Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@16:20:16 GMT

استارت‌آپ؛ نوآورانه‌ای در صنعت انگور و کشمش

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۴۶۴۰۸

استارت‌آپ؛ نوآورانه‌ای در صنعت انگور و کشمش

 ایده‌های استارت‌آپی فرصت‌های نابی است که به سرعت تبدیل به کسب و کار می‌شود و این رویداد استارت‌آپی به دنبال آشتی کشاورزی سنتی با صنعت و ورود فناوری و نوآورانه‌ها به فرآیند سنتی انگور و کشمش است.

هدف از این رویداد استارت‌آپی حمایت از طرح‌های نوآورانه در صنایع غذایی وابسته به انگور و کشمش و تبدیل ایده به ثروت است، رویدادی که صاحبان ایده و فکر می‌توانند در محورهای فناوری در توسعه استفاده از انگور، نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی، اقتصاد انگور، صنایع بسته‌بندی و برندسازی، محصولات ارگانیک و سالم، شیرین‌کننده‌های طبیعی و استفاده از آن در صنایع غذایی و فرمولاسیون محصولات جدید خوراکی و غیرخوراکی ایده دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر روز چهارشنبه در این باره در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا به ویژگی استارت‌آپ همچون چابکی، نزدیک شدن به بازارهای مالی و اقتصادی، رسیدن هر چه سریعتر به محصول نهایی گفت: استارت‌آپ می‌خواهد در جهان مطرح و یک ایده نو بیاورد.

بهناز عطائیان با اشاره به بومی‌سازی ایده‌های نو اظهار داشت: پژوهشکده انگور و کشمش با همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی همدان به عنوان حامی اصلی صنایع کوچک، در تلاش برای نزدیک کردن کشاورزی سنتی به صنعت است.

وی خاطرنشان کرد: با وجود اینکه اقتصاد استان همدان بر پایه کشاورزی و اقتصاد ملایر نیز بر پایه انگور و مشتقات آن است، تاکنون کشاورزی سنتی با صنعت در حوزه انگور و کشمش مرتبط نشده و حلقه گمشده‌ای در این حوزه وجود دارد.

استارت آپ؛ شاهراه برندسازی انگور و کشمش

معاون پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر افزود: با وجود جهانی شدن انگور ملایر در سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی ملل متحد(فائو)، این محصول هنوز جایگاه خاصی ندارد و با توجه به تبدیل حدود ۸۰ درصد این محصول به کشمش، هنوز برندی برای کشمش ملایر نداریم.

عطائیان با اشاره به مشکلات بسته‌بندی کشمش، نداشتن برند ثابت کشمش و تهیه غیربهداشتی شیره انگور گفت: استارت‌آپ‌ها می‌توانند کمک کنند تا جایگزین مناسبی برای خاک شیره پیدا کرده و بتوانیم با جایگزینی فرمولاسیون جدید، برای تولید شیره انگور سیب سلامت بگیریم.

معاون پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر شرکت صنایع غذایی سحر را یکی از حامیان این رویداد عنوان و بیان کرد: انگور و کشمش ملایر می‌تواند با وجود رقبایی زیاد، در جایگاه نخست قرار گیرد و با یک برند خاص در سبد غذایی خانواده بیاید.

عطائیان خاطرنشان کرد: در این رویداد استارت‌آپی در صدد هستیم دانشجویان و فعالان حوزه انگور و کشمش را در گرایش‌های مختلف همچون ماشین آلات، اقتصاد و یا باغبانی به یک شکل‌گیری جدید فکری راهنمایی و بتوانیم آن را به بازار اقتصادی نزدیک کنیم.

پژوهشکده تسهیل کننده جذب حمایت برای صاحبان ایده

به گفته وی در صنعت انگور به دنبال ایده نو هستیم و هر صنعتی که به این ۲ محصول ختم شود، پژوهشکده به دنبال پیدا کردن راه چاره‌ای عملی برای آن است.

وی با تاکید بر اینکه استارت‌آپ به حل مشکلات این حوزه و برندسازی کمک می‌کند افزود: در این رویداد حتی اگر یک با ۲ ایده نو به نتیجه برسد و بتواند ما را به بازار فروش نزدیک کند، برای ما کافی است.

معاون پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر با اشاره به برقراری ارتباط خوب پژوهشکده با اتاق بازرگانی همدان گفت: امیدواریم در کنار این رویداد یک تفکر استارت‌آپی شکل گیرد و استارت‌آپ‌های بعدی به بازار تولید نزدیک‌تر شود.

عطائیان اظهار داشت: با ارسال ایده و طرح ها و پس از داوری، از بین آنها ۱۰ ایده برتر معرفی و به ایده‌های اول تا سوم جوایز ارزنده‌ای اهدا خواهد شد.

ملایر پیشتاز نوآوری در صنایع غذایی انگور و کشمش

وی ادامه داد: پژوهشکده به دنبال این است تا پس از داوری و انتخاب ایده‌های برتر با کمک سازمان صنایع کوچک، اتاق بازرگانی، پارک علم و فناوری، محققان و فعالان این حوزه از نظر فنی، فیزیکی و مالی در کنار این ایده‌ها قرار گیرد.

عطائیان گفت: پژوهشکده انگور و کشمش می‌تواند تسهیل‌کننده جذب حمایت‌ها و تسهیلات مالی و همچنین جذب سرمایه‌گذار برای ایده‌های برتر باشد.

وی یادآور شد: به کسانی‌که ایده یا طرح برای ما ارسال کردند، مهلت دادیم تا ایده خود را پخته‌تر کنند تا بتوانیم حامیان بهتری برای آنها پیدا کنیم.

معاون پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر عمده‌ترین راه حل مشکل کارآفرینی و اشتغالزایی را اینگونه عنوان کرد: چنانچه از ابتدا بتوانیم کارآفرینی را در ذهن دانشجویان ایجاد کنیم و این تفکرها بعد عملی پیدا کند و تفکر استارت‌آپی داشته باشند، مشکلات اشتغال حل خواهد شد.

عطائیان بیان کرد: ما در کنار رقبا می‌توانیم در نوآوری صنایع انگور و کشمش در سطح ملی پیشتاز باشیم.

وی تاکید کرد: در حال حاضر مردم نسبت به محصولات استارت‌آپی دید مثبتی دارند و برای جوانان جذابیت خاصی دارد.

عطائیان ابراز امیدواری کرد: در حوزه صنایع غذایی انگور و کشمش با رویدادهای استارت‌آپی بتوانیم رویکرد مثبتی ایجاد کنیم.

نخستین رویداد استارت آپی در صنایع غذایی انگور و کشمش اواخر فروردین سال ۹۹ به همت پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر برگزار خواهد شد.

دانشگاه ملایر در چهار کیلومتری محور به اراک واقع شده است.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا جهان ذهن صنعت علم و فناوری کسب و کار انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۶۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان

رئیس دانشگاه آزاد واحد همدان گفت: هدف رویداد صدرا، همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، غلامرضا خاکساری در افتتاحیه رویداد صدرا که به همت دانشگاه آزاد واحد همدان برگزار شده است، اظهار‌ داشت: رویداد صدرا مسیری برای رشد اشتغال و تحقق تعهد 7500 نفری اشتغال فارغ‌التحصیلان بیکار در استان همدان است.

وی با بیان اینکه در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع ارتباط صنعت و دانشگاه توجه ویژه شده است، بیان کرد: به همین منظور تعامل و همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان با هدف ترویج فرهنگ کار‌آفرینی در بین دانشجویان و دانشگاهیان و همچنین توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در دستور کار این واحد دانشگاهی قرار دارد.

رئیس دانشگاه آزاد واحد همدان با بیان اینکه با ورود دانشگاه به صنعت می‌توان در حل مسئله‌های مختلف مثمر ثمر عمل کرد، گفت: با ورود دانشجو به عنوان کارورز، و کسب مهارت برای ورود به بازار کار می‌توان توسعه اقتصاد و اشتغال پویا را در این زمینه با همکاری صنعت و دانشگاه به خوبی شاهد بود.

خاکسار همچنین با اعلام اینکه طرح پویش نیز در راستای تقویت توانمندی دانشجویان در ارتباط با صنعت و بازار کار راه‌اندازی شده است، بیان کرد: در اجرای این طرح دانشجویان تحصیلات آکادمی را توامان با تجربه مهارت‌آموزی دنبال خواهند کرد و همچنین دانشگاه امکان اشتغال همزمان با تحصیل را برای دانشجویان فراهم خواهد کرد.

وی با بیان اینکه در طرح پویش دانشجو هیچ هزینه‌ای را بابت این واحد نمی‌پردازد تا بی‌دغدغه زمینه مهارت‌آموزی محقق شود، بیان کرد: مهارت‌آموزی مانع از هدررفت منابع می‌شود و به دنبال آن اشتغالزایی ایجاد خواهد شد بنا‌بر‌این اگر بخواهیم دانشگاه به سمت دانشگاه‌های نسل سه و چهار حرکت کند و مشکلی از مشکلات جامعه را حل کند، باید مهارت‌آموزی را تقویت کنیم.

رویداد صدرا در دانشگاه راهکاری برای ایجاد پیوند صنعت و دانشگاه

در ادامه حجت‌الاسلام رضا محمدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان، اظهار داشت: با از بین برداشتن حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه ‌و با تقویت این رویکرد، هم تحصیل انجام می‌شود و هم بازار کار دقیقی پیش روی دانشجویان است.

وی با بیان اینکه رویداد صدرا در دانشگاه راهکاری برای ایجاد پیوند صنعت و دانشگاه است، بیان کرد: اگر به این رویداد توجه ویژه شود می‌تواند منجر به اثرگذاری بودن نقش دانشگاهیان در بازار کار و توسعه استغال استان همدان شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا به شناسایی ایده‌های فناورانه منجر می‌شود
  • ارسال ۱۱۰ ایده به رویداد ملی «طراحی، بسته‌بندی صنایع خلّاق، محصولات خانگی و صنایع‌دستی»
  • ایده‌های برتر رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی محصولات معرفی شدند
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • معرفی تیم‌های برتر اولین استارت آپ دانش آموزی هنرستان‌های دخترانه گلستان