Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعتراض اقشار مختلف مردم هند به سفر رئیس‌جمهور آمریکا به این کشور همچنان ادامه دارد و تعداد تلفات برخورد خشن پلیس و نیروهای امنیتی با آنها نیز رو به افزایش است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منابع بیمارستانی هندی می‌گویند در ادامه برخورد خشن و مشت آهنین نیروهای امنیتی هند به معترضان به سفر «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به این کشور، حداقل ۲۰ نفر جان خود را از دست دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، یک مقام ارشد درمانی هند می‌گوید این ۱۹ نفر در جریان اعتراضات مجدد به قانون جنجالی تابعیت، طی درگیری در دهلی‌نو کشته شدند.

این مسئول بیمارستان «گورو تگ بهادر» همچنین گفت که حال ۱۵ نفر از مصدومان وخیم است.

به نوشته رویترز، پلیس و نیروهای امنیتی هند از گاز اشک‌آور و نارنجک‌های دودزا برای متفرق کردن معترضان به سفر ترامپ و لایحه تابعیت استفاده می‌کنند.

کاربران در فضای مجازی نیز گزارش داده‌اند برخی افراد به مسلمان‌ها حمله کرده و اقدام به  غارت کسب و کار آنها و توهین به اماکن مقدس آنها کرده‌اند.

خبرگزاری فرانسه نیز دقایقی بعد از گزارش رویترز، خبر داد که تعداد کشته‌های حمله پلیس به معترضان، به ۲۰ نفر افزایش پیدا کرد و نزدیک به ۱۹۰ نفر نیز مجروح شدند.

ترامپ سه‌شنبه قبل از ترک هند گفت با نخست‌وزیر این کشور درباره خشونت‌ها بحث و تبادل‌نظر کرده است. او همچنین مدعی شد با نخست‌وزیر هند درباره افزایش حمله به جمعیت مسلمان‌ها در این کشور هم رایزنی کرده است.

ادعای ترامپ در حالی مطرح شده که کارشناسان به قدرت رسیدن او در آمریکا و ادبیات‌ تفرقه‌آمیز او را یکی از عوامل شدت گرفتن مسلمان‌هراسی در سراسر دنیا می‌دانند.

مجلس عوام هند روز ۱۰ دسامبر (۱۹ آذرماه)، لایحه جنجالی اعطای شهروندی به اتباع اقلیت غیرمسلمان مهاجر از سه کشور همسایه افغانستان، بنگلادش و پاکستان را به تصویب درآورد که به دنبال آن موجی از اعتراضات در این کشور به راه افتاد و منتقدان این طرح تأکید کردند که این اقدام «تبعیض» علیه مسلمانان است.

تصویب لایحه فوق موجی از اعتراضات خشونت‌بار را در ایالات «آسام» و «تریپورا» واقع در شمال شرقی هند به وجود آورده است. معترضان تأکید دارند که مهاجرانی که به صورت غیرقانونی وارد هند شده‌اند، به مناطق مرزی حرکت می‌کنند و فرهنگ و دامنه سیاسی مردم قبیله‌ بومی را تضعیف می‌کنند.

قانون فوق به هندوها، سیک‌ها، بودایی‌ها، جین‌ها، پارسیان و مسیحیانی که قبل از ۳۱ دسامبر ۲۰۱۴ (۱۰ دی ماه ۱۳۹۳) از سه کشور پاکستان، افغانستان و بنگلادش به هند مهاجرت کرده‌اند، شهروندی اعطا می‌کند. مجموع این افراد چندین میلیون نفر می‌شوند.

بسیاری از منتقدان دولت مودی معتقدند که این طرح در راستای انزوای بیشتر مسلمانان هند تهیه و تصویب شده است و پیش از این نیز دولت هند در مناطق مسلمان نشین از جمله ایالت آسام رویه‌ای را برای سلب حق تابعیت مسلمانان به راه انداخته است که با اعتراضات بسیاری مواجه شده است.  طبق این طرح، حدود دو میلیون مسلمان که اصلیتی بنگلادشی دارند از حق شهروندی هند محروم و احتمالا از این کشور اخراج خواهند شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۷۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدنی های امروز؛ توفان اعتراضات دانشجویی حامیان فلسطین از آمریکا تا اروپا

شانگهای چین/ زوما سخنرانی یک استاد فلسطینی تبار دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک آمریکا در جمع دانشجویان معترض حامی فلسطین/ زوما دستگیری معترضان حامی فلسطین در شهر برلین آلمان/ زوما کمپ معترضان حامی فلسطین در دانشگاه کالیفرنیا در شهر لس آنجلس آمریکا/ زوما اسب سواری وزیر خارجه انگلیس در شهر اولان باتور مغولستان/ PA شهر خان یونس در جنوب نوار غزه/ زوما تظاهرات دانشجویان دانشگاه علوم سیاسی پاریس در همبستگی با دانشجویان معترض آمریکایی در حمایت از فلسطین/ زوما خنثی کردن یک بمب 500 کیلویی آمریکایی بر جای مانده از دوران جنگ دوم جهانی در آلمان/ زوما بمباران منازل مردم از سوی هواپیماهای اسرائیل در شهر رفح در جنوبی ترین نقطه نوار غزه/ گتی ایمجز سرگردانی نهنگ ها در سواحل غربی استرالیا/ AAP یک جفت لک لک سفید شرقی از جوجه های خود در لانه ای در بالای دکل شبکه برق در استان جیانگسو در شرق چین مراقبت می کنند./ گتی ایمجز پناهجویان در مرز مکزیک و ایالات متحده آمریکا/ رویترز شهروند 90 ساله هندی در حال رای دادن در خانه خود در انتخابات سراسری هند/ احمد آباد/ رویترز مزارع کلزا در سوئیس/ رویترز کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: دیدنی های امروز؛ از سالگرد نسل کشی ارامنه تا اعتراضات دانشجویی در آمریکا

دیگر خبرها

  • دانشگاه «سوربن» فرانسه در دست حامیان فلسطین
  • اعتراضات گسترده در تفلیس/ گرجستان به سمت بحران پیش می‌رود؟
  • آغاز اعتراضات سراسری در جهان؛ معترضان در ژاپن به میدان آمدند (فیلم)
  • ۱۱ کشته و ۷۵ مجروح در سقوط باورنکردنی آسانسور
  • دانشجویان آمریکایی چگونه پرچم اعتراض علیه اسرائیل را جهانی کردند؟
  • سیل انتقاد‌ها به رئیس دانشگاه کلمبیا به‌دلیل سرکوب معترضان
  • دموکراسی علیه آزادی
  • اعتراضات به جنگ علیه غزه از دانشگاه های آمریکا به فرانسه و آلمان رسید
  • دیدنی های امروز؛ توفان اعتراضات دانشجویی حامیان فلسطین از آمریکا تا اروپا
  • دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین کوتاه نمی‌آیند