاب مسدود شد
  • ناپایداری در وضعیت جوی و دریایی هرمزگان
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۴ اردیبهشت
  • احتمال وقوع سیلاب در غرب و برخی نقاط مرکزی استان کرمان
  • جاده‌های کرمانشاه از امروز شلوغ می‌شود/رانندگان احتیاط کنند
  • کاهش ۲ درصدی حجم مخازن سد‌های لرستان
  • هشدار سیل برای پایان هفته جاری
  • سازه‌های آبخیزداری سمنان ۶ میلیون مترمکعب رواناب بارش‌ها را ذخیره کرد