Web Analytics Made Easy - Statcounter

کامران کریمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: هم اکنون در سطح هفت هزار و ۱٨۴ هکتار از اراضی این شهرستان سیستم‌های آبیاری تحت فشار اجرا شده است.

وی با بیان اینکه برای اجرایی شدن طرح های آبیاری تحت فشار امسال ۲۶ میلیارد و ۹۳۰ میلیون ریال تسهیلات بلاعوض به کشاورزان اسلام آباد غربی پرداخت شده است، ادامه داد: اجرای ۱۸۰ هکتار دیگر در دست اقدام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسلام آباد غرب اجرای سیستم های آبیاری تحت فشار را از اولویت های بخش آب و خاک این شهرستان عنوان کرد و افزود: لایروبی قنوات و ساخت جاده بین مزارع از دیگر فعالیت های این بخش است.

کریمی از پایان عملیات لایروبی و بازسازی قنات شاهینی به طول ۳۰۰ متر و با اعتبار یک میلیارد و ۵۷۰ میلیون ریال خبر داد.

وی اظهار داشت:  برای لایروبی قنات تنگ شوهان نیز یک میلیارد و ۴۹۰ میلیون ریال اعتبار اختصاص یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسلام آباد غرب همچنین  از اتمام مرمت و ساخت جاده بین مزارع در بخش مرکزی شهرستان با اعتبار چهار میلیارد ریال خبر داد و گفت: با بهسازی این مسیر عبور و مرور کشاورزان ۱۰ روستای منطقه هموارتر می‌شود و تسهیل در تردد کشاورزان، بهره‌برداری بهینه از زمین‌های کشاورزی و انتقال آسان‌تر محصولات تولیدی را از اهداف اجرای این طرح است.

شهرستان اسلام آبادغرب ۱۰۱ هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد که ۹۰ هزار هکتار آن دیم و مابقی آبی است.

اسلام‌آبادغرب در ۶۰ کیلومتری غرب کرمانشاه ۱۵۰ هزار نفر جمعیت دارد.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا جهاد کشاورزی زمین کشاورزی اسلام هکتار انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی آبیاری تحت فشار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۶۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلسله قطب تولید کلزای لرستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛ شهرستان سلسله از میزان سه هزار و ۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت کلزای لرستان با یک هزار و ۴۰۰ هکتار سطح زیر کشت مقام اول این محصول استراتژیک را دارد و به عنوان قطب محصول کلزای استان معرفی شده است. 
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت:کاشت محصولات استراتژیک همچون کلزا ضرورت امروز جامعه است و  تنها راه بالا رفتن بهره وری در مزارع و افزایش راندمان و توجیه محصولات کشاورزی برای کشاورزان در تحقیق و آموزش است.
 رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان هم با اشاره به شعار امسال گفت:تناوب کشت یکی از راه‌های افزایش تولید است که هم در جهت کاهش آفات بیماریها، کاهش مصرف سم، غنی سازی تولید زمین و افزایش تولید نقش مهمی دارد.
 شرفی فرماندار سلسله با بیان اینکه نسبت به سال گذشته تولید کلزا ۹۳ درصد در این شهرستان رشد داشته است ، افزود:بیش از ۷۰۰ هکتار کلزا سال گذشته کاشته شد و امسال بیش از یک هزار و ۴۰۰ هکتار درشهرستتن سلسله کاشته شده است 
منصوری مدیر جهاد کشاورزی سلسله هم توجه کشاورزان به توصیه‌های کارشناسان را موجب بالا بردن راندمان تولید است، افزود: عملکرد در این شهرستان بالای ۶ تن در هکتار ثبت شده است.

پیش بینی می‌شود امسال در مزارع شهرستان سلسله چهار هزار تن دانه روغنی کلزا تولید شود

دیگر خبرها

  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • ۲۰۰۰ هکتار زمین برای شهرهای مولد کشاورزی استان بوشهر مصوب شد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن